Backdrop
Δραστήριο μέλος

Νομίζω ότι τα παρακάτω είναι ιδανικά για όσες για όσες έχουμε και τους ποπούς μας και τα ψωμάκια μας!!!!

.....Κάνουν και ανόρθωση!!!!!!

Για ρίξτε τη ματιά σας και πείτε ιδεές και για άλλα ωραια παντελόνια!!
https://www.jeansshop.com/product_in...e-straight-intense-black&sp=cr&tag=bold-curve
https://www.jeansshop.com/product_in...skinny-fragmented-indigo&sp=cr&tag=bold-curve
https://www.jeansshop.com/product_in...ny-troubled-blues&sp=cr&page=2&tag=bold-curve
Αυτό είναι για πολύ ειδικές περιστάσεις:
![]()
... Άμα θέλεις να ντυθείς τούρτα ίσως να είναι ένα καλό σύνολο (την οποία και πάλι δεν θα έτρωγα

Όμως... μ'αρέσει που έχεις μια τελείως διαφορετική άποψη στο θέμα στυλ, και την παρουσιάζεις και δεν αρκείσαι στα ίδια και τα ίδια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

... Άμα θέλεις να ντυθείς τούρτα ίσως να είναι ένα καλό σύνολο
Α, μη το γελάς. Της Marilyn ας πούμε της χρειάστηκε.

Είχα μεγάλη όρεξη να σας μυήσω στα μυστικά του styling, αλλά θα αρκεστείτε σε μικρές δόσεις. Τα παράπονά σας, εκεί που ξέρετε.Όμως... μ'αρέσει που έχεις μια τελείως διαφορετική άποψη στο θέμα στυλ, και την παρουσιάζεις και δεν αρκείσαι στα ίδια και τα ίδια!!!![]()
Και μια και πλησιάζουν Χριστούγεννα, κάτι που θα φορεθεί πολύ φέτος:

Και για τις πιο τολμηρές:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Α, μη το γελάς. Της Marilyn ας πούμε της χρειάστηκε.![]()

Δεν λέω της χρειάστηκε και της Μέριλυν μία τούρτα ... μόνο που δεν την φόρεσε αλλά βγήκε από αυτήν και εντυπωσίασε τον Πρόεδρο!!
Άμα την είχε φορέσει δεν νομίζω να είχε το ιδιο sexy αποτέλεσμα!!

P.S.1 Τις περισσότερες φορές δεν παίζει ρόλο τι φοράς αλλά πως το φοράς!

P.S.2 Δεν κάνω παράπονα την γνώμη μου απλά λέω... μην αρπάζεσαι!Είχα μεγάλη όρεξη να σας μυήσω στα μυστικά του styling, αλλά θα αρκεστείτε σε μικρές δόσεις. Τα παράπονά σας, εκεί που ξέρετε.

Isiliel
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω γιατί ένιωσες ότι σε αφορούσε προσωπικά το μήνυμα, πάντως δεν σε αφορούσε.P.S.2 Δεν κάνω παράπονα την γνώμη μου απλά λέω... μην αρπάζεσαι!![]()

Σήμερα σας έχω πρώτο πράμα - και χωρίς τούρτα:

Isiliel
Επιφανές μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

(...)αυτά τέλως πάντων που μια φορά τα βάζεις και μετά τα πετάς γιατί σίγουρα θα φύγει πόντος).
Και τώρα θυμήθηκα αυτό που είχε πει η Μελέτη, ότι τα καλσόν τα φοράει μία φορά και μετά τα πετάει.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Orla Kiely

Isiliel
Επιφανές μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

kenzo

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ζιβάγκο με κοτλέ φούστα και φλατ μπότες.
Cardigans σε διάφορα χρώματα.
Πλεκτά και ζακέτες.
Πουκάμισα.
Παντελόνια με σχέδια και χρώματα.
Σακάκια κτλ.
Γενικά υπάρχουν πάρα πολλοί συνδυασμοί για casual look που τα βάζεις με φλατ παπούτσια (γυναικεία τύπου μοκασίνια πχ, της μοδός πολύ), δεν είναι κάζουαλ μόνο το τζιν με το τ-σερτ.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Για μένα casual είναι αυτά...

Και μιας και έβαλα leather jacket...παίζει καμία να έχει βρει δερμάτινο ωραίο και κομψό σε τιμές γύρω στα 50ευρώ;

Και μιας και έβαλα leather jacket...παίζει καμία να έχει βρει δερμάτινο ωραίο και κομψό σε τιμές γύρω στα 50ευρώ;![]()
Πολύ λίγα μου ακούγονται τα 50 ευρώ για δερμάτινο.
Δεν θα ναι ποιοτικό βρε συ.
Εγώ πήρα ένα την άνοιξη με 202 € από τα Massimo Dutti, αλλά η ποιότητα του δέρματος ειναι η καλύτερη που έχω δει, και πραγματικά το ομορφότερο. Αφού με ρωτάνε στο δρόμο από πού το πήρα.
Είχα ακούσει ότι έχει στη Φλωρεντία με 100 Ευρώ (ευκαιρία για ταξιδάκι), και φυσικά στη Σμύρνη.
Αλλα για την ποιότητά τους δεν ξέρω να σου πω.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Για μένα casual είναι αυτά...
Τι της έφταξε τόσο ωραία κουβέρτα και την τρύπησε;

Isiliel
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Πολύ λίγα μου ακούγονται τα 50 ευρώ για δερμάτινο.
Δεν θα ναι ποιοτικό βρε συ.
Εγώ πήρα ένα την άνοιξη με 202 € από τα Massimo Dutti, αλλά η ποιότητα του δέρματος ειναι η καλύτερη που έχω δει, και πραγματικά το ομορφότερο. Αφού με ρωτάνε στο δρόμο από πού το πήρα.
Είχα ακούσει ότι έχει στη Φλωρεντία με 100 Ευρώ (ευκαιρία για ταξιδάκι), και φυσικά στη Σμύρνη.
Αλλα για την ποιότητά τους δεν ξέρω να σου πω.
Προφανώς και θα ήθελα να πάρω ένα πολλής καλής ποιότητας δερμάτινο, αλλά τα 200ευρουλάκια ισοδυναμούν με ένα ταξιδάκι στην Βαρκελώνη ή στην Βουδαπέστη

Τι της έφταξε τόσο ωραία κουβέρτα και την τρύπησε;![]()
Εδώ η πένθιμη κουρτίνα έγινε φόρεμα με δερμάτινα patch στα επίμαχα σημεία, συνδυασμένα με granny's pants, η cozy κουβερτούλα σε χάλασε?!

Προφανώς και θα ήθελα να πάρω ένα πολλής καλής ποιότητας δερμάτινο, αλλά τα 200ευρουλάκια ισοδυναμούν με ένα ταξιδάκι στην Βαρκελώνη ή στην Βουδαπέστη
Επειδή το δερμάτινο τζάκετ είναι ένα κλασσικό κομμάτι, και όχι ένα t-shirt που το φοράς και όταν το βαρεθείς το πετάς, εγώ θα σε συμβούλευα να περιμενεις να χεις τα χρήματα να πάρεις κάτι καλό. Εγώ αυτό κάνω. Σταμπάρω κάτι ποιοτικό, και όταν έχω τα χρήματα πάω και το παίρνω. Και έτσι δεν γεμίζω με ρούχα β' ποιότητας, κουρέλια κτλ. Και φυσικά όλα τα ακριβά πράγματα, καλό είναι να τα παίρνουμε σε κλασσική γραμμή, μην περάσει η μόδα σε ένα χρόνο και εμείς έχουμε δώσει ένα κάρο λεφτά για κάτι ντεμοντέ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.