Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 16:59 Η Θάλεια έγραψε: #2.641 23-01-13 16:59 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: τα πιο ακριβά ήταν benetton και attrattivo ... Click για ανάπτυξη... +BSB. Κι εγώ για Ζara θα σου έλεγα. Εγώ πάντως έχω μία μακριά ζακέτα (σαν αυτήν που έβαλες) από τα Jennyfer και τη φοράω σαν φορεματάκι συχνά. Είναι πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:05 Η Pequeño έγραψε: #2.642 23-01-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: 2 φορεματάκια που έχω όπως τα περιγράφεις είναι lavand. , αλλά δεν ξέρω πού θα βρεις στη Θεσσαλονίκη για να σε κατατοπίσω. Πάντως, ψάξτα γιατί έχουν πολύ ωραία υφάσματα και κόψιμο. Ως προς τις τιμές, ποικίλουν. Click για ανάπτυξη... Δεν πρέπει καν να έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Για να το κοιτάξω και αυτό όμως ποτέ δε ξες.. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: +BSB. Κι εγώ για Ζara θα σου έλεγα. Εγώ πάντως έχω μία μακριά ζακέτα (σαν αυτήν που έβαλες) από τα Jennyfer και τη φοράω σαν φορεματάκι συχνά. Είναι πολύ ωραία. Click για ανάπτυξη... Α ναι, εννοείται και BSB! χαχαχαχα, και εγώ έτσι κάνω μωρέ, απλά πλέον μου φαίνεται κάπως, νιώθω λίγο άβολα όταν το κάνω έτσι, για αυτό ψάχνομαι κιόλας, αλλιώς θα συνέχιζα το κολπάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:06 Η Gilda έγραψε: #2.643 23-01-13 17:06 Ζωή σε περιμένω Αθήνα να σε πάω και στο Atrativo - Δεν είνα τόσο ακριβά βρε συ εδώ. Και σιγά μην έδινα τόσα χρήματα για Benetton. Με την καμία. Λοιπόν, κλείσε εισιτήρια, σε περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:10 Η Θάλεια έγραψε: #2.644 23-01-13 17:10 Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:12 Η Ερινύς έγραψε: #2.645 23-01-13 17:12 Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:20 Η Pequeño έγραψε: #2.646 23-01-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ζωή σε περιμένω Αθήνα να σε πάω και στο Atrativo - Δεν είνα τόσο ακριβά βρε συ εδώ. Και σιγά μην έδινα τόσα χρήματα για Benetton. Με την καμία. Λοιπόν, κλείσε εισιτήρια, σε περιμένω Click για ανάπτυξη... Νιώθω ότι μας κλέβουν εδώ πάνω, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Click για ανάπτυξη... Με το δεύτερο έπεσες ακριβώς μέσα!!!!!!!! bershka ε;;;;; Αν και έχω αρχίσει πόλεμο με δαύτους, μου φαίνεται ότι μόλις πληρωθώ θα τους τα ακουμπήσω.. για το φόρεμα ρε γαμώτο!:p Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Α, αυτό που μου έβαλες είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που ψάχνω, αλλά μου άρεσε υπερβολικά πολύ!Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου, τώρα άνοιξαν κι άλλο οι επιλογές μου...!!!! χμμμ Βασικά το σαιτ γενικά πετσοκόβει αρκετά τις τιμές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Angelique.: #2.647 23-01-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:51 Η venividivici: #2.648 24-01-13 00:51 www.smash-wear.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:52 Η Ερινύς έγραψε: #2.649 24-01-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Click για ανάπτυξη... Στα φορέματα εννοείς? Γιατί όσες μπλούζες κοιτούσα εγώ έβρισκα L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #2.650 24-01-13 19:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:43 Η Alma Libre: #2.651 25-01-13 20:43 Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: τα πιο ακριβά ήταν benetton και attrattivo ... Click για ανάπτυξη... +BSB. Κι εγώ για Ζara θα σου έλεγα. Εγώ πάντως έχω μία μακριά ζακέτα (σαν αυτήν που έβαλες) από τα Jennyfer και τη φοράω σαν φορεματάκι συχνά. Είναι πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:05 Η Pequeño έγραψε: #2.642 23-01-13 17:05 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: 2 φορεματάκια που έχω όπως τα περιγράφεις είναι lavand. , αλλά δεν ξέρω πού θα βρεις στη Θεσσαλονίκη για να σε κατατοπίσω. Πάντως, ψάξτα γιατί έχουν πολύ ωραία υφάσματα και κόψιμο. Ως προς τις τιμές, ποικίλουν. Click για ανάπτυξη... Δεν πρέπει καν να έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Για να το κοιτάξω και αυτό όμως ποτέ δε ξες.. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: +BSB. Κι εγώ για Ζara θα σου έλεγα. Εγώ πάντως έχω μία μακριά ζακέτα (σαν αυτήν που έβαλες) από τα Jennyfer και τη φοράω σαν φορεματάκι συχνά. Είναι πολύ ωραία. Click για ανάπτυξη... Α ναι, εννοείται και BSB! χαχαχαχα, και εγώ έτσι κάνω μωρέ, απλά πλέον μου φαίνεται κάπως, νιώθω λίγο άβολα όταν το κάνω έτσι, για αυτό ψάχνομαι κιόλας, αλλιώς θα συνέχιζα το κολπάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:06 Η Gilda έγραψε: #2.643 23-01-13 17:06 Ζωή σε περιμένω Αθήνα να σε πάω και στο Atrativo - Δεν είνα τόσο ακριβά βρε συ εδώ. Και σιγά μην έδινα τόσα χρήματα για Benetton. Με την καμία. Λοιπόν, κλείσε εισιτήρια, σε περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:10 Η Θάλεια έγραψε: #2.644 23-01-13 17:10 Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:12 Η Ερινύς έγραψε: #2.645 23-01-13 17:12 Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:20 Η Pequeño έγραψε: #2.646 23-01-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ζωή σε περιμένω Αθήνα να σε πάω και στο Atrativo - Δεν είνα τόσο ακριβά βρε συ εδώ. Και σιγά μην έδινα τόσα χρήματα για Benetton. Με την καμία. Λοιπόν, κλείσε εισιτήρια, σε περιμένω Click για ανάπτυξη... Νιώθω ότι μας κλέβουν εδώ πάνω, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Click για ανάπτυξη... Με το δεύτερο έπεσες ακριβώς μέσα!!!!!!!! bershka ε;;;;; Αν και έχω αρχίσει πόλεμο με δαύτους, μου φαίνεται ότι μόλις πληρωθώ θα τους τα ακουμπήσω.. για το φόρεμα ρε γαμώτο!:p Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Α, αυτό που μου έβαλες είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που ψάχνω, αλλά μου άρεσε υπερβολικά πολύ!Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου, τώρα άνοιξαν κι άλλο οι επιλογές μου...!!!! χμμμ Βασικά το σαιτ γενικά πετσοκόβει αρκετά τις τιμές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Angelique.: #2.647 23-01-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:51 Η venividivici: #2.648 24-01-13 00:51 www.smash-wear.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:52 Η Ερινύς έγραψε: #2.649 24-01-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Click για ανάπτυξη... Στα φορέματα εννοείς? Γιατί όσες μπλούζες κοιτούσα εγώ έβρισκα L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #2.650 24-01-13 19:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:43 Η Alma Libre: #2.651 25-01-13 20:43 Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: 2 φορεματάκια που έχω όπως τα περιγράφεις είναι lavand. , αλλά δεν ξέρω πού θα βρεις στη Θεσσαλονίκη για να σε κατατοπίσω. Πάντως, ψάξτα γιατί έχουν πολύ ωραία υφάσματα και κόψιμο. Ως προς τις τιμές, ποικίλουν. Click για ανάπτυξη... Δεν πρέπει καν να έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Για να το κοιτάξω και αυτό όμως ποτέ δε ξες.. Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: +BSB. Κι εγώ για Ζara θα σου έλεγα. Εγώ πάντως έχω μία μακριά ζακέτα (σαν αυτήν που έβαλες) από τα Jennyfer και τη φοράω σαν φορεματάκι συχνά. Είναι πολύ ωραία. Click για ανάπτυξη... Α ναι, εννοείται και BSB! χαχαχαχα, και εγώ έτσι κάνω μωρέ, απλά πλέον μου φαίνεται κάπως, νιώθω λίγο άβολα όταν το κάνω έτσι, για αυτό ψάχνομαι κιόλας, αλλιώς θα συνέχιζα το κολπάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:06 Η Gilda έγραψε: #2.643 23-01-13 17:06 Ζωή σε περιμένω Αθήνα να σε πάω και στο Atrativo - Δεν είνα τόσο ακριβά βρε συ εδώ. Και σιγά μην έδινα τόσα χρήματα για Benetton. Με την καμία. Λοιπόν, κλείσε εισιτήρια, σε περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:10 Η Θάλεια έγραψε: #2.644 23-01-13 17:10 Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:12 Η Ερινύς έγραψε: #2.645 23-01-13 17:12 Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:20 Η Pequeño έγραψε: #2.646 23-01-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ζωή σε περιμένω Αθήνα να σε πάω και στο Atrativo - Δεν είνα τόσο ακριβά βρε συ εδώ. Και σιγά μην έδινα τόσα χρήματα για Benetton. Με την καμία. Λοιπόν, κλείσε εισιτήρια, σε περιμένω Click για ανάπτυξη... Νιώθω ότι μας κλέβουν εδώ πάνω, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Click για ανάπτυξη... Με το δεύτερο έπεσες ακριβώς μέσα!!!!!!!! bershka ε;;;;; Αν και έχω αρχίσει πόλεμο με δαύτους, μου φαίνεται ότι μόλις πληρωθώ θα τους τα ακουμπήσω.. για το φόρεμα ρε γαμώτο!:p Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Α, αυτό που μου έβαλες είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που ψάχνω, αλλά μου άρεσε υπερβολικά πολύ!Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου, τώρα άνοιξαν κι άλλο οι επιλογές μου...!!!! χμμμ Βασικά το σαιτ γενικά πετσοκόβει αρκετά τις τιμές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Angelique.: #2.647 23-01-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:51 Η venividivici: #2.648 24-01-13 00:51 www.smash-wear.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:52 Η Ερινύς έγραψε: #2.649 24-01-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Click για ανάπτυξη... Στα φορέματα εννοείς? Γιατί όσες μπλούζες κοιτούσα εγώ έβρισκα L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #2.650 24-01-13 19:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:43 Η Alma Libre: #2.651 25-01-13 20:43 Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζωή σε περιμένω Αθήνα να σε πάω και στο Atrativo - Δεν είνα τόσο ακριβά βρε συ εδώ. Και σιγά μην έδινα τόσα χρήματα για Benetton. Με την καμία. Λοιπόν, κλείσε εισιτήρια, σε περιμένω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:10 Η Θάλεια έγραψε: #2.644 23-01-13 17:10 Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:12 Η Ερινύς έγραψε: #2.645 23-01-13 17:12 Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:20 Η Pequeño έγραψε: #2.646 23-01-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ζωή σε περιμένω Αθήνα να σε πάω και στο Atrativo - Δεν είνα τόσο ακριβά βρε συ εδώ. Και σιγά μην έδινα τόσα χρήματα για Benetton. Με την καμία. Λοιπόν, κλείσε εισιτήρια, σε περιμένω Click για ανάπτυξη... Νιώθω ότι μας κλέβουν εδώ πάνω, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Click για ανάπτυξη... Με το δεύτερο έπεσες ακριβώς μέσα!!!!!!!! bershka ε;;;;; Αν και έχω αρχίσει πόλεμο με δαύτους, μου φαίνεται ότι μόλις πληρωθώ θα τους τα ακουμπήσω.. για το φόρεμα ρε γαμώτο!:p Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Α, αυτό που μου έβαλες είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που ψάχνω, αλλά μου άρεσε υπερβολικά πολύ!Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου, τώρα άνοιξαν κι άλλο οι επιλογές μου...!!!! χμμμ Βασικά το σαιτ γενικά πετσοκόβει αρκετά τις τιμές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Angelique.: #2.647 23-01-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:51 Η venividivici: #2.648 24-01-13 00:51 www.smash-wear.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:52 Η Ερινύς έγραψε: #2.649 24-01-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Click για ανάπτυξη... Στα φορέματα εννοείς? Γιατί όσες μπλούζες κοιτούσα εγώ έβρισκα L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #2.650 24-01-13 19:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:43 Η Alma Libre: #2.651 25-01-13 20:43 Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:12 Η Ερινύς έγραψε: #2.645 23-01-13 17:12 Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:20 Η Pequeño έγραψε: #2.646 23-01-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ζωή σε περιμένω Αθήνα να σε πάω και στο Atrativo - Δεν είνα τόσο ακριβά βρε συ εδώ. Και σιγά μην έδινα τόσα χρήματα για Benetton. Με την καμία. Λοιπόν, κλείσε εισιτήρια, σε περιμένω Click για ανάπτυξη... Νιώθω ότι μας κλέβουν εδώ πάνω, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Click για ανάπτυξη... Με το δεύτερο έπεσες ακριβώς μέσα!!!!!!!! bershka ε;;;;; Αν και έχω αρχίσει πόλεμο με δαύτους, μου φαίνεται ότι μόλις πληρωθώ θα τους τα ακουμπήσω.. για το φόρεμα ρε γαμώτο!:p Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Α, αυτό που μου έβαλες είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που ψάχνω, αλλά μου άρεσε υπερβολικά πολύ!Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου, τώρα άνοιξαν κι άλλο οι επιλογές μου...!!!! χμμμ Βασικά το σαιτ γενικά πετσοκόβει αρκετά τις τιμές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Angelique.: #2.647 23-01-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:51 Η venividivici: #2.648 24-01-13 00:51 www.smash-wear.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:52 Η Ερινύς έγραψε: #2.649 24-01-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Click για ανάπτυξη... Στα φορέματα εννοείς? Γιατί όσες μπλούζες κοιτούσα εγώ έβρισκα L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #2.650 24-01-13 19:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:43 Η Alma Libre: #2.651 25-01-13 20:43 Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:20 Η Pequeño έγραψε: #2.646 23-01-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ζωή σε περιμένω Αθήνα να σε πάω και στο Atrativo - Δεν είνα τόσο ακριβά βρε συ εδώ. Και σιγά μην έδινα τόσα χρήματα για Benetton. Με την καμία. Λοιπόν, κλείσε εισιτήρια, σε περιμένω Click για ανάπτυξη... Νιώθω ότι μας κλέβουν εδώ πάνω, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Click για ανάπτυξη... Με το δεύτερο έπεσες ακριβώς μέσα!!!!!!!! bershka ε;;;;; Αν και έχω αρχίσει πόλεμο με δαύτους, μου φαίνεται ότι μόλις πληρωθώ θα τους τα ακουμπήσω.. για το φόρεμα ρε γαμώτο!:p Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Α, αυτό που μου έβαλες είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που ψάχνω, αλλά μου άρεσε υπερβολικά πολύ!Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου, τώρα άνοιξαν κι άλλο οι επιλογές μου...!!!! χμμμ Βασικά το σαιτ γενικά πετσοκόβει αρκετά τις τιμές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Angelique.: #2.647 23-01-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:51 Η venividivici: #2.648 24-01-13 00:51 www.smash-wear.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:52 Η Ερινύς έγραψε: #2.649 24-01-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Click για ανάπτυξη... Στα φορέματα εννοείς? Γιατί όσες μπλούζες κοιτούσα εγώ έβρισκα L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #2.650 24-01-13 19:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:43 Η Alma Libre: #2.651 25-01-13 20:43 Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Ζωή σε περιμένω Αθήνα να σε πάω και στο Atrativo - Δεν είνα τόσο ακριβά βρε συ εδώ. Και σιγά μην έδινα τόσα χρήματα για Benetton. Με την καμία. Λοιπόν, κλείσε εισιτήρια, σε περιμένω Click για ανάπτυξη... Νιώθω ότι μας κλέβουν εδώ πάνω, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ζωή, για δες λίγο. 1. 2. Click για ανάπτυξη... Με το δεύτερο έπεσες ακριβώς μέσα!!!!!!!! bershka ε;;;;; Αν και έχω αρχίσει πόλεμο με δαύτους, μου φαίνεται ότι μόλις πληρωθώ θα τους τα ακουμπήσω.. για το φόρεμα ρε γαμώτο!:p Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Α, αυτό που μου έβαλες είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που ψάχνω, αλλά μου άρεσε υπερβολικά πολύ!Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου, τώρα άνοιξαν κι άλλο οι επιλογές μου...!!!! χμμμ Βασικά το σαιτ γενικά πετσοκόβει αρκετά τις τιμές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2013 στις 17:39 Η Angelique.: #2.647 23-01-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:51 Η venividivici: #2.648 24-01-13 00:51 www.smash-wear.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:52 Η Ερινύς έγραψε: #2.649 24-01-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Click για ανάπτυξη... Στα φορέματα εννοείς? Γιατί όσες μπλούζες κοιτούσα εγώ έβρισκα L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #2.650 24-01-13 19:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:43 Η Alma Libre: #2.651 25-01-13 20:43 Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ερινύς: Ζωή...something like that ψάχνουμε?? Κοίτα το σάιτ γενικά, έχει ρούχα από μάρκες αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχω βρει μπλούζα να την δίνει 9Ε στο σάιτ και την ΙΔΙΑ ακριβώς να την δίνει στα Attrativo με 40Ε. Click για ανάπτυξη... Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:51 Η venividivici: #2.648 24-01-13 00:51 www.smash-wear.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:52 Η Ερινύς έγραψε: #2.649 24-01-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Click για ανάπτυξη... Στα φορέματα εννοείς? Γιατί όσες μπλούζες κοιτούσα εγώ έβρισκα L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #2.650 24-01-13 19:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:43 Η Alma Libre: #2.651 25-01-13 20:43 Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
www.smash-wear.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 00:52 Η Ερινύς έγραψε: #2.649 24-01-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Click για ανάπτυξη... Στα φορέματα εννοείς? Γιατί όσες μπλούζες κοιτούσα εγώ έβρισκα L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #2.650 24-01-13 19:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:43 Η Alma Libre: #2.651 25-01-13 20:43 Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Έχει ωραία ρούχα,αλλά είναι δυνατόν να μην έχω βρεί ούτε ένα κομμάτι που να έχει L;;; Μόνο τα S/M υπάρχουν στον κόσμο. Με εκνευρίζουν κάτι τέτοια. Click για ανάπτυξη... Στα φορέματα εννοείς? Γιατί όσες μπλούζες κοιτούσα εγώ έβρισκα L... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2013 στις 19:42 Η venividivici: #2.650 24-01-13 19:42 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:43 Η Alma Libre: #2.651 25-01-13 20:43 Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:43 Η Alma Libre: #2.651 25-01-13 20:43 Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 20:50 Η Θάλεια έγραψε: #2.652 25-01-13 20:50 Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως είναι αγορίστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κaτε_αlx Πολύ δραστήριο μέλος Η κaτε_αlx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.545 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:06 Η κaτε_αlx έγραψε: #2.653 25-01-13 21:06 εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:11 Η Alma Libre: #2.654 25-01-13 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Μήπως είναι αγορίστικα; Click για ανάπτυξη... Αυτά; Εγώ στα γυναικεία τα βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:26 Η Imadlak έγραψε: #2.655 25-01-13 21:26 οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #2.656 25-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάντως τα βρίσκω κομψά. Να σας ρωτήσω, μόνο σε μένα είναι λίγο στενά τα μποτάκια της Nike; Click για ανάπτυξη... Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #2.657 25-01-13 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Είναι τόσο ωραία και το αγαπημένο μου χρώμαblack Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: οχι καλε...γιατι να μην ειναι γυναικεια?? μια χαρα μου φαινονται εμενα! Click για ανάπτυξη... Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 22:20 Η Nefeli Graf: #2.658 25-01-13 22:20 Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Spoiler Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Χαίρομαι που σου αρέσουν (: Και εμένα, το πολύ να είναι unisex Click για ανάπτυξη... σκέφτομαι να πάρω παρόμοια παπούτσια με την εικόνα ή να πάρω πάλι κάποιο ζευγάρι από τα σταράκια που έβαλα παλαιότερα εδώ σε αυτό το θέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2013 στις 17:13 Η Alma Libre: #2.659 27-01-13 17:13 Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2013 στις 23:40 Η Nefeli Graf: #2.660 28-01-13 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Μπορείς να με δώσεις το λινκ; Πάντως εγώ σου προτείνω να πάρεις μποτάκια, μ'αρέσουν και το καλοκαίρι φορεμένα. Ξες, αυτά με τα σορτσάκια και τα μποτάκια. Click για ανάπτυξη... χμμμ σε ποιον απευθύνεσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.