rakels
Δραστήριο μέλος

Μάλλον φαίνεται έτσι στη φωτογραφία, αλλά δεν είναι βελουτέ. Πιο συγκεκριμένα, ήθελα κάτι πολύ απλό και 'σκέτο' κατά προτίμηση, εννοώ χωρίς πολλά σχέδια κτλ, είχα ενθουσιαστεί και με το φιογκάκι πίσω!Εμένα πάλι μου άρεσε τρελά το φόρεμα, αλλά όχι οι πλατφόρμες![]()
Βασικά γενικά, θεωρώ άσχημο παπούτσι τη πλατφόρμα αλλά πολύ - πολύ βολικό, είναι τα μόνα ψηλά που τα κομαντάρω 100%, αν θες τρέχω και μαραθώνιο![]()
Από΄κει και πέρα επειδή όπως είπα, το θεωρώ άσχημο παπούτσι κοιτάω να έχει και κάτι όμορφο επάνω, δε μου αρέσει καθόλου αυτή η κλασσική πλατφόρμα, αυτό το ψάθινο κάπως με ξινίζει, και ο συνδυασμός στο συγκεκριμένο με βελούτε (πως στο καλό λέγεται αυτό το ύφασμα) δε μου αρέσει...
Ας πούμε τις προάλλες, πήρα αυτές εδώ (τις πρώτες η αδερφή μου, τις δεύτερες εγώ) :
![]()
![]()
Κανονικά ήταν πανάκριβες, αλλά το μαγαζί στη γειτονιά κάθε χρόνο για ένα διάστημα κάνει εκπτώσεις (μεγάλες εκπτώσεις), τις πήρα και τις δύο μαζί 80 ευρώ, ενώ η αξία τους κανονικά ήταν πάνω από 80 ευρώ το κάθε ζευγάρι..το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα να της χαρώ, ακόμη στο κουτί είναι...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον φαίνεται έτσι στη φωτογραφία, αλλά δεν είναι βελουτέ. Πιο συγκεκριμένα, ήθελα κάτι πολύ απλό και 'σκέτο' κατά προτίμηση, εννοώ χωρίς πολλά σχέδια κτλ, είχα ενθουσιαστεί και με το φιογκάκι πίσω!Γι' αυτό το λόγο νομίζω πως θα προτιμούσα τις πρώτες από αυτές που παρέθεσες, όχι ότι οι άλλες δεν είναι ωραίες, αλλά όπως είπε και η Gilda παραπάνω, περί ορέξεως..
![]()
Αναλόγως και τα ρούχα σου ρε συ, εγώ πχ φοράω πολύ απλά ρούχα, πιο απλό πεθαίνεις

Για αυτό κοιτάω τα παπούτσια μου να είναι φανταζέ... πολύ φανταζέ για να πω την αλήθεια μου... στα παπούτσια (για ψηλά μιλάω πάντα) με τραβάνε τα πολύ καρναβαλίστικα, τα απλά δεν με ενθουσιάζουν τόσο πολύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels
Δραστήριο μέλος

Κι εμένα τα ρούχα μου ως επί το πλείστον είναι απλά, το συγκεκριμένο φόρεμα, δηλαδή, ήταν κάτι σαν πρόκληση για 'μένα!Αναλόγως και τα ρούχα σου ρε συ, εγώ πχ φοράω πολύ απλά ρούχα, πιο απλό πεθαίνεις![]()
Για αυτό κοιτάω τα παπούτσια μου να είναι φανταζέ... πολύ φανταζέ για να πω την αλήθεια μου... στα παπούτσια (για ψηλά μιλάω πάντα) με τραβάνε τα πολύ καρναβαλίστικα, τα απλά δεν με ενθουσιάζουν τόσο πολύ...![]()
Πάντως τα παπούτσια που έδειξες δε θα τα έλεγα καρναβαλίστικα σε καμία περίπτωση.

Κι εμένα τα ρούχα μου ως επί το πλείστον είναι απλά, το συγκεκριμένο φόρεμα, δηλαδή, ήταν κάτι σαν πρόκληση για 'μένα!
Πάντως τα παπούτσια που έδειξες δε θα τα έλεγα καρναβαλίστικα σε καμία περίπτωση.
Πρόκληση ε; Και πολύ καλά έκανες, γιατί πραγματικά είναι πολύ ομορφούλι!

Το συγκεκριμένο όχι, δεν είναι πολύ καρναβαλίστικο, έχω κάτι άλλα με χρυσά τακούνια και φιόγκους ίσα το κεφάλι μου να πάθεις

rakels
Δραστήριο μέλος

Απαιτώ φωτογραφία!Πρόκληση ε; Και πολύ καλά έκανες, γιατί πραγματικά είναι πολύ ομορφούλι!![]()
Το συγκεκριμένο όχι, δεν είναι πολύ καρναβαλίστικο, έχω κάτι άλλα με χρυσά τακούνια και φιόγκους ίσα το κεφάλι μου να πάθεις![]()

Απαιτώ φωτογραφία!![]()
XAXAXAXA Κλαίω!

Έγινε λοιπόν, όταν μπορέσω, θα σου στείλω φωτογραφίες!

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

[............
.
.
.
.
.
![]()
όλα είναι εξαιρετικά εκτός από αυτό με τη φωτογραφική
λάτρεψα το αερόστατο και το ψαράκι

αυτό μου αρέσει εμένα https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/480664_355159047939175_317496727_n.jpg
L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

όλα είναι εξαιρετικά εκτός από αυτό με τη φωτογραφική
λάτρεψα το αερόστατο και το ψαράκι
αυτό μου αρέσει εμένα https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/480664_355159047939175_317496727_n.jpg
Kαι υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια ακόμα!

Δυστηχώς είναι ακριβές αρκετά!

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

πλάτη
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/552944_355162827938797_1583514459_n.jpg
μπροστά
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Και αυτοί οι φιογκοι μπρος πίσω ,τρεις σε σειρά ,σα συσκευασια δώρου ...

Οσο για τις τσάντες αερόστατο-αεροπλανο-καραβάκι -κρουαζιερόπλοιο - σούπερ πούμα,μου θυμίζει κατι που παίρναμε στο νηπιαγωγείο !

Anyway,συνεχιστε...
Guest 292010
Επισκέπτης
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Απλα,στο πρώτο αγορασες το μαλλί,το ζιζι ή το φόρεμα ?

Μπερδεύτηκα γαρ...
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Κορίτσια ψάχνω για κανένα παντελόνι ψιλόεπίσημο. Καμιά ιδέα γιατί ότι είδα δε με συγκινεί.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

rakels
Δραστήριο μέλος

H μαύρη μπλούζα από πού είναι? Είναι υπέροχη!
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι πρώτες μου αρέσουν πολύ, οι δεύτερες όχι τόσο. Μου φαίνονται κάπως άκομψες, αλλά μπορεί φορεμένες να είναι ΟΚ.Ας πούμε τις προάλλες, πήρα αυτές εδώ (τις πρώτες η αδερφή μου, τις δεύτερες εγώ) :
![]()
![]()
Κανονικά ήταν πανάκριβες, αλλά το μαγαζί στη γειτονιά κάθε χρόνο για ένα διάστημα κάνει εκπτώσεις (μεγάλες εκπτώσεις), τις πήρα και τις δύο μαζί 80 ευρώ, ενώ η αξία τους κανονικά ήταν πάνω από 80 ευρώ το κάθε ζευγάρι..το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα να της χαρώ, ακόμη στο κουτί είναι...![]()
Όσο για την τιμή, δεν το συζητώ, πάρα πολύ καλή!!

Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε μπουτίκ κοίταξες; Συνήθως εκεί και γενικότερα σε μικρά μαγαζιά (όχι αλυσίδες) έχουν τα καλύτερα ψιλοεπίσημα ρούχα.Γεια σας.
Κορίτσια ψάχνω για κανένα παντελόνι ψιλόεπίσημο. Καμιά ιδέα γιατί ότι είδα δε με συγκινεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.