Guest 278211
Επισκέπτης

Γεια σας.
Κορίτσια ψάχνω για κανένα παντελόνι ψιλόεπίσημο. Καμιά ιδέα γιατί ότι είδα δε με συγκινεί.
Τι παντελόνι σκέφτεσαι; Μονόχρωμο ή με σχέδια; Στενό ή φαρδύ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα όσο αφορά το χρώμα, μάλλον μονόχρωμο αν και είμαι ανοιχτή για κάτι ουάου πολύχρωμο ή με σχέδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ακόμα δεν τα έχω φορέσει βέβαια, αλλά μου αρέσουν

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Ωραία επιλογή![]()
ακόμα δεν τα έχω φορέσει βέβαια, αλλά μου αρέσουν![]()

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ωραία επιλογή,ωραίο γούστο
![]()
βασικά για τέννις τα πήρα κυρίως(τενιστικά είναι), αλλά δεν θα είναι αποκλειστικά για εκεί

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Guest 278211
Επισκέπτης

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

το πρωτο και το τρίτο μου άρεσαν πάρα πολύ

mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

τωρα για το φορεμα, εξαρταται τωρα και το ποσο επισημη ειναι η περισταση και τοσο ποσο ανετη θελεις να εισαι, μου φαινεται καπως κοντο
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος

πωπω το παπουτσι ειναι ολα τα λεφτα
τωρα για το φορεμα, εξαρταται τωρα και το ποσο επισημη ειναι η περισταση και τοσο ποσο ανετη θελεις να εισαι, μου φαινεται καπως κοντο
Και εγώ το παρατήρησα οτι έτσι φαίνεται απ'την φωτο αλλά δεν είναι ιδιαίτερα στην πραγματικότητα μου φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο..
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

αμα αρεσει σε εσενα δεν υπαρχουν φρασεις 'καλη περισταση' κλπΚαι εγώ το παρατήρησα οτι έτσι φαίνεται απ'την φωτο αλλά δεν είναι ιδιαίτερα στην πραγματικότητα μου φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο..
τουλαχιστον στη δικη μου φιλοσοφια

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

αμα αρεσει σε εσενα δεν υπαρχουν φρασεις 'καλη περισταση' κλπ
τουλαχιστον στη δικη μου φιλοσοφια![]()
σωστό

άσε που με ένα αξεσουααρ αλλάζεις τον "χαρακτήρα" (επίσημο,κάζουαλ) του ρούχου
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το δεύτερο είναι πολύ ωραίο τα άλλα δύο not!
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Το δεύτερο είναι πολύ ωραίο τα άλλα δύο not!
μάλλον έχουμε και οι δύο αντιπάθεια στην δαντέλα

mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος

μάλλον έχουμε και οι δύο αντιπάθεια στην δαντέλα![]()
Όχι ακριβώς αντιπάθεια αλλά να μη μοιάζει και με νυχτικό το ρούχο...

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

κόκκινο

Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνώ κι εγώΤο δεύτερο είναι πολύ ωραίο τα άλλα δύο not!

Από τα κόκκινα μου αρέσει πολύ το πρώτο με τη διχρωμία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.