Κριτικές για ρούχα και παπούτσια

Θα συμφωνήσω +++ για τις τουαλέτες και τα στρασάκια. Μερικές φορές μεγαλοπιανόμαστε σε σημείο υπερβολής.

Όσο για το χρώμα, το βασικό είναι να σου πηγαίνει και όχι να σου αρέσει ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα δε μ' αρέσει.
Δε μ' αρέσει το χρώμα και ο συνδιασμός με το μαύρο και στο μοντέλο που το φοράει, κάνει πολύ άσχημη εφαρμογή, ειδικά στο στήθος.
Η πλάτη είναι ωραία όντως.

Γούστα είναι αυτά όμως. Για κουμπαριές πιστεύω είναι μια χαρά και καθόλου λίγο. Φτάνει πια με τις βραδινές τουαλέτες και τα 150 στρασάκια πάνω.

Eπιτελους ρε φιλε,καποιος με αισθητικη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα η πλάτη μου μοιάζει γυφτέ. Συγγνώμη κιόλας.

tumblr_mowitinUZc1rajooko1_500-1.jpg

tumblr_mpbkehWo3Q1s0kc6fo1_500-1.jpg

tumblr_mp6l196hHq1r9iw1ho1_500-1.jpg

tumblr_mpcia4Z35Q1qhm1wno1_400-1.jpg

Merci για τα σχόλια κορίτσια! :D
Χαίρομαι που λέτε ότι κάνει για κουμπαριά, γιατί οι πωλήτριες δε συμφωνούν μαζί σας και μαζί μου :P

Μου καθόταν Γίδι και μένα σχεδόν όπως και στο μοντέλο στον κορμό και το έχω ήδη στη μοδίστρα για στένεμα.
Αλλά μου πάει πολύ περισσότερο από το μοντελάκι. :lol:

Tι χρώμα παπούτσι/τσαντικό πάει ρε τσούπρες; Οκ το μαύρο για παπούτσι σίγουρα θα πηγαίνει, αλλά δε θέλω να έχω και τσάντα μαύρη.. πολλή διχρωμία..
Σκέφτομαι για κανα μωβ ή βεραμαν παπούτσι, θα το κάνω τσίρκο;

Μενα το βεραμαν μου φαινεται καπως ασχετο και το μωβ too much, αλλα δε ξερω πως το'χεις και στο μυαλο σου.
Πανε συνδυασμοι μαυρο/ασπρο/ασημι πιστευω, κοιτα το και χρωματικα εδω:

https://images.neimanmarcus.com/ca/1/products/mz/NMT6G3Y_mz.jpg

https://images.neimanmarcus.com/ca/2/product_assets/B/2/6/Z/V/NMB26ZV_mz.jpg

Για το μωβ εννοείς κάτι τέτοιο;
709275d40d06fc35_SJPpreview-1.jpg

Δεν είμαι σίγουρη αν θα πήγαινε, θέλει πολύ ειδικό παπούτσι.
Μήπως κάτι σε nude;
Θα βάλεις πέδιλο ή γόβα/peep toe;

Μάλλον για πέδιλο το κόβω..
Αρχικά σκεφτόμουν κάτι τέτοιο σε μαύρο:
αλλά το πρόβλημά μου μετά όπως είπα είναι η τσάντα. Δε θέλω και η τσάντα να είναι μαύρη κι αν πάρω κάποιο άσχετο χρώμα σε τσάντα, νομίζω ότι θα παραείναι άσχετο

Αυτό το μωβ που έχει η τύπισσα Γίδι το παρακάνει μπάρμπι. Είπαμε να φορέσουμε ροζ [ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πήρα ροζ φουστάνι] αλλά μην το παρακάνουμε.
Εννοώ μωβ μελιτζανί, σαν αυτό:
922876_448012108618939_1175111657_n.jpg

Τα nude μου φαίνονται κάπως αδιάφορα. Είναι οκ μια σίγουρη λύση που ταιριάζουν σχεδόν με όλα, αλλά λέω να καταφύγω σε αυτά όταν δω ό,τι τίποτα άλλο δε μου ταιριάζει :P

Ναι ούτε εμένα μ'αρέσει η Σεξενδεσίτη.
Στη θέση σου δε θα το ρίσκαρα, καλύτερα μαύρα πέδιλα και μαύρη τσάντα, το φόρεμα είναι αρκετά ιδιαίτερο από μόνο του... :hmm:

Μάλλον για πέδιλο το κόβω..
Αρχικά σκεφτόμουν κάτι τέτοιο σε μαύρο:
651321.jpg
αλλά το πρόβλημά μου μετά όπως είπα είναι η τσάντα. Δε θέλω και η τσάντα να είναι μαύρη κι αν πάρω κάποιο άσχετο χρώμα σε τσάντα, νομίζω ότι θα παραείναι άσχετο
Υπέροχα παπούτσια *.*

Να ρωτήσω κάτι τελευταίο για να μη σας πρήζω :redface:
Κάτι όπως αυτό https://www.allaboutshoes.gr/gr/gunaika/papoutsia/pedila-sandalia/pedila-nine-westW2006T0021/
με αυτό το μεταλλικό χρυσό κόσμημα.. θα μπορούσε να μου σπάσει τη διχρωμία και να πάω σε χρυσή πχ τσάντα;

μου αρεσει το παπουτσι με το φορεμα αλλα για την χρυση τσαντα δεν ειμαι σιγουρη..μηπως μια μαυρη με χρυσες λεπτομερειες?

Ιδιοτροπια mode on
Για μαυρο/φουξια το χρυσο μου φαινεται καπως κιτς οπως το φανταζομαι, αν και αυτο που εδειξες δεν ειναι τοσο εντονο. Και παλι ομως δε μαρεσει το παπουτσι. :P Αλλα τεσπα γουστα ειναι αυτα.
Ιδιοτροπια mode off

Το polyvore το ξερεις; Ριξε μια ματια εκει να παρεις καμια ιδεα αν δε βαριεσαι

tastenatzinapeiloyntaneyramasjpgitokZQ_Z-1.gif
:inlove:
Χωρίς τις γόβες είναι ένα τέλειο τζιν:P

Τελευταία επεξεργασία:
Ξέρετε μήπως πότε αρχίζουν οι εκπτώσεις;:worry:

Στις 15 του μηνός επίσημα.

Α οκ θενξ!

τι γνωμη εχετε γι'αυτο;

993096babf3eebcc637a60dd07527b7f-2.gif

και αυτό:
27a0607d6f5848ab37ba552e8b2f1745-2.gif

Ωραίο το πρώτο, το δεύτερο μου φαίνεται κάπως γιαγιαδίστικο.

τι γνωμη εχετε γι'αυτο;

993096babf3eebcc637a60dd07527b7f-2.gif

και αυτό:
27a0607d6f5848ab37ba552e8b2f1745-2.gif

Στο πρώτο δεν μου αρέσει πολύ που είναι κοντό στις άκρες.
Το δεύτερο δεν μου αρέσει, ειδικά τα κουμπιά που έχει.:/:
Μου θυμίζει γιαγιαδίστικο νυχτικό.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back