Κριτικές για ρούχα και παπούτσια

τα πήρα σήμερα από τo pull&bear!:D
5255211040_2_1_2-1.jpg

5255211040_2_4_2-1.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάρα πολύ όμορφα Imadlak!! με γεια σου!!:D
είναι άνετα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάρα πολύ όμορφα Imadlak!! με γεια σου!!:D
είναι άνετα;
ευχαριστώ!!:)
ναι,είναι...δεν τα έχω βάλει ακόμα έξω να περπατήσω βέβαια, αλλά από όσο τα δοκίμασα μια χαρά μου φάνηκαν!

Ρε παιδια...εγω εχω φαει κολλημα με αυτα:
6067231040_2_3_3-1.gif

Τα δοκιμασα και ηταν τοσοοο ανετα...αλλα απ' τη βλακεια μου δεν τα πηρα!!:rant::rant:

(Αναμενω ποτε θα ξανακατεβω Αθηνα....πρωτη μου δουλεια να τα παρω!!:clapup:)

Τέλειααααααα είναι! Το χρώμα είναι μωβ ή μαύρο; Αν είναι μωβ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!!!!!

Σε ποιο μαγαζί τα είδες αν επιτρέπεται;

Τέλειααααααα είναι! Το χρώμα είναι μωβ ή μαύρο; Αν είναι μωβ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!!!!!

Σε ποιο μαγαζί τα είδες αν επιτρέπεται;

Ειναι μαυρα. Αλλα τωρα που το' πες και σε μωβ θα ηταν τελεια.
Τα βρηκα στα Bershka. Τσεκαρε και εδω αν θες.

Γεωργία είναι υπέροχαα *.*
Ζηλεύω! :redface:

Δεν γίνεται να τα παραγγείλεις απο τα bershka?:confused:

Γεωργία είναι υπέροχαα *.*
Ζηλεύω! :redface:

Δεν γίνεται να τα παραγγείλεις απο τα bershka?:confused:

Ναι γινεται. Αλλα για την πληρωμη δεχονται μονο πιστωτικες καρτες κι οχι με αντικαταβολη. :/:

Ούτε προπληρωμένη, δηλαδή paypal; :/:

Ούτε προπληρωμένη, δηλαδή paypal; :/:
Δεν θυμαμαι. Paypal μπορει να ειχε ως επιλογη, απλα ειναι που δεν εχω ξαναψωνισει ετσι.:/:
Ετσι κι αλλιως τη Δευτερα κατεβαινω Αθηνα so.....:clapup::clapup:

Ειναι μαυρα. Αλλα τωρα που το' πες και σε μωβ θα ηταν τελεια.
Τα βρηκα στα Bershka. Τσεκαρε και εδω αν θες.
Ευχαριστώ!! Στην φώτο μου φάνηκαν σκούρα μωβ..... αχ!!!

Γεια σας,λοιπον τι λετε για αυτο
9592505600_2_4_2-3.gif
Υπαρχει και σε μαυρο και σε πρασινο αλλα το κοκκινο μου παει λογικα ..εμενα καλο μου φαινεται,η τιμη του ειναι 36ε αλλα αμα στεφτεισ οτι θα το εχω και τωρα αλλα και ολη την ανοιξη ειναι λογικη ..απλα φοβαμαι μην ειναι του much gia ελλαδα ..so lets hear you guys...inlight me :)

fbe2d997fab36dd25bd75b3a64c1dbbe-1.jpg

9f1e48573169345de8c31ccaee39df99-1.jpg

cec51e14c8c25ba3b3cf3ee326b8e63eba31403b.jpg

romantic...

Γεια σας,λοιπον τι λετε για αυτο
9592505600_2_4_2-2.gif
Υπαρχει και σε μαυρο και σε πρασινο αλλα το κοκκινο μου παει λογικα ..εμενα καλο μου φαινεται,η τιμη του ειναι 36ε αλλα αμα στεφτεισ οτι θα το εχω και τωρα αλλα και ολη την ανοιξη ειναι λογικη ..απλα φοβαμαι μην ειναι του much gia ελλαδα ..so lets hear you guys...inlight me :)
Τελειοο, απο που? Αν και θα προτεινα πρασινο, κανει πιο μπαμ.

Τελειοο, απο που? Αν και θα προτεινα πρασινο, κανει πιο μπαμ.

pull and bear το λέει η ετικέτα,αν προσέξεις καλά :P .

Guys,μολισ γυρισα απο την αγορα και 8α σασ πω..Πηγα στο pull αλλα δεν ειχε αυτο το σχεδιο,ουτε τα χρωματα που σασ ειπα.Ειχε μονο ενα college type με γκρι μανικια και αντι για το κοκκινο τησ φωτο ενα πολυ σκουρα πρασινο ναυλον..πσιλο μαλακιστα και εκανε και 45ευρο ...δλδ εξωφρενικη τιμη για εμενα ..τελικα αφου περασα απο ολα τα; berska,hm κατεληξα στο Funky Budha kai phra ena παρομοιο με αυτο..
9711525401_2_4_2-1.gif
στα 35 ευρω...Εχω αρχισει να πιστευω πωσ στισ μικρεσ πόλεις φερνουν οτι τουσ περισεψει και για αυτο δεν μπορω να βρω τα καλα κοματια.,.τι να πεισ ..ααα πηρα και αυτο εδω ..
9686549404_2_2_2-1.gif
το παντελονι ενοοω..απο το pull sta 20ε,,καλο ειναι για το χειμωνα ...Λοιπον τι λετε ?

Ωραιότατα τα βρίσκω και τα δύο! :) Μπορεί ακόμη να τελειώνουν τα κομμάτια νωρίς, αν φέρνουν λίγα. Εγώ πάντα έτσι την πατάω :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back