Χμμμ, πουκάμισο λες, ε; Δεν είναι κακό! Και να παίξω με ασπρόμαυρο; Δε θα είναι πολύ "κλασσικό" λες; Αυτό που πρέπει να ξεχυθώ στα μαγαζιά πολύ με κουράζει!Κάτι τέτοιο ίσως;

ΥΓ: Σε ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω πως η φούστα είναι αυτή που έχει το ωραίο και πρωτότυπο σχέδιο, επομένως εκεί θα τραβήξουν τη προσοχή τους όσοι σε δούν. Κάτι πιο "ήσυχο" για πάνω είναι πιο ωραίο κατ'εμέ. Μπορείς να επιλέξεις ένα φάκελο πιο μοντέρνο επίσης κι έτσι να υπάρχει μία ισορροπία.Χμμμ, πουκάμισο λες, ε; Δεν είναι κακό! Και να παίξω με ασπρόμαυρο; Δε θα είναι πολύ "κλασσικό" λες; Αυτό που πρέπει να ξεχυθώ στα μαγαζιά πολύ με κουράζει!
ΥΓ: Σε ευχαριστώ!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ σε αυτό που λες. Θα βγω βόλτα να δω τι θα βρω... Για παπούτσι σου αρέσει αυτό το στυλ μποτάκι ή και γόβα θα σου άρεσε εξίσου; Σόρρυ για το πλήθος των ερωτήσεων!Νομίζω πως η φούστα είναι αυτή που έχει το ωραίο και πρωτότυπο σχέδιο, επομένως εκεί θα τραβήξουν τη προσοχή τους όσοι σε δούν. Κάτι πιο "ήσυχο" για πάνω είναι πιο ωραίο κατ'εμέ. Μπορείς να επιλέξεις ένα φάκελο πιο μοντέρνο επίσης κι έτσι να υπάρχει μία ισορροπία.![]()

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Το παπούτσι της φωτογραφίας θεωρώ πως είναι το ιδανικό! Ένα τέτοιο να πάρεις, αν βρείς.Συμφωνώ σε αυτό που λες. Θα βγω βόλτα να δω τι θα βρω... Για παπούτσι σου αρέσει αυτό το στυλ μποτάκι ή και γόβα θα σου άρεσε εξίσου; Σόρρυ για το πλήθος των ερωτήσεων!Σε ευχαριστώ πάααρα πολύ για τις ιδέες!
![]()
![]()

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμμ προσωπικά δε θα μου άρεσε καθόλου να δω το συγκεκριμένο μποτάκι με κάποιο κόκκινο φόρεμα.![]()
Το κόκκινο γενικά είναι δύσκολο χρώμα συνδιαστικά, εγώ θα πρότεινα nude γόβες, ή έστω nude flat [πχ. μπαλαρίνα], γιατί το θεωρώ πιο όμορφο συνδιασμό nude-κόκκινο από το κλασσικό κόκκινο-μαύρο.
p.s: προφανώς το nude θα μπει με γυμνό πόδι κι όχι με μαύρο καλσόν, δε μας λες κ το σχέδιο του φορέματος.
.
Ευχαριστώ πρίνσες
Συμφνωνώ, αυτά τα παπούτσια με τίποτα δεν μου πανε με φόρεμα. Κι εγώ με nude παπούτσι θα το πρότεινα
Είναι πιο κοριτσίστικο αν το βάλεις με μπαλαρίνες, και πιο μοιραίο με γόβες.
Βάλε μας καλέ μια φωτο του φορέματος.
Πάει το φόρεμα ...το χάσαμε

Απλά το είχα φανταστεί με κάτι τέτοιο https://pp1.fltc.me/5/619/170x340/5619585-2091-3.jpg και δερμάτινο jacket αλλα τώρα...

Ευχαριστώ πάντως

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Τα λατρεύω! Valentino!

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Δεν είναι απλά υπέροχες;

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Πώς σας φαίνεται;
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

![]()
Δεν είναι απλά υπέροχες;Τις είδα στο we
it, δεν ξέρω μάρκα, τίποτα, αλλά είναι οι πιο υπέροχες γόβες που έχω δει!
Ειναι υπεροχες. Εχεις δικαιο
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

γουσταρωΠεριμένω να μου ρθει αυτό:https://www.melinamay.com/Fashion/Gu...palto-montgkomeri-anonima-mauro_p-797570.aspx
Πώς σας φαίνεται;
τα μοντγκομερι μπορει να ειναι πολυ ωραια
ειναι λιγο ανοιχτο στο λαιμο αλλα με ενα κασκολ/φουλαρι δε θα κρυωνεις
(μμμμ δεν εχει φερμουαρ? ουπς! παλτο ειναι, σορρυ)
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Περιμένω να μου ρθει αυτό:https://www.melinamay.com/Fashion/Gu...palto-montgkomeri-anonima-mauro_p-797570.aspx
Πώς σας φαίνεται;
πολύ ωραίο κομματι!! μ αρεσε πολύ ο φιόγκος! με γεια σου

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

![]()
είναι συγκλονιστικές!!!!

προσπάθησα, αλλά ούτε εγώ μπόρεσα να βρω καμία πληροφορία..κρίμα και είναι τόσο τέλειες

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Εδώ πωλούνταιείναι συγκλονιστικές!!!!![]()
προσπάθησα, αλλά ούτε εγώ μπόρεσα να βρω καμία πληροφορία..κρίμα και είναι τόσο τέλειες![]()
https://www.ebay.com/itm/Womens-Sexy...tom-Platform-Strappy-High-Heels-/281252769593
20 με 30 ευρω περίπου κοστίζουν!
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

ααα έχει και πολλά χρώματαΕδώ πωλούνται
https://www.ebay.com/itm/Womens-Sexy...tom-Platform-Strappy-High-Heels-/281252769593
20 με 30 ευρω περίπου κοστίζουν!

ωραία,ωραία ευχαριστούμε!
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Με τη μόνη διαφορά ότι τέλειες τέλειες αλλά ας παραδεχτούμε ότι πρέπει να έχεις ψεύτικα πόδια για να αντέξεις να τις περπατάς.![]()
Και ναι,μπορεί να έχω φορέσει λίγες φορές τέτοια παπούτσια αλλά πονάνε.

Βρήκα παρόμοιες σε μαύρο.

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Με τη μόνη διαφορά ότι τέλειες τέλειες αλλά ας παραδεχτούμε ότι πρέπει να έχεις ψεύτικα πόδια για να αντέξεις να τις περπατάς.
Και ναι,μπορεί να έχω φορέσει λίγες φορές τέτοια παπούτσια αλλά πονάνε.
Βρήκα παρόμοιες σε μαύρο.
They're mine.
Δεν με ενδιαφέρει πόσο ψηλές είναι

Μαύρο;; Αααα, χάνει σε μαύρο

Edit: Κι αυτές δεν είναι ωραίες;;

Guest 278211
Επισκέπτης

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Ωραία τα τόσο ψηλοτάκουνα παπούτσια, αλλά πού μπορείτε να τα φορέσετε;πχ στο σχολείο; ούτε καν, για καφέ; παραείναι επίσημα και καλά, για ροκ-μπαρ; θα μας πάρουν με τις πέτρες, για ρεμπετάδικο; το ίδιο, για κλαμπ; δε μπορούμε να χορέψουμε με την καμία πάνω σ' αυτά
Μόνο για έξοδο με boyfriend μπορώ να τα συνδυάσω στο μυαλό μου
![]()
Πραγματικά σου μιλάω, απλά μου αρέσουν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.