life12
Πολύ δραστήριο μέλος

κατι εχω πα8ει τωρα τελευταια με τισ φουστεσ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Θα βάλω σε λίγο κανένα φόρεμα

Θέλω και εγώ φούστα, αλλά skater, γιατί κολλητή έχω (μαύρη) απλά δεν ξέρω πόσο ωραία θα είναι τον χειμώνα.
Η skater πάντα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Η δεύτερη είναι ποοολύ ωραία.![]()
Θα βάλω σε λίγο κανένα φόρεμα
Θέλω και εγώ φούστα, αλλά skater, γιατί κολλητή έχω (μαύρη) απλά δεν ξέρω πόσο ωραία θα είναι τον χειμώνα.
Η skater πάντα.

εγω πιστευω μια χαρα 8α ειναι κ το χειμωνα

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Γενικά έχω ένα θεματάκι με τα δερμάτινα, μη παρεξηγείτε.

Δεσμεύομαι λίγο για τον χειμώνα, δε ξέρω γιατί.
Anyway, παρακάτω παραθέτω ρούχα απο Romwe (φουστάνια και φούστες).

Γενικά, δε νομίζω να είμαι η μόνη που θεωρεί τη πλειοψηφία των ρούχων εκεί τέλεια.

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Ας γράψω και εγώ για πρώτη φορά στο θέμα.
Σε καμιά βδομάδα έχουμε πανηγύρι οπότε στο χωριό θα γίνεται χαμός στα μαγαζιά. Οπότε πρέπει να είμαι στην τρίχα και λογικά θα πάω για ψώνια.
Θέλω να πάρω κάτι καλό (όχι πολύ επίσημο) και καλοκαιρινό.Σκέφτηκα φούστα με κάποιο μπλουζάκι ή φόρεμα αλλά όχι σε στενή γραμμή. Από πάνω είμαι οκ αλλά στα πόδια μου έχω κάποια παραπάνω κιλά και θα δείχνει άσχημο κάτι στενό.
Τι προτείνετε;
Επίσης τι γνώμη έχετε για τα headbands; Εγώ έχω ξετρελαθεί.Ελπίζω να βρω κάποιο που να μ' αρέσει όταν πάω για ψώνια.Ισως με λουλούδια κτλ
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Τι παιδί είναι αυτό ;
Σε καμιά βδομάδα έχουμε πανηγύρι οπότε στο χωριό θα γίνεται χαμός στα μαγαζιά. Οπότε πρέπει να είμαι στην τρίχα και λογικά θα πάω για ψώνια.
Θέλω να πάρω κάτι καλό (όχι πολύ επίσημο) και καλοκαιρινό.Σκέφτηκα φούστα με κάποιο μπλουζάκι ή φόρεμα αλλά όχι σε στενή γραμμή. Από πάνω είμαι οκ αλλά στα πόδια μου έχω κάποια παραπάνω κιλά και θα δείχνει άσχημο κάτι στενό.
Τι προτείνετε;
Επίσης τι γνώμη έχετε για τα headbands; Εγώ έχω ξετρελαθεί.Ελπίζω να βρω κάποιο που να μ' αρέσει όταν πάω για ψώνια.Ισως με λουλούδια κτλ![]()
![]()
Πολύ γλυκούλια τα headbands με τα λουλούδια, αλλά και τα μονόχρωμα είναι επίσης πολύ ωραία.
Σου προτείνω κάποιο αέρινο φόρεμα, πέδιλο ή πλατφόρμα, βραχιολάκια και headband εάν έχεις μακρύ μαλλί.

Κάτι σαν αυτά
1
2
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Έχω μακριά μαλλιά γι' αυτό το σκέφτομαι

Ωραία είναι αυτά που μου πρότεινες. Μου άρεσε το πρώτο.
Αν βρω κάτι παρόμοιο και μου πηγαίνει θα το πάρω. Όταν ψωνίσω θα βάλω τα ρούχα που πήρα για να μου πείτε τη γνώμη σας.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Τι παιδί είναι αυτό ;
Τι προτείνετε;
Επίσης τι γνώμη έχετε για τα headbands; Εγώ έχω ξετρελαθεί.Ελπίζω να βρω κάποιο που να μ' αρέσει όταν πάω για ψώνια.Ισως με λουλούδια κτλ![]()
![]()
Ναι όντως αυτές οι κορδέλες σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή...

Πάντως στα μεγάλα μαγαζιά έχει πολλά φορέματα τέτοιου είδους που θες (γιατί κι εγώ τέτοια φοράω) και σε πολύ χαμηλές τιμές... Κάνε μια βόλτα και θα βρεις

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Ναι είδα αρκετά μαγαζιά με εκπτώσεις.Αν δεν πάρω φόρεμα σίγουρα φούστα.Ναι όντως αυτές οι κορδέλες σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή...
Πάντως στα μεγάλα μαγαζιά έχει πολλά φορέματα τέτοιου είδους που θες (γιατί κι εγώ τέτοια φοράω) και σε πολύ χαμηλές τιμές... Κάνε μια βόλτα και θα βρεις![]()
Και εγώ έτσι το σκέφτομαι.Απλά κολλάω στο ύψος. Είμαι 1,65 και φοβάμαι μήπως δείχνει άσχημο.Γενικά πιστεύω πως πάνε στα περισσότερα σωματότυπα τα ριχτά μακριά φορέματα.![]()
Alma Libre
Επιφανές μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

h&m

pink

καμια προταση για γυαλια ηλιου εχετε?

Alma Libre
Επιφανές μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.