life12
Πολύ δραστήριο μέλος

οντωσ ωραια το τελευταιο το ειδα χ8εσ φορεμενο απο μια κοπελα κ ηταν φοβεροΤι ωραία συνολάκια μπορείς να βρεις στο ίντερνετ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

οντωσ ωραια το τελευταιο το ειδα χ8εσ φορεμενο απο μια κοπελα κ ηταν φοβεροτο φορεμα το μπλε σκουρο μου αρεσε πολυ κ το εκρου-ασπρο αν κ πολυ φουντωτο
![]()
To τελευταίο είναι και εμένα το αγαπημένο μου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Έχω εγώ ένα με ψαλίδι.

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτά τα κολιεδάκια (φωτογραφικές, ψαλίδια, υδρόγειοι) είναι πολύ της μόδας φέτος.
Έχω εγώ ένα με ψαλίδι.![]()
![]()
Απο πού?
Αχ είναι πολύ όμορφα!Ειδικά αυτη την υδρόγειο την λάτρεψα!

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αν ψάξεις, σε όλα τα σάιτ έχει παρόμοια. Μπορεί να ψάξω αργότερα. :3
Παρεπιπτόντως ψάχνω ένα κολιέ καρδούλα με τη σημαία της Αγγλίας, το είδα σε μια κοπελιά και ααχ.

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

Guest 875331
Επισκέπτης

Σορτσάκι με αθλητικό adidas και σορτσάκι με all-star, χειρότερα.Σορτσακι με τακούνι, απ'τους χειρότερους συνδιασμούς του καλοκαιριού.-
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Σορτσακι με τακούνι, απ'τους χειρότερους συνδιασμούς του καλοκαιριού.-
κ εγω αυτο πιστευω κ οχι μονο για το σορτσακι γενικα το τακουνι το καλοκαιρι δεν το φοραω εγω ουτε καν πλατφορμα

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Μες στο μυαλό μου είσαι! Αυτό σκεφτόμουν χθες... Ακόμα και για νυχτερινή έξοδο είναι χάλια.Σορτσακι με τακούνι, απ'τους χειρότερους συνδιασμούς του καλοκαιριού.-
Ιδανικός συνδυασμός.Σορτσάκι με αθλητικό adidas και σορτσάκι με all-star, χειρότερα.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

αν εξαιρεσεις το κοψιμο... τελειο *.*
prinCess.
Επιφανές μέλος

Υπάρχουν τόσο ωραία μπουστάκια σαν αυτό ^, αλλά γαμώτο ταιριάζουν μόνο σε κοπέλες που δεν έχουν στήθος, ή έχουν πολύ πολύ λίγο, αν το βάλει αυτό κοπέλα με κανονικό/μεγαλύτερο στήθος θα' ναι τέρμα πρόστυχο και πολύ αποκαλυπτικό.![]()
αν εξαιρεσεις το κοψιμο... τελειο *.*
Όπως γενικά πολλά τοπάκια, είναι πολύ ωραία σε χωρίς στήθος σώματα. Άδικο.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

ριγε η μονοχρωμο??
https://www.celestino.gr/productdeta...στάκι-ριγέ-με-τιράντες-και-άνοιγμα-στα-πλαϊνά
https://www.celestino.gr/productdeta...-μονόχρωμο-με-τιράντες-και-άνοιγμα-στα-πλαϊνά
methexys
Τιμώμενο Μέλος

To ριγέ μου αρέσει πιο πολύ, το μπλε μου φαίνεται πολύ απλό και δεν μου αρέσει τόσο η συγκεκριμένη απόχρωση

Στρουφιτα
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.celestino.gr/productdeta...κολιέ-με-σχοινί-πλεξούδα-και-αλυσίδα-κούμπωμα
ριγε η μονοχρωμο??
https://www.celestino.gr/productdeta...στάκι-ριγέ-με-τιράντες-και-άνοιγμα-στα-πλαϊνά
https://www.celestino.gr/productdeta... μονόχρωμο-με-τιράντες-και-άνοιγμα-στα-πλαϊνά
Πιο ωραιο ειναι το ριγέ, ειναι πιο καλοκαιρινό!!!

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ξέρω πως σας φαινεται και με τι παπουτσια να το φορέσω;

prinCess.
Επιφανές μέλος

Το ριγέ το συγκεκριμένο δεν κολακεύει ούτε καν το μοντέλο που το'χει φορέσει. Άσχημη θέση η ρίγα και πολύ μεγάλη, εγώ θα έπαιρνα το μονόχρωμο μπλε.
Πήρα αυτό :![]()
Δεν ξέρω πως σας φαινεται και με τι παπουτσια να το φορέσω;![]()
Δεν φαίνεται
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

το σομόν
https://www.morenaspain.gr/pegasus/p...pd300=&newprod=&pcode=i22_CD400000017&page=4#

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Μα είναι τόσο τέλεια.![]()
![]()
αυτα ειναι αθλητικα...?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.