methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian.
Δραστήριο μέλος

αυτο τωρα ειναι ' φοραω σορτσακι' η 'εχω λιγο σορτακι στον κωλο μου'![]()
![]()
![]()
ποσο δεν μπορω τα διαφορα κοριτσακια με τετοιου τυπου σορτακια...για ποιο λογο να το βαλεισ αυτο ε3ω βγεσ με το βρακακι σ αν ειναι ετσι...
Α δεν είναι βρακάκια αυτά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

λες να ειναι βρακακιαΑ δεν είναι βρακάκια αυτά;![]()

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

λες να ειναι βρακακιατι να πω μπορει κιολας
παντωσ για σορτσακια δεν μ δειχνουν χεεχε
![]()
ειναι τα λεγομενα "μπραζιλ", "η νεα ταση της μοδας" και σε τετοιο σχεδιο ειναι τα περισσοτερα μαγιο αλλα και εσωρουχα... εγω εχω ουδετερη σταση απεναντι τους, ουτε ετσι ουτε γιουβετσι

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Για βόλτα έξω το βράδυ δεν θα τα έβαζα

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω ουτε για 8αλασσα δεν 8α τα εβαζα αυταΓια θάλασσα καλά είναι
Για βόλτα έξω το βράδυ δεν θα τα έβαζα![]()

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπερβολικά αδύνατη η κοπελιά.αφου σασ αρεσουν τα λευκα ασ βαλω κ εγω καποια (αν κ εγω δυσκολα 8α επιλε3ω το total white look)
![]()
![]()
prinCess.
Επιφανές μέλος

Υπερβολικά αδύνατη η κοπελιά.
Μάλλον δεν έχεις δει υπερβολικά αδύνατες κοπέλες.
Η κοπέλα η συγκεκριμένη είναι μια χαρά.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα έλεγα σκελετός, αν ήταν αυτό που θεωρώ έσχατο σημείο. Είναι αυτό μιά χαρά;Μάλλον δεν έχεις δει υπερβολικά αδύνατες κοπέλες.
Η κοπέλα η συγκεκριμένη είναι μια χαρά.![]()

prinCess.
Επιφανές μέλος

Θα έλεγα σκελετός, αν ήταν αυτό που θεωρώ έσχατο σημείο. Είναι αυτό μιά χαρά;Οκ, εγώ με το που την είδα σκέφτηκα να της δώσω λίγο από το μεσημεριανό που μαγείρεψα.
![]()
Πω δε ξέρω, εγώ επειδή έχω συνηθίσει να βλέπω και να δουλεύω με πολύ αδύνατες, η συγκεκριμένη μου φαίνεται με καλές αναλογίες.
Σκελετοί είναι αυτοί.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο ίδιο επίπεδο τις βλέπω. Μία γνωστή μου έπασχε από νευρική ανορεξία, ευτυχώς δεν είχε γίνει πλήρως σκελετός, αλλά ήταν σκιά του εαυτού της. Τώρα ευτυχώς η κοπέλα το ξεπέρασε και είναι μια χαρά! Για μένα σκελετός είναι αυτές οι φωτογραφίες μίας Νανάς Καραγιάννη. Αυτό όντως είναι σκελετός.Πω δε ξέρω, εγώ επειδή έχω συνηθίσει να βλέπω και να δουλεύω με πολύ αδύνατες, η συγκεκριμένη μου φαίνεται με καλές αναλογίες.
Σκελετοί είναι αυτοί.
![]()
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

εχω κ εγω ενα μαυρο δερματινο σορτσακι

prinCess.
Επιφανές μέλος

Καλά εγώ ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη της νανάς καραγιάννη.Στο ίδιο επίπεδο τις βλέπω. Μία γνωστή μου έπασχε από νευρική ανορεξία, ευτυχώς δεν είχε γίνει πλήρως σκελετός, αλλά ήταν σκιά του εαυτού της. Τώρα ευτυχώς η κοπέλα το ξεπέρασε και είναι μια χαρά! Για μένα σκελετός είναι αυτές οι φωτογραφίες μίας Νανάς Καραγιάννη. Αυτό όντως είναι σκελετός.

Κατα τ' άλλα, αδύνατος/εύσωμος, το θέμα είναι να είσαι υγειής. Υπάρχουν άπειρα άτομα που είναι αδύνατα, επειδή δεν μπορούν να παχύνουν, αλλά είναι κομπλέ.
Υγεία, υγεία.

*-*
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Α δεν είναι βρακάκια αυτά;![]()
Όσο τέλειο σώμα και να χει μία γυναίκα αυτά δεν φοριούνται έξω. Αν τα φοράει κάποια το μόνο που θέλει και μάλιστα διακαώς είναι να προκαλέσει τους άντρες. Κάτι που είναι σίγουρο, αφού τους τρέχουν τα σάλια μόλις δουν τέτοιο θέαμα. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες του κ...

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.