Alireza
Τιμώμενο Μέλος

![]()
Ωραίο φορεματάκι αυτό.![]()
Πήρα χθες πουκάμισο σε ίδιο κόψιμο αλλά με αντίθετους χρωματισμούς (άσπρο γιακά, μάυρο φόντο, άσπτρες βούλες) .
Nerd mode on :

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήρα χθες πουκάμισο σε ίδιο κόψιμο αλλά με αντίθετους χρωματισμούς (άσπρο γιακά, μάυρο φόντο, άσπτρες βούλες) .
Nerd mode on :![]()
![]()
Και έτσι όπως το περιέγραψες δεν μπορώ να πω πως θα ναι άσχημο, μην σου πω πως παίζει να ναι και καλύτερο! Εγώ είχα πάρει ένα πουκάμισο άσπρο με μαύρες βούλες, αφόρετο είναι ακόμη. Αλλά ας υπάρχει, μου αρέσουν κάτι τέτοια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Και έτσι όπως το περιέγραψες δεν μπορώ να πω πως θα ναι άσχημο, μην σου πω πως παίζει να ναι και καλύτερο! Εγώ είχα πάρει ένα πουκάμισο άσπρο με μαύρες βούλες, αφόρετο είναι ακόμη. Αλλά ας υπάρχει, μου αρέσουν κάτι τέτοια.![]()
Πωπω τρελαίνομαι κι εγώ! Ειδικά με μπορντώ φουστίτσα ή τζινάκι είναι τέλειο, βάλτο οπωσδήοτε

DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Όντως είναι τέλειο. Επίσης ωραία είναι και τα μακριά καρό πουκάμισα, φοράς ένα καλσόν, κολάν ή ένα τζην και είσαι μια χαρά.
Οι τελευταίες μου προσθήκες στη γκαρνταρόμπα ήταν καρό πουκάμισα.

Πράσινο και κόκκινο.
Με κορμάκι και μποτάκια.Κορίτσια θα μου δώσετε ιδέες με τι μπορώ να συνδυάσω μια τζιν φουστίτσα που έχω;Να ξέρω τι να κοιτάω στα μαγαζιά

Ίσως δεν ειναι το στυλ σου τετοιο και να μη σου κολαει για καθημερινο..κι εγω θα το ειχα για καλο..δε θα το φορουσα καθε μερα..αλλα ανετα φοριεται..δε θα σου πει κανενας τιποτα
ειναι απο τα πανωφορια που μπορεις να τα εχεις ανετα και για καλα και για καθημερινα..και ξαναλεω εχει να κανει με το στυλ του καθενος![]()
Είναι μπλε απλό.

Το φοράω συνήθως βράδυ, αλλά είναι αρκετά ζεστό και σκέφτομαι να το αξιοποιήσω τον χειμώνα.
![]()
Ωραίο φορεματάκι αυτό.![]()
Αααα, τέλειο.

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

και αυτό

ισχύει ότι πολλές φορές τα ανδρικά είναι πιο ωραία απο τα γυναικεία
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

οι ζακέτες στα γυναικεία μου ήρθαν κουτί, που θα πει ότι απορρίπτονται. τις ζακέτες τις θέλω φαρδιές, μ'αρέσουν καλύτερα.Πάντως αυτό που τα 3/4 του μαγαζιού είναι γυναικεία και το 0,5/4 (γιατί υπάρχουν και τα παιδικά) είναι ανδρικά και τελικά ψωνίζουμε από τα ανδρικά μπορεί να με τρελάνει![]()
επίσης τα ανδρικά t shirts είναι τρέλα

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

οι ζακέτες στα γυναικεία μου ήρθαν κουτί, που θα πει ότι απορρίπτονται. τις ζακέτες τις θέλω φαρδιές, μ'αρέσουν καλύτερα.
επίσης τα ανδρικά t shirts είναι τρέλατα γυναικεία δεν ξέρω, αυτή τη φορά δεν μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση..too girly for me
![]()
Γυναικεία στα Bershka? Τώρα μου έδωσες την ιδέα να πάω να δω τη νέα κολεξιόν.

Έχει ψωνίσει καμία από το asos.com; Επίσης,έχετε να μου προτείνετε σάιτ ελληνικά ή ακόμη καλύτερα ευρωπαϊκά με ρούχα/τσάντες με καθόλου ή ελάχιστα μεταφορικά;![]()
Έχω ψωνίσει εγώ απο ASOS.
Δες boohoo.
πήρα από τα αντρικά στα μπέρσκα αυτό
![]()
και αυτό
![]()
![]()
ωωω, τι ευτυχία, δε φοράω μόνο εγώ αντρικά ρούχα εδώ μέσα!
μεγειά, πολύ ωραίες οι επιλογές σου!

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.