Jon Snow.
Εκκολαπτόμενο μέλος

ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Garist
Εκκολαπτόμενο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

be bold and do it αφού σου αρέσουν. 8)Ποια ειναι η γνωμη σας για τις αντρικες εσπαντριγιες;θελω να παρω τωρα το καλοκαιρακι αλλα φοβαμαι πως θα φαινονται...
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποια ειναι η γνωμη σας για τις αντρικες εσπαντριγιες;θελω να παρω τωρα το καλοκαιρακι αλλα φοβαμαι πως θα φαινονται...
Ολος ο γυναικειος πληθυσμος στα ποδια σου
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

ΥπερβολήΟλος ο γυναικειος πληθυσμος στα ποδια σου

Προσωπικά δε μου αρέσουν γενικότερα οι εσπαντρίγιες σε κανένα από τα δύο φύλα. Απλώς το δικό μου σκεπτικό όταν πρόκειται να φορέσω κάτι το οποίο δεν είμαι 100% σίγουρη αν είναι ωραίο, είναι ότι το φοράω τελικά και βλέπω αν μου κάνει. Αυτό προτείνω και στο παλικάρι από πάνω!
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Με γειές και καλοφόρετο!

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Χαιρετώ τον κόσμο της μόδας! Χθες πήρα αυτό εδώ, μετά από καιρό και ενόψει εκπτώσεων. Δεν είναι πολύ κιουτ;;;![]()
Τέλειο!!

Imagine01
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

'Οσο για το τι μπλούζα ταιριάζει με το lace shorts, μπορείς άνετα με ένα απλό crop top, ή t-shirt, ακόμα και με πουκάμισο.
Δες μερικές ιδέες:

Imagine01
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με γειές!Πολύ όμορφα, καλή επιλογή και πιστεύω οτι θα τα χαρείς και τα δυο
'Οσο για το τι μπλούζα ταιριάζει με το lace shorts, μπορείς άνετα με ένα απλό crop top, ή t-shirt, ακόμα και με πουκάμισο.
Δες μερικές ιδέες:
![]()
![]()
Extra tip:Αν επιλέξεις τη μονοχρωμία πάνω-κάτω, ένα αέρινο διάφανο χρωματιστό κιμονό από πάνω θα το συμπληρώσει, δίνοντάς του ένα ξεχωριστό στιλ![]()
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Imagine01
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω και εγώ ένα παρόμοιο σορτς, τα crop tops φορεμένα μαζί με σορτς είναι ωραία εφόσον δεν τονίζουν παρα πολύ το μπούστο ή την κοιλιά γιατί μετά είναι όλα έξω. Εγώ το φοράω με ένα έντονο πορτοκαλί αμάνικο μπλουζάκι που έχωΦυσικά και δεν έχει αλλά σχέδια πάνω, είναι μονόχρωμο πορτοκαλί γιατί αλλιώς με τη δαντέλα του σορτς θα έκανε πολλή φασαρία. Αλλά αν θες πιο ήρεμα χρώματα, φαντάζομαι ότι το άσπρο ή η μονοχρωμια θα δείχνουν καλά.
![]()
Ναι όντως, τα αμάνικα μπλουζάκια ταιριάζουν πολύ με τα lace shorts, τους δίνουν μια έξτρα λεπτομέρεια πράγμα που τονίζει το look και το κάνει πιο "elegant" για το καλοκαίρι, με άλλα λόγια "You look on fleek" 8) Αν και πιστεύω ότι το lace shorts, δεν θέλει έντονα χρώματα για να το συνδυάσεις μιας και που το σορτς δείχνει από μόνο του ωραίο χωρίς κανένα ιδιαίτερο χρώμα, αλλά ωραία ιδέα μου ακούγεται.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

πηγα να κοιταξω τζιν σε staff and co (ειπα να παω ολα για ολα σε αυτες τις εκπτωσεις) κι ολα δεν μου καλυπταν τον αστραγαλο

τα ιδια συμβαινουν γενικως σε zara και pullandbear, ενα h&m ειχα βρει πριν καιρο αλλα ελεγα να παρω κατι που ειναι περισσοτερο τζιν και λιγοτερο ελαστικο.
εχει κανεις καμια ιδεα?
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Πήρα αυτό με 6,95 ευρώ. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η γραμμή και το σκούρο μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Είναι ακριβώς όπως το θέλω και σε σούπερ τιμή.

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Πλάκα κάνεις; Μόνο τόσο;;;![]()
Πήρα αυτό με 6,95 ευρώ. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η γραμμή και το σκούρο μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Είναι ακριβώς όπως το θέλω και σε σούπερ τιμή.Θα το φοράω και το φθινόπωρο με το μπλε μπολερό μου.

Καλέ στείλε μου πμ από που το πήρες.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Βέβαια είναι πανομοιότυπο με εκείνο που είχες πάρει τον περασμένο Μάιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.