Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.838 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:35 Ο Valder έγραψε: #6.021 19-10-19 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχω μια μανία με αυτά τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Αμα τα γουστάρεις, cool χαίρομαι για σένα! Εγω γουστάρω να πάρω αυτά: Spoiler https://www.asmc.de/einsatzstiefel-meindl-island-professional-gtx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:38 Ο Guest 875331: #6.022 19-10-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πολύ αντιμιλαω πάντα, κανονικά θα έπρεπε να ανησυχείς τις μέρες που συμφωνούσα μαζί σου. Click για ανάπτυξη... Ταιριάζουμε σ αυτό. Εσύ τι στυλ έχεις; Ελπίζω κατι μακρυά από τις μαύρες γκόθικ μπότες που είχες δείξει, γιατί χθες δε μπορούσα να κοιμηθώ και πήρα αγκαλιά το γάτο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:47 Η Agaphbou έγραψε: #6.023 19-10-19 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ταιριάζουμε σ αυτό. Εσύ τι στυλ έχεις; Ελπίζω κατι μακρυά από τις μαύρες γκόθικ μπότες που είχες δείξει, γιατί χθες δε μπορούσα να κοιμηθώ και πήρα αγκαλιά το γάτο μου. Click για ανάπτυξη... Είχα μαύρες αρβύλες κάποτε και το ψήνω να ξαναπάρω, αλλά όχι σαν εκείνα της φωτογραφίας. Ήταν πολύ χοντροκομμένα. Το στυλ μου δεν είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Σίγουρα όχι αθλητικό και σίγουρα όχι "σεξυ κι όποιος αντέξει"... Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με γαλλιδούλα. Οπότε σοφιστικέ - ρομαντικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:52 Ο American Economist: #6.024 19-10-19 22:52 Παιδιά κανένα μαγαζί που να πουλά καλά υφασμάτινα παντελόνια;;;Του Zara δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:53 Η Agaphbou έγραψε: #6.025 19-10-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά κανένα μαγαζί που να πουλά καλά υφασμάτινα παντελόνια;;;Του Zara δεν μου αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Massimo Dutti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:59 Ο Guest 875331: #6.026 19-10-19 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Είχα μαύρες αρβύλες κάποτε και το ψήνω να ξαναπάρω, αλλά όχι σαν εκείνα της φωτογραφίας. Ήταν πολύ χοντροκομμένα. Το στυλ μου δεν είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Σίγουρα όχι αθλητικό και σίγουρα όχι "σεξυ κι όποιος αντέξει"... Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με γαλλιδούλα. Οπότε σοφιστικέ - ρομαντικό; Click για ανάπτυξη... Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:06 Ο American Economist: #6.027 19-10-19 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Massimo Dutti? Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό!Βρηκα 2 που θα τσιμπήσω!!!Ωραια παντελόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.028 19-10-19 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Click για ανάπτυξη... Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Ο Guest 875331: #6.029 19-10-19 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:18 Η Agaphbou έγραψε: #6.030 19-10-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Click για ανάπτυξη... Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:37 Ο Guest 875331: #6.031 19-10-19 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έχω μια μανία με αυτά τα παπούτσια! Click για ανάπτυξη... Αμα τα γουστάρεις, cool χαίρομαι για σένα! Εγω γουστάρω να πάρω αυτά: Spoiler https://www.asmc.de/einsatzstiefel-meindl-island-professional-gtx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:38 Ο Guest 875331: #6.022 19-10-19 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πολύ αντιμιλαω πάντα, κανονικά θα έπρεπε να ανησυχείς τις μέρες που συμφωνούσα μαζί σου. Click για ανάπτυξη... Ταιριάζουμε σ αυτό. Εσύ τι στυλ έχεις; Ελπίζω κατι μακρυά από τις μαύρες γκόθικ μπότες που είχες δείξει, γιατί χθες δε μπορούσα να κοιμηθώ και πήρα αγκαλιά το γάτο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:47 Η Agaphbou έγραψε: #6.023 19-10-19 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ταιριάζουμε σ αυτό. Εσύ τι στυλ έχεις; Ελπίζω κατι μακρυά από τις μαύρες γκόθικ μπότες που είχες δείξει, γιατί χθες δε μπορούσα να κοιμηθώ και πήρα αγκαλιά το γάτο μου. Click για ανάπτυξη... Είχα μαύρες αρβύλες κάποτε και το ψήνω να ξαναπάρω, αλλά όχι σαν εκείνα της φωτογραφίας. Ήταν πολύ χοντροκομμένα. Το στυλ μου δεν είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Σίγουρα όχι αθλητικό και σίγουρα όχι "σεξυ κι όποιος αντέξει"... Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με γαλλιδούλα. Οπότε σοφιστικέ - ρομαντικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:52 Ο American Economist: #6.024 19-10-19 22:52 Παιδιά κανένα μαγαζί που να πουλά καλά υφασμάτινα παντελόνια;;;Του Zara δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:53 Η Agaphbou έγραψε: #6.025 19-10-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά κανένα μαγαζί που να πουλά καλά υφασμάτινα παντελόνια;;;Του Zara δεν μου αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Massimo Dutti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:59 Ο Guest 875331: #6.026 19-10-19 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Είχα μαύρες αρβύλες κάποτε και το ψήνω να ξαναπάρω, αλλά όχι σαν εκείνα της φωτογραφίας. Ήταν πολύ χοντροκομμένα. Το στυλ μου δεν είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Σίγουρα όχι αθλητικό και σίγουρα όχι "σεξυ κι όποιος αντέξει"... Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με γαλλιδούλα. Οπότε σοφιστικέ - ρομαντικό; Click για ανάπτυξη... Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:06 Ο American Economist: #6.027 19-10-19 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Massimo Dutti? Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό!Βρηκα 2 που θα τσιμπήσω!!!Ωραια παντελόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.028 19-10-19 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Click για ανάπτυξη... Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Ο Guest 875331: #6.029 19-10-19 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:18 Η Agaphbou έγραψε: #6.030 19-10-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Click για ανάπτυξη... Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:37 Ο Guest 875331: #6.031 19-10-19 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Πολύ αντιμιλαω πάντα, κανονικά θα έπρεπε να ανησυχείς τις μέρες που συμφωνούσα μαζί σου. Click για ανάπτυξη... Ταιριάζουμε σ αυτό. Εσύ τι στυλ έχεις; Ελπίζω κατι μακρυά από τις μαύρες γκόθικ μπότες που είχες δείξει, γιατί χθες δε μπορούσα να κοιμηθώ και πήρα αγκαλιά το γάτο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:47 Η Agaphbou έγραψε: #6.023 19-10-19 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ταιριάζουμε σ αυτό. Εσύ τι στυλ έχεις; Ελπίζω κατι μακρυά από τις μαύρες γκόθικ μπότες που είχες δείξει, γιατί χθες δε μπορούσα να κοιμηθώ και πήρα αγκαλιά το γάτο μου. Click για ανάπτυξη... Είχα μαύρες αρβύλες κάποτε και το ψήνω να ξαναπάρω, αλλά όχι σαν εκείνα της φωτογραφίας. Ήταν πολύ χοντροκομμένα. Το στυλ μου δεν είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Σίγουρα όχι αθλητικό και σίγουρα όχι "σεξυ κι όποιος αντέξει"... Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με γαλλιδούλα. Οπότε σοφιστικέ - ρομαντικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:52 Ο American Economist: #6.024 19-10-19 22:52 Παιδιά κανένα μαγαζί που να πουλά καλά υφασμάτινα παντελόνια;;;Του Zara δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:53 Η Agaphbou έγραψε: #6.025 19-10-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά κανένα μαγαζί που να πουλά καλά υφασμάτινα παντελόνια;;;Του Zara δεν μου αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Massimo Dutti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:59 Ο Guest 875331: #6.026 19-10-19 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Είχα μαύρες αρβύλες κάποτε και το ψήνω να ξαναπάρω, αλλά όχι σαν εκείνα της φωτογραφίας. Ήταν πολύ χοντροκομμένα. Το στυλ μου δεν είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Σίγουρα όχι αθλητικό και σίγουρα όχι "σεξυ κι όποιος αντέξει"... Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με γαλλιδούλα. Οπότε σοφιστικέ - ρομαντικό; Click για ανάπτυξη... Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:06 Ο American Economist: #6.027 19-10-19 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Massimo Dutti? Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό!Βρηκα 2 που θα τσιμπήσω!!!Ωραια παντελόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.028 19-10-19 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Click για ανάπτυξη... Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Ο Guest 875331: #6.029 19-10-19 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:18 Η Agaphbou έγραψε: #6.030 19-10-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Click για ανάπτυξη... Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:37 Ο Guest 875331: #6.031 19-10-19 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ταιριάζουμε σ αυτό. Εσύ τι στυλ έχεις; Ελπίζω κατι μακρυά από τις μαύρες γκόθικ μπότες που είχες δείξει, γιατί χθες δε μπορούσα να κοιμηθώ και πήρα αγκαλιά το γάτο μου. Click για ανάπτυξη... Είχα μαύρες αρβύλες κάποτε και το ψήνω να ξαναπάρω, αλλά όχι σαν εκείνα της φωτογραφίας. Ήταν πολύ χοντροκομμένα. Το στυλ μου δεν είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Σίγουρα όχι αθλητικό και σίγουρα όχι "σεξυ κι όποιος αντέξει"... Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με γαλλιδούλα. Οπότε σοφιστικέ - ρομαντικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:52 Ο American Economist: #6.024 19-10-19 22:52 Παιδιά κανένα μαγαζί που να πουλά καλά υφασμάτινα παντελόνια;;;Του Zara δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:53 Η Agaphbou έγραψε: #6.025 19-10-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά κανένα μαγαζί που να πουλά καλά υφασμάτινα παντελόνια;;;Του Zara δεν μου αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Massimo Dutti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:59 Ο Guest 875331: #6.026 19-10-19 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Είχα μαύρες αρβύλες κάποτε και το ψήνω να ξαναπάρω, αλλά όχι σαν εκείνα της φωτογραφίας. Ήταν πολύ χοντροκομμένα. Το στυλ μου δεν είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Σίγουρα όχι αθλητικό και σίγουρα όχι "σεξυ κι όποιος αντέξει"... Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με γαλλιδούλα. Οπότε σοφιστικέ - ρομαντικό; Click για ανάπτυξη... Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:06 Ο American Economist: #6.027 19-10-19 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Massimo Dutti? Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό!Βρηκα 2 που θα τσιμπήσω!!!Ωραια παντελόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.028 19-10-19 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Click για ανάπτυξη... Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Ο Guest 875331: #6.029 19-10-19 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:18 Η Agaphbou έγραψε: #6.030 19-10-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Click για ανάπτυξη... Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:37 Ο Guest 875331: #6.031 19-10-19 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά κανένα μαγαζί που να πουλά καλά υφασμάτινα παντελόνια;;;Του Zara δεν μου αρέσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:53 Η Agaphbou έγραψε: #6.025 19-10-19 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά κανένα μαγαζί που να πουλά καλά υφασμάτινα παντελόνια;;;Του Zara δεν μου αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Massimo Dutti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:59 Ο Guest 875331: #6.026 19-10-19 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Είχα μαύρες αρβύλες κάποτε και το ψήνω να ξαναπάρω, αλλά όχι σαν εκείνα της φωτογραφίας. Ήταν πολύ χοντροκομμένα. Το στυλ μου δεν είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Σίγουρα όχι αθλητικό και σίγουρα όχι "σεξυ κι όποιος αντέξει"... Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με γαλλιδούλα. Οπότε σοφιστικέ - ρομαντικό; Click για ανάπτυξη... Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:06 Ο American Economist: #6.027 19-10-19 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Massimo Dutti? Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό!Βρηκα 2 που θα τσιμπήσω!!!Ωραια παντελόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.028 19-10-19 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Click για ανάπτυξη... Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Ο Guest 875331: #6.029 19-10-19 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:18 Η Agaphbou έγραψε: #6.030 19-10-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Click για ανάπτυξη... Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:37 Ο Guest 875331: #6.031 19-10-19 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά κανένα μαγαζί που να πουλά καλά υφασμάτινα παντελόνια;;;Του Zara δεν μου αρέσουν. Click για ανάπτυξη... Massimo Dutti? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 22:59 Ο Guest 875331: #6.026 19-10-19 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Είχα μαύρες αρβύλες κάποτε και το ψήνω να ξαναπάρω, αλλά όχι σαν εκείνα της φωτογραφίας. Ήταν πολύ χοντροκομμένα. Το στυλ μου δεν είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Σίγουρα όχι αθλητικό και σίγουρα όχι "σεξυ κι όποιος αντέξει"... Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με γαλλιδούλα. Οπότε σοφιστικέ - ρομαντικό; Click για ανάπτυξη... Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:06 Ο American Economist: #6.027 19-10-19 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Massimo Dutti? Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό!Βρηκα 2 που θα τσιμπήσω!!!Ωραια παντελόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.028 19-10-19 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Click για ανάπτυξη... Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Ο Guest 875331: #6.029 19-10-19 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:18 Η Agaphbou έγραψε: #6.030 19-10-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Click για ανάπτυξη... Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:37 Ο Guest 875331: #6.031 19-10-19 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Είχα μαύρες αρβύλες κάποτε και το ψήνω να ξαναπάρω, αλλά όχι σαν εκείνα της φωτογραφίας. Ήταν πολύ χοντροκομμένα. Το στυλ μου δεν είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο. Σίγουρα όχι αθλητικό και σίγουρα όχι "σεξυ κι όποιος αντέξει"... Συνήθως μου λένε ότι μοιάζω με γαλλιδούλα. Οπότε σοφιστικέ - ρομαντικό; Click για ανάπτυξη... Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:06 Ο American Economist: #6.027 19-10-19 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Massimo Dutti? Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό!Βρηκα 2 που θα τσιμπήσω!!!Ωραια παντελόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.028 19-10-19 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Click για ανάπτυξη... Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Ο Guest 875331: #6.029 19-10-19 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:18 Η Agaphbou έγραψε: #6.030 19-10-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Click για ανάπτυξη... Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:37 Ο Guest 875331: #6.031 19-10-19 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Massimo Dutti? Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό!Βρηκα 2 που θα τσιμπήσω!!!Ωραια παντελόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.028 19-10-19 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Click για ανάπτυξη... Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Ο Guest 875331: #6.029 19-10-19 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:18 Η Agaphbou έγραψε: #6.030 19-10-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Click για ανάπτυξη... Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:37 Ο Guest 875331: #6.031 19-10-19 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Το παριζιάνικο στυλ είναι το αγαπημένο μου, αλλά δεν έχω δει κάτι που να το πλησιάσει έξω από τη Γαλλία. Click για ανάπτυξη... Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Ο Guest 875331: #6.029 19-10-19 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:18 Η Agaphbou έγραψε: #6.030 19-10-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Click για ανάπτυξη... Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:37 Ο Guest 875331: #6.031 19-10-19 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Χμμ όχι ακριβώς αυτό... Θα προσπαθήσω να στο δείξω με εικόνες για να γίνω πιο κατανοητή. Αυτά πχ θα μπορούσαν άνετα να είναι δικά μου outfits: Αλλά για πρωί - απόγευμα πάντα, έτσι; Το βράδυ μεταβαίνουμε στο πιο "βασικιά". :Ρ Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:18 Η Agaphbou έγραψε: #6.030 19-10-19 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Click για ανάπτυξη... Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:37 Ο Guest 875331: #6.031 19-10-19 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Αυτό είναι θα λεγα μια μίξη ευρωπαϊκού κ αμερικανικού, τα ροζ παπούτσια κ η τσαντα δε Μ αρέσουν, τα υπόλοιπα κομπλέ. Click για ανάπτυξη... Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Οκτωβρίου 2019 στις 23:37 Ο Guest 875331: #6.031 19-10-19 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κολλάς στα συγκεκριμένα ρούχα. Το vibe προσπαθώ να σου μεταφέρω. Click για ανάπτυξη... Εύγε που δεν βασικευεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:05 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.032 20-10-19 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Γενικά, αν η κοπέλα δεν είναι προσεγμένη μας φαίνεται λιγότερο θηλυκή και κάπως αγαρμπη, όχι gf material. Click για ανάπτυξη... Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:22 Ο Guest 875331: #6.033 20-10-19 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Το "μας" ίσως θα έπρεπε να γίνει "μου", γιατί γύρω σου θα βρεις πολλές κοπέλες που δε φτιάχνονται ιδιαίτερα έως καθόλου και είναι σε σχέση. Click για ανάπτυξη... Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:28 Η Agaphbou έγραψε: #6.034 20-10-19 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Αλλά αυτό δεν κάνει λουζερς όλους τους άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:39 Ο Guest 875331: #6.035 20-10-19 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Και μην αγνοείς το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω απίστευτα αξιόλογοι και επιτυχημένοι που απλά δίνουν μηδενική σημασία στην εμφάνιση. Τώρα ένας άντρας στα 20κατι του που ψάχνει μια κοπελίτσα να την βγάλει κανά σινεμά, κανά ποτό, και να την πάει σπίτι του, λογικό να προτιμήσει μια χαριτωμένη, περιποιημένη, "θηλυκή". Click για ανάπτυξη... Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:41 Η Ιππολύτη έγραψε: #6.036 20-10-19 01:41 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Κάθε άντρας που ξέρω και δεν είναι λουζερ συμφωνεί απόλυτα, είναι αυτονόητο. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Click για ανάπτυξη... Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Ον τοπικ, Αγάπη, οι φώτο που έστειλες με τα αουτφιτ πολύ ωραίες σαν ύφος (ένσταση για τα ροζ αθλητικά έχω κι εγώ) και όντως μου θυμίζουν κι εμένα δυτικοευρωπαίο στυλ. Απλό, θηλυκό και πολύ όμορφο. Λάικ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:45 Ο Guest 875331: #6.037 20-10-19 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ιππολύτη: Καμία έκρηξη γλυκέ μου, ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις! Και μετά ελπίζω να φάει γίγαντες. Click για ανάπτυξη... ... Θες να με ανατινάξει απ'τις κλανιές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 01:56 Η Agaphbou έγραψε: #6.038 20-10-19 01:56 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Ξέρω πλούσιους άντρες που κυκλοφορούν σα λετσοι. Γυναίκες, όχι, λογικά θα υπάρχουν ελάχιστες. Προφανώς και υπάρχουν πιο σημαντικά ζητήματα από αυτά, αλλά τι σχέση έχει αυτό; Ναι, κάποια πράγματα είναι ψιλοαδικα. Ο άνθρωπος είναι κυρίως κριτικό ζώο και πίστεψε με αν σ ενοχλεί αυτό που λέω, μπορώ να περιγράψω πως εσύ και όλες οι κοπέλες στην ηλικία σου επίσης είστε άδικες από την ίδια οπτική. Click για ανάπτυξη... Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 02:07 Ο Guest 875331: #6.039 20-10-19 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 300 301 302 303 304 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 302 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Μα δε σου είπα να μην κρίνεις γενικά. Σου είπα να μην κρίνεις για τους άλλους, ότι δηλαδή ένας άντρας που είναι με μια απεριποιητη γυναίκα είναι "λουζερ". Εσύ τη δικιά σου τη θες κοκετα και μπράβο σου. Κι εγώ θέλω ο άντρας να είναι περιποιημένος, δεν μπορώ να είμαι εγώ με τις φουστίτσες που σου έδειξα κι ο καλός μου με τη φόρμα και το φούτερ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το γούστο μου είναι ανώτερο από μιας κοπέλας που ενδεχομένως θέλει έναν πιο "χύμα" στυλιστικά. Click για ανάπτυξη... Όχι δε σημαίνει, το είπα ως προς το ότι ότι θεωρείται από το σύνολο έτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2019 στις 11:56 Η methexys έγραψε: #6.040 20-10-19 11:56 Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Οκτωβρίου 2019
Εμενα πάντως μ’αρεσει όταν ο άλλος είναι πιο...σοφιστικέ να το πω; Και προσεγμένος γενικά. Να έχει ένα τύπο και στυλ δηλαδη. Anyway Το ερωτημα που θέλω να θέσω είναι το εξής. Επειδή δεν θέλω να πάρω παλι από αυτά τα χοντρά μπουφάν με τις κουκούλες, σκεφτόμουν να έπαιρνα ένα μακρύ παλτό. Το θέμα είναι όμως ότι θέλω να είναι αρκετά ζεστό ώστε να με κρατάει σε χαμηλές θερμοκρασίες και ταυτόχρονα να είναι κομψό. Έχετε δει κάτι; Εσεις πού θα μου προτείνατε να ψαξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.