Valder
Τιμώμενο Μέλος

Οι 'Ελληνες απ' την άλλη, με θλιβει που το λέω, αλλά είστε σα λέτσοι πολλοί από σας.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Οι 'Ελληνες απ' την άλλη, με θλιβει που το λέω, αλλά είστε σα λέτσοι πολλοί από σας.![]()
Οποίος δεν έχει βγει έτσι έξω είναι ενας θλιβερος κονφορμιστης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Συμφωνώ με όλα αλλά εγώ γιατί στην Πολωνία δεν είδα κανέναν μαυροφορεμενο; Ειδικά στη Βαρσοβία έβλεπα παντού φλοραλ, εμπριμέ, τιρκουαζ, βιολετί, μια ψιλοκαλτ κατάσταση γενικά :Ρ
Μπορεί αυτοί που είδες να ήταν τουρίστες ή ξένοι ή να πηγες καλοκαίρι και να έβγαλαν τα (ελάχιστα) χρωματιστά ρούχα τους

Johnny15
Επιφανές μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Μπορεί αυτοί που είδες να ήταν τουρίστες ή ξένοι ή να πηγες καλοκαίρι και να έβγαλαν τα (ελάχιστα) χρωματιστά ρούχα τους![]()
Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να παίχτηκε γιατί θυμάμαι ότι σχολιάζαμε με τον κολλητό μου ότι είναι όλοι χρωματικές πανδαισίες :Ρ
Αρχές Μαΐου πήγα.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Κόκκινο πουκάμισο με μαύρη pencil φούστα και Oxford παπούτσια μαύρα είναι καλά για ορκωμοσία φίλης; Επειδή δεν έχω ξαναπάει σε ορκωμοσία, δεν έχω ιδέα πόσο καλά ντύνονται οι φοιτητές.
Guest 875331
Επισκέπτης

Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Κόκκινο πουκάμισο με μαύρη pencil φούστα και Oxford παπούτσια μαύρα είναι καλά για ορκωμοσία φίλης; Επειδή δεν έχω ξαναπάει σε ορκωμοσία, δεν έχω ιδέα πόσο καλά ντύνονται οι φοιτητές.
Ναι κομπλέ είναι.
Guest 191886
Επισκέπτης

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

(το κορμακι, οχι το τζιν)

Guest 092312
Επισκέπτης

Πάλι καλά δεν είμαι η μόνη. Είχα ένα ολόιδιο πουα και μέσα σ'ένα βράδυ είχε γίνει χίλια κομμάτια. Και το είχα πάρε από τή βιοτεχνία που δίνει στα calzedonia που υποτίθεται είναι καλάAυτά τα καλσόν με τα σχεδιάκια τα λατρεύω αλλά τα λυπάμαι κιόλας γιατί (μου) σκίζονται πανεύκολα.

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Edit: Α και κανένα crop φουτερ ψαχνω να βρω

Guest 092312
Επισκέπτης

Πάλι καλά δεν είμαι η μόνη. Είχα ένα ολόιδιο πουα και μέσα σ'ένα βράδυ είχε γίνει χίλια κομμάτια. Και το είχα πάρε από τή βιοτεχνία που δίνει στα calzedonia που υποτίθεται είναι καλά![]()
Άλλαξα την αντίδρασή μου σε sad γιατί είναι πραγματικά λυπηρό.

Ούτε τα calzedonia μου έχουν κρατήσει ιδιαίτερα, θυμάμαι ότι το τελευταίο μας άφησε όταν πάτησα πάνω του με τακούνι

Ναι ναι ασε ήταν τραγικό!Άλλαξα την αντίδρασή μου σε sad γιατί είναι πραγματικά λυπηρό.![]()
Ούτε τα calzedonia μου έχουν κρατήσει ιδιαίτερα, θυμάμαι ότι το τελευταίο μας άφησε όταν πάτησα πάνω του με τακούνι![]()
On topic, πήρα την παλέτα της Soph x extra spice της revolution που γράφει υπέροχα και φαίνεται ακόμα και μέσα από γυαλιά με 12 βαθμούς μυωπίας. Επίσης είχα βρει το καλοκαίρι σε vintage second hand μια κατακόκκινη ψιλομεση φούστα σε γραμμή α που φτάνει μέχρι το γόνατο και νομίζω είναι ο,τι πρέπει γι αυτή την εποχή. Τη βρήκα σε έκπτωση 1 ευρώ , έχει εξαιρετική ποιότητα και νομίζω είναι η πιο value for money αγορά που έκανα.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή με τις φούστες δεν το’χω και πολύ, ψαχνω ένα ωραίο σορτσακι για να φοράω τώρα τον χειμώνα με καλσόν. Σκεφτόμουν κάτι σε δερμάτινο ή κάτι σε κοτλε ή άλλο χοντρό ύφασμα και κατά προτίμηση όχι (μόνο) μαύρο... πχ είχα πάρει από το pull&bear πέρσι ένα καρό, πολύ σκούρο μπλε και σκούρο πράσινο. Έχετε δει πουθενά τίποτα παρόμοιο;Ή ονλαιν; Ψαχνω στο asos προς το παρόν. Γιατί κανένα μαγαζί δεν έχει ωραία σορτσάκια;
Edit: Α και κανένα crop φουτερ ψαχνω να βρω![]()
για δες αυτό εδώ, το είδα από κοντά σήμερα και ήταν πολύ ωραίο
methexys
Τιμώμενο Μέλος

για δες αυτό εδώ, το είδα από κοντά σήμερα και ήταν πολύ ωραίο
Ναι το είχα δει και εγώ αυτό! Μαλλον σε αυτό θα καταλήξω, γιατί δεν βρίσκω τίποτα άλλο.
Δεν αντιστάθηκα όμως και παρηγγειλα αυτό το παντελόνι από το ASOS

Μου είχε κολλήσει εδώ και πολύ καιρό και επειδή τώρα τον χειμώνα από παντελόνια φοράω μόνο μαύρα τζιν, σκέφτηκα να πάρω κάτι διαφορετικό.
Και επι την ευκαιρία, παρηγγειλα και αυτή την ιδιαιτερη φούστα.

Μου έκανα τα χριστουγεννιάτικα μου δώρα λοιπόν

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

τα καλσόν σκίζονται εύκολα δυστυχώς αλλά έχουν άλλη χάρη. εγώ κάθε χρόνο αγοράζω ένα δυο και τα προσέχω σαν κόρη οφθαλμού, κάποια την βγάζουν τη σεζόν κάποια όχιAυτά τα καλσόν με τα σχεδιάκια τα λατρεύω αλλά τα λυπάμαι κιόλας γιατί (μου) σκίζονται πανεύκολα.

Πάλι καλά δεν είμαι η μόνη. Είχα ένα ολόιδιο πουα και μέσα σ'ένα βράδυ είχε γίνει χίλια κομμάτια. Και το είχα πάρε από τή βιοτεχνία που δίνει στα calzedonia που υποτίθεται είναι καλά![]()
από τα calzedonia είναι κι αυτό και η πωλήτρια είπε πως είναι πολύ ανθεκτικό επειδή είναι από τούλι. δεν την πολυπιστεύω αλλά ό,τι και να μου έλεγε θα το αγόραζα ούτως ή αλλιώς, παραήταν κιουτ για να το μην το αγοράσω

επίσης πήρα και αυτά τα καλτσάκια για να τα φοράω με cropped παντελόνια και σνίκερ (και επειδή μου φαίνεται πολύ μοντέρνο σαν στυλ και επειδή κάνει κρύο για να βάλω crop με κοντές κάλτσες)
Ναι το είχα δει και εγώ αυτό! Μαλλον σε αυτό θα καταλήξω, γιατί δεν βρίσκω τίποτα άλλο.
Δεν αντιστάθηκα όμως και παρηγγειλα αυτό το παντελόνι από το ASOS![]()
![]()
το καρό παντελόνι είναι φανταστικό!

Τα καλτσακια τέλεια είναι απλά τυχαίνει να μην έχω crop παντελόνια. Όσα έχω δοκιμάσει νομίζω ότι μου δίνουν λίγο όγκο και δεν με κολακεύουν (γι αυτά που Δεν είναι εφαρμοστά), ίσως ευθύνεται το σωματότυπο μου γι αυτό. Άσε που κρυώνουν εύκολα τα πόδια μου.τα καλσόν σκίζονται εύκολα δυστυχώς αλλά έχουν άλλη χάρη. εγώ κάθε χρόνο αγοράζω ένα δυο και τα προσέχω σαν κόρη οφθαλμού, κάποια την βγάζουν τη σεζόν κάποια όχι
από τα calzedonia είναι κι αυτό και η πωλήτρια είπε πως είναι πολύ ανθεκτικό επειδή είναι από τούλι. δεν την πολυπιστεύω αλλά ό,τι και να μου έλεγε θα το αγόραζα ούτως ή αλλιώς, παραήταν κιουτ για να το μην το αγοράσω![]()
επίσης πήρα και αυτά τα καλτσάκια για να τα φοράω με cropped παντελόνια και σνίκερ (και επειδή μου φαίνεται πολύ μοντέρνο σαν στυλ και επειδή κάνει κρύο για να βάλω crop με κοντές κάλτσες)
Γύρισα Ελλάδα στο πατρικό μου μετά από μήνες καί πραγματικά θέλω να τα πετάξω όλα. Καί για κάποιο λόγο αυτό το κάνω κάθε φορά καί δε ξέρω πως καί γιατί επιστρέφουν στη ντουλάπα μου( η μαμά ευθύνεται ξεκάθαρα γι αυτό αλλά αυτή τη φορά της έδωσα ξεκάθαρη εντολή).
methexys
Τιμώμενο Μέλος

τα καλσόν σκίζονται εύκολα δυστυχώς αλλά έχουν άλλη χάρη. εγώ κάθε χρόνο αγοράζω ένα δυο και τα προσέχω σαν κόρη οφθαλμού, κάποια την βγάζουν τη σεζόν κάποια όχι
από τα calzedonia είναι κι αυτό και η πωλήτρια είπε πως είναι πολύ ανθεκτικό επειδή είναι από τούλι. δεν την πολυπιστεύω αλλά ό,τι και να μου έλεγε θα το αγόραζα ούτως ή αλλιώς, παραήταν κιουτ για να το μην το αγοράσω![]()
Εγώ φοράω οπακ καλσόν γενικά ή σχεδόν οπακ, δηλαδη το ποδι φαίνεται λιγο. Αυτά τα οπακ δεν σκίζονται ποτε πάντως, ή τουλάχιστον τυχαίνει σε εμενα να μην σκίζονται, εδώ και δυο χρόνια για παράδειγμα φοράω δυο συγκεκριμένα που δεν έχουν πάθει τίποτα. Το ένα ειδικά δεν είναι σίγουρα μάρκα,από το Ζάρα είναι, το άλλο δεν θυμάμαι καν από πού το είχα πάρει. Λατρεύω και εγώ τα καλσόν πάντως

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Eίναι dreamy! Με γεια σου! ^^Να έχουμε και κάτι να περιμένουμε εν μέσω της απομόνωσης![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- Reader
- Paragontas7000
- Kate1914
- Joji
- Ilma
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- chester20080
- rafaela11
- A350
- J.Cameron
- Jack of Spades
- jellojina
- taketrance
- Scandal
- Unboxholics
- charmander
- American Economist
- AggelikiGr
- touvlo
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fockos
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Theodora03
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- giannhs2001
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.