Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 00:51 Η Nelliel έγραψε: #6.241 27-01-22 00:51 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτα με πουπουλο χηνας ειναι τα καλυτερα εγω εχω ενα σε μαρκα μπενετον. Πολυ ωραια η αγορα και συμφερει γιατι ειναι αποτελεσματικο σε κραταει απο το κρυο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σε ζεσταίνουν και δεν ιδρώνεις. Συνθετικά δεν έχω. Εχω 2 πουπουλένια αλλά το ένα είναι packable και δεν είναι για εξόδους και το άλλο (παρκα) μου είναι πια μεγάλο και δεν είναι τόσο ζεστό. Έψαχνα να πάρω μπουφάν αυτές τις μέρες αλλά δεν έβρισκα σε προσφορά και δεν ήθελα να δώσω 400-600 για μπουφάν. Είναι υπερβολικο το ποσό. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 00:52 Η EvanescenceQ: #6.242 27-01-22 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ακριβώς. Σε ζεσταίνουν και δεν ιδρώνεις. Συνθετικά δεν έχω. Εχω 2 πουπουλένια αλλά το ένα είναι packable και δεν είναι για εξόδους και το άλλο (παρκα) μου είναι πια μεγάλο και δεν είναι τόσο ζεστό. Έψαχνα να πάρω μπουφάν αυτές τις μέρες αλλά δεν έβρισκα σε προσφορά και δεν ήθελα να δώσω 400-600 για μπουφάν. Είναι υπερβολικο το ποσό. Click για ανάπτυξη... Κι εγω στις εκπτωσεις το πηρα τα τσεκαρω απο πριν γιατι αξιζουν και κρατανε ποιοτικως. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:04 Η Nelliel έγραψε: #6.243 27-01-22 01:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι εγω στις εκπτωσεις το πηρα τα τσεκαρω απο πριν γιατι αξιζουν και κρατανε ποιοτικως. Click για ανάπτυξη... Και εγώ εκτυπώσεις περιμένω αφού ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα βγάλουν σε προσφορά. Αν πετύχεις προσφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από κάποιο κατώτερης ποιότητας. Οπότε συμφέρει πάρα πολύ. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:06 Η EvanescenceQ: #6.244 27-01-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Και εγώ εκτυπώσεις περιμένω αφού ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα βγάλουν σε προσφορά. Αν πετύχεις προσφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από κάποιο κατώτερης ποιότητας. Οπότε συμφέρει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Nαι αυτο κανω κι εγω.Στα μπουφαν και στα παπουτσια κυριως δηλ αθλητικα και μποτες/γοβες,γιατι τα βρισκεις σε τιμες σχεδον κοστους, στα μπλουζακια δεν με πειραζει τοσο γιατι βρισκεις περισσοτερα και σε αλλες τιμες. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.245 27-01-22 01:10 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 08:56 Η Nelliel έγραψε: #6.246 27-01-22 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Click για ανάπτυξη... Είχα ένα GAP παρόμοιο το 1998-2000. Ήταν αρκετά πρακτικό, αλλά μόνο για βουνά, άσκηση και ταξίδια (χωρούσε παντού και όταν έπεφτε η θερμοκρασία το έβγαζες και έκοβε τον αέρα). Ήταν απο τα αγαπημένα μου μπουφάν. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2022 στις 12:41 Η Backdrop έγραψε: #6.247 26-06-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Πρόσφατα ξεκίνησα τένις και προσπαθώ να βρω παπούτσια... Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο?? Click για ανάπτυξη... Κοιτάζω τα παλιά μου post... Να δω τι κοινά έχω ακομη Μ' αυτό το κορίτσι που είναι 25ετων σε αυτές τις απαντησεις.. Ένα θα σας πω... Αυτό με το τέννις δεν πήγε καθόλου καλά!! Έκανα μόλις 3 προπονήσεις. Στη μια έριξα το μπαλάκι έξω από το γήπεδο πάνω στο καπώ ενός αμαξιού... Και στην άλλη χτύπησα το γόνατο μου και το είχα σε ακινησία!! *Έψαχνα παπούτσια για την προπόνηση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2022 στις 19:37 Η Εριφύλη έγραψε: #6.248 30-06-22 19:37 Ανακάλυψα πρόσφατα ένα μαγαζί με υπερτελεια φορέματα, σα να βγήκαν από παραμύθι... Είναι λίγο τσιμπημενα βέβαια, δεν βρίσκεις κάτω από 200€, αλλά είναι ότι πιο κιουτ, νομίζω μόνο αυτό υπάρχει στην Ελλάδα. Madame shoushou λέγεται και ήδη έχω παραγγείλει ένα νεραιδενιο φόρεμα Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:28 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.249 09-07-22 16:28 Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #6.250 09-07-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πολύ το 4ο Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:31 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.251 09-07-22 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Αυτα με πουπουλο χηνας ειναι τα καλυτερα εγω εχω ενα σε μαρκα μπενετον. Πολυ ωραια η αγορα και συμφερει γιατι ειναι αποτελεσματικο σε κραταει απο το κρυο. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σε ζεσταίνουν και δεν ιδρώνεις. Συνθετικά δεν έχω. Εχω 2 πουπουλένια αλλά το ένα είναι packable και δεν είναι για εξόδους και το άλλο (παρκα) μου είναι πια μεγάλο και δεν είναι τόσο ζεστό. Έψαχνα να πάρω μπουφάν αυτές τις μέρες αλλά δεν έβρισκα σε προσφορά και δεν ήθελα να δώσω 400-600 για μπουφάν. Είναι υπερβολικο το ποσό.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 00:52 Η EvanescenceQ: #6.242 27-01-22 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ακριβώς. Σε ζεσταίνουν και δεν ιδρώνεις. Συνθετικά δεν έχω. Εχω 2 πουπουλένια αλλά το ένα είναι packable και δεν είναι για εξόδους και το άλλο (παρκα) μου είναι πια μεγάλο και δεν είναι τόσο ζεστό. Έψαχνα να πάρω μπουφάν αυτές τις μέρες αλλά δεν έβρισκα σε προσφορά και δεν ήθελα να δώσω 400-600 για μπουφάν. Είναι υπερβολικο το ποσό. Click για ανάπτυξη... Κι εγω στις εκπτωσεις το πηρα τα τσεκαρω απο πριν γιατι αξιζουν και κρατανε ποιοτικως. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:04 Η Nelliel έγραψε: #6.243 27-01-22 01:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι εγω στις εκπτωσεις το πηρα τα τσεκαρω απο πριν γιατι αξιζουν και κρατανε ποιοτικως. Click για ανάπτυξη... Και εγώ εκτυπώσεις περιμένω αφού ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα βγάλουν σε προσφορά. Αν πετύχεις προσφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από κάποιο κατώτερης ποιότητας. Οπότε συμφέρει πάρα πολύ. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:06 Η EvanescenceQ: #6.244 27-01-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Και εγώ εκτυπώσεις περιμένω αφού ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα βγάλουν σε προσφορά. Αν πετύχεις προσφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από κάποιο κατώτερης ποιότητας. Οπότε συμφέρει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Nαι αυτο κανω κι εγω.Στα μπουφαν και στα παπουτσια κυριως δηλ αθλητικα και μποτες/γοβες,γιατι τα βρισκεις σε τιμες σχεδον κοστους, στα μπλουζακια δεν με πειραζει τοσο γιατι βρισκεις περισσοτερα και σε αλλες τιμες. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.245 27-01-22 01:10 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 08:56 Η Nelliel έγραψε: #6.246 27-01-22 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Click για ανάπτυξη... Είχα ένα GAP παρόμοιο το 1998-2000. Ήταν αρκετά πρακτικό, αλλά μόνο για βουνά, άσκηση και ταξίδια (χωρούσε παντού και όταν έπεφτε η θερμοκρασία το έβγαζες και έκοβε τον αέρα). Ήταν απο τα αγαπημένα μου μπουφάν. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2022 στις 12:41 Η Backdrop έγραψε: #6.247 26-06-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Πρόσφατα ξεκίνησα τένις και προσπαθώ να βρω παπούτσια... Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο?? Click για ανάπτυξη... Κοιτάζω τα παλιά μου post... Να δω τι κοινά έχω ακομη Μ' αυτό το κορίτσι που είναι 25ετων σε αυτές τις απαντησεις.. Ένα θα σας πω... Αυτό με το τέννις δεν πήγε καθόλου καλά!! Έκανα μόλις 3 προπονήσεις. Στη μια έριξα το μπαλάκι έξω από το γήπεδο πάνω στο καπώ ενός αμαξιού... Και στην άλλη χτύπησα το γόνατο μου και το είχα σε ακινησία!! *Έψαχνα παπούτσια για την προπόνηση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2022 στις 19:37 Η Εριφύλη έγραψε: #6.248 30-06-22 19:37 Ανακάλυψα πρόσφατα ένα μαγαζί με υπερτελεια φορέματα, σα να βγήκαν από παραμύθι... Είναι λίγο τσιμπημενα βέβαια, δεν βρίσκεις κάτω από 200€, αλλά είναι ότι πιο κιουτ, νομίζω μόνο αυτό υπάρχει στην Ελλάδα. Madame shoushou λέγεται και ήδη έχω παραγγείλει ένα νεραιδενιο φόρεμα Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:28 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.249 09-07-22 16:28 Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #6.250 09-07-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πολύ το 4ο Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:31 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.251 09-07-22 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ακριβώς. Σε ζεσταίνουν και δεν ιδρώνεις. Συνθετικά δεν έχω. Εχω 2 πουπουλένια αλλά το ένα είναι packable και δεν είναι για εξόδους και το άλλο (παρκα) μου είναι πια μεγάλο και δεν είναι τόσο ζεστό. Έψαχνα να πάρω μπουφάν αυτές τις μέρες αλλά δεν έβρισκα σε προσφορά και δεν ήθελα να δώσω 400-600 για μπουφάν. Είναι υπερβολικο το ποσό. Click για ανάπτυξη... Κι εγω στις εκπτωσεις το πηρα τα τσεκαρω απο πριν γιατι αξιζουν και κρατανε ποιοτικως.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:04 Η Nelliel έγραψε: #6.243 27-01-22 01:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι εγω στις εκπτωσεις το πηρα τα τσεκαρω απο πριν γιατι αξιζουν και κρατανε ποιοτικως. Click για ανάπτυξη... Και εγώ εκτυπώσεις περιμένω αφού ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα βγάλουν σε προσφορά. Αν πετύχεις προσφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από κάποιο κατώτερης ποιότητας. Οπότε συμφέρει πάρα πολύ. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:06 Η EvanescenceQ: #6.244 27-01-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Και εγώ εκτυπώσεις περιμένω αφού ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα βγάλουν σε προσφορά. Αν πετύχεις προσφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από κάποιο κατώτερης ποιότητας. Οπότε συμφέρει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Nαι αυτο κανω κι εγω.Στα μπουφαν και στα παπουτσια κυριως δηλ αθλητικα και μποτες/γοβες,γιατι τα βρισκεις σε τιμες σχεδον κοστους, στα μπλουζακια δεν με πειραζει τοσο γιατι βρισκεις περισσοτερα και σε αλλες τιμες. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.245 27-01-22 01:10 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 08:56 Η Nelliel έγραψε: #6.246 27-01-22 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Click για ανάπτυξη... Είχα ένα GAP παρόμοιο το 1998-2000. Ήταν αρκετά πρακτικό, αλλά μόνο για βουνά, άσκηση και ταξίδια (χωρούσε παντού και όταν έπεφτε η θερμοκρασία το έβγαζες και έκοβε τον αέρα). Ήταν απο τα αγαπημένα μου μπουφάν. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2022 στις 12:41 Η Backdrop έγραψε: #6.247 26-06-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Πρόσφατα ξεκίνησα τένις και προσπαθώ να βρω παπούτσια... Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο?? Click για ανάπτυξη... Κοιτάζω τα παλιά μου post... Να δω τι κοινά έχω ακομη Μ' αυτό το κορίτσι που είναι 25ετων σε αυτές τις απαντησεις.. Ένα θα σας πω... Αυτό με το τέννις δεν πήγε καθόλου καλά!! Έκανα μόλις 3 προπονήσεις. Στη μια έριξα το μπαλάκι έξω από το γήπεδο πάνω στο καπώ ενός αμαξιού... Και στην άλλη χτύπησα το γόνατο μου και το είχα σε ακινησία!! *Έψαχνα παπούτσια για την προπόνηση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2022 στις 19:37 Η Εριφύλη έγραψε: #6.248 30-06-22 19:37 Ανακάλυψα πρόσφατα ένα μαγαζί με υπερτελεια φορέματα, σα να βγήκαν από παραμύθι... Είναι λίγο τσιμπημενα βέβαια, δεν βρίσκεις κάτω από 200€, αλλά είναι ότι πιο κιουτ, νομίζω μόνο αυτό υπάρχει στην Ελλάδα. Madame shoushou λέγεται και ήδη έχω παραγγείλει ένα νεραιδενιο φόρεμα Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:28 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.249 09-07-22 16:28 Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #6.250 09-07-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πολύ το 4ο Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:31 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.251 09-07-22 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κι εγω στις εκπτωσεις το πηρα τα τσεκαρω απο πριν γιατι αξιζουν και κρατανε ποιοτικως. Click για ανάπτυξη... Και εγώ εκτυπώσεις περιμένω αφού ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα βγάλουν σε προσφορά. Αν πετύχεις προσφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από κάποιο κατώτερης ποιότητας. Οπότε συμφέρει πάρα πολύ.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:06 Η EvanescenceQ: #6.244 27-01-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Και εγώ εκτυπώσεις περιμένω αφού ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα βγάλουν σε προσφορά. Αν πετύχεις προσφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από κάποιο κατώτερης ποιότητας. Οπότε συμφέρει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Nαι αυτο κανω κι εγω.Στα μπουφαν και στα παπουτσια κυριως δηλ αθλητικα και μποτες/γοβες,γιατι τα βρισκεις σε τιμες σχεδον κοστους, στα μπλουζακια δεν με πειραζει τοσο γιατι βρισκεις περισσοτερα και σε αλλες τιμες. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.245 27-01-22 01:10 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 08:56 Η Nelliel έγραψε: #6.246 27-01-22 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Click για ανάπτυξη... Είχα ένα GAP παρόμοιο το 1998-2000. Ήταν αρκετά πρακτικό, αλλά μόνο για βουνά, άσκηση και ταξίδια (χωρούσε παντού και όταν έπεφτε η θερμοκρασία το έβγαζες και έκοβε τον αέρα). Ήταν απο τα αγαπημένα μου μπουφάν. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2022 στις 12:41 Η Backdrop έγραψε: #6.247 26-06-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Πρόσφατα ξεκίνησα τένις και προσπαθώ να βρω παπούτσια... Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο?? Click για ανάπτυξη... Κοιτάζω τα παλιά μου post... Να δω τι κοινά έχω ακομη Μ' αυτό το κορίτσι που είναι 25ετων σε αυτές τις απαντησεις.. Ένα θα σας πω... Αυτό με το τέννις δεν πήγε καθόλου καλά!! Έκανα μόλις 3 προπονήσεις. Στη μια έριξα το μπαλάκι έξω από το γήπεδο πάνω στο καπώ ενός αμαξιού... Και στην άλλη χτύπησα το γόνατο μου και το είχα σε ακινησία!! *Έψαχνα παπούτσια για την προπόνηση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2022 στις 19:37 Η Εριφύλη έγραψε: #6.248 30-06-22 19:37 Ανακάλυψα πρόσφατα ένα μαγαζί με υπερτελεια φορέματα, σα να βγήκαν από παραμύθι... Είναι λίγο τσιμπημενα βέβαια, δεν βρίσκεις κάτω από 200€, αλλά είναι ότι πιο κιουτ, νομίζω μόνο αυτό υπάρχει στην Ελλάδα. Madame shoushou λέγεται και ήδη έχω παραγγείλει ένα νεραιδενιο φόρεμα Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:28 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.249 09-07-22 16:28 Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #6.250 09-07-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πολύ το 4ο Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:31 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.251 09-07-22 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Και εγώ εκτυπώσεις περιμένω αφού ξέρω ότι κάποια στιγμή θα τα βγάλουν σε προσφορά. Αν πετύχεις προσφορά δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από κάποιο κατώτερης ποιότητας. Οπότε συμφέρει πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Nαι αυτο κανω κι εγω.Στα μπουφαν και στα παπουτσια κυριως δηλ αθλητικα και μποτες/γοβες,γιατι τα βρισκεις σε τιμες σχεδον κοστους, στα μπλουζακια δεν με πειραζει τοσο γιατι βρισκεις περισσοτερα και σε αλλες τιμες.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 01:10 Η Agaphbou έγραψε: #6.245 27-01-22 01:10 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 08:56 Η Nelliel έγραψε: #6.246 27-01-22 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Click για ανάπτυξη... Είχα ένα GAP παρόμοιο το 1998-2000. Ήταν αρκετά πρακτικό, αλλά μόνο για βουνά, άσκηση και ταξίδια (χωρούσε παντού και όταν έπεφτε η θερμοκρασία το έβγαζες και έκοβε τον αέρα). Ήταν απο τα αγαπημένα μου μπουφάν. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2022 στις 12:41 Η Backdrop έγραψε: #6.247 26-06-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Πρόσφατα ξεκίνησα τένις και προσπαθώ να βρω παπούτσια... Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο?? Click για ανάπτυξη... Κοιτάζω τα παλιά μου post... Να δω τι κοινά έχω ακομη Μ' αυτό το κορίτσι που είναι 25ετων σε αυτές τις απαντησεις.. Ένα θα σας πω... Αυτό με το τέννις δεν πήγε καθόλου καλά!! Έκανα μόλις 3 προπονήσεις. Στη μια έριξα το μπαλάκι έξω από το γήπεδο πάνω στο καπώ ενός αμαξιού... Και στην άλλη χτύπησα το γόνατο μου και το είχα σε ακινησία!! *Έψαχνα παπούτσια για την προπόνηση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2022 στις 19:37 Η Εριφύλη έγραψε: #6.248 30-06-22 19:37 Ανακάλυψα πρόσφατα ένα μαγαζί με υπερτελεια φορέματα, σα να βγήκαν από παραμύθι... Είναι λίγο τσιμπημενα βέβαια, δεν βρίσκεις κάτω από 200€, αλλά είναι ότι πιο κιουτ, νομίζω μόνο αυτό υπάρχει στην Ελλάδα. Madame shoushou λέγεται και ήδη έχω παραγγείλει ένα νεραιδενιο φόρεμα Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:28 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.249 09-07-22 16:28 Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #6.250 09-07-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πολύ το 4ο Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:31 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.251 09-07-22 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri:
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2022 στις 08:56 Η Nelliel έγραψε: #6.246 27-01-22 08:56 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Click για ανάπτυξη... Είχα ένα GAP παρόμοιο το 1998-2000. Ήταν αρκετά πρακτικό, αλλά μόνο για βουνά, άσκηση και ταξίδια (χωρούσε παντού και όταν έπεφτε η θερμοκρασία το έβγαζες και έκοβε τον αέρα). Ήταν απο τα αγαπημένα μου μπουφάν. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2022 στις 12:41 Η Backdrop έγραψε: #6.247 26-06-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Πρόσφατα ξεκίνησα τένις και προσπαθώ να βρω παπούτσια... Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο?? Click για ανάπτυξη... Κοιτάζω τα παλιά μου post... Να δω τι κοινά έχω ακομη Μ' αυτό το κορίτσι που είναι 25ετων σε αυτές τις απαντησεις.. Ένα θα σας πω... Αυτό με το τέννις δεν πήγε καθόλου καλά!! Έκανα μόλις 3 προπονήσεις. Στη μια έριξα το μπαλάκι έξω από το γήπεδο πάνω στο καπώ ενός αμαξιού... Και στην άλλη χτύπησα το γόνατο μου και το είχα σε ακινησία!! *Έψαχνα παπούτσια για την προπόνηση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2022 στις 19:37 Η Εριφύλη έγραψε: #6.248 30-06-22 19:37 Ανακάλυψα πρόσφατα ένα μαγαζί με υπερτελεια φορέματα, σα να βγήκαν από παραμύθι... Είναι λίγο τσιμπημενα βέβαια, δεν βρίσκεις κάτω από 200€, αλλά είναι ότι πιο κιουτ, νομίζω μόνο αυτό υπάρχει στην Ελλάδα. Madame shoushou λέγεται και ήδη έχω παραγγείλει ένα νεραιδενιο φόρεμα Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:28 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.249 09-07-22 16:28 Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #6.250 09-07-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πολύ το 4ο Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:31 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.251 09-07-22 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: 2 φουσκωτά μπουφάν έχω μόνο και τα έχω λιώσει εξίσου: Ένα Guess κόκκινο γυαλιστερό που μου έφερε ο φαδερ από Αμερική (δεν ξέρω τι έχει μέσα αλλά είναι εκπληκτικό, κρατάει ζέστη χωρίς να σε ιδρώνει) και ένα Superdry λίγο πιο λεπτό, άσπρο. Αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να πάρω πάντως για να ξεφύγω κι απ το κλασικό στυλ του φουσκωτού μπουφάν, είναι ένα Napapijri: Click για ανάπτυξη... Είχα ένα GAP παρόμοιο το 1998-2000. Ήταν αρκετά πρακτικό, αλλά μόνο για βουνά, άσκηση και ταξίδια (χωρούσε παντού και όταν έπεφτε η θερμοκρασία το έβγαζες και έκοβε τον αέρα). Ήταν απο τα αγαπημένα μου μπουφάν.
Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2022 στις 12:41 Η Backdrop έγραψε: #6.247 26-06-22 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Πρόσφατα ξεκίνησα τένις και προσπαθώ να βρω παπούτσια... Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο?? Click για ανάπτυξη... Κοιτάζω τα παλιά μου post... Να δω τι κοινά έχω ακομη Μ' αυτό το κορίτσι που είναι 25ετων σε αυτές τις απαντησεις.. Ένα θα σας πω... Αυτό με το τέννις δεν πήγε καθόλου καλά!! Έκανα μόλις 3 προπονήσεις. Στη μια έριξα το μπαλάκι έξω από το γήπεδο πάνω στο καπώ ενός αμαξιού... Και στην άλλη χτύπησα το γόνατο μου και το είχα σε ακινησία!! *Έψαχνα παπούτσια για την προπόνηση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2022 στις 19:37 Η Εριφύλη έγραψε: #6.248 30-06-22 19:37 Ανακάλυψα πρόσφατα ένα μαγαζί με υπερτελεια φορέματα, σα να βγήκαν από παραμύθι... Είναι λίγο τσιμπημενα βέβαια, δεν βρίσκεις κάτω από 200€, αλλά είναι ότι πιο κιουτ, νομίζω μόνο αυτό υπάρχει στην Ελλάδα. Madame shoushou λέγεται και ήδη έχω παραγγείλει ένα νεραιδενιο φόρεμα Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:28 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.249 09-07-22 16:28 Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #6.250 09-07-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πολύ το 4ο Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:31 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.251 09-07-22 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Πρόσφατα ξεκίνησα τένις και προσπαθώ να βρω παπούτσια... Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο?? Click για ανάπτυξη... Κοιτάζω τα παλιά μου post... Να δω τι κοινά έχω ακομη Μ' αυτό το κορίτσι που είναι 25ετων σε αυτές τις απαντησεις.. Ένα θα σας πω... Αυτό με το τέννις δεν πήγε καθόλου καλά!! Έκανα μόλις 3 προπονήσεις. Στη μια έριξα το μπαλάκι έξω από το γήπεδο πάνω στο καπώ ενός αμαξιού... Και στην άλλη χτύπησα το γόνατο μου και το είχα σε ακινησία!! *Έψαχνα παπούτσια για την προπόνηση...
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2022 στις 19:37 Η Εριφύλη έγραψε: #6.248 30-06-22 19:37 Ανακάλυψα πρόσφατα ένα μαγαζί με υπερτελεια φορέματα, σα να βγήκαν από παραμύθι... Είναι λίγο τσιμπημενα βέβαια, δεν βρίσκεις κάτω από 200€, αλλά είναι ότι πιο κιουτ, νομίζω μόνο αυτό υπάρχει στην Ελλάδα. Madame shoushou λέγεται και ήδη έχω παραγγείλει ένα νεραιδενιο φόρεμα Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:28 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.249 09-07-22 16:28 Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #6.250 09-07-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πολύ το 4ο Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:31 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.251 09-07-22 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανακάλυψα πρόσφατα ένα μαγαζί με υπερτελεια φορέματα, σα να βγήκαν από παραμύθι... Είναι λίγο τσιμπημενα βέβαια, δεν βρίσκεις κάτω από 200€, αλλά είναι ότι πιο κιουτ, νομίζω μόνο αυτό υπάρχει στην Ελλάδα. Madame shoushou λέγεται και ήδη έχω παραγγείλει ένα νεραιδενιο φόρεμα
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:28 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.249 09-07-22 16:28 Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #6.250 09-07-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πολύ το 4ο Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:31 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.251 09-07-22 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.474 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:30 Η Εριφύλη έγραψε: #6.250 09-07-22 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πολύ το 4ο Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:31 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.251 09-07-22 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει πολύ το 4ο
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:31 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.251 09-07-22 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μου αρέσει πολύ το 4ο Click για ανάπτυξη... Ναι και στη μάνα μου καί στην @Agaphbou αυτό αρέσει είναι η αλήθεια. Εγώ περίμενα να βρώ μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα αλλά είτε απογοητεύτηκα είτε απλά μου αρέσουν πολύ συγκεκριμένα
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 16:40 Η Pak έγραψε: #6.252 09-07-22 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 17:04 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.253 09-07-22 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Το 2ο και το 4ο μου αρέσουν και κλίνω προς το 4ο μιας και το άλλο μου κάνει κάπως χειμωνιάτικο. Click για ανάπτυξη... Το 4ο είναι τελευταίο κομμάτι εν τω μεταξύ, ζήτημα αν θα το προλάβω μίας και λέω να κάνω παραγγελία είτε αύριο είτε μεθαύριο ανάλογα με το αν Θα χρειαστεί να αγοράσω περισσότερα πράγματα μαζί καί τα αξεσουάρ. Πάντως ήδη ονειρεύομαι αυτά τα τοπς με ωραίες μονόχρωμες παντελονες και φούστες, νομίζω ότι φοριούνται άνετα στη δύση
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #6.254 09-07-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Καλησπέρα σας! Όπως ανέφερα τις προάλλες, είμαι καλεσμένη σε έναν ινδικό γάμο στον οποίο ανυπομονώ να πάω πρώτα απ'όλα γιατί έχω πήξει με τη διπλωματική και θέλω ένα διάλειμμα καί να ταξιδέψω λίγο και δεύτερον γιατί η όλη φάση μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Αν και μου πρότειναν να βάλω σάρι, το οποίο δεν αποκλείω γιατί ίσως πέρα από το γάμο παρευρεθώ καί σε άλλα πάρτι πριν τό γάμο, σκέφτηκα λίγο το sustainability της υπόθεσης και θέλω να πάρω κάτι που θα μπορούσα να βάλω και στο δυτικό κόσμο. Γι αυτό επέλεξα τή λύση τής lehenga που είναι ψιλομεση φούστα με κροπ μπλούζα και ένα σάλι που λέγεται ντουπατα. Λέω να παραγγείλω online από myntra και μετά νά πάω σε μοδίστρα να μου κάνει τίς αλλαγές. Θα σας βάλω μερικά που μου άρεσαν πολύ να μου πείτε τή γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί άπειρα. Επειδή θά χρειαστεί να πάρω και αξεσουάρ καί παπούτσια καί ίσως και ένα ή δύο ακόμα σύνολα δε θέλω να ξεφύγω οικονομικά. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρώτο (και το πιο ακριβό) που μαζί με τη μοδίστρα θά βγεί κανένα 40ρι. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά πιο οικονομικά Click για ανάπτυξη... Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια!
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:20 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.255 09-07-22 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Τι ωραια! Λοιπον το πρωτο εμενα ειναι αυτο που μου αρεσει λιγοτερο επισης ειναι αυτο που ταιριαζει λιγοτερο στον ''δυτικο'' κοσμο κατα τα γουστα μου εννοειται. Εγω θα ελεγα να προτιμησεις αυτο που μετα οταν τα μεταποιησεις θα φοριεται καλυτερα στη δυση. Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο το 3ο το 4ο και το 6ο και τα θεωρω και τα πιο δυτικοτροπα,αλλα εσυ θα αποφασισεις εννοειται. Τι ωραια! Click για ανάπτυξη... Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:26 Η Πουπουλίνα: #6.256 09-07-22 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Αν σού πω ότι βγήκα με μία κοπέλα και βλέπαμε μαζί τα σάρι που έλεγα ότι δε θά βάλω καθόλου καί τελικά σκέφτομαι ότι μάλλον για εκεί θα προσανατολιστω? Αν έχει κι άλλες γιορτές τότε ίσως πάρω δύο από αυτά που σάς έδειξα αλλά δείτε τί πανέμορφα που είναι τα συγκεκριμένα. Click για ανάπτυξη... Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:34 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.257 09-07-22 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Το 2ο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Click για ανάπτυξη... Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.632 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 21:43 Η Πουπουλίνα: #6.258 09-07-22 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 184 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus fockos AggelikiGr many of Filip rafaela11 Εριφύλη Kate1914 iew Wilsongeo Luludaki touvlo charmander Unboxholics giannhs2001 American Economist Scandal Jack of Spades Ilma taketrance Joji Paragontas7000 GeorgePap2003 chester20080 A350 J.Cameron jellojina mixaelaaa Wonderkid Μήτσος10 fmarulezkd Helen06 marww Antonia Alexandra vasilis123321 fourkaki paolo1 Alessandra Eliza orchidea johnsala Abiogenesis camil maria89 Εχέμυθη plus i bo? Chiyo X-fils Intruder123 Mt73 hirasawayui Αρίκος globglogabgalab Meow Μαυρίκιος Viedo sunsetpp sofoula2430 Dora140303 Αντικειμενικός Memetchi magdalicious Nefeli_ Ria99 CiNeFiL Xx-Giota-xX pacheiko Στεφανος56 Ace of Spades louminis Snoopy Doo Kostas98 ΘανάσοςG4 Alma Libre Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Μάρκος Βασίλης tslef8 uni77 johnnyantony Serotonin Panos_02 panagiotis econ venividivici designgeek whitelioness GoddamnRight me lene edweimaste Magdalik Johnny15 Jocaste I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Ναι καί μπορώ να βρώ καί μία καλή μοδίστρα να μου φτιάξει το μπλουζάκι όπως θέλω αλλά η αλήθεια είναι ότι τελικά για κάτι τέτοιο με βλέπω Click για ανάπτυξη... Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ!
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2022 στις 22:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #6.259 09-07-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία??? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 311 312 313 314 315 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 323 Επόμενη First Προηγούμενη 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 313 από 323 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Ρε συ μακαρι να ειχαμε και στη Δυση τοσο ωραια ρουχα και περιεργα!! Πολυ θα γουσταρα γμτ! Click για ανάπτυξη... Εγώ τό έχω δηλώσει ότι ξεκάθαρα θα φοράω τα kurtas μου που είναι σάν μακριές μπλούζες/φορέματα με σκισιμο στα πλαϊνά και φοριούνται είτε με παντελόνι είτε με κολάν είτε με παντελονες φαρδιές.. μία χαρά καί τα σορτσάκια αλλά το πόσο δροσερά, άνετα, πρακτικά καί όμορφα είναι δε συζητιέται. Ή ακόμα καί αυτά τα μπλουζάκια από τα σάρι δεν είναι τέλεια με ένα ωραίο ψιλομεσο παντελόνι; Πάντως κρίμα γενικά που δε φοριούνται τέτοια πράγματα στη Δύση, είναι πραγματικά πανέμορφα. Άσε που οι ινδες παθαίνουν την πλάκα τους όταν σε βλέπουν να φοράς τα εθνικά τους ρούχα.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Μαΐου 2023 στις 22:57 Ο Guest 881237: #6.260 27-05-23 22:57 Τι θα μπορούσε να φορεθεί ως καλεσμένη σε ορκωμοσία???