Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.647 μηνύματα.
28-07-25
12:24
Πολύ ωραίες επιλογές, ειδικά το πουκάμισο είναι τέλειοΠέτυχα φανταστικές εκπτώσεις σε Polo Ralph Lauren. Προφανώς και το εκμεταλλεύτηκα, καθώς είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αντρικό brand για ρούχα.
View attachment 150742
View attachment 150743
View attachment 150744
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.304 μηνύματα.
28-07-25
12:28
Πολύ ωραίες επιλογές, ειδικά το πουκάμισο είναι τέλειο
Ευχαριστώ πολύ φίλε. Οντως αυτό το σκούρο μπλε είναι το αγαπημένο μου χρώμα.
Γενικά αυτό το site έχει εξαιρετικές προσφορές σε όλες τις μάρκες, όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.614 μηνύματα.
28-07-25
14:58
μια και πέτυχα το θέμα, ψάχνω τωρα στις εκπτώσεις μια βερμούδα για διακοπές. Πήγα σ ένα μαγαζί με ωραία ρούχα και καλές τιμές, αλλά οι βερμούδες ήταν όλες φαρδιές. Ακόμη και το S/M κολύμπαγε πάνω μου και δεν ειμαι αδύνατη, είμαι μέτρια (166 ύψος 59 κιλά). Έτσι είναι η μόδα φέτος; Βράκες θα φορεθούν;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.166 μηνύματα.
05-09-25
20:21
Ποιο από τα δύο; 🥹
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
05-09-25
20:55
Εμένα μαρεσει το 2ο πιο πολύΠοιο από τα δύο; 🥹View attachment 152300
Είναι η εξαίρεση εδώ γιατί αν και είναι μεγάλο πριντ είναι Japan style και μαρεσει
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.614 μηνύματα.
06-09-25
07:18
και μένα το 2 μ΄αρέσει, αν και εξαρτάται, πού θα το φορέσεις.Ποιο από τα δύο; 🥹View attachment 152300
Για απλό ντύσιμο και σπίτι το 2 (αν και λίγο τα χρώματα θυμίζουν νυχτικό)
Για καλοκαιρινή βόλτα το 1.
Ψήφος στο 2
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα.
06-09-25
07:27
Το δεξί πιο κομψοΠοιο από τα δύο; 🥹View attachment 152300
Ψάχνω ένα ανατομικό παπούτσι για περπάτημα, μάλλον αθλητικό και κοιτάω τα sketchers που είπατε οτι είναι καλά. 'Εχετε να μου προτείνετε και κάποια άλλη μάρκα για ξεκούραστο περπάτημα;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.
Όχι, μόνο σκετσερςΨάχνω ένα ανατομικό παπούτσι για περπάτημα, μάλλον αθλητικό και κοιτάω τα sketchers που είπατε οτι είναι καλά. 'Εχετε να μου προτείνετε και κάποια άλλη μάρκα για ξεκούραστο περπάτημα;
εγώ έχω συγκεκριμένα αυτά που τα φοράω και σε βόλτα γιατί έχω όλα τα χρώματα:
https://www.skroutz.gr/s/33862374/S...naikeia-Chunky-Sneakers-Leyka-149492-WGY.html
επίσης εγώ που έχω μια τάση να χαλάω εύκολα τα παπούτσια μου αυτά μου έχουν βγει σκυλιά.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.166 μηνύματα.
Ανατομικό δεν νομίζω ότι είναι, αλλά εγώ με αυτά έχω πάει από φιλοσοφική μέχρι Φάληρο και δεν πόνεσα ούτε λεπτό🥹 γενικά τα περπατάω φουλ, μιλάμε και για 3 ώρες περπάτημα τώρα συνεχόμενο.Ψάχνω ένα ανατομικό παπούτσι για περπάτημα, μάλλον αθλητικό και κοιτάω τα sketchers που είπατε οτι είναι καλά. 'Εχετε να μου προτείνετε και κάποια άλλη μάρκα για ξεκούραστο περπάτημα;
Fila Disruptor
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.336 μηνύματα.
Ψάχνω ένα ανατομικό παπούτσι για περπάτημα, μάλλον αθλητικό και κοιτάω τα sketchers που είπατε οτι είναι καλά. 'Εχετε να μου προτείνετε και κάποια άλλη μάρκα για ξεκούραστο περπάτημα;
θα κάνεις πελματογράφημα πρώτα, και αναλόγως θα κινηθείς.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ανατομικό δεν νομίζω ότι είναι, αλλά εγώ με αυτά έχω πάει από φιλοσοφική μέχρι Φάληρο και δεν πόνεσα ούτε λεπτό🥹 γενικά τα περπατάω φουλ, μιλάμε και για 3 ώρες περπάτημα τώρα συνεχόμενο.
Fila Disruptor
View attachment 154017
τι είναι αυτά τα αρβύλια ρε συ;

Όχι, μόνο σκετσερς
εγώ έχω συγκεκριμένα αυτά που τα φοράω και σε βόλτα γιατί έχω όλα τα χρώματα:
https://www.skroutz.gr/s/33862374/S...naikeia-Chunky-Sneakers-Leyka-149492-WGY.html
επίσης εγώ που έχω μια τάση να χαλάω εύκολα τα παπούτσια μου αυτά μου έχουν βγει σκυλιά.
κι αυτά αρβύλια λάιφστάιλ είναι.
για περπάτημα παίρνεις running, που θα τα δοκιμάσεις πρώτα.
όλες οι μάρκες έχουν άνετα μοδέλα.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.236 μηνύματα.
Είναι αναλόγως τι βολεύει τον καθένα.
Πρώτη φορά πήρα σκέτσερς φέτος, και αν και δεν μπορώ να πω ότι ήταν άβολα, δεν είναι τόσο άνετα όσο ήταν τα προηγούμενα παπούτσια μου*.
Δηλαδή έτυχε αρκετές φορές να τα φοράω για ώρες και μετά να μουδιάζουν τα δάχτυλα μπροστά (εντάξει φταίει και η πολύωρη ορθοστασία πιστεύω, μην τα αδικώ τόσο). Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή επιλογή, με το μεγαλύτερο προτέρημά του για εμένα να είναι το ότι έχει πιο φαρδιά φόρμα σε σχέση με τα κλασικά αθλητικά που τείνουν να είναι στενά.
Αξίζουν, δεν αντιλέγω, αλλά στην τελική είναι τι βολεύει το δικό σου το πόδι.
*τα προηγούμενα που μάλλον θα επιλέξω ξανά ως μάρκα:
Πρώτη φορά πήρα σκέτσερς φέτος, και αν και δεν μπορώ να πω ότι ήταν άβολα, δεν είναι τόσο άνετα όσο ήταν τα προηγούμενα παπούτσια μου*.
Δηλαδή έτυχε αρκετές φορές να τα φοράω για ώρες και μετά να μουδιάζουν τα δάχτυλα μπροστά (εντάξει φταίει και η πολύωρη ορθοστασία πιστεύω, μην τα αδικώ τόσο). Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή επιλογή, με το μεγαλύτερο προτέρημά του για εμένα να είναι το ότι έχει πιο φαρδιά φόρμα σε σχέση με τα κλασικά αθλητικά που τείνουν να είναι στενά.
Αξίζουν, δεν αντιλέγω, αλλά στην τελική είναι τι βολεύει το δικό σου το πόδι.
*τα προηγούμενα που μάλλον θα επιλέξω ξανά ως μάρκα:
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Κάνεις λάθος, είναι καθαρό αθλητικό το οποίο το προτείνουν ακόμα και ορθοπεδικοί.θα κάνεις πελματογράφημα πρώτα, και αναλόγως θα κινηθείς.
τι είναι αυτά τα αρβύλια ρε συ;
κι αυτά αρβύλια λάιφστάιλ είναι.
για περπάτημα παίρνεις running, που θα τα δοκιμάσεις πρώτα.
όλες οι μάρκες έχουν άνετα μοδέλα.
Είμαι νοσηλεύτρια και έχω βγάλει 10 ωρο ορθοστασίας με αυτά χωρίς να συγκινηθώ.
παναλαφρα
επίσης, μιλάμε για Goodyear σόλα. Εγγύηση.
εμένα τα Nike δεν με βόλεψαν ΠΟΤΕ και έχω κάνει καλο, που έχουν και καλά ας πούμε στυλ running. Έχω δύσκολο πόδι με κόκαλα έντονα στα πλάγια και τα περισσότερα με χτυπάνε.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.336 μηνύματα.
Κάνεις λάθος, είναι καθαρό αθλητικό το οποίο το προτείνουν ακόμα και ορθοπεδικοί.
Είμαι νοσηλεύτρια και έχω βγάλει 10 ωρο ορθοστασίας με αυτά χωρίς να συγκινηθώ.
για ορθοστασία μπορεί να είναι καλά, αλλά για περπάτημα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 185 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fockos
- AggelikiGr
- many of Filip
- rafaela11
- Εριφύλη
- Kate1914
- iew
- Wilsongeo
- Hased Babis
- Luludaki
- touvlo
- charmander
- Unboxholics
- giannhs2001
- American Economist
- Scandal
- Jack of Spades
- Ilma
- taketrance
- Joji
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- chester20080
- A350
- J.Cameron
- jellojina
- Libertus
- mixaelaaa
- Wonderkid
- Μήτσος10
- fmarulezkd
- Helen06
- marww
- Antonia Alexandra
- vasilis123321
- fourkaki
- paolo1
- Alessandra Eliza
- orchidea
- johnsala
- Abiogenesis
- camil
- maria89
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Chiyo
- X-fils
- Intruder123
- Mt73
- hirasawayui
- Αρίκος
- globglogabgalab
- Meow
- Μαυρίκιος
- Viedo
- sunsetpp
- sofoula2430
- Dora140303
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- magdalicious
- Nefeli_
- Ria99
- CiNeFiL
- Xx-Giota-xX
- pacheiko
- Στεφανος56
- Ace of Spades
- louminis
- Snoopy Doo
- Kostas98
- ΘανάσοςG4
- Alma Libre
- Κλημεντίνη
- Rene2004
- Revekka
- Μάρκος Βασίλης
- tslef8
- uni77
- johnnyantony
- Serotonin
- Panos_02
- panagiotis econ
- venividivici
- designgeek
- whitelioness
- GoddamnRight
- me lene
- edweimaste
- Magdalik
- Johnny15
- Jocaste
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool