Κρούσματα Χανταϊού στον κόσμο και την Ελλάδα

Για ολα Φταινε οι εβραιοι λεμε! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. :whatever:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Για ολα Φταινε οι εβραιοι λεμε! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. :whatever:
Θέλουν να μιμηθούν κάποιον που θαυμάζουν . . .

1778332730826.png

1778334424439.png

Δυσκολα ξεδυσκολα οτι μεταδιδεται..αλλα χαμουλης γινεται απο μια πτηση και ενα πλοιο...

Ψεκασμένοι τιμ ενωθείτε 😉🤣

Τον Τσιόδρα, τον "εθνικό γιατρό". Ο ορισμός του συστημικού επιστήμονα, μπροστά στο πόσο στρατευμένοι είναι οι συγκεκριμένοι γιατροί, οι επιστήμονες που υπήρχαν στα κομμουνιστικά ή το ναζιστικό καθεστώς δεν είναι τίποτα...
Ας υπάρχουν αγαπημένε μου ....μέσα από αυτούς θα αναδύονται στην επιφάνεια και τα κοινωνικά "καρκινώματα " αυτής που βρίσκονται ανάμεσα μας...δεν είμαστε ολοι όμοιοι ;) :air_kiss:

Ας υπάρχουν αγαπημένε μου ....μέσα από αυτούς θα αναδύονται στην επιφάνεια και τα κοινωνικά "καρκινώματα " αυτής που βρίσκονται ανάμεσα μας...δεν είμαστε ολοι όμοιοι ;) :air_kiss:
Αξέχαστοι θα μου μείνουν οι μισάνθρωποι που εύχονταν θάνατο σε ανεμβολίαστους. Όλως τυχαίως εν τω μεταξύ οι περισσότεροι από αυτούς είναι αντιρατσιστές και αποκαλούν τους άλλους «μισάνθρωπους».

Αξέχαστοι θα μου μείνουν οι μισάνθρωποι που εύχονταν θάνατο σε ανεμβολίαστους.
Αυτοί που λες υπάρχουν στη φαντασία σου και στην αντιεμβολιαστική σου προπαγάνδα. Μισάνθρωποι ήταν αυτοί που δεν νοιάζονταν αν θα μεταφέρουν τον ιό στους άλλους.
(Υ.Γ. Για πόσα χρόνια ακόμα θα τρολάρεις;)
1778402385678.png

Αυτοί που λες υπάρχουν στη φαντασία σου και στην αντιεμβολιαστική σου προπαγάνδα. Μισάνθρωποι ήταν αυτοί που δεν νοιάζονταν αν θα μεταφέρουν τον ιό στους άλλους.
(Υ.Γ. Για πόσα χρόνια ακόμα θα τρολάρεις;)
1778402385678.png

Πλάκα κάνεις, έτσι; Μέχρι και εδώ μέσα διάβασα απόψεις του στιλ «μακάρι να πάθουν κόβιντ και να πάνε από αυτό όσοι δεν κάνουν εμβόλιο»... στα άλλα σόσιαλ δε, μην πω τι βλέπαμε...
Επίσης εγώ το μπόλι το έκανα, ποιά αντιεμβολιαστική προπαγάνδα;

Το μπολι το εκανες γιατι τοτε καπως λειτουργουσε η λογικη σου.Οταν ο τραμπακουλας ειπε τις αντεμβολιαστικες παπαριες του τα ιδια ελεγες και εσυ.Τα γραπτα μενουν λεμε.

Το μπολι το εκανες γιατι τοτε καπως λειτουργουσε η λογικη σου.Οταν ο τραμπακουλας ειπε τις αντεμβολιαστικες παπαριες του τα ιδια ελεγες και εσυ.Τα γραπτα μενουν λεμε.
Φυσικά και ήμουν και είμαι σκεπτικός με το μπόλι, παρόλο που το έκανα... φυσικά και έχουν τρομάξει πολύ κόσμο οι «ξαφνικίτιδες»... άλλο ο σκεπτικισμός, όμως, κι άλλο η αντιεμβολιαστική προπαγάνδα, μην λέμε ό,τι θέλουμε.

και εγώ το έκανα το εμβόλιο αλλά σε καμία περίπτωση δε συμφωνώ με ότι έγινε και τις σαχλαμάρες που έλεγαν και η καραντίνα , όλο αυτό δημιουργησε πολλούς γενικούς αντιεμβολιαστές πχ η πολιτική ή κανεις εμβόλιο ή βγαινεις σε αναστολή εργασίος.

Επίσης δεν ήταν μόνο η εκκλησία που ήταν κατά του εμβολίου αλλά και η άκρα αριστερά.

Τελευταία επεξεργασία:
πλεον υπαρχουν λογης λογης "αντιεμβολιαστες"
1) υπαρχουν οσοι εξαρχης ηταν αντιθετοι στο εμβολιο και δεν εκαναν καμία δοση εμβολιου
2) υπαρχουν οσοι ηταν αντιθετοι συγκεκριμενα στα mRNA εμβολια
για mRNA:
3) υπαρχουν οσοι κανανε μονο τις δύο πρωτες δοσεις και μετα αρνηθηκαν να κανουν αλλες δοσεις
4) υπαρχουν οσοι κανανε το booster της τριτης δοσης αλλα μετα αρνηθηκαν να κανουν αλλες δοσεις
5) υπαρχουν οσοι κανανε 4η δοση αλλα μετα αρνηθηκαν να συνεχιζουν καθε χρονο να κανουν αυτη τη δουλεια και καπου κουραστηκαν απο ολο αυτο και για εκεινους σταματησε η πανδημια το 2022 και μετα δεν ξανα ασχοληθηκαν με αλλες δοσεις τα τελευταια 3 χρονια

ξερω πολλους που κανανε τις 3 πρωτες δοσεις, με το ζόρι την 3η, και σταματησαν εκει και δεν ξαναεκαναν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back