ρε παιδιά, μας δουλεύουν;
Απ τη μια μας λένε, πως δεν υπάρχει κίνδυνος νέας επιδημίας/ πανδημίας και πως δε μεταδίσεται τόσο εύκολα αυτός ο γνωστός ιός (το πιστεύω).
Απ την άλλη έβαλαν σε νοσοκομιακή καραντίνα 45 μέρες τον υγιή επαναπατρισμένο.
Δεν είναι υπερβολή όλο αυτό; Μας δουλεύουν;
Γνώμη μου κι ας λέει ο
@paskmak ότι ακούω ARD (είναι αρκετά έγκυρο): Οι Γερμανοί τους 4 επιβάτες τους εξέτασαν στο νοσοκομείο και τους έβαλαν καραντίνα στο σπίτι τους με υποχρεωτικό έλεγχο κάθε 2 μέρες. Αν βρεθούν θετικοί στο μεταξύ, θα τους βάλουν στο νοσοκομείο.
Πιστεύω πως εμείς, όπως και με τον κορονοϊό, ήμασταν υπερβολικοί. Ο Βασιλακόπουλος είπε, πως κάθησε κοντά του στο αεροπλάνο στα 2 μέτρα με μάσκα ασφαλείας, δίχως άλλα μέτρα και επίσης το πιστεύω. Οι υγειονομικές υπηρεσίες, δεν ξέρω ποιος αποφασίζει, φτάνει στα άκρα πάλι, όπως τότε που ήμασταν οι μόνοι στον κόσμο, που στέλναμε <<ραβασάκια>> στο υπουργείο, για να βγούμε βόλτα.... τι βόλτας τι λέω... για να κάνουμε άσκηση! Και ήμασταν οι μόνοι που περπατούσαμε ολομόναχοι στον έρημο δρόμο και φορούσαμε μάσκα!!!! (εγώ αυτή την παπαριά δεν την έκανα). Έτσι λοιπόν και τώρα, ενώ όλοι παίρνουν σοβαρά, αλλά όχι ακραία μέτρα, εμείς πρέπει να γίνουμε οι πιο ακραίοι. Για να καυχιούνται οι βλαμένοι πολιτικοί μας, ότι αυτοί τα έλεγξαν όλα. Και στο μεταξύ, στο Αττικό οι ασθενείς κοιμούνται σε διαδρόμους.
Τέλος 45 μέρες σε έναν χώρο 3Χ3, εγώ θα έπρεπε να νοσηλευτώ μετά σε ψυχιατρική κλινική