Κρυπτονομίσματα

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.
Εγω πήρα 2,01 XRP για να δω τι παίζει με αυτό-γενικά βάζω μικρά ποσά σε κρυπτο

Για την ακρίβεια βάζω λεφτά που δεν με νοιάζει να χάσω-αφού τα περισσότερα είναι κυρίως σκαμ
Μέχρι και pepe coin έχω πάρει
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

τα ακουω απο το 2018
Ναι βέβαια τέτοια αυξηση δεν έχει ξαναδει το συγκεκριμενο νόμισμα

Κάποιοι λένε ότι είναι το νεο BTC

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
Εγω πήρα 2,01 XRP για να δω τι παίζει με αυτό-γενικά βάζω μικρά ποσά σε κρυπτο

Για την ακρίβεια βάζω λεφτά που δεν με νοιάζει να χάσω-αφού τα περισσότερα είναι κυρίως σκαμ
Μέχρι και pepe coin έχω πάρει

Ναι βέβαια τέτοια αυξηση δεν έχει ξαναδει το συγκεκριμενο νόμισμα

Κάποιοι λένε ότι είναι το νεο BTC
γενικα για να επιλεξεις altcoin, πρέπει να κοιτας για ποιον σκοπο δημιουργηθηκε το εκαστοτε, τι τεχνολογια εχει απο πισω, σε τι τομεις απευθυνεται, πού θα χρησιμοποιηθει

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
In the greens επιτέλους, μας είχαν πηδήξει με τόσο sell pressure.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.
1737640621667.png

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Πλην θαυματος, έχει ηδη κανει 1-2 κορυφωσεις και βαινει μειουμενο τωρα. Εκτος αν την κανει οπως άλλα, που lurkάρανε σε ένα επίπεδο και μετα ξαναπήρανε, τίποτα έχει μπει σε αμυντικο structure, προς τα κατω κανάλι.

Εντωμεταξυ κοιτα το εξης επικινδυνο. Εχει μαξ/τοταλ 1 δις και έχει κυκλοφορησει 200 μύρια.

Εμένα δεν μ αρεσει.

chester20080

Επιφανές μέλος

Πλην θαυματος, έχει ηδη κανει 1-2 κορυφωσεις και βαινει μειουμενο τωρα. Εκτος αν την κανει οπως άλλα, που lurkάρανε σε ένα επίπεδο και μετα ξαναπήρανε, τίποτα έχει μπει σε αμυντικο structure, προς τα κατω κανάλι.

Εντωμεταξυ κοιτα το εξης επικινδυνο. Εχει μαξ/τοταλ 1 δις και έχει κυκλοφορησει 200 μύρια.

Εμένα δεν μ αρεσει.
αρα για να κρατα δεσμευμενα κλειστα τα υπολοιπα 800 μυρια, αυτο δε σημαινει πως ελεγχει την τιμη; καθως οταν τα κυκλοφορησει, αυτοματα η αξια του θα παει σε κλασματα θα πεσει κατακορυφα

Valder

Τιμώμενο Μέλος

αρα για να κρατα δεσμευμενα κλειστα τα υπολοιπα 800 μυρια, αυτο δε σημαινει πως ελεγχει την τιμη; καθως οταν τα κυκλοφορησει, αυτοματα η αξια του θα παει σε κλασματα θα πεσει κατακορυφα
Κάτσε να τρεξω καποια εργαλεία γιατι δεν εχω ασχοληθει πολύ μαζι του και εννοειται δεν αγορασα.

1737641412560.png

1737641635468.png

Ναι εμένα δεν μου αρέσει, έτσι οπως είναι.

Μπορει να ειναι legit δε λεω, του προέδρου να ειναι, δε λεω, αλλά χτυπάει πολλά ρεντ φλαγκς.

Εχω μαθει να μην επενδυω με συναισθημα, μονο με το τι λενε τα ψυχρα στοιχεία.

Απο μενα, τωρα οπως φαινεται, όχι 100%.

Και εργαλεία να μην έτρεχα, είναι η κλασσικη παττερν των μεμε κοινς, 1 εως 3 κορυφώσεις και μετα deflate.

Μπορει να χασω ευκαιρια, δεν ξερω, να πέσω έξω, αλλά προτιμω να με εμπιστευτω.

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

Κάτσε να τρεξω καποια εργαλεία γιατι δεν εχω ασχοληθει πολύ μαζι του και εννοειται δεν αγορασα.

View attachment 144038

View attachment 144039

Ναι εμένα δεν μου αρέσει, έτσι οπως είναι.

Μπορει να ειναι legit δε λεω, του προέδρου να ειναι, δε λεω, αλλά χτυπάει πολλά ρεντ φλαγκς.

Εχω μαθει να μην επενδυω με συναισθημα, μονο με το τι λενε τα ψυχρα στοιχεία.

Απο μενα, τωρα οπως φαινεται, όχι 100%.

Και εργαλεία να μην έτρεχα, είναι η κλασσικη παττερν των μεμε κοινς, 1 εως 3 κορυφώσεις και μετα deflate.

Μπορει να χασω ευκαιρια, δεν ξερω, να πέσω έξω, αλλά προτιμω να με εμπιστευτω.
ε ναι αυτο ειχε νοημα να αγορασεις δυο μερες πριν ορκιστει και την επομενη μερα να τα βγαλεις για να παρεις ενα 5x - 10x κερδος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

ε ναι αυτο ειχε νοημα να αγορασεις δυο μερες πριν ορκιστει και την επομενη μερα να τα βγαλεις για να παρεις ενα 5x - 10x κερδος
Τη μανα του και τον πατέρα του θα ειχα βγάλει οντως. Αλλά δεν τα κοιταω καν αυτο τον καιρό (ανοησία μου αλλα θα ξαναρχίσω γιατι πρέπει να προσέχω είμαι με ανοιχτη θεση αλλού).

Τα λεφτα κυκλους κανουν Μπάμπη, έχουμε και την αλτ-σεζον! :lol:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Επενδύει κανείς σε κρυπτονομίσματα αλήθεια;
Το θεωρώ ειλικρινά το πιο γελοίο πράγμα. Δεν είναι backed up απο τίποτα και τα θεωρώ πραγματικά σκάμ.
Γιατί να μην αγοράσεις stocks και να επενδύσεις κανονικά και να το κάνεις με αέρα κοπανιστό;
Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και όποιος μου μιλάει για κρύπτο τον θεωρώ αφελή.
change my mind

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Επενδύει κανείς σε κρυπτονομίσματα αλήθεια;
Το θεωρώ ειλικρινά το πιο γελοίο πράγμα. Δεν είναι backed up απο τίποτα και τα θεωρώ πραγματικά σκάμ.
Γιατί να μην αγοράσεις stocks και να επενδύσεις κανονικά και να το κάνεις με αέρα κοπανιστό;
Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω και όποιος μου μιλάει για κρύπτο τον θεωρώ αφελή.
change my mind
Πράγματι αν κατι δεν έχει υποβαθρο κάποιο προιον, είναι αέρας κοπανιστός, και τα περισσότερα απο αυτά τα νομισματα ειναι απάτες ή εξαιρετικά επικινδυνα για να χάσεις χρήματα.

Όμως αν κάτι έχει ζήτηση (για όσο προβλέψεις οτι θα την έχει) υπόκειται στην κερδοσκοπία, κι αν μπεις με τη λογική ότι τα χεις ήδη χάσει (τεράστιο ρίσκο) δεν βλέπω το πρόβλημα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Τον ήπιε η ByBit, πήγαν να μεταφέρουν 1.5 δις δολλάρια σε Ethereum απο cold wallet σε warm wallet και κάποιος τους χάκαρε.

Τα κρυπτο καταρρέουν (προσωρινά βεβαίως) αυτή τη στιγμή.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.
Αυτό είναι επάγγελμα, hacker κρυπτονομισμάτων!
Άντε να τους βρουν τώρα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια