Scandal
Διαχειριστής

Sorry για το OFFtopic... καλό μέρος η παραλία, αλλά ποτέ μέσα στη θάλασσα. :exclamatiΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Στο θεμα μας τωρα,
ΔΕν ξερω απο τετια αλλα μηπος η λυση ειναι καμια παραλια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Ωραία θα είναι... αλλά θα κολλήσετε /σουν και δε θα ξεκολλάτε /νε :oΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:γιατι οχι μεσα στην θαλλασα; Απο οτι ακουω ειναι και ωραια μεσα
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Στην παραλία όμως θα κολήσει άμμος γενικά πιστεύω ότι και στα δύο υπάρχουν τεχνικά προβλήματαΑρχική Δημοσίευση από Petros:Ωραία θα είναι... αλλά θα κολλήσετε /σουν και δε θα ξεκολλάτε /νε :o
Scandal
Διαχειριστής

Ας στρώσουν μια πετσέτα κάτω και ας προσέξουνΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Στην παραλία όμως θα κολήσει άμμος γενικά πιστεύω ότι και στα δύο υπάρχουν τεχνικά προβλήματα

Πάντος τη παραλία και τη θάλασσα, τα θεωρώ πολύ ''ρομαντικά'' μέρη, ειδικά για πρώτη φορά.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Scandal
Διαχειριστής

Σωστά κατάλαβες :o αλλά... χμμ.. ναι είναι πρόβλημα η άμμος, και ενοχλητική αλλά και πάλι μπορούν να στρώσουν μια πετσέτα.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Όχι καλέ! Η πιθανότητα για κάτι τέτοιο (αν κατάλαβα καλα τι εννοείς) είναι πολύ μικρή!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εμμ μήπως ο καθένας έχει καταλάβει κάτι διαφορετικό. Στην αρχή εγώ κατάλαβα άλλο τώρα άλλοΑρχική Δημοσίευση από Petros:Σωστά κατάλαβες :o αλλά... χμμ.. ναι είναι πρόβλημα η άμμος, και ενοχλητική αλλά και πάλι μπορούν να στρώσουν μια πετσέτα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Έχει καμία σχέση με το safe mode ;Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Βρε Παναγιώτη δες λίγο Safe Sex να καταλάβεις σε τι αναφερόμαστε εγω κι ο Πέτρος!![]()
Δλδ τι πριν ξεκινήσει το sex πατάω F8;;;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως για να ξέρεις, είναι μια όλιγον creepy ελληνική ταινία που σε κάποια στιγμή δείχνει αυτό στο οποίο αναφερόμαστε...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Α καλά αν το δω πότε εύχομαι να καταλαβώ γιατι μιλάτεΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Χαχαχα καλο!
Πάντως για να ξέρεις, είναι μια όλιγον creepy ελληνική ταινία που σε κάποια στιγμή δείχνει αυτό στο οποίο αναφερόμαστε...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Ε; Γιατι αμα γινει μεσα στην θαλασσα κολανε μεταξυ τους;
ναι (κενό αέρος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Αν και δεν έχω εμπειρία, λογικά όταν βγεις, ξεκολλάς, αλλά [νομίζω], όχι τόσο εύκολα.Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:δλδ αμα μετα βγεις δεν υπαρχει προβλημα; μπαινει αερας και εισαι οκ;
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται γιατρό...Αρχική Δημοσίευση από Petros:Αν και δεν έχω εμπειρία, λογικά όταν βγεις, ξεκολλάς, αλλά [νομίζω], όχι τόσο εύκολα.

η πρωτη φορα θελει παραπανω σημασια στην υγειηνη, την ανεση(η οποια θα φερει την απαραιτητη τρυφεροτητα) και τον χρονο. Εγω δε νομιζω οτι σε μια παραλια οπου ο καθενας μπορει να κανει την βολτα του ακομη και τη νυχτα, οπου ο δε μπορει να κανει ενα προσεκτηκο πλησιμο μετα η κοπελα κτλ υπαρχουν οι ιδανικες συνθηκες, καλη η ρομαντζαδα αλλα πιστευω πως κανεις δεν εχει την ψυχραιμια να απολαυσει το φεγγαρι στην πρωτη του φοραΑρχική Δημοσίευση από Petros:Ας στρώσουν μια πετσέτα κάτω και ας προσέξουν.
Πάντος τη παραλία και τη θάλασσα, τα θεωρώ πολύ ''ρομαντικά'' μέρη, ειδικά για πρώτη φορά.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι χρειάζεται γιατρό...
Ναι χρειάζεται γιατρός,διότι αν τραβηχτεις μόνος σου εκτός απο πόνο θα υπαρχουν και άλλα προβλήματα
Μέσα στην θάλασσα πονάει κάπως γιατί δεν γλιστράει και παρθένα να μην είναι η κοπέλα, ναι όντως παράξενο ακούγεται που αν και έχει τόσο νερο δεν γλυστράει αλλά απο προσωπική εμπειρία πονάει λίγο και παραπάνω όταν είσαι παρθένα.
Όντως πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να σου συμβεί εγκυμοσύνη έτσι.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

/me slaps kostakiss
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.