To 2016 ήμουν φοιτητής ιατρικής ή την τέλειωνα ...
Και απαντάω πολύ σωστά. Ο φαρμακοποιός δεν είναι για να δίνει θεραπείες, δουλειά του κλινικού φαρμακοποιού (που δεν υπάρχει στην Ελλάδα) είναι να προτείνει θεραπείες, να συμβουλεύει το ιατρό αλλά και να διορθώνει τους ιατρούς δεν έχει στην πραγματικότητα επαφή άμεση με τον ασθενή, συμμετέχει παρόλα αυτά στην ιατρική επίσκεψη και έχει κεντρικό ρόλο (Αυτό το πράγμα στην Ελλαδα δεν υπάρχει).
Αναγκαίο κακό σε πολλά μέρη της Ελλαδας κυρίως ορεινά αναλαμβάνουν κάποιες ιατρικές πράξεις αλλά αυτές είναι παράνομες.
___
Ο νοσηλευτής δεν είναι για να προτείνει θεραπείες αλλά μπορεί να τις εφαρμόσει, έχει εκπαιδευτεί στην φροντίδα του ασθενούς και γνωρίζει κάποια βασικά πράγματα γενικά και κάποια εξειδικευμένα ανάλογα με την εκπαίδευση του. Πολλά σχολεία ιδιωτικά αλλά και Αμερικάνικα έχουν σχολικό νοσηλευτή που εξετάζουν και καλύπτουν τον σχολικό πληθυσμό για όλα τα παιδιά του σχολείου,
, πολλά παιδιά στην Ελλάδα συνοδεύονται από τον λεγόμενο νοσηλευτή που τους χορηγεί φάρμακα έκτακτης ανάγκης το παράλογο στην Ελλάδα είναι ότι ένας νοσηλευτής αντιστοιχεί σε ένα παιδί και δεν έχει δικάιωμα να βοηθήσει άλλο παιδί εκτός από αυτό που συνοδεύει, ετσι σπαταλούνται ένα σωρό λεφτά άδικα ενώ αν ήταν διορισμένος ένας νοσηλευτής σε κάθε σχολείο θα ήταν πιο καλά τα πράγματα.
Απαντάω στην Ερίνυς φοιτήτρια ιατρικής τότε ειδικευόμενη παιδίατρος τώρα και εκφράζω την άποψη μου δεν άλλαξα τις απόψεις μου τις ίδιες έχω και τώρα.
____________________________________________________________________________________________
εγώ πάντως το έχω κάνει και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Γίνετε σε 3 δόσεις στην ηλικία των 12 ετών.
www.e-steki.gr
Κοίτα εδώ ένα θέμα για το εμβόλιο κατά του τραχήλου της μήτρας ενώ η πλειοψηφία θεωρεί το εμβόλιο ιστορίες συνωμοσίας και είναι κατά εγώ το υπερασπίζομαι.
Τα ΜΜΕ κατευθύναν τον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο τότε μάλιστα πολλοί Παθολόγοι και Γυναικολόγοι (όπως λεει η Ερινυς) στο θέμα ήταν κατά του εμβολίου. Εγώ το υπερασπιζόμουν και το 2020 φαίνεται πως είχα δίκιο.
Γενικά στο στεκι πολλές φορές τρολαρα αλλά όχι σε θέματα υγείας και πανελληνίων συνεπώς ότι και να κοιτάξεις από τα 11.307 μηνύματα μου για αυτά τα θέματα εκφράζουν τις απόψεις μου και όχι τι διάβασμα από τους δημοσιογράφους.