Κυβέρνηση Μητσοτάκη 2019 - 2023, 5 θετικά - 5 αρνητικά

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
2. Η διαφορά είναι πως (υποτίθεται) ο βουλευτής εκλέγεται ως εκπρόσωπος του λαού και πρέπει να έχει δική του άποψη και να την εκφράζει,οχι ως στρατιώτης σε στρατόπεδο που πρέπει να ακολουθεί πίστα τις εντολές του ανώτερου του ούτε ως υπάλληλος επιχείρησης που πρέπει να ακολουθεί τις εντολές του προϊστάμενου του. Ο βουλευτής πληρώνεται από όλους εμάς, οχι από τον πρόεδρο κάθε κόμματος.

Δεν εννοώ να βγαίνουν να πλακώνονται στα τηλεπαράθυρα μεταξύ τους, αλλά πάντα και εδώ στο παρελθόν αλλά και σε άλλες χώρες σε σοβαρά νομοσχέδια υπάρχουν πάντα κυβερνητικοί βουλευτές που δεν είναι σίγουρο ότι θα υπερψηφίσουν και μερικές φορές πράγματι δεν το κάνουν.
Εδώ στην 4ετια αυτή δεν έχει γίνει ποτέ.

Αν τώρα ο Μητσοτάκης έχει καταφέρει να τους έχει προσοχή σαν στρατιωτάκια καλό για αυτόν σίγουρα. Οχι για τους πολίτες όμως.
Δε συμφωνώ με αυτό και δεν καταλαβαίνω κι από που προκύπτει...αν ήταν έτσι τότε τι τα θέλουμε τα πολιτικά κόμματα;
Ας κατεβαίνει ο κάθε υποψήφιος μόνος του με τη δική του πολιτική ατζέντα κι όποιος είναι ο πιο «μάγκας» να επιβάλλει τη δική του δια της πλειοψηφίας που θα ταχθεί υπέρ του!:rolleyes:
Το ότι προκύπτουν διαφωνίες μεταξύ βουλευτών του ίδιου κόμματος (και μάλιστα δημοσία θέα εντός κι εκτός Βουλής), διαξιφισμοί, «αντάρτικα» κ.λπ. δε νομίζω ότι τιμά ούτε τα κόμματα, ούτε τους αρχηγούς τους, ούτε τους ίδιους τους «αντάρτες»!
Ένα κόμμα (πρέπει να) εκλέγεται να κυβερνήσει με συγκεκριμένο πρόγραμμα κι οι βουλευτές του οφείλουν απ' τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο να το ακολουθήσουν κατά γράμμα (γιατί γι' αυτό υποτίθεται ότι τους ψήφισαν οι πολίτες)...από εκεί και πέρα, αν στην πορεία διαπιστωθεί π.χ. ότι μια προεκλογική εξαγγελία λόγω αλλαγών του «περιβάλλοντος» ή άλλων συνθηκών είναι μη εφαρμόσιμη ή θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό κ.λπ. ή τελοσπάντων προκύψει η οποιαδήποτε ουσιώδης διαφωνία μεταξύ των στελεχών, αυτά πρέπει να λύνονται εσωκομματικά με δημοκρατικές διαδικασίες κι όποιος δε γουστάρει την έκβαση ν' αποχωρεί ή να διαγράφεται επίσης με δημοκρατικές διαδικασίες κι ο πολίτης απλά να μαθαίνει τα καθέκαστα...όχι να βγαίνει ένας βουλευτής να κάνει λεονταρισμούς και λοιπές μαγκιές ξεφτιλίζοντας το κόμμα μέσω του οποίου εξελέγη, ο αρχηγός του κόμματος να τον διαγράφει άμεσα και με το έτσι θέλω κι εμείς ν' ασχολούμαστε όλη μέρα με πολιτικές ίντριγκες και κουτσομπολιά!
1) Ζήσαμε επιτέλους έναν πρωθυπουργό με αποδεδειγμένο πρόβλημα στο νοητικό. Αστείρευτο γέλιο μέσα από ανεπανάληπτα μιμίδια. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Κούλη-γιατρό, τον Κούλη-superman :superman:, τον Κούλη-πυροσβέστη, τον Κρυφακούλη και άλλους αξεπέραστους ρόλους; Ένας μίστερ-Μπιν που όμοιος του δεν υπάρχει ανά την υφήλιο. :)

2) Η βίβλος των σκανδάλων, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τροπολογία νύχτας αλλαγής όρων δόμησης στο Ελληνικό προκειμένου να χτιστούν ουρανοξύστης και καζίνο. Υφυπουργός Διαματάρης με ψεύτικο βιογραφικό. Εκτόξευση των μισθών στα golden boys της ΔΕΗ. "Σκόιλ ελικίκου". Cisco και τηλεκπαίδευση. Ο Μεγάλος Περίπατος. Διάλυση του ΕΣΥ. Πτωχευτικός Κώδικας, το ξήλωμα κάθε προστασίας πρώτης κατοικίας γη και ύδωρ σε funds και τράπεζες. Η σύμβαση Palantir για τη συλλογή δεδομένων των πολιτών με σκοπό την κοινωνική επιτήρηση εν καιρώ πανδημίας. 3.000 μετακλητοί δημόσιοι υπάλληλοι. Το "δεκάωρο" του Χατζηδάκη. Το πάρτι με τις απευθείας αναθέσεις ρεκόρ από τη σύσταση του ελληνικού κράτους. Τα πόθεν έσχες του Κυριάκου και της κομψής Μαρέβας, χωρίς ακίνητα και εταιρείες, και μετά κουκούλωμα. Πώληση μετοχών της ΔΕΗ έναντι πινακίου φακής. Η περιβόητη λίστα Πέτσα. Predator, penetrator και σκάνδαλο υποκλοπών. Ο Ανδρέας Πάτσης και η μπίσνα με τα κόκκινα δάνεια. Ο Μαραβέγιας και τα 4 εκατ. ευρώ σε νεοσύστατη εταιρεία της συζύγου του. Η δημοσκοπική εταιρεία του Μαξίμου, η Marc και τα εικονικά τιμολόγια. Ο Περικλής Μαντάς και η offshore εταιρεία του.
κλπ κλπ
1)Είχαμε και Σαμαρά που έπαιρνε 20 χάπια την ημέρα και μπαινόβγαινε στις ψυχιατρικές!

2)Με κάτι τέτοια θα μας κάνετε να βγούμε με πλακάτ να διαδηλώσουμε υπέρ της Ν.Δ.!:lol:
«Ψεύτικο βιογραφικό»;Αλήθεια τώρα;
Πες μου ΕΝΑΝ πολιτικό εκεί έξω, απ' τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο υποψηφιάκο του τελευταίου κομματιδίου που θα κατέβει στις εκλογές να πάρει μη ανιχνεύσιμο ποσοστό, που δεν έχει φουσκωμένο (στην καλύτερη) βιογραφικό!
Τα μισά απ' όσα αναφέρεις επί της ουσίας δεν συνιστούν καν «σκάνδαλο» και τ' άλλα μισά είναι να τα διαβάζει ο Λαλιώτης και να γελάει μέχρι δακρύων!:rolleyes:
 
Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,496 μηνύματα.
Ας παραθεσω εδω συγκεντρωτικα τα αρνητικα της κυβερνησης Μητσοτακη.

4XRONIA-KYBERNISI-ND3.jpg

342707498_117385231331774_1468616377489756849_n.jpg

342359052_243588574908178_1445078728951516400_n (1).jpg

343424258_166967815993334_3759764402861023238_n.jpg

FB_IMG_1682622004996.jpg

FutO6upWYAMXUj3.jpeg
FB_IMG_1682675634348.jpg
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top