+ cc
@Volkswagen Fan
δεν ενδιαφερομαι για αριστερη νοοτροπια, woke κουλτουρα και θεωρητικα συμβολα.
Το πραγμα εδω ειναι πολυ απλο. Μιλαμε για τις δολοφονιες γυναικων και την εμφυλη βία.
Όλα τα αλλα ειναι θεωρητικος πολιτισμος. Πού ειναι ο πολιτισμος μας οταν οι ελληνες αντρες χτυπανε και σκοτωνουν ελληνιδες γυναικες; Τι να το κανω αν ο ελληνας αντρας σεβεται τη σημαια αλλά σηκωνει χερι στη γυναικα και την κορη του; Οχι, το συμβολο απο μονο του δε σημαινει τιποτα. Ειναι οι ανθρωποι που του δινουν τη σημασια και το σεβασμο που του αρμοζει με τις πραξεις τους.
Το συμβολο απο μονο του δε θα σε σωσει. Ειναι ενα ωραιο παραμυθακι για να αναπολουμε το παρελθον και την ιστορια και να μενουμε στους προγονους. Τα συμβολα υπαρχουν για να χρησιμοποιουνται, οχι για να τα κρεμαμε στο μπαλκονι 2 φορες το χρονο. Αυτα δεν εχουν να κανουν με το αν αγαπω ή μισω την ελλαδα, με το αν ειμαι αριστερος ή woke ή whatever.
Το δευτερο που λετε και οι δύο, είναι το τι θεωρει προσβολη ο καθενας. Για εμενα δεν ειναι προσβολη αυτο που εκανε. Δεν πηρε μια ετοιμη σημαια και τη βεβηλωσε. Δημιουργησε απο την αρχη συμβολικα τη δικη της σημαια γα ελληνικη εμφυλη βια.
Και για να το ξεκαθαρισω εδω, δεν μισω την ελλαδα, αγαπω την ελλαδα και γιαυτο ειμαι διατεθειμενος να μεινω ελλαδα παρά τις δυσκολιες. Δε θελω να φυγω εξωτερικο οπως κανετε καποιοι ή θελετε να φυγετε καποιοι
@Volkswagen Fan ναι βολκς αυτο παει και για εσενα. Αυτο με κανει μηπως περισσοτερο πατριωτες απο,τι εσεις; Εγω θελω να μεινω εδω και να παλεψω για την ελλαδα, οχι να φυγω εξωτερικο οπου αναμφιβολα θα ειχα λαμπροτερη καριερα.
Αυτο που μισω ειναι ορισμενες στοφες ανθρωπων, κλειστομυαλων, ακροδεξιων, αδιαλλακτων.