Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

09-02-25

14:41
Ζουσε ο πατερας μου στη ρουμανια. Μαλιστα προλαβε και τη πτωση του τσαουσεσκου. Κουμμουνισμο ουτε στο χειροτερο εχθρο μου μου εχει πει. 1 μηνα γιορταζε ο λαος οταν εφυγε αυτος.Έχεις μιλήσει ποτέ με κάτοικο χώρας που να είχε ή να έχει Κομμουνιστικό καθεστώς;
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.586 μηνύματα.

09-02-25

14:43
Ζουσε ο πατερας μου στη ρουμανια. Μαλιστα προλαβε και τη πτωση του τσαουσεσκου. Κουμμουνισμο ουτε στο χειροτερο εχθρο μου μου εχει πει. 1 μηνα γιορταζε ο λαος οταν εφυγε αυτος.
Nα τα ακούει ο nearos και όσοι ιδεαλίζονται ένα κομμουνιστικό καθεστώς.

Σκεφτείτε να φύγει ο Μητσοτάκης και έρθει κάποιος Μητσουλάκης; Τι θα αλλάξει ενώ ο λαός είναι ίδιος;

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

09-02-25

14:45
Όλες μας οι κυβερνήσεις βαλτές από τις ΗΠΑ είναι, απλά τώρα θέλουμε κάποια από τις ΗΠΑ του Τραμπ; Έχεις τον Μητσοτάκη. Μια χαρά το έστριψε το τιμόνι ευθύς μόλις βγήκε ο Trump. Μέχρι και για δικτατορία των woke μίλησε. Ο τύπος που όλη του η πρωθυπουργία ήταν ένα show-off προς την Ευρωπαϊκή Κομμισσιόν της Ούρσουλας και το Αμερικανικό Κονγκρέσσο του Μπάιντεν για να δείξει πόσο τολμηρός προοδευτικός εκσυγχρονιστής είναι που τα βάζει με το συντηρητικό κατεστημένο της χώρας του. Ξέχασε και τα περί Μακρόν (έπαψε να είναι το αγαπημένο πρόσωπο της διεθνούς επικαιρότητας εδώ και καιρό) που ήταν το πολιτικό του είδωλο. Τα ξέχασε και όλα.Πρέπει να παλέψουμε Φώτη για να βγει κυβέρνηση βαλτή από Τραμπ. Αυτό θα ήταν το ιδανικό για τη χώρα αυτή τη στιγμή.
Τι θα αλλάξει από τώρα αν έρθει μια αμιγώς Δεξιά κυβέρνηση από την τωρινή νεοφιλελέυθερη; Την έχεις ήδη πρακτικά.
Όσο προχωράει ο καιρός επιβεβαιώνομαι πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον επαναστατικό εθνικοσοσιαλισμό. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει Ελληνική, όχι μαριονέτα μιας προοδευτικής ή μιας συντηρητικής Αμερικής. Ούτε απομιμήσεις του πορτοκαλί Αμερικανού ούτε τίποτα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

09-02-25

14:46
Εγω ξερω οτι εδινε το κρατος 1 κιλο κρεας ανα οικογενεια,καθε μηνα . Και εκαναν ουρες,προφανως . Επισης , συνηθες φαγητο ηταν σουπα με κοκαλα ζωου.Nα τα ακούει ο nearos και όσοι ιδεαλίζονται ένα κομμουνιστικό καθεστώς.Πες λίγο αν γνωρίζεις κάθε πότε έτρωγαν φρούτα; Κάτι είχα ακούσει για δελτίο τροφίμων και φρούτα 1-2 φορές το χρόνο.
Σκεφτείτε να φύγει ο Μητσοτάκης και έρθει κάποιος Μητσουλάκης; Τι θα αλλάξει ενώ ο λαός είναι ίδιος;![]()
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.586 μηνύματα.

09-02-25

15:53

Σε παρακμή τα ερευνητικά κέντρα
Κορυφαίοι επιστήμονες «καρφώνουν» το υπ. Ανάπτυξης για απουσία χάραξης στρατηγικής
... με ευθύνη της κυβέρνησης.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

09-02-25

15:54
Η βία των κατώτερων στρωμάτων είναι που σε αναστατώνει; Όχι η υπέρμετρη χρήση αυτής από το αγαπημένο σου κατεστημένο; Νόμιζα θα το είχατε συνηθίσει πια τα τελευταία χρόνια που έχετε γίνει άσοι σε συγκάλυψη παιδοβιαστών (Μίχος και η παρέα του), βιαστών (υπόθεση Μπίκας) και δολοφόνων (Τέμπη). Μαζεύει πολλά ο φάκελλος. Χμμμ.Υποκίνηση βίας;
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.699 μηνύματα.

09-02-25

16:26
Διαχρονικό αυτό.Ρε γαμώτο, όλοι οι α´νθρωποι με τους οποιους εχω μιλήσει λένε γαμω τη ΝΔ, ΟΛΟΙ ομως, δεν εχω γνωρίσει κυριολεκτικά κανέναν εκτός απο εδώ να ψηφίζει ΝΔ, πως στο διάολο έβγαλαν 41%; Και πως στο διαολο συνεχίζουν να βγάζουν 25%+? ΓΑΜΩ την αστικη δημοκρατία, ακόμα και απολυταρχία της ΕΣΣΔ θα ητανε καλυτερα απο αυτο το πολιτικο εξαμβλωμα ονόματι "δημοκρατία" εν ετει 2024.
Ο Γιωργάκης ο λεφτά υπάρχουν είχε βγει με 45%.1-2 χρόνια μετά τις εκλογές που είχαμε μπει στα μνημόνια κανένας δεν παραδεχόταν ότι τον είχε ψηφίσει.
Το 28% των ευρωεκλογών είναι αρκετά εύκολο να σκεφτείς πως βγαίνει.
Είναι λίγο πάνω από 1 στους 4 από όσους πήγαν να ψηφίσουν.
Βαλε και οτι πάνω από τους μισούς δεν πήγαν να ψηφίσουν.
Οπότε αν έπιανες 10 τυχαίους στον δρόμο να ρωτήσεις αν ψήφισαν ΝΔ στις τελευταίες εκλογές αν σου έλεγαν μόνο 1-2 ναι στατιστικά είναι λογικό.
nPb
Επιφανές μέλος

09-02-25

18:44
Διαχρονικό αυτό.
Ο Γιωργάκης ο λεφτά υπάρχουν είχε βγει με 45%.1-2 χρόνια μετά τις εκλογές που είχαμε μπει στα μνημόνια κανένας δεν παραδεχόταν ότι τον είχε ψηφίσει.
Το 28% των ευρωεκλογών είναι αρκετά εύκολο να σκεφτείς πως βγαίνει.
Είναι λίγο πάνω από 1 στους 4 από όσους πήγαν να ψηφίσουν.
Βαλε και οτι πάνω από τους μισούς δεν πήγαν να ψηφίσουν.
Οπότε αν έπιανες 10 τυχαίους στον δρόμο να ρωτήσεις αν ψήφισαν ΝΔ στις τελευταίες εκλογές αν σου έλεγαν μόνο 1-2 ναι στατιστικά είναι λογικό.
Σκάνε οι μπόμπες της ορθότητας και της αριστείας. Νομίζω ότι αυτό το διάστημα θα αρχίσουν να βγαίνουν άσχημα νέα για την κυβέρνηση όχι τόσο ως κυβέρνηση αλλά ως κομματική ένωση τυχοδιωτικών πολιτικών. Δεν ξέρω, αλλά η τωρινή σύνθεση της ΝΔ δεν αποδίδει κυβερνητικά. Υπάρχει μια εκκωφαντική αποχή στην μεταρρυθμιστική πρόοδο της πρώτης τετραετίας. Μέχρι και ο Πορτοσάλτε που συνδέεται φιλικά με στελέχη της κυβέρνησης, θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει. Δεν διστάζει να το πει. Οι σιδηρόδρομοι είναι το κερασάκι στην τούρτα.

«Τέλος ταφής»: Στον εισαγγελέα το σκάνδαλο με τα 34,7 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Αττικής
Καταπέλτης το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ)

Παρατηρείστε λίγο τα ονόματα που αναφέρονται στο άρθρο. Ζητώ συγγνώμη αν φάνηκε τον τελευταίο καιρό ότι στηρίζω τα πεπραγμένα της ΝΔ. Τα πράγματα δυστυχώς δεν πάνε καλά, άσχετα αν έχουν βελτιωθεί κάποιες δομές του κράτους.

Υπάρχουν ατοπήματα που θα έπρεπε η κυβέρνηση να πάρει θέση. Τόσο το θέμα με τους αδιόριστους επιτυχόντες του 1ου Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ενώ ήδη τρέχουν προκηρύξεις "Κ" στον ΑΣΕΠ για ΔΕ (και μπορούν να αιτούνται ΠΕ με απόκρυψη του Πανεπιστημιακού πτυχίου), υπάρχει η φήμη για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό, όσο και το θέμα με τη δημόσια προβολή γαμήλιας τελετής γαλαζοαίματων που συνδέονται ιστορικά με το πολίτευμα.
nPb
Επιφανές μέλος

10-02-25

09:50

Τα πορίσματα των ορκωτών λογιστών για την Περιφέρεια Αττικής: Έδωσε €5,57 εκατ. για «απώθηση φιδιών και μυοκτονίες»
Στοιχεία κακοδιαχείρισης έδειξε ο έλεγχος κατά την περίοδο 2020-2023, στο μικροσκόπιο 13 συμβάσεις 299 εκατ. ευρώ με το «κόλπο» της μιας τελικής έγκυρης προσφοράς και 297 απευθείας αναθέσεις €15,9 εκατ.
To θέμα άπλωσε. Οι μυοκτονίες και τα φιδο-απωθητικά κοστίζουν 5,57 εκατομμύρια ευρώ;

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.

11-02-25

20:40
Τι φάση με πήραν τηλέφωνο από το Plaisio για δημοσκόπηση πάνω σε πολιτικά πρόσωπα τι γνωμη εχω θετικη αρνητικη ουδετερη, τι ψήφισα πρόπερσι, πού κατοικώ κλπ, αυτοματοποιημενα. Έτυχε και σε κανέναν αλλον;
Το τηλ ήταν 2155605900 που μου το δείχνει αυτόματα ως Plaisio ενώ δεν το είχα αποθηκευμένο
Το τηλ ήταν 2155605900 που μου το δείχνει αυτόματα ως Plaisio ενώ δεν το είχα αποθηκευμένο
nPb
Επιφανές μέλος

11-02-25

20:43
Τι φάση με πήραν τηλέφωνο από το Plaisio για δημοσκόπηση πάνω σε πολιτικά πρόσωπα τι γνωμη εχω θετικη αρνητικη ουδετερη, τι ψήφισα πρόπερσι, πού κατοικώ κλπ, αυτοματοποιημενα. Έτυχε και σε κανέναν αλλον;
To Plaisio κάνει και δημοσκοπήσεις; Ή είναι τίποτα "γεια σου θείε, από τη ΔΕΗ είμαστε";

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.

11-02-25

20:47
δεν ειναι το Πλαίσιο τελικά, τώρα το κατάλαβαTo Plaisio κάνει και δημοσκοπήσεις; Ή είναι τίποτα "γεια σου θείε, από τη ΔΕΗ είμαστε";![]()
στο κινητό μου εμφανίστηκε στην αναγνώριση αυτόματα ως Plaisio με λατινικούς χαρακτήρες μάλλον σαν παγίδα για να νομίσω ότι είναι από το κανονικό Πλαίσιο το κατάστημα
φαίνεται πως είναι από Εταιρεία Ερευνών Abacus αλλά για κάποιον πολύ περίεργο λόγο εμφανίζεται αυτόματα ως Plaisio ενώ δεν είχα αποθηκευμένο καν τον αριθμό ως επαφή. Ρώτησαν και για τον Τασούλα δηλαδή είναι πολύ ενημερωμένη η σφυγμομέτρηση, τώρα δεν ξέρω αν είναι παγίδα/απάτη.
2155605900: Αθήνα – Αριθμός αξιολογήσεων: 609× Ουδέτερος…
Κριτικές για τον αριθμό τηλεφώνου 2155605900: νκΕιόςητλοχ νιΠώςαθ για ηξηλιγσαόο μου οτ ιεσλέεκ ατσ οματύρ ιτ να νικαε ικα αήυτ ιαγ αβσόικ σόθιμ αΚίλε…

nPb
Επιφανές μέλος

11-02-25

22:40
δεν ειναι το Πλαίσιο τελικά, τώρα το κατάλαβα
στο κινητό μου εμφανίστηκε στην αναγνώριση αυτόματα ως Plaisio με λατινικούς χαρακτήρες μάλλον σαν παγίδα για να νομίσω ότι είναι από το κανονικό Πλαίσιο το κατάστημα
φαίνεται πως είναι από Εταιρεία Ερευνών Abacus αλλά για κάποιον πολύ περίεργο λόγο εμφανίζεται αυτόματα ως Plaisio ενώ δεν είχα αποθηκευμένο καν τον αριθμό ως επαφή. Ρώτησαν και για τον Τασούλα δηλαδή είναι πολύ ενημερωμένη η σφυγμομέτρηση, τώρα δεν ξέρω αν είναι παγίδα/απάτη.
2155605900: Αθήνα – Αριθμός αξιολογήσεων: 609× Ουδέτερος…
Κριτικές για τον αριθμό τηλεφώνου 2155605900: νκΕιόςητλοχ νιΠώςαθ για ηξηλιγσαόο μου οτ ιεσλέεκ ατσ οματύρ ιτ να νικαε ικα αήυτ ιαγ αβσόικ σόθιμ αΚίλε…www.white-pages.gr
Έχω δεχθεί και εγώ παράξενα τηλέφωνα και τα κλείνω αμέσως.
Υπάρχουν πολλοί απατεώνες. Πρόσεχε.

chester20080
Επιφανές μέλος

11-02-25

22:47
απλά ρωτουσε μια αυτοματοποιημενη φωνη να βαθμολογησω θετικα ή αρνητικα πολιτικα προσωπα και ρωτουσε τι ψηφισα προπερσι, αν κινουμαι στο αριστερο ή δεξι φασμα, σε ποια περιφερεια μενω και ψηφιζω και τετοια, πατωντας απο το 1-5 κλιμακα τα πληκτραΈχω δεχθεί και εγώ παράξενα τηλέφωνα και τα κλείνω αμέσως.
Υπάρχουν πολλοί απατεώνες. Πρόσεχε.![]()
nPb
Επιφανές μέλος

11-02-25

22:50
απλά ρωτουσε μια αυτοματοποιημενη φωνη να βαθμολογησω θετικα ή αρνητικα πολιτικα προσωπα και ρωτουσε τι ψηφισα προπερσι, αν κινουμαι στο αριστερο ή δεξι φασμα, σε ποια περιφερεια μενω και ψηφιζω και τετοια, πατωντας απο το 1-5 κλιμακα τα πληκτρα
Έπρεπε να του πουλήσεις τρέλα, ότι δεν ψηφίζεις Ελλάδα.

chester20080
Επιφανές μέλος

11-02-25

22:57
ηταν προηχογραφημενο αυτοματοποιημενο, δεν μιλουσε ανθρωπος liveΈπρεπε να του πουλήσεις τρέλα, ότι δεν ψηφίζεις Ελλάδα.![]()
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.713 μηνύματα.

11-02-25

23:04
Τι φάση;απλά ρωτουσε μια αυτοματοποιημενη φωνη να βαθμολογησω θετικα ή αρνητικα πολιτικα προσωπα και ρωτουσε τι ψηφισα προπερσι, αν κινουμαι στο αριστερο ή δεξι φασμα, σε ποια περιφερεια μενω και ψηφιζω και τετοια, πατωντας απο το 1-5 κλιμακα τα πληκτρα
Ελπίζω να μην ήταν καμιά απάτη και να μην την πάτησες, αν και κάτι τέτοια συνήθως προς τα εκεί δείχνουν.
chester20080
Επιφανές μέλος

11-02-25

23:14
Πώς να την πατησα όμως, δε μου έφαγε λεφτά από την κάρτα ούτε στοιχεία τράπεζας ζητησε ούτε λινκ πατησα. Μόνο πληροφορίες απέσπασαν που στη χειρότερη μπορεί να τα βάζεις και στην τύχη τα πλήκτρα.Τι φάση;
Ελπίζω να μην ήταν καμιά απάτη και να μην την πάτησες, αν και κάτι τέτοια συνήθως προς τα εκεί δείχνουν.
nPb
Επιφανές μέλος

11-02-25

23:19
Τι φάση;
Nαι κάνουν πολλές "φάρσες" και όπου πιάσουν. Θέλει προσοχή. Μάλιστα ορισμένοι παίρνουν και με απόκρυψη.

Πώς να την πατησα όμως, δε μου έφαγε λεφτά από την κάρτα ούτε στοιχεία τράπεζας ζητησε ούτε λινκ πατησα. Μόνο πληροφορίες απέσπασαν που στη χειρότερη μπορεί να τα βάζεις και στην τύχη τα πλήκτρα.
Καμία τράπεζα τηλεφωνικά δεν θα ζητήσει στοιχεία λογαριασμού ή κάρτας. Οτιδήποτε άλλο είναι ύποπτο.

chester20080
Επιφανές μέλος

11-02-25

23:22
δεν ειπαν κατι για τραπεζα ουτε ζητησαν το οτιδηποτε απο τραπεζικο λογαριασμο ή καρτεςNαι κάνουν πολλές "φάρσες" και όπου πιάσουν. Θέλει προσοχή. Μάλιστα ορισμένοι παίρνουν και με απόκρυψη.
Καμία τράπεζα τηλεφωνικά δεν θα ζητήσει στοιχεία λογαριασμού ή κάρτας. Οτιδήποτε άλλο είναι ύποπτο.![]()
οταν ειπα καρτα εννοουσα χρηματικο υπολοιπο μεσα στο τηλεφωνο την "καρτα" που βαζουμε για ομιλια πώς το λενε

δεν τράβηξαν λεφτά από εκεί πάντως, οπότε αν ήταν απάτη το μόνο που κέρδισαν ήταν προσωπικά δεδομένα. Που εδώ το πιο ανησυχητικο απο μονο του ηταν που ειχαν το κινητο μου, με αυτο μπορουν να βρουν πολλες πληροφοριες εξαρχης για μενα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 222 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Paragontas7000
- back2967
- BatGuin
- chester20080
- johnsala
- vasilis123321
- Scandal
- camil
- GeorgePap2003
- charmander
- giannhs2001
- Memetchi
- Libertus
- American Economist
- bibliofagos
- touvlo
- A350
- Luludaki
- Vasiliis
- Kate1914
- akis_95
- Ryuzaki
- taketrance
- Joji
- Dr. Gl. Luminous
- Entropy24
- giorgos5002
- J.Cameron
- gegeorgiou90
- Jack of Spades
- Scarlet Fox
- AggelikiGr
- fmarulezkd
- userguest
- Εριφύλη
- ck_chrysiis
- Unboxholics
- Varus
- fourkaki
- gaidouri
- rafaela11
- MarcoReus
- thodoris_eng
- bouk0u
- thenutritionist
- physicscrazy
- Ilma
- Reader
- Maraki_lar_1980
- parrot/παπαγάλος
- Hased Babis
- Αντικειμενικός
- Μαυρίκιος
- aggelosst9
- Nala
- ggl
- Advocatus diaboli
- SlimShady
- Coroner
- despoina13
- donut_daddy
- linuxman
- jellojina
- Hecticism
- еще один пророк р...
- phleidhs
- Deimos
- Robelano
- thequickbrownfox
- kost28
- Steliosgkougkou
- Antonia Alexandra
- jj!
- eukleidhs1821
- Μήτσος10
- ROM32
- Αρίκος
- Fernando_A
- Esperos1
- Totreno
- Ariana2018
- AK-92
- EcoClown
- hirasawayui
- V@Per
- Maraki4you
- User2350
- Δροσουλίτης
- Dark_kronos
- Βασιλης1234
- Alessandra Eliza
- Dwight K. Schrute
- Sevasti
- jims
- akiva
- marww
- JohnnyW
- Indiana Jones
- Ecomaniac
- Re_Alexis
- mourinho776
- kamekiwii23
- Giii
- Shadowban
- Abiogenesis
- Jim175
- Arianara S3
- KTr!
- arko
- gmoutzour
- Human being
- P.Dam.
- isma
- Countdown
- glaros22
- fockos
- Στεφανος56
- marina00
- ΘανάσοςG4
- Johnny15
- synthnightingale
- iiTzArismaltor_
- iew
- exotic xo
- NickTheQuick
- grtt
- augustine
- Helen06
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.