faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευτυχώς βρε kleftra γιατί βαριόμουν να.......πα...τη..σ.....ω....τα...........πλή.....κτρα.....ουφ.Λαχάνιασα!Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Μια επίσκεψη στο σαιτ του Αρκά θα σας λύσει την απορία!
Αλλά επειδή είστε τεμπέληδεςτο έκανα εγώ για σας,δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν κυκλοφόρησε σε άλμπουμ
΄.
Δείτε εδώ:
https://www.arkas.gr/index.php/gr/10/20years/kerasaki.htm
Κάντε και το αρκοτέστ,πάω να το κάνω τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27,27% Καστράτο, 27,27% Ισοβίτης, 18,18% γουρούνι και από 9,09% τα υπόλοιπα.
Συνολικά από το "φάε το κερασάκι" έχω δει 3 σελίδες νομίζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχω κουτες με μικι μαους. Μου αρεσε να μαζευω κυριως τα τευχη που η ιστορια τους συνεχιζοταν σε επομενο τευχος. Εχω και αρκετα "συλλεκτικα" οπως τα ονομαζε η εταιρεια εκδοσης, αλλα οχι πολλα, γιατι ηταν υψηλο το βαλαντιο για τη δικη μου τσεπη...
Εχω ομως 4 τευχη που μπορει να τα χαρακτηρισει σπανια καποιος. Οχι γιατι δεν βρισκονταν ευκολα, αλλα γιατι κυκλοφορισαν τελος 80s αρχες 90s και η εταιρεια που τα προωθουσε στην Ελλαδα εκλεισε. Ετσι εμεινα με 4 τευχη "Καμελοτ 3000" απο την star comics. Δεν ξερω αν βγηκε 5 τευχος. Αν καποιος γνωριζει και το εχει, pm...
Και εχω και ολα τα τευχη της ελληνικης εκδοχης του spawn. Αν και σε ηλεκτρονικη μορφη, εχω ολα τα αμερικανικα τευχη...
Δεν διαβαζω "σοβαρη" λογοτεχνια, ποιηση κτλ. Αλλα τα comics εχουν μερικα διαμαντια που μερικες φορες αξιζει να τα διαβασει και καποιος προκατειλημενος απενατι σε αυτα. Sin City...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ξενυχτοπούλι
Νεοφερμένο μέλος

Για όσους ασχολούνται καιρό με τα comics, φυσικά, το ξέρουν ήδη.
Τώρα τελευταία διάβασα κάποια μεταφρασμένα του Enki Bilal. Καλούτσικος μου φάνηκε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσείς διαβάζετε κόμικς, και αν ναι πιο είναι το αγαπημένο σας;

Λιγο πιο μεγαλη αρχισα να διαβαζω Αστεριξ και Λουκυ Λουκ και μεχρι σημερα μου αρεσουν υπερβολικα. Ο Αρκας επεσε στα χερια μου οταν δουλευα σε καποια φαση σε μια καφετερια και τα ειχαμε για να τα διαβαζει ο κοσμος. Την ειχα καταβρει, οταν δεν ειχαμε δουλεια ολο αυτα διαβαζα. Απο τοτε ομως δεν ξαναεπεσε στα χερια μου, θελω να παρω καποια στιγμη

2nd era : X-men, Wolverine, Infinity Guantlet, Infinity War, Infinity Crusade, Cosmic Powers
3rd era : manga (εχω και καποια Frank Miller, κλπ αλλα δε τα διαβασα ακομα)
Αρκάς/ΚΥΡ/Lucky Luke/Asterix ειναι φυσικα παντως καιρου
suspiria
Διάσημο μέλος

Άλλα:
Μαφάλντα
Τιτέφ
Αρκάς - Ισοβίτης, Καστράτο, Σπουργιτακιιιιιι μου
Αλτάν
Το περιοδικό της Βαβέλ
Frank Miller - Sin City, και τελευταία και τους 300
bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος
suspiria
Διάσημο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flyer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Η καλυτερη σειρα του ΑΡΚΑ για μενα ειναι το "η ζωη μετα".Ειναι απλα εκπληκτικο.Ο τυπος εχει τρομερο χιουμορ και περναει πολλα μνματα.Το κομικ που διαΒαζω αυτο το καιρο ειναι το "MARVEL 1602".Αναφερεται σε ολους τους ηρωες της MARVEL με την μορφη που ειχαν το 1602. Δυστυχως ομως ειναι στα αγγλικα.
Αν μου επιτρέπεις να πω την γνώμη μου, το "Η ζωή μετά" με έχει απογοητεύσει αρκετά για το πρόσωπο του Αρκα και δεν τον χαρακτηρίζει κι όλας.
flyer
Εκκολαπτόμενο μέλος

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Υ.Γ: Ελπίζω η επόμενη έκθεση να μην γίνει στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση μιας και η έκθεση σαφώς χρειάζεται μεγαλύτερο χώρο για να στεγαστεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Να μας ανεβάσεις να δούμε!!!....εχω φτιαξει και καποια δικα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.