cha0s
Περιβόητο μέλος

Πήγα ξανά σήμερα, του έδωσα να δει τις εξετάσεις και μου έγραψε τα χάπια. Υπόθεση 5 λεπτών. Και μου ζήτησε πάλι 60 ευρώ επίσκεψη!!
Μας είπε οτι χρειάζεται να με βλέπει μια φορά τον μήνα για 5 λεπτά, για να βλέπει απλά την πρόοδο...
Επειδή παραξενεύτηκε ο πατέρας μου, τον ρώτησε αν κάθε φορά θα πρέπει να δίνουμε 60 ευρώ, για αυτά τα 5 λεπτά επίσκεψη... και είπε ενα ξερό «Ναι».
Είναι λογικό να πληρώνω κάθε φορά επίσκεψη για 5 λεπτά υπόθεση; Και αντε να πληρώνω... 60 ευρώ τον μήνα; Αντε 20 οκ, αλλά 60;
Μια άλλη φίλη μου, μένει σε άλλη πόλη, έκανε ακριβώς την ίδια θεραπεία με 'μενα. Την πρώτη φορά της πήρε 50 ευρώ επίσκεψη, και τις επόμενες φορές 15 ευρώ και ορισμένες φορές 10...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Ακριβως ετσι ειναι οπως τα λες.
Ακομα και για μια ερωτηση σου χρεωνουν κανονικα την επισκεψη.
Εγω προσφατα πηγα να κλεισω ραντεβου σε γιατρο (μεσω ΕΟΠΥΥ) και μου ειπε Σεπτεμβριος-Οκτωβριος ειναι κλεισμενοι μηνες.
Να ξαναπαω το Δεκεμβρη ή αν θελω να πληρωσω.
Καλα αντε γεια του ειπα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Μα γιατί δε πήγες σε κάνα δημόσιο γιατρό και όχι σε ιατρείο;

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Και ειναι πανακριβες.
Σου δενουν τα χερια.
πχ εξετασεις για θρομβοφιλια
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

IreneGr
Δραστήριο μέλος

Απορώ πώς δεν του είπατε τίποτα του παλιοξεφτίλα

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Παιδίατρος απο μικρό παιδί που είχα αρρωστήσει-με πονούσε ο λαιμός,
πήγα στο ιατρείο και πήρε 50Ευρώ για 10 λεπτά... (μόνο τον λαιμό μου κοίταξε!)...
Έλεος!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μια φορα εριξα ενα κραξιμο γερο σε μια δερματολογο, ρεζιλι την εκανα με ακουγε ο κοσμος. Μου χε πει απτο τηλ πως χρεωνει την επισκεψη 20 ευρω. Οταν πηγα κοιταξε για 1 λεπτο το σπυρακι που ειχα βγαλει (ειχε γυρισει τριχα τελικα) και μου ζητησε 40. Μου δικαιολογηθηκε πως δεν καταλαβε στο τηλ και πως 20 παιρνει μονο αν δει εξετασεις. Μ... Καταλαβαινετε τον θυμο μου. Αφου της τα χωσα, τησ εδωσα τα 20 και δυνατα ζητησα την ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Το φχαριστηθηκα.
Τωρα βεβαια που το θυμαμαι, ουτε τα 20 επρεπε να της δωσω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.