Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Η μονη φορα που τον ειδα λυμενο ηταν οταν του βαζα τα αυτοκολλητακια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

τώρα το έχω ξεχάσει αλλά ναι, έχει μια κίνηση (μάλλον μια σειρά κινήσεων) που τον λύνεις με δεμένα μάτια
δυστυχώς δεν θυμάμαι όμως να στο πω

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Να σου δώσουν έναν κύβο χωρίς να τον έχεις δει και εσύ να τον λύσεις, δεν παίζει να το κάνεις με δεμένα μάτια. Αν όμως ξέρεις πως γίνεται ένα τέτοιο θαύμα, θα ήθελα πολύ να μου το πειςαχ όταν ήμουν μικρή τον έλυνα
τώρα το έχω ξεχάσει αλλά ναι, έχει μια κίνηση (μάλλον μια σειρά κινήσεων) που τον λύνεις με δεμένα μάτια
δυστυχώς δεν θυμάμαι όμως να στο πω![]()

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

επειδή είμαι καλός άνθρωπος

Ophelia
Διάσημο μέλος

νομίζω 3 δεξιά, 3 οριζόντια και μετα τα διαγώνια είναι ίδια και μετά κάτι κάνεις και τα φέρνεις όλα μπροστά!!! Άχ δεν θυμάμαι...

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Με αυτό το βίντεο εγώ δεν πείστηκα ότι το λύνεις με δεμένα μάτια. Εσύ;![]()
επειδή είμαι καλός άνθρωπος![]()

Και να τα φέρεις όλα μπροστά, φτιάχνεις την μία επιφάνεια από τις 6. Το θέμα είναι να το λύνεις χωρίς να σου έχουν μάθει τις στάνταρ κινήσειςΕύκολο...απ' ότι θυμάμαι κάνεις πολύ στάνταρ κινήσεις...
νομίζω 3 δεξιά, 3 οριζόντια και μετα τα διαγώνια είναι ίδια και μετά κάτι κάνεις και τα φέρνεις όλα μπροστά!!! Άχ δεν θυμάμαι......μέχρι πριν 2-3 χρόνια το έλυνα χαλαρά, τώρα...
![]()

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

με κλειστά μάτια είναι σχήμα λόγου

ΑΝ ΚΑΙ... σίγουρα θα υπάρχουν άτομα που το λύνουν με κλειστά μάτια
να το ψάξω?

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Να σου δώσουν έναν κύβο χωρίς να τον έχεις δει και εσύ να τον λύσεις, δεν παίζει να το κάνεις με δεμένα μάτια. Αν όμως ξέρεις πως γίνεται ένα τέτοιο θαύμα, θα ήθελα πολύ να μου το πεις![]()
Όπως βλέπεις ο τύπος πρώτα βλέπει τον κύβο τον απομνημονεύει και μετά τον λύνει με κλειστά μάτια. ΔΕΝ υπάρχει δηλαδή οποιοσδήποτε τρόπος, με μια σειρά κινήσεων, να το λύσεις αν δεν τον δεις πρώτα. Δεν είναι αυτοματοποιημένο τόσο δηλαδή.παρα είμαι καλός άνθρωπος τελικά![]()

Isiliel
Επιφανές μέλος

Δυστυχώς δεν έχω πλεον κύβο, για να το δοκιμάσω

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σου εξηγώ που κόλλησα βασικά:
Όπως βλέπεις ο τύπος πρώτα βλέπει τον κύβο τον απομνημονεύει και μετά τον λύνει με κλειστά μάτια. ΔΕΝ υπάρχει δηλαδή οποιοσδήποτε τρόπος, με μια σειρά κινήσεων, να το λύσεις αν δεν τον δεις πρώτα. Δεν είναι αυτοματοποιημένο τόσο δηλαδή.![]()

-για μένα δλδ εννοείται

μαθηματική αλληλουχία είναι, δεν είναι ταχυδακτυλουργικό

xatziscr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

βασικα, αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ τροπος να τον λυσεις!Ειδικά αν στην αρχή ένας κακόβουλος άνθρωπος στο μπερδέψει όσο δεν πάει...
να τον μπερδεψεις πρωτα οσο δεν παει αλλο...
για να μην τον λυνεις συμφωνα με τις κινησεις που εκανες για να τον μπερδεψεις (δλδ να κανεις τις αντιθετες)...

Εννοώ να στον μπερδέψει κάποιος άλλος...βασικα, αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ τροπος να τον λυσεις!
να τον μπερδεψεις πρωτα οσο δεν παει αλλο...
για να μην τον λυνεις συμφωνα με τις κινησεις που εκανες για να τον μπερδεψεις (δλδ να κανεις τις αντιθετες)...
Guest 990498
Επισκέπτης

2x2x2 λυνω περιπου σε μισο λεπτακι..
8, εγώ γρηγορότερα.

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

το ιδιο πραγμα ειναι... δλδ να ναι εντελως μπερδεμενος , οσο δεν παει αλλο..Εννοώ να στον μπερδέψει κάποιος άλλος...
το ρεκορ ειναι 0,96 δευτερολεπτα, δεν υπαρχει αυτο το πραγμα, πως το κανουν? καλα αυτο ειναι εντελως απομνημονευση κινησεων γιατι δεν μπορεις να σκεφτεις καμια 50αρια κινησεις σε 1 δευτερολεπτο, αλλα ακομη και ετσι ειναι πραγματικα εξωπραγματικο!8, εγώ γρηγορότερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.