Ήταν ένα βιβλίο που όπως αναφέρθηκε και πιο πίσω, κατάφερε και με κράτησε σε εγρήγορση. Έχω διαβάσει βιβλία που ανυπομονώ να τα τελειώσω για να πιάσω ένα άλλο στα χέρια μου, έχω διαβάσει όμως και βιβλία που ανυπομονώ να ξεζουμίσω.
Αυτό ήταν για μένα το συγκεκριμένο βιβλίο. Με απορρόφησε αρκετά και όσον αφορά για θρησκείες, αιρέσεις και όλα αυτά που χρησιμοποιεί μου ανέπτυξε το ενδιαφέρον για το τι υπάρχει και πραγματικά εκεί έξω.
Και δεν μπορεί να είναι όλα ένα ψέμα, για αυτούς που το υποστηρίζουν...κάπου θα υπάρχουν και αλήθειες.
Πάνε κάποια χρόνια από τότε που το έχω διαβάσει για να θυμάμαι λεπτομέρειες, το είχα πάρει όταν είχε πρωτοβγεί... Έτρεξα να δω και την ταινία, που δεν έμεινα με καλή εντύπωση αγκίζοντας τα όρια του κακού.
Σίγουρα στο κινηματογράφο δεν μπορεί να υπάρξει ακριβής μεταφορά του βιβλίου...αλλά για εμένα αυτό τελικά χαλάει όλη τη μαγεία, τους χαρακτήρες, την ιστορία, που έχω δημιουργήσει στο μυαλό μου...
Σπάνια μου αρέσουν οι μεταφορές στους κινηματογράφους.
Α, μου έχουν πει και εμένα πως το ιλλουμινάτι δεν πιάνει μια μπροστά στον κώδικα, αλλά δεν έχει τύχει να το διαβάσω ακόμη.