Λάκης Λαζόπουλος

https://www.skai.gr/news/greece/o-adonis-georgiadis-minyei-ton-laki-lazopoulo

Επιτέλους έκανε και μια σωστή πράξη...
Ξαφνικά ξαναεμφανίστηκε το τσιράκι του Τσίπρα και του Καμμένου, ενώ τόσα χρόνια, με το που έπεσε ο Τσίπρας, ο κόσμος τον είχε πετάξει, γιατί τον κατάλαβε.

Με χρήμα του ελληνικού δημοσίου γίνονταν οι παραγωγές του και ελεγε στον κοσμο απο κάτω οτι εμένα δεν με ζει το δημόσιο και τον χειροκροτούσαν οι μ@λ@κες ...
1.500.000 από το ΕΚΟΜΕ λαμβάνει σε μια χρονιά μόνο και δεν εχει τελειώσει ...

Τη στιγμή που υποστήριζε την επιστροφή της δραχμής στην Ελλάδα του Βαρουφάκη, ο ίδιος έβγαλε 3 εκατομμύρια στο εξωτερικό.

Ενώ έλεγε ότι δεν παράγει ειδήσεις, όλοι ξέρουμε ότι το βίντεο με τον χρηματισμό του Χαϊκάλη βγήκε από την ομάδα του, και μάλιστα μονταρισμένο.
Πόσο πρόβατα είναι κάποιοι, που σπιλώνουν τη σάτιρα και τον Αριστοφάνη με το όνομα του μεγαλύτερου...

Τελευταία επεξεργασία:
Με χρήμα του ελληνικού δημοσίου γίνονταν οι παραγωγές του
Σε ιδιωτικά κανάλια δεν έπαιζε; Πως τον χρηματοδοτούσε το δημόσιο ;

Σε κάθε περίπτωση δεν μου αρέσει καθόλου ο Λαζόπουλος και ειλικρινά δεν ξέρω γιατι, μου βγάζει κάτι δήθεν. Ποτέ δεν τον κατάλαβα

Ξαφνικά ξαναεμφανίστηκε το τσιράκι του Τσίπρα και του Καμμένου, ενώ τόσα χρόνια, με το που έπεσε ο Τσίπρας, ο κόσμος τον είχε πετάξει, γιατί τον κατάλαβε.
Το τσιρακι του πρεζεμπορα (Β. Μαρινακη) εχει γινει πλεον ο λακης οπου τον ξεθαψε και του εδωσε εκπομπη στο καναλι του για να παει κοντρα στον κουλη που τα εχουν σπασει εδω και καιρο.

Σιχαμενος υπαλληλακος.

Σε ιδιωτικά κανάλια δεν έπαιζε; Πως τον χρηματοδοτούσε το δημόσιο ;

Σε κάθε περίπτωση δεν μου αρέσει καθόλου ο Λαζόπουλος και ειλικρινά δεν ξέρω γιατι, μου βγάζει κάτι δήθεν. Ποτέ δεν τον κατάλαβα
Δεν έχει να κάνει με το κανάλι, όταν είναι εξωτερική παραγωγή.
Πλέον το βλέπετε… οι περισσότεροι έχουν διάφορες εταιρείες παραγωγής που χρηματοδοτούνται για ταινίες και όλα τα γνωστά.
Μία από τις εταιρείες του λοιπόν έλαβε επιδότηση.

Αν προσέξεις στους τίτλους τα κανάλια γράφουν αν είναι εσωτερική (δηλαδή δική τους) παραγωγή ή εξωτερική παραγωγή, την οποία απλώς φιλοξενούν.
Ο Τανιμανιδης ο Κοκλώνης και άλλοι ,κάνουν δικές τους παραγωγές ... απλα φιλοξενούνται σε διάφορα κανάλια ..δεν είναι μονο ο Λαζοπουλος..

Το τσιρακι του πρεζεμπορα (Β. Μαρινακη) εχει γινει πλεον ο λακης οπου τον ξεθαψε και του εδωσε εκπομπη στο καναλι του για να παει κοντρα στον κουλη που τα εχουν σπασει εδω και καιρο.

Σιχαμενος υπαλληλακος.
2026 επιδότηση τσίμπισε για ταινιούλα :P

Εμένα πλέον σαν " π@τ@ν@" μου κανει ...οποιος πληρώνει του κανω τα κέφια :whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back