aggelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 01:01 Ο aggelos έγραψε: #1 28-06-06 01:01 Ξέρει κανείς σε πόσο διάστημα από όταν έχει λήξει ο λογαριασμός, σου κόβουν τις εισερχόμενες κλήσεις στο σταθερό; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουνίου 2006 Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 01:03 Η Subject to change: #2 28-06-06 01:03 aggelos παρακαλείσαι να μην χρησιμοποιείς ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Στη γλώσσα του ιντερνετ σημαίνουν οτι φωνάζεις και απαγορεύονται στο e-steki. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 01:10 Ο iJohnnyCash: #3 28-06-06 01:10 Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ... Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 02:38 Ο Insomniac: #4 28-06-06 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ... Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες! Click για ανάπτυξη... Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 09:53 Η misslittledevil: #5 28-06-06 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. Click για ανάπτυξη... Οι εισερχομενες δεν κοβονται () παρα μονο με την οριστικη διακοπη της γραμμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:11 Ο iJohnnyCash: #6 28-06-06 10:11 Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #7 28-06-06 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Click για ανάπτυξη... προφανώς, γιατί το ανάποδο δεν έχει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BladeRunner Νεοφερμένο μέλος Ο BladeRunner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2006 στις 14:52 Ο BladeRunner: #8 06-07-06 14:52 ναι, πάντως εμένα μου κόβουν τις εξερχόμενες 2-3 μέρες αφού λήξει ο λογαριασμός! Πάλι καλά δλδ. που δεν το κόβουν και κατευθείαν! Για να παίρνουν τέλη επανασύνδεσης οι μ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρει κανείς σε πόσο διάστημα από όταν έχει λήξει ο λογαριασμός, σου κόβουν τις εισερχόμενες κλήσεις στο σταθερό; . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 01:03 Η Subject to change: #2 28-06-06 01:03 aggelos παρακαλείσαι να μην χρησιμοποιείς ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Στη γλώσσα του ιντερνετ σημαίνουν οτι φωνάζεις και απαγορεύονται στο e-steki. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 01:10 Ο iJohnnyCash: #3 28-06-06 01:10 Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ... Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 02:38 Ο Insomniac: #4 28-06-06 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ... Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες! Click για ανάπτυξη... Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 09:53 Η misslittledevil: #5 28-06-06 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. Click για ανάπτυξη... Οι εισερχομενες δεν κοβονται () παρα μονο με την οριστικη διακοπη της γραμμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:11 Ο iJohnnyCash: #6 28-06-06 10:11 Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #7 28-06-06 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Click για ανάπτυξη... προφανώς, γιατί το ανάποδο δεν έχει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BladeRunner Νεοφερμένο μέλος Ο BladeRunner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2006 στις 14:52 Ο BladeRunner: #8 06-07-06 14:52 ναι, πάντως εμένα μου κόβουν τις εξερχόμενες 2-3 μέρες αφού λήξει ο λογαριασμός! Πάλι καλά δλδ. που δεν το κόβουν και κατευθείαν! Για να παίρνουν τέλη επανασύνδεσης οι μ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
aggelos παρακαλείσαι να μην χρησιμοποιείς ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Στη γλώσσα του ιντερνετ σημαίνουν οτι φωνάζεις και απαγορεύονται στο e-steki. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 01:10 Ο iJohnnyCash: #3 28-06-06 01:10 Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ... Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 02:38 Ο Insomniac: #4 28-06-06 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ... Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες! Click για ανάπτυξη... Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 09:53 Η misslittledevil: #5 28-06-06 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. Click για ανάπτυξη... Οι εισερχομενες δεν κοβονται () παρα μονο με την οριστικη διακοπη της γραμμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:11 Ο iJohnnyCash: #6 28-06-06 10:11 Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #7 28-06-06 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Click για ανάπτυξη... προφανώς, γιατί το ανάποδο δεν έχει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BladeRunner Νεοφερμένο μέλος Ο BladeRunner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2006 στις 14:52 Ο BladeRunner: #8 06-07-06 14:52 ναι, πάντως εμένα μου κόβουν τις εξερχόμενες 2-3 μέρες αφού λήξει ο λογαριασμός! Πάλι καλά δλδ. που δεν το κόβουν και κατευθείαν! Για να παίρνουν τέλη επανασύνδεσης οι μ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ... Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 02:38 Ο Insomniac: #4 28-06-06 02:38 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ... Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες! Click για ανάπτυξη... Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 09:53 Η misslittledevil: #5 28-06-06 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. Click για ανάπτυξη... Οι εισερχομενες δεν κοβονται () παρα μονο με την οριστικη διακοπη της γραμμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:11 Ο iJohnnyCash: #6 28-06-06 10:11 Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #7 28-06-06 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Click για ανάπτυξη... προφανώς, γιατί το ανάποδο δεν έχει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BladeRunner Νεοφερμένο μέλος Ο BladeRunner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2006 στις 14:52 Ο BladeRunner: #8 06-07-06 14:52 ναι, πάντως εμένα μου κόβουν τις εξερχόμενες 2-3 μέρες αφού λήξει ο λογαριασμός! Πάλι καλά δλδ. που δεν το κόβουν και κατευθείαν! Για να παίρνουν τέλη επανασύνδεσης οι μ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ... Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες! Click για ανάπτυξη... Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 09:53 Η misslittledevil: #5 28-06-06 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. Click για ανάπτυξη... Οι εισερχομενες δεν κοβονται () παρα μονο με την οριστικη διακοπη της γραμμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:11 Ο iJohnnyCash: #6 28-06-06 10:11 Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #7 28-06-06 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Click για ανάπτυξη... προφανώς, γιατί το ανάποδο δεν έχει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BladeRunner Νεοφερμένο μέλος Ο BladeRunner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2006 στις 14:52 Ο BladeRunner: #8 06-07-06 14:52 ναι, πάντως εμένα μου κόβουν τις εξερχόμενες 2-3 μέρες αφού λήξει ο λογαριασμός! Πάλι καλά δλδ. που δεν το κόβουν και κατευθείαν! Για να παίρνουν τέλη επανασύνδεσης οι μ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. Click για ανάπτυξη... Οι εισερχομενες δεν κοβονται () παρα μονο με την οριστικη διακοπη της γραμμης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:11 Ο iJohnnyCash: #6 28-06-06 10:11 Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #7 28-06-06 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Click για ανάπτυξη... προφανώς, γιατί το ανάποδο δεν έχει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BladeRunner Νεοφερμένο μέλος Ο BladeRunner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2006 στις 14:52 Ο BladeRunner: #8 06-07-06 14:52 ναι, πάντως εμένα μου κόβουν τις εξερχόμενες 2-3 μέρες αφού λήξει ο λογαριασμός! Πάλι καλά δλδ. που δεν το κόβουν και κατευθείαν! Για να παίρνουν τέλη επανασύνδεσης οι μ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2006 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #7 28-06-06 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Click για ανάπτυξη... προφανώς, γιατί το ανάποδο δεν έχει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BladeRunner Νεοφερμένο μέλος Ο BladeRunner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2006 στις 14:52 Ο BladeRunner: #8 06-07-06 14:52 ναι, πάντως εμένα μου κόβουν τις εξερχόμενες 2-3 μέρες αφού λήξει ο λογαριασμός! Πάλι καλά δλδ. που δεν το κόβουν και κατευθείαν! Για να παίρνουν τέλη επανασύνδεσης οι μ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ... Click για ανάπτυξη... προφανώς, γιατί το ανάποδο δεν έχει νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BladeRunner Νεοφερμένο μέλος Ο BladeRunner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2006 στις 14:52 Ο BladeRunner: #8 06-07-06 14:52 ναι, πάντως εμένα μου κόβουν τις εξερχόμενες 2-3 μέρες αφού λήξει ο λογαριασμός! Πάλι καλά δλδ. που δεν το κόβουν και κατευθείαν! Για να παίρνουν τέλη επανασύνδεσης οι μ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι, πάντως εμένα μου κόβουν τις εξερχόμενες 2-3 μέρες αφού λήξει ο λογαριασμός! Πάλι καλά δλδ. που δεν το κόβουν και κατευθείαν! Για να παίρνουν τέλη επανασύνδεσης οι μ....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.