Λήξη του λογαριασμού του OTE

aggelos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 128 μηνύματα.
Ξέρει κανείς σε πόσο διάστημα από όταν έχει λήξει ο λογαριασμός, σου κόβουν τις εισερχόμενες κλήσεις στο σταθερό;

.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
aggelos παρακαλείσαι να μην χρησιμοποιείς ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Στη γλώσσα του ιντερνετ σημαίνουν οτι φωνάζεις και απαγορεύονται στο e-steki.
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ...

Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες!

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:
Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ...

Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες!

Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. :redface:

Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:
Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος. :redface:

Οι εισερχομενες δεν κοβονται (:confused:) παρα μονο με την οριστικη διακοπη της γραμμης.

Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ...

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:
Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ...

προφανώς, γιατί το ανάποδο δεν έχει νόημα:P

ναι, πάντως εμένα μου κόβουν τις εξερχόμενες 2-3 μέρες αφού λήξει ο λογαριασμός! :mad: Πάλι καλά δλδ. που δεν το κόβουν και κατευθείαν!:mad: Για να παίρνουν τέλη επανασύνδεσης οι μ.......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back