aggelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες!
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Επισης να αποφευγεις τους γενικολογους τιτλος ...
Τελος ... Νομιζω μετα απο 6 μηνες!
Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος.

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Μετα απο 15 μερες απο την ληξη του λογ/μου (και αν ειναι πανω απο 59?) κοβουν τις εξερχομενες. Μετα απο 6 μηνες σου κοβουν τελειως τη γραμμη (οριστικη διακοπη), τωρα ποτε ακριβως σου κοβουν και τις εισερχομενες...χμ...δεν ειμαι σιγουρος.![]()
Οι εισερχομενες δεν κοβονται (

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εγω θυμαμαι οτι σου κοβουν και τις εισερχομενες και μετα απο αυτο σου κοβουν και την γραμμη ...
προφανώς, γιατί το ανάποδο δεν έχει νόημα

BladeRunner
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...