Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.227 μηνύματα.

11-10-24

18:03
Τα λόγια περιττά.
Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν.
Εγώ θα τους τα χώνω.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.

11-10-24

18:07
Σκουπίδια. Τέρατα. Ορκ σε μορφή ανθρώπου.
Τα λόγια περιττά.
Εγώ θα τους τα χώνω.
Και να γνωρίζετε ότι αν τον πάνε δικαστικά, μπορεί να επέμβει εκεί καμιά ΜΚΟ να του βρουν δικηγόρο.
Αλλά τι δικαστικά λέω, ούτε χαρτιά θα έχει το κτήνος.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

11-10-24

18:08
Φιλε μου. Ειλικρινά σου μιλάω, μονάχα είδα αυτο το βίντεο και ανέβασα πίεση.
Τα λόγια περιττά.
Εγώ θα τους τα χώνω.
Αν γινόταν αυτό στο παιδί μου ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑ. Με τι καρδιά δεν κάνανε τίποτα; Ο πατέρας τι κάνει;;;
Αυτό το παιδί ήταν τυχερό με μια σφαλιάρα. Στο επόμενο τι θα κάνει αυτο το κτήνος, που σηκώνει χέρι ΣΕ ΜΩΡΟ;
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.227 μηνύματα.

11-10-24

18:13
[αναρχοάπλυτος mode on]
Δεν φταίει ο δράστης, αλλά ο γονιός που δεν ζητάει συγγνώμη για 200 χρόνια αποικιακού ιμπεριαλισμού και δεν γονάτισε στα γόνατα να τον κάνει ό,τι θέλει ο λαθρομετανάστης ως ανταπόδοση για τα χρόνια σκλαβιάς.
[\αναρχοάπλυτος mode off]
Δεν φταίει ο δράστης, αλλά ο γονιός που δεν ζητάει συγγνώμη για 200 χρόνια αποικιακού ιμπεριαλισμού και δεν γονάτισε στα γόνατα να τον κάνει ό,τι θέλει ο λαθρομετανάστης ως ανταπόδοση για τα χρόνια σκλαβιάς.
[\αναρχοάπλυτος mode off]
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.

11-10-24

18:23
Εαν κυβερνούσα εγω, θα το είχε μετανιώσει ο τύπος πολύ άσχημα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.053 μηνύματα.

11-10-24

18:24
Το πιο φρικτό σε πολλά τέτοια περιστατικά είναι πως δεν αντιδράει κανένας. Βλέπεις βίντεο με λαθρομετανάστες (οι συγκεκριμένοι βέβαια ελπίζω απλά να μην είναι καλά στα μυαλά τους) που επιτίθενται στο άκυρο σε γυναίκες (διαλέγουν τους στόχους τους) μπροστά σε στάση του μετρό ξέρω γω με κόσμο ή ληστεύουν ηλικιωμένους και όλοι απλά κάθονται και κοιτάνε ή τρέχουν. Να πω πως έβγαλαν μαχαίρι οκέι και μαυροζωνάς να είσαι με μαχαίρι δεν μπλέκεις αλλά αυτοί είναι και τέρμα άοπλοι.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.143 μηνύματα.

11-10-24

18:25
Ο Λαθρο θέλει εκτελεστικό απόσπασμα-εγώ ακόμα και περαστικός να ήμουν θα τον είχα σκοτώσει στο ξύλο
Τα λόγια περιττά.
Εγώ θα τους τα χώνω.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

11-10-24

18:27
Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.888 μηνύματα.

11-10-24

18:28
Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν.
Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά.
Αυτό θα πουν.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

11-10-24

18:34
Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας.Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά.
Αυτό θα πουν.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.613 μηνύματα.

05-11-24

10:10
Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά.
Αυτό θα πουν.
Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη.
Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση.

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.937 μηνύματα.

05-11-24

17:15
Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση.
Τα λόγια περιττά.
Εγώ θα τους τα χώνω.
Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες;

05-11-24

18:08
Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας!
Τα λόγια περιττά.
Εγώ θα τους τα χώνω.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

05-11-24

18:27
Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο?Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση.
Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες;![]()

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.613 μηνύματα.

05-11-24

20:46
Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση.
Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες;![]()
.. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας

... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του
α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα
β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.937 μηνύματα.

06-11-24

08:05
η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει>Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο?![]()
Άσχετο με το θέμα
nPb
Επιφανές μέλος

10-11-24

23:38
Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο)
Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της

Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια.
Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.