Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:03 Ο Panzerkampfwagen: #1 11-10-24 18:03 https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.845 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:07 Ο ilias90 έγραψε: #2 11-10-24 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Σκουπίδια. Τέρατα. Ορκ σε μορφή ανθρώπου. Και να γνωρίζετε ότι αν τον πάνε δικαστικά, μπορεί να επέμβει εκεί καμιά ΜΚΟ να του βρουν δικηγόρο. Αλλά τι δικαστικά λέω, ούτε χαρτιά θα έχει το κτήνος. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:08 Ο Guest 691153: #3 11-10-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Φιλε μου. Ειλικρινά σου μιλάω, μονάχα είδα αυτο το βίντεο και ανέβασα πίεση. Αν γινόταν αυτό στο παιδί μου ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑ. Με τι καρδιά δεν κάνανε τίποτα; Ο πατέρας τι κάνει;;; Αυτό το παιδί ήταν τυχερό με μια σφαλιάρα. Στο επόμενο τι θα κάνει αυτο το κτήνος, που σηκώνει χέρι ΣΕ ΜΩΡΟ; Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:13 Ο Panzerkampfwagen: #4 11-10-24 18:13 [αναρχοάπλυτος mode on] Δεν φταίει ο δράστης, αλλά ο γονιός που δεν ζητάει συγγνώμη για 200 χρόνια αποικιακού ιμπεριαλισμού και δεν γονάτισε στα γόνατα να τον κάνει ό,τι θέλει ο λαθρομετανάστης ως ανταπόδοση για τα χρόνια σκλαβιάς. [\αναρχοάπλυτος mode off] Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #5 11-10-24 18:23 Εαν κυβερνούσα εγω, θα το είχε μετανιώσει ο τύπος πολύ άσχημα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:24 Ο giannhs2001: #6 11-10-24 18:24 Το πιο φρικτό σε πολλά τέτοια περιστατικά είναι πως δεν αντιδράει κανένας. Βλέπεις βίντεο με λαθρομετανάστες (οι συγκεκριμένοι βέβαια ελπίζω απλά να μην είναι καλά στα μυαλά τους) που επιτίθενται στο άκυρο σε γυναίκες (διαλέγουν τους στόχους τους) μπροστά σε στάση του μετρό ξέρω γω με κόσμο ή ληστεύουν ηλικιωμένους και όλοι απλά κάθονται και κοιτάνε ή τρέχουν. Να πω πως έβγαλαν μαχαίρι οκέι και μαυροζωνάς να είσαι με μαχαίρι δεν μπλέκεις αλλά αυτοί είναι και τέρμα άοπλοι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.785 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:25 Ο GeorgePap2003: #7 11-10-24 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Ο Λαθρο θέλει εκτελεστικό απόσπασμα-εγώ ακόμα και περαστικός να ήμουν θα τον είχα σκοτώσει στο ξύλο Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:27 Ο Panzerkampfwagen: #8 11-10-24 18:27 Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.899 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:28 Ο American Economist: #9 11-10-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:34 Ο Panzerkampfwagen: #10 11-10-24 18:34 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο nPb έγραψε: #11 05-11-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.845 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:07 Ο ilias90 έγραψε: #2 11-10-24 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Σκουπίδια. Τέρατα. Ορκ σε μορφή ανθρώπου. Και να γνωρίζετε ότι αν τον πάνε δικαστικά, μπορεί να επέμβει εκεί καμιά ΜΚΟ να του βρουν δικηγόρο. Αλλά τι δικαστικά λέω, ούτε χαρτιά θα έχει το κτήνος. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:08 Ο Guest 691153: #3 11-10-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Φιλε μου. Ειλικρινά σου μιλάω, μονάχα είδα αυτο το βίντεο και ανέβασα πίεση. Αν γινόταν αυτό στο παιδί μου ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑ. Με τι καρδιά δεν κάνανε τίποτα; Ο πατέρας τι κάνει;;; Αυτό το παιδί ήταν τυχερό με μια σφαλιάρα. Στο επόμενο τι θα κάνει αυτο το κτήνος, που σηκώνει χέρι ΣΕ ΜΩΡΟ; Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:13 Ο Panzerkampfwagen: #4 11-10-24 18:13 [αναρχοάπλυτος mode on] Δεν φταίει ο δράστης, αλλά ο γονιός που δεν ζητάει συγγνώμη για 200 χρόνια αποικιακού ιμπεριαλισμού και δεν γονάτισε στα γόνατα να τον κάνει ό,τι θέλει ο λαθρομετανάστης ως ανταπόδοση για τα χρόνια σκλαβιάς. [\αναρχοάπλυτος mode off] Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #5 11-10-24 18:23 Εαν κυβερνούσα εγω, θα το είχε μετανιώσει ο τύπος πολύ άσχημα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:24 Ο giannhs2001: #6 11-10-24 18:24 Το πιο φρικτό σε πολλά τέτοια περιστατικά είναι πως δεν αντιδράει κανένας. Βλέπεις βίντεο με λαθρομετανάστες (οι συγκεκριμένοι βέβαια ελπίζω απλά να μην είναι καλά στα μυαλά τους) που επιτίθενται στο άκυρο σε γυναίκες (διαλέγουν τους στόχους τους) μπροστά σε στάση του μετρό ξέρω γω με κόσμο ή ληστεύουν ηλικιωμένους και όλοι απλά κάθονται και κοιτάνε ή τρέχουν. Να πω πως έβγαλαν μαχαίρι οκέι και μαυροζωνάς να είσαι με μαχαίρι δεν μπλέκεις αλλά αυτοί είναι και τέρμα άοπλοι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.785 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:25 Ο GeorgePap2003: #7 11-10-24 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Ο Λαθρο θέλει εκτελεστικό απόσπασμα-εγώ ακόμα και περαστικός να ήμουν θα τον είχα σκοτώσει στο ξύλο Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:27 Ο Panzerkampfwagen: #8 11-10-24 18:27 Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.899 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:28 Ο American Economist: #9 11-10-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:34 Ο Panzerkampfwagen: #10 11-10-24 18:34 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο nPb έγραψε: #11 05-11-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Σκουπίδια. Τέρατα. Ορκ σε μορφή ανθρώπου. Και να γνωρίζετε ότι αν τον πάνε δικαστικά, μπορεί να επέμβει εκεί καμιά ΜΚΟ να του βρουν δικηγόρο. Αλλά τι δικαστικά λέω, ούτε χαρτιά θα έχει το κτήνος.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:08 Ο Guest 691153: #3 11-10-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Φιλε μου. Ειλικρινά σου μιλάω, μονάχα είδα αυτο το βίντεο και ανέβασα πίεση. Αν γινόταν αυτό στο παιδί μου ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑ. Με τι καρδιά δεν κάνανε τίποτα; Ο πατέρας τι κάνει;;; Αυτό το παιδί ήταν τυχερό με μια σφαλιάρα. Στο επόμενο τι θα κάνει αυτο το κτήνος, που σηκώνει χέρι ΣΕ ΜΩΡΟ; Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:13 Ο Panzerkampfwagen: #4 11-10-24 18:13 [αναρχοάπλυτος mode on] Δεν φταίει ο δράστης, αλλά ο γονιός που δεν ζητάει συγγνώμη για 200 χρόνια αποικιακού ιμπεριαλισμού και δεν γονάτισε στα γόνατα να τον κάνει ό,τι θέλει ο λαθρομετανάστης ως ανταπόδοση για τα χρόνια σκλαβιάς. [\αναρχοάπλυτος mode off] Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #5 11-10-24 18:23 Εαν κυβερνούσα εγω, θα το είχε μετανιώσει ο τύπος πολύ άσχημα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:24 Ο giannhs2001: #6 11-10-24 18:24 Το πιο φρικτό σε πολλά τέτοια περιστατικά είναι πως δεν αντιδράει κανένας. Βλέπεις βίντεο με λαθρομετανάστες (οι συγκεκριμένοι βέβαια ελπίζω απλά να μην είναι καλά στα μυαλά τους) που επιτίθενται στο άκυρο σε γυναίκες (διαλέγουν τους στόχους τους) μπροστά σε στάση του μετρό ξέρω γω με κόσμο ή ληστεύουν ηλικιωμένους και όλοι απλά κάθονται και κοιτάνε ή τρέχουν. Να πω πως έβγαλαν μαχαίρι οκέι και μαυροζωνάς να είσαι με μαχαίρι δεν μπλέκεις αλλά αυτοί είναι και τέρμα άοπλοι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.785 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:25 Ο GeorgePap2003: #7 11-10-24 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Ο Λαθρο θέλει εκτελεστικό απόσπασμα-εγώ ακόμα και περαστικός να ήμουν θα τον είχα σκοτώσει στο ξύλο Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:27 Ο Panzerkampfwagen: #8 11-10-24 18:27 Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.899 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:28 Ο American Economist: #9 11-10-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:34 Ο Panzerkampfwagen: #10 11-10-24 18:34 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο nPb έγραψε: #11 05-11-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Φιλε μου. Ειλικρινά σου μιλάω, μονάχα είδα αυτο το βίντεο και ανέβασα πίεση. Αν γινόταν αυτό στο παιδί μου ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑ. Με τι καρδιά δεν κάνανε τίποτα; Ο πατέρας τι κάνει;;; Αυτό το παιδί ήταν τυχερό με μια σφαλιάρα. Στο επόμενο τι θα κάνει αυτο το κτήνος, που σηκώνει χέρι ΣΕ ΜΩΡΟ;
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:13 Ο Panzerkampfwagen: #4 11-10-24 18:13 [αναρχοάπλυτος mode on] Δεν φταίει ο δράστης, αλλά ο γονιός που δεν ζητάει συγγνώμη για 200 χρόνια αποικιακού ιμπεριαλισμού και δεν γονάτισε στα γόνατα να τον κάνει ό,τι θέλει ο λαθρομετανάστης ως ανταπόδοση για τα χρόνια σκλαβιάς. [\αναρχοάπλυτος mode off] Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #5 11-10-24 18:23 Εαν κυβερνούσα εγω, θα το είχε μετανιώσει ο τύπος πολύ άσχημα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:24 Ο giannhs2001: #6 11-10-24 18:24 Το πιο φρικτό σε πολλά τέτοια περιστατικά είναι πως δεν αντιδράει κανένας. Βλέπεις βίντεο με λαθρομετανάστες (οι συγκεκριμένοι βέβαια ελπίζω απλά να μην είναι καλά στα μυαλά τους) που επιτίθενται στο άκυρο σε γυναίκες (διαλέγουν τους στόχους τους) μπροστά σε στάση του μετρό ξέρω γω με κόσμο ή ληστεύουν ηλικιωμένους και όλοι απλά κάθονται και κοιτάνε ή τρέχουν. Να πω πως έβγαλαν μαχαίρι οκέι και μαυροζωνάς να είσαι με μαχαίρι δεν μπλέκεις αλλά αυτοί είναι και τέρμα άοπλοι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.785 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:25 Ο GeorgePap2003: #7 11-10-24 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Ο Λαθρο θέλει εκτελεστικό απόσπασμα-εγώ ακόμα και περαστικός να ήμουν θα τον είχα σκοτώσει στο ξύλο Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:27 Ο Panzerkampfwagen: #8 11-10-24 18:27 Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.899 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:28 Ο American Economist: #9 11-10-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:34 Ο Panzerkampfwagen: #10 11-10-24 18:34 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο nPb έγραψε: #11 05-11-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[αναρχοάπλυτος mode on] Δεν φταίει ο δράστης, αλλά ο γονιός που δεν ζητάει συγγνώμη για 200 χρόνια αποικιακού ιμπεριαλισμού και δεν γονάτισε στα γόνατα να τον κάνει ό,τι θέλει ο λαθρομετανάστης ως ανταπόδοση για τα χρόνια σκλαβιάς. [\αναρχοάπλυτος mode off]
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:23 Ο Valder έγραψε: #5 11-10-24 18:23 Εαν κυβερνούσα εγω, θα το είχε μετανιώσει ο τύπος πολύ άσχημα. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:24 Ο giannhs2001: #6 11-10-24 18:24 Το πιο φρικτό σε πολλά τέτοια περιστατικά είναι πως δεν αντιδράει κανένας. Βλέπεις βίντεο με λαθρομετανάστες (οι συγκεκριμένοι βέβαια ελπίζω απλά να μην είναι καλά στα μυαλά τους) που επιτίθενται στο άκυρο σε γυναίκες (διαλέγουν τους στόχους τους) μπροστά σε στάση του μετρό ξέρω γω με κόσμο ή ληστεύουν ηλικιωμένους και όλοι απλά κάθονται και κοιτάνε ή τρέχουν. Να πω πως έβγαλαν μαχαίρι οκέι και μαυροζωνάς να είσαι με μαχαίρι δεν μπλέκεις αλλά αυτοί είναι και τέρμα άοπλοι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.785 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:25 Ο GeorgePap2003: #7 11-10-24 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Ο Λαθρο θέλει εκτελεστικό απόσπασμα-εγώ ακόμα και περαστικός να ήμουν θα τον είχα σκοτώσει στο ξύλο Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:27 Ο Panzerkampfwagen: #8 11-10-24 18:27 Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.899 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:28 Ο American Economist: #9 11-10-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:34 Ο Panzerkampfwagen: #10 11-10-24 18:34 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο nPb έγραψε: #11 05-11-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:24 Ο giannhs2001: #6 11-10-24 18:24 Το πιο φρικτό σε πολλά τέτοια περιστατικά είναι πως δεν αντιδράει κανένας. Βλέπεις βίντεο με λαθρομετανάστες (οι συγκεκριμένοι βέβαια ελπίζω απλά να μην είναι καλά στα μυαλά τους) που επιτίθενται στο άκυρο σε γυναίκες (διαλέγουν τους στόχους τους) μπροστά σε στάση του μετρό ξέρω γω με κόσμο ή ληστεύουν ηλικιωμένους και όλοι απλά κάθονται και κοιτάνε ή τρέχουν. Να πω πως έβγαλαν μαχαίρι οκέι και μαυροζωνάς να είσαι με μαχαίρι δεν μπλέκεις αλλά αυτοί είναι και τέρμα άοπλοι. GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.785 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:25 Ο GeorgePap2003: #7 11-10-24 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Ο Λαθρο θέλει εκτελεστικό απόσπασμα-εγώ ακόμα και περαστικός να ήμουν θα τον είχα σκοτώσει στο ξύλο Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:27 Ο Panzerkampfwagen: #8 11-10-24 18:27 Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.899 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:28 Ο American Economist: #9 11-10-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:34 Ο Panzerkampfwagen: #10 11-10-24 18:34 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο nPb έγραψε: #11 05-11-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πιο φρικτό σε πολλά τέτοια περιστατικά είναι πως δεν αντιδράει κανένας. Βλέπεις βίντεο με λαθρομετανάστες (οι συγκεκριμένοι βέβαια ελπίζω απλά να μην είναι καλά στα μυαλά τους) που επιτίθενται στο άκυρο σε γυναίκες (διαλέγουν τους στόχους τους) μπροστά σε στάση του μετρό ξέρω γω με κόσμο ή ληστεύουν ηλικιωμένους και όλοι απλά κάθονται και κοιτάνε ή τρέχουν. Να πω πως έβγαλαν μαχαίρι οκέι και μαυροζωνάς να είσαι με μαχαίρι δεν μπλέκεις αλλά αυτοί είναι και τέρμα άοπλοι.
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.785 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:25 Ο GeorgePap2003: #7 11-10-24 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Ο Λαθρο θέλει εκτελεστικό απόσπασμα-εγώ ακόμα και περαστικός να ήμουν θα τον είχα σκοτώσει στο ξύλο Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:27 Ο Panzerkampfwagen: #8 11-10-24 18:27 Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.899 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:28 Ο American Economist: #9 11-10-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:34 Ο Panzerkampfwagen: #10 11-10-24 18:34 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο nPb έγραψε: #11 05-11-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Ο Λαθρο θέλει εκτελεστικό απόσπασμα-εγώ ακόμα και περαστικός να ήμουν θα τον είχα σκοτώσει στο ξύλο
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:27 Ο Panzerkampfwagen: #8 11-10-24 18:27 Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.899 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:28 Ο American Economist: #9 11-10-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:34 Ο Panzerkampfwagen: #10 11-10-24 18:34 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο nPb έγραψε: #11 05-11-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.899 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:28 Ο American Economist: #9 11-10-24 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:34 Ο Panzerkampfwagen: #10 11-10-24 18:34 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο nPb έγραψε: #11 05-11-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Περιμένω τα πλυντήρια να μιλήσουν. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2024 στις 18:34 Ο Panzerkampfwagen: #10 11-10-24 18:34 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο nPb έγραψε: #11 05-11-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 10:10 Ο nPb έγραψε: #11 05-11-24 10:10 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Δεν ξέρουμε τον λόγο που προχώρησε σε τέτοια πράξη, πρέπει να ερευνήσουν πρώτα τα ποιοτικά στατιστικά. Αυτό θα πουν. Click για ανάπτυξη... Επίσης κακώς κατηγορούμε το καθίκι. Ο συγκεκριμένος κακόμοιρος μετανάστης (τςςς Γάλλος πολίτης κατά τη woke ορολογία) μέσω του χαστουκιού μπορεί να ήθελε να προσδώσει πολιτικό μήνυμα, δηλαδή ότι χαστουκίζει τη Γαλλία για το παρελθόν της χώρας του. Ξέρεις, από αυτά τα ανόητα που λένε τα διάφορα κέντρα εναλλακτικής ψυχοπαιδαγωγικής και ενσωμάτωσης αλλοδαπών με έμφαση στην συμπερίληψη. Μια φορά στο Αμβούργο, όταν ήμουν στο τρένο και πήγαινα σπίτι μου ένας μαύρος επιβάτης ξεκίνησε και με έδειχνε με το δάχτυλό του και μου λέει ψυχρά, πήγαινε στη χώρα σου. Είχε φάση.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 17:15 Η touvlo έγραψε: #12 05-11-24 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες;
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:08 Η Eclipse έγραψε: #13 05-11-24 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: https://twitter.com/x/status/1843304316683342107 Τα λόγια περιττά. Ας βγουν τα γνωστά πλυντήρια του φόρουμ να ξεπλύνουν. Εγώ θα τους τα χώνω. Click για ανάπτυξη... Δεν θα σταθώ στον βλάκα που χτύπησε το μωρο. Θα σταθώ στον πατέρα. Ορίστε, ένα τέτοιο ον ΔΕΝ θα ήθελα ποτε να εχω δίπλα μου. Σε καμια περίπτωση ως σύζυγος ή πατέρας των παιδιών μου. Καμια αίσθηση ασφαλειας και προστασίας!
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 18:27 Ο Guest 691153: #14 05-11-24 18:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο?
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2024 στις 20:46 Ο nPb έγραψε: #15 05-11-24 20:46 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo exotic xo Paragontas7000 taketrance Kate1914 bibliofagos Debugging_Daemon fmarulezkd hirasawayui Wonderkid Advocatus diaboli Giorgkalo Scandal back2967 Fernando_A American Economist Memetchi A350 giannhs2001 chester20080 Dr. Gl. Luminous Libertus GeorgePap2003 AggelikiGr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Εδώ τώρα θά θελα, αν θες βέβαια, να μου πεις τι θα έκανες στην εξής περίπτωση. Λοιπόν είσαι μόνος στο πεζοδρόμιο. Στο απέναντι πεζοδρόμιο είμαι εγώ με το μωράκι μου (πριν χρόνια) και μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εγώ φυσικά δεν καμαρώνω τον τύπο. Του ρίχνω μια ανάποδη, του σπάω τη μύτη και ένα δόντι και φεύγω με το μωρό. Εσύ τι θα έκανες; Click για ανάπτυξη... .. μια ενσωματωμένη αγκαλιά, με συμπερίληψη και φιλί woke κουλτούρας ο έχων δύο μάγουλα δίνει και το άλλο έτσι λέει η νέα ατζέντα στον κατατρεγμένο επενδυτή που ήρθε να μαζέψει ελιές στο Σηκουάνα και κάνει βόλτα σε πάρκο της Γαλλίας ... όμως έχεις σκεφτεί ότι αν ο γονιός στο βίντεο χτυπούσε όπως λες τον συγκεκριμένο μετανάστη γι' αυτό που έκανε στο παιδί του α). ο γονιός θα διωκόταν νομικά ακόμη και για απλό χαστούκι ενώ το λαθρο-ορκ θα λάμβανε προστασίας όλων των ενώσεων, ΜΚΟ, συλλογικοτήτων κτλ για την διάσωση θαλάσσιου ελέφαντα β). ο μετανάστης μπορεί να οπλοφορούσε και να σκότωνε το γονιό
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2024 στις 08:05 Η touvlo έγραψε: #16 06-11-24 08:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ιδανικά χρήζει κανονικότατου πογκρόμ αυτο εδω. Οπως ειπε η φιλη Εκλιψ, εδω περα οι γονεις δεν εκαναν τιποτα, σε προβληματιζει τι θα εκανε αυτις στο απεναντι πεζοδρομιο? Click για ανάπτυξη... η ερώτησή μου ήταν και λίγο ....πονηρή, γιαυτό του είπα, αν θέλει να απαντήσει, που όπως βλέπω δεν απάντησε. Καθένας μας, αν έβλεπε τέτοια φάση, είτε θυ υποστήριζε το γονιό, είτε θα έκανε πως δεν είδε. Όμως επειδή ο φίλος είναι εκπρόσωπος του νόμου, τον ρωτώ, τι θέση θα έπιρνε. Θα λειτουργούσε με συναίσθημα και θα έλεγε <μωρέ αυτή καλά του έκανε. Ας κάνω πως δεν είδα> ή με το νόμο, δηλ <εδώ έγιναν δυο παράνομες πράξεις, ας πάω μάρτυρας στο διακστήριο αν γίνει> Άσχετο με το θέμα
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2024 στις 23:38 Ο nPb έγραψε: #17 10-11-24 23:38 Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς Τελευταία επεξεργασία: 10 Νοεμβρίου 2024
Σάλος στην Σουηδία: Παράνομος μετανάστης επιτίθεται σε 90χρονη γυναίκα! (βίντεο) Η ηλικιωμένη γυναίκα θύμα του παράνομου αλλοδαπού επέστρεφε από τον τάφο του συζύγου της www.pronews.gr Μια τυπική μέρα στη Σουηδία. Παρατηρείστε στο βίντεο ότι οι περαστικοί προσπερνούν την χτυπημένη και ανήμπορη 90χρονη. Η γυναίκα παίζει να κατρακύλησε σε 6-7 σκαλοπάτια. Ο παράτυπος μετανάστης (woke γλώσσα) μάλλον βρέθηκε στη Σουηδία για να μαζέψει ελιές. Απλά ελιές δεν υπήρχαν...ουπς