Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2009 στις 18:31 Η Neraida έγραψε: #101 06-07-09 18:31 Παιδια, καμμια μεθοδος λευκανσης δεν εχει ως αποτελεσμα τα αφυσικα καταλευκα δοντια... Τα τελευταια ειναι αποτελεσμα θηκων και μονο. Προσωπικα εχω κανει λευκανση, βεβαια περισσοτερο απο καλο στον εγκεφαλο παρα επειδη πραγματικα την ειχα αναγκη. Ειδα μεν μια καποια διαφορα, αλλα επειδη δεν ειχα κιτρινα δοντια δεν ηταν μεγαλη και βασικα μετανοιωσα την 300αρα σχεδον που εδωσα. Εκτος αυτου για να εχει τη μεγαλυτερη δυνατη διαρκεια το οποιο αποτελεσμα θα πρεπει να μην καπνιζεις, να μην καταναλωνεις καφεδες, κοκα κολα, κοκκινο κρασι, τσαι και γενικως τροφες με πολλες χρωστικες....Διαφορετικα ειναι το ενα και το αυτο...Συντομα θα επανελθουν στην κατασταση προ της λευκανσης. Παντως καλο συμπληρωμα της λευκανσης ειναι η χρηση οδοντοκρεμας με λευκαντικους παραγοντες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουλίου 2009 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 03:11 Ο Lorien έγραψε: #102 07-07-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έχω πάθει καλέ; Πάλι θα συμφωνήσω με τον Λόριεν;;;; Click για ανάπτυξη... Συμβαινει και στα καλυτερα παιδια, μη στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Παιδια, καμμια μεθοδος λευκανσης δεν εχει ως αποτελεσμα τα αφυσικα καταλευκα δοντια... Τα τελευταια ειναι αποτελεσμα θηκων και μονο. Click για ανάπτυξη... Ε και ισως αν καποιος παει και τα πλακωσει στα ασπρισματα. Παντως εχεις δικιο, αν δε προσεχει καποιος την διατροφη, θα ερθουν στο παλιο χρωμα συντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 10:22 Η Neraida έγραψε: #103 07-07-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ε και ισως αν καποιος παει και τα πλακωσει στα ασπρισματα. Παντως εχεις δικιο, αν δε προσεχει καποιος την διατροφη, θα ερθουν στο παλιο χρωμα συντομα. Click για ανάπτυξη... Μωρε παντα δικιο εχω, αλλα ποιος με ακουει!! Σε ποια ασπρισματα αναφερεσαι?! Στη λευκανση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Ο Lorien έγραψε: #104 07-07-09 12:58 γιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 15:36 Η Aliona έγραψε: #105 30-08-11 15:36 Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 22:53 Η enrose έγραψε: #106 11-10-11 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Φιλόδοξη : ): Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Click για ανάπτυξη... Περίπου 350-400 ευρώ, αλλά μην κάνεις τη μέθοδο με το λέιζερ, δεν ειναι μόνο πολυ επωδυνη, είναι και επικίνδυνη για το σμάλτο των δοντιών. Η μέθοδος με το τζέλ είναι η καλύτερη, κρατάει αρκετό χρονικό διάστημα, δεν είναι τόσο επώδυνη και τα αποτελέσματά της άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armagedon00 Νεοφερμένο μέλος Ο armagedon00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:35 Ο armagedon00: #107 27-06-12 18:35 Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2012 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #108 30-07-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από armagedon00: Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Δε μπορείς. Η λεύκανση ασπρίζει μόνο τα φυσικά δόντια! Οπότε θα φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα φυσικά δόντια και σ' αυτά που έχεις «χτίσει» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 20:11 Ο Itach1 έγραψε: #109 22-06-13 20:11 Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και πόσο στις γειτονικές χώρες; Επισης πόσο διαρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 10:54 Η Luludaki έγραψε: #110 30-01-24 10:54 Έχει κάνει κανείς? Τι προτείνετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει στο παρελθον στριπς και κατι έκαναν αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα.. ξέρω πως είναι πανάκριβες ειδικά οι πορσελάνες.. αλλά το κάνεις μια φορά βρε παιδί μου και αλλαζει όλο το πρόσωπο σου. Είμαι φοβιτσιαρα βέβαια..έχω δει πως τα τροχιζουν τα δοντάκια σου.. κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για πορσελάνες χωρίς τρόχισμα, έχει κάνει κανείς να μας πει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Η οι όψεις ρητίνης.. Το bonding είναι καλή φάση τώρα που το βλέπω. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιανουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:29 Η Luludaki έγραψε: #111 30-01-24 11:29 Εδώ η κυρία τα εξηγει πολύ ωραια κατά την γνώμη μου η Audrey Hepburn ,τα έφτιαξε πολύ όμορφα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια, καμμια μεθοδος λευκανσης δεν εχει ως αποτελεσμα τα αφυσικα καταλευκα δοντια... Τα τελευταια ειναι αποτελεσμα θηκων και μονο. Προσωπικα εχω κανει λευκανση, βεβαια περισσοτερο απο καλο στον εγκεφαλο παρα επειδη πραγματικα την ειχα αναγκη. Ειδα μεν μια καποια διαφορα, αλλα επειδη δεν ειχα κιτρινα δοντια δεν ηταν μεγαλη και βασικα μετανοιωσα την 300αρα σχεδον που εδωσα. Εκτος αυτου για να εχει τη μεγαλυτερη δυνατη διαρκεια το οποιο αποτελεσμα θα πρεπει να μην καπνιζεις, να μην καταναλωνεις καφεδες, κοκα κολα, κοκκινο κρασι, τσαι και γενικως τροφες με πολλες χρωστικες....Διαφορετικα ειναι το ενα και το αυτο...Συντομα θα επανελθουν στην κατασταση προ της λευκανσης. Παντως καλο συμπληρωμα της λευκανσης ειναι η χρηση οδοντοκρεμας με λευκαντικους παραγοντες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 03:11 Ο Lorien έγραψε: #102 07-07-09 03:11 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έχω πάθει καλέ; Πάλι θα συμφωνήσω με τον Λόριεν;;;; Click για ανάπτυξη... Συμβαινει και στα καλυτερα παιδια, μη στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Παιδια, καμμια μεθοδος λευκανσης δεν εχει ως αποτελεσμα τα αφυσικα καταλευκα δοντια... Τα τελευταια ειναι αποτελεσμα θηκων και μονο. Click για ανάπτυξη... Ε και ισως αν καποιος παει και τα πλακωσει στα ασπρισματα. Παντως εχεις δικιο, αν δε προσεχει καποιος την διατροφη, θα ερθουν στο παλιο χρωμα συντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 10:22 Η Neraida έγραψε: #103 07-07-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ε και ισως αν καποιος παει και τα πλακωσει στα ασπρισματα. Παντως εχεις δικιο, αν δε προσεχει καποιος την διατροφη, θα ερθουν στο παλιο χρωμα συντομα. Click για ανάπτυξη... Μωρε παντα δικιο εχω, αλλα ποιος με ακουει!! Σε ποια ασπρισματα αναφερεσαι?! Στη λευκανση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Ο Lorien έγραψε: #104 07-07-09 12:58 γιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 15:36 Η Aliona έγραψε: #105 30-08-11 15:36 Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 22:53 Η enrose έγραψε: #106 11-10-11 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Φιλόδοξη : ): Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Click για ανάπτυξη... Περίπου 350-400 ευρώ, αλλά μην κάνεις τη μέθοδο με το λέιζερ, δεν ειναι μόνο πολυ επωδυνη, είναι και επικίνδυνη για το σμάλτο των δοντιών. Η μέθοδος με το τζέλ είναι η καλύτερη, κρατάει αρκετό χρονικό διάστημα, δεν είναι τόσο επώδυνη και τα αποτελέσματά της άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armagedon00 Νεοφερμένο μέλος Ο armagedon00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:35 Ο armagedon00: #107 27-06-12 18:35 Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2012 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #108 30-07-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από armagedon00: Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Δε μπορείς. Η λεύκανση ασπρίζει μόνο τα φυσικά δόντια! Οπότε θα φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα φυσικά δόντια και σ' αυτά που έχεις «χτίσει» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 20:11 Ο Itach1 έγραψε: #109 22-06-13 20:11 Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και πόσο στις γειτονικές χώρες; Επισης πόσο διαρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 10:54 Η Luludaki έγραψε: #110 30-01-24 10:54 Έχει κάνει κανείς? Τι προτείνετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει στο παρελθον στριπς και κατι έκαναν αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα.. ξέρω πως είναι πανάκριβες ειδικά οι πορσελάνες.. αλλά το κάνεις μια φορά βρε παιδί μου και αλλαζει όλο το πρόσωπο σου. Είμαι φοβιτσιαρα βέβαια..έχω δει πως τα τροχιζουν τα δοντάκια σου.. κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για πορσελάνες χωρίς τρόχισμα, έχει κάνει κανείς να μας πει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Η οι όψεις ρητίνης.. Το bonding είναι καλή φάση τώρα που το βλέπω. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιανουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:29 Η Luludaki έγραψε: #111 30-01-24 11:29 Εδώ η κυρία τα εξηγει πολύ ωραια κατά την γνώμη μου η Audrey Hepburn ,τα έφτιαξε πολύ όμορφα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τι έχω πάθει καλέ; Πάλι θα συμφωνήσω με τον Λόριεν;;;; Click για ανάπτυξη... Συμβαινει και στα καλυτερα παιδια, μη στεναχωριεσαι Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Παιδια, καμμια μεθοδος λευκανσης δεν εχει ως αποτελεσμα τα αφυσικα καταλευκα δοντια... Τα τελευταια ειναι αποτελεσμα θηκων και μονο. Click για ανάπτυξη... Ε και ισως αν καποιος παει και τα πλακωσει στα ασπρισματα. Παντως εχεις δικιο, αν δε προσεχει καποιος την διατροφη, θα ερθουν στο παλιο χρωμα συντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 10:22 Η Neraida έγραψε: #103 07-07-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ε και ισως αν καποιος παει και τα πλακωσει στα ασπρισματα. Παντως εχεις δικιο, αν δε προσεχει καποιος την διατροφη, θα ερθουν στο παλιο χρωμα συντομα. Click για ανάπτυξη... Μωρε παντα δικιο εχω, αλλα ποιος με ακουει!! Σε ποια ασπρισματα αναφερεσαι?! Στη λευκανση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Ο Lorien έγραψε: #104 07-07-09 12:58 γιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 15:36 Η Aliona έγραψε: #105 30-08-11 15:36 Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 22:53 Η enrose έγραψε: #106 11-10-11 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Φιλόδοξη : ): Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Click για ανάπτυξη... Περίπου 350-400 ευρώ, αλλά μην κάνεις τη μέθοδο με το λέιζερ, δεν ειναι μόνο πολυ επωδυνη, είναι και επικίνδυνη για το σμάλτο των δοντιών. Η μέθοδος με το τζέλ είναι η καλύτερη, κρατάει αρκετό χρονικό διάστημα, δεν είναι τόσο επώδυνη και τα αποτελέσματά της άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armagedon00 Νεοφερμένο μέλος Ο armagedon00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:35 Ο armagedon00: #107 27-06-12 18:35 Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2012 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #108 30-07-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από armagedon00: Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Δε μπορείς. Η λεύκανση ασπρίζει μόνο τα φυσικά δόντια! Οπότε θα φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα φυσικά δόντια και σ' αυτά που έχεις «χτίσει» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 20:11 Ο Itach1 έγραψε: #109 22-06-13 20:11 Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και πόσο στις γειτονικές χώρες; Επισης πόσο διαρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 10:54 Η Luludaki έγραψε: #110 30-01-24 10:54 Έχει κάνει κανείς? Τι προτείνετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει στο παρελθον στριπς και κατι έκαναν αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα.. ξέρω πως είναι πανάκριβες ειδικά οι πορσελάνες.. αλλά το κάνεις μια φορά βρε παιδί μου και αλλαζει όλο το πρόσωπο σου. Είμαι φοβιτσιαρα βέβαια..έχω δει πως τα τροχιζουν τα δοντάκια σου.. κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για πορσελάνες χωρίς τρόχισμα, έχει κάνει κανείς να μας πει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Η οι όψεις ρητίνης.. Το bonding είναι καλή φάση τώρα που το βλέπω. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιανουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:29 Η Luludaki έγραψε: #111 30-01-24 11:29 Εδώ η κυρία τα εξηγει πολύ ωραια κατά την γνώμη μου η Audrey Hepburn ,τα έφτιαξε πολύ όμορφα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Ε και ισως αν καποιος παει και τα πλακωσει στα ασπρισματα. Παντως εχεις δικιο, αν δε προσεχει καποιος την διατροφη, θα ερθουν στο παλιο χρωμα συντομα. Click για ανάπτυξη... Μωρε παντα δικιο εχω, αλλα ποιος με ακουει!! Σε ποια ασπρισματα αναφερεσαι?! Στη λευκανση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:58 Ο Lorien έγραψε: #104 07-07-09 12:58 γιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 15:36 Η Aliona έγραψε: #105 30-08-11 15:36 Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 22:53 Η enrose έγραψε: #106 11-10-11 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Φιλόδοξη : ): Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Click για ανάπτυξη... Περίπου 350-400 ευρώ, αλλά μην κάνεις τη μέθοδο με το λέιζερ, δεν ειναι μόνο πολυ επωδυνη, είναι και επικίνδυνη για το σμάλτο των δοντιών. Η μέθοδος με το τζέλ είναι η καλύτερη, κρατάει αρκετό χρονικό διάστημα, δεν είναι τόσο επώδυνη και τα αποτελέσματά της άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armagedon00 Νεοφερμένο μέλος Ο armagedon00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:35 Ο armagedon00: #107 27-06-12 18:35 Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2012 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #108 30-07-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από armagedon00: Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Δε μπορείς. Η λεύκανση ασπρίζει μόνο τα φυσικά δόντια! Οπότε θα φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα φυσικά δόντια και σ' αυτά που έχεις «χτίσει» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 20:11 Ο Itach1 έγραψε: #109 22-06-13 20:11 Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και πόσο στις γειτονικές χώρες; Επισης πόσο διαρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 10:54 Η Luludaki έγραψε: #110 30-01-24 10:54 Έχει κάνει κανείς? Τι προτείνετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει στο παρελθον στριπς και κατι έκαναν αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα.. ξέρω πως είναι πανάκριβες ειδικά οι πορσελάνες.. αλλά το κάνεις μια φορά βρε παιδί μου και αλλαζει όλο το πρόσωπο σου. Είμαι φοβιτσιαρα βέβαια..έχω δει πως τα τροχιζουν τα δοντάκια σου.. κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για πορσελάνες χωρίς τρόχισμα, έχει κάνει κανείς να μας πει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Η οι όψεις ρητίνης.. Το bonding είναι καλή φάση τώρα που το βλέπω. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιανουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:29 Η Luludaki έγραψε: #111 30-01-24 11:29 Εδώ η κυρία τα εξηγει πολύ ωραια κατά την γνώμη μου η Audrey Hepburn ,τα έφτιαξε πολύ όμορφα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aliona Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aliona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 370 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 15:36 Η Aliona έγραψε: #105 30-08-11 15:36 Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 22:53 Η enrose έγραψε: #106 11-10-11 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Φιλόδοξη : ): Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Click για ανάπτυξη... Περίπου 350-400 ευρώ, αλλά μην κάνεις τη μέθοδο με το λέιζερ, δεν ειναι μόνο πολυ επωδυνη, είναι και επικίνδυνη για το σμάλτο των δοντιών. Η μέθοδος με το τζέλ είναι η καλύτερη, κρατάει αρκετό χρονικό διάστημα, δεν είναι τόσο επώδυνη και τα αποτελέσματά της άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armagedon00 Νεοφερμένο μέλος Ο armagedon00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:35 Ο armagedon00: #107 27-06-12 18:35 Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2012 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #108 30-07-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από armagedon00: Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Δε μπορείς. Η λεύκανση ασπρίζει μόνο τα φυσικά δόντια! Οπότε θα φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα φυσικά δόντια και σ' αυτά που έχεις «χτίσει» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 20:11 Ο Itach1 έγραψε: #109 22-06-13 20:11 Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και πόσο στις γειτονικές χώρες; Επισης πόσο διαρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 10:54 Η Luludaki έγραψε: #110 30-01-24 10:54 Έχει κάνει κανείς? Τι προτείνετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει στο παρελθον στριπς και κατι έκαναν αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα.. ξέρω πως είναι πανάκριβες ειδικά οι πορσελάνες.. αλλά το κάνεις μια φορά βρε παιδί μου και αλλαζει όλο το πρόσωπο σου. Είμαι φοβιτσιαρα βέβαια..έχω δει πως τα τροχιζουν τα δοντάκια σου.. κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για πορσελάνες χωρίς τρόχισμα, έχει κάνει κανείς να μας πει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Η οι όψεις ρητίνης.. Το bonding είναι καλή φάση τώρα που το βλέπω. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιανουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:29 Η Luludaki έγραψε: #111 30-01-24 11:29 Εδώ η κυρία τα εξηγει πολύ ωραια κατά την γνώμη μου η Audrey Hepburn ,τα έφτιαξε πολύ όμορφα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2011 στις 22:53 Η enrose έγραψε: #106 11-10-11 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Φιλόδοξη : ): Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Click για ανάπτυξη... Περίπου 350-400 ευρώ, αλλά μην κάνεις τη μέθοδο με το λέιζερ, δεν ειναι μόνο πολυ επωδυνη, είναι και επικίνδυνη για το σμάλτο των δοντιών. Η μέθοδος με το τζέλ είναι η καλύτερη, κρατάει αρκετό χρονικό διάστημα, δεν είναι τόσο επώδυνη και τα αποτελέσματά της άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armagedon00 Νεοφερμένο μέλος Ο armagedon00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:35 Ο armagedon00: #107 27-06-12 18:35 Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2012 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #108 30-07-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από armagedon00: Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Δε μπορείς. Η λεύκανση ασπρίζει μόνο τα φυσικά δόντια! Οπότε θα φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα φυσικά δόντια και σ' αυτά που έχεις «χτίσει» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 20:11 Ο Itach1 έγραψε: #109 22-06-13 20:11 Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και πόσο στις γειτονικές χώρες; Επισης πόσο διαρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 10:54 Η Luludaki έγραψε: #110 30-01-24 10:54 Έχει κάνει κανείς? Τι προτείνετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει στο παρελθον στριπς και κατι έκαναν αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα.. ξέρω πως είναι πανάκριβες ειδικά οι πορσελάνες.. αλλά το κάνεις μια φορά βρε παιδί μου και αλλαζει όλο το πρόσωπο σου. Είμαι φοβιτσιαρα βέβαια..έχω δει πως τα τροχιζουν τα δοντάκια σου.. κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για πορσελάνες χωρίς τρόχισμα, έχει κάνει κανείς να μας πει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Η οι όψεις ρητίνης.. Το bonding είναι καλή φάση τώρα που το βλέπω. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιανουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:29 Η Luludaki έγραψε: #111 30-01-24 11:29 Εδώ η κυρία τα εξηγει πολύ ωραια κατά την γνώμη μου η Audrey Hepburn ,τα έφτιαξε πολύ όμορφα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φιλόδοξη : ): Μήπως γνωρίζει κανείς το κόστος; Click για ανάπτυξη... Περίπου 350-400 ευρώ, αλλά μην κάνεις τη μέθοδο με το λέιζερ, δεν ειναι μόνο πολυ επωδυνη, είναι και επικίνδυνη για το σμάλτο των δοντιών. Η μέθοδος με το τζέλ είναι η καλύτερη, κρατάει αρκετό χρονικό διάστημα, δεν είναι τόσο επώδυνη και τα αποτελέσματά της άμεσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
armagedon00 Νεοφερμένο μέλος Ο armagedon00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Ιουνίου 2012 στις 18:35 Ο armagedon00: #107 27-06-12 18:35 Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2012 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #108 30-07-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από armagedon00: Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Δε μπορείς. Η λεύκανση ασπρίζει μόνο τα φυσικά δόντια! Οπότε θα φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα φυσικά δόντια και σ' αυτά που έχεις «χτίσει» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 20:11 Ο Itach1 έγραψε: #109 22-06-13 20:11 Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και πόσο στις γειτονικές χώρες; Επισης πόσο διαρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 10:54 Η Luludaki έγραψε: #110 30-01-24 10:54 Έχει κάνει κανείς? Τι προτείνετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει στο παρελθον στριπς και κατι έκαναν αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα.. ξέρω πως είναι πανάκριβες ειδικά οι πορσελάνες.. αλλά το κάνεις μια φορά βρε παιδί μου και αλλαζει όλο το πρόσωπο σου. Είμαι φοβιτσιαρα βέβαια..έχω δει πως τα τροχιζουν τα δοντάκια σου.. κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για πορσελάνες χωρίς τρόχισμα, έχει κάνει κανείς να μας πει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Η οι όψεις ρητίνης.. Το bonding είναι καλή φάση τώρα που το βλέπω. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιανουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:29 Η Luludaki έγραψε: #111 30-01-24 11:29 Εδώ η κυρία τα εξηγει πολύ ωραια κατά την γνώμη μου η Audrey Hepburn ,τα έφτιαξε πολύ όμορφα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2012 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #108 30-07-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από armagedon00: Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Δε μπορείς. Η λεύκανση ασπρίζει μόνο τα φυσικά δόντια! Οπότε θα φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα φυσικά δόντια και σ' αυτά που έχεις «χτίσει» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 20:11 Ο Itach1 έγραψε: #109 22-06-13 20:11 Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και πόσο στις γειτονικές χώρες; Επισης πόσο διαρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 10:54 Η Luludaki έγραψε: #110 30-01-24 10:54 Έχει κάνει κανείς? Τι προτείνετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει στο παρελθον στριπς και κατι έκαναν αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα.. ξέρω πως είναι πανάκριβες ειδικά οι πορσελάνες.. αλλά το κάνεις μια φορά βρε παιδί μου και αλλαζει όλο το πρόσωπο σου. Είμαι φοβιτσιαρα βέβαια..έχω δει πως τα τροχιζουν τα δοντάκια σου.. κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για πορσελάνες χωρίς τρόχισμα, έχει κάνει κανείς να μας πει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Η οι όψεις ρητίνης.. Το bonding είναι καλή φάση τώρα που το βλέπω. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιανουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:29 Η Luludaki έγραψε: #111 30-01-24 11:29 Εδώ η κυρία τα εξηγει πολύ ωραια κατά την γνώμη μου η Audrey Hepburn ,τα έφτιαξε πολύ όμορφα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από armagedon00: Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Αφαινως ενδιαφερομαι για μια λευκανση δοντιων,αφαιτερου θα ηθελα να μαθω αν οντως μπορω να κανω λευκανση.... γιατι λογοω ενος ατυχηματος που ειχα. .Στην ανω γναθο οι 2 κεντρικοι τομεις (τα μποστινα)εσπασαν.Ο δεξια χτιστηκε εξ ολοκληρου και ο αριστερα χτιστηκε μερικως(μιας και ειχε σπασει το μισο δοντι,οποτε αρχισαν να το χτιζουν απο εκε που εσπασε) ευχαριστω εκ των προτερων Click για ανάπτυξη... Δε μπορείς. Η λεύκανση ασπρίζει μόνο τα φυσικά δόντια! Οπότε θα φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στα φυσικά δόντια και σ' αυτά που έχεις «χτίσει» Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2013 στις 20:11 Ο Itach1 έγραψε: #109 22-06-13 20:11 Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και πόσο στις γειτονικές χώρες; Επισης πόσο διαρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 10:54 Η Luludaki έγραψε: #110 30-01-24 10:54 Έχει κάνει κανείς? Τι προτείνετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει στο παρελθον στριπς και κατι έκαναν αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα.. ξέρω πως είναι πανάκριβες ειδικά οι πορσελάνες.. αλλά το κάνεις μια φορά βρε παιδί μου και αλλαζει όλο το πρόσωπο σου. Είμαι φοβιτσιαρα βέβαια..έχω δει πως τα τροχιζουν τα δοντάκια σου.. κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για πορσελάνες χωρίς τρόχισμα, έχει κάνει κανείς να μας πει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Η οι όψεις ρητίνης.. Το bonding είναι καλή φάση τώρα που το βλέπω. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιανουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:29 Η Luludaki έγραψε: #111 30-01-24 11:29 Εδώ η κυρία τα εξηγει πολύ ωραια κατά την γνώμη μου η Audrey Hepburn ,τα έφτιαξε πολύ όμορφα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα και πόσο στις γειτονικές χώρες; Επισης πόσο διαρκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 10:54 Η Luludaki έγραψε: #110 30-01-24 10:54 Έχει κάνει κανείς? Τι προτείνετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει στο παρελθον στριπς και κατι έκαναν αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα.. ξέρω πως είναι πανάκριβες ειδικά οι πορσελάνες.. αλλά το κάνεις μια φορά βρε παιδί μου και αλλαζει όλο το πρόσωπο σου. Είμαι φοβιτσιαρα βέβαια..έχω δει πως τα τροχιζουν τα δοντάκια σου.. κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για πορσελάνες χωρίς τρόχισμα, έχει κάνει κανείς να μας πει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Η οι όψεις ρητίνης.. Το bonding είναι καλή φάση τώρα που το βλέπω. Τελευταία επεξεργασία: 30 Ιανουαρίου 2024 Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:29 Η Luludaki έγραψε: #111 30-01-24 11:29 Εδώ η κυρία τα εξηγει πολύ ωραια κατά την γνώμη μου η Audrey Hepburn ,τα έφτιαξε πολύ όμορφα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει κάνει κανείς? Τι προτείνετε? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Έχω δοκιμάσει στο παρελθον στριπς και κατι έκαναν αλλά δεν κράτησε το αποτέλεσμα.. ξέρω πως είναι πανάκριβες ειδικά οι πορσελάνες.. αλλά το κάνεις μια φορά βρε παιδί μου και αλλαζει όλο το πρόσωπο σου. Είμαι φοβιτσιαρα βέβαια..έχω δει πως τα τροχιζουν τα δοντάκια σου.. κάτι έχει πάρει το αυτί μου και για πορσελάνες χωρίς τρόχισμα, έχει κάνει κανείς να μας πει? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιανουαρίου 2024 Η οι όψεις ρητίνης.. Το bonding είναι καλή φάση τώρα που το βλέπω.
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:29 Η Luludaki έγραψε: #111 30-01-24 11:29 Εδώ η κυρία τα εξηγει πολύ ωραια κατά την γνώμη μου η Audrey Hepburn ,τα έφτιαξε πολύ όμορφα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 03:29 Ο Scandal έγραψε: #112 03-10-24 03:29 Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight. Click για ανάπτυξη... Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση;
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 09:24 Ο cha0s έγραψε: #113 03-10-24 09:24 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω ύπνο και κάνω έρευνα Ψάχνομαι πάλι να κάνω λεύκανση (δοντιών ε ) και είμαι αποφασισμένος να μην την κάνω με νάρθηκες αλλά στο ιατρείο. Συνεπώς δεν επιστρέφω στον παλιό μου οδοντίατρο. Κοιτάω στο doctoranytime. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι' αυτή τη θεραπεία: Είναι καλή ως πρακτική (πχ αποδοτική) για λεύκανση στο ιατρείο; Με κόστη τι παίζει; Υπάρχουν άλλες μέθοδοι λεύκανσης στο ιατρείο για μίνι σύγκριση; Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 12:30 Ο Scandal έγραψε: #114 03-10-24 12:30 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Δε νομίζω ότι το blue light που λέει διαφέρει από το κλασικό μηχάνημα λεύκανσης που έχουν όλοι. Το λέω γιατί και εκείνο μπλε φως βγάζει Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:08 Ο cha0s έγραψε: #115 03-10-24 19:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι γιατί το έψαξα στο google και μου βγάζει κάτι ερασιτεχνικά κιτ! Μην τους σκάσω τα κατοστάρικα για τπτ τέτοιο φάση. Click για ανάπτυξη... Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2024 στις 19:10 Ο Scandal έγραψε: #116 03-10-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Αν έχεις απορίες περί λεύκανσης / οδοντιατρικων θεμάτων, πες μου να μάθω. Έχω μάνα και αδερφό οδοντιατρους Click για ανάπτυξη... Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:44 Ο cha0s έγραψε: #117 04-10-24 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι με ενδιαφέρει η λεύκανση στο ιατρείο. Επειδή δεν κάνω συχνά θέλω κάτι αποδοτικό συν τι κόστη παίζουν γι αυτές τις μεθόδους Click για ανάπτυξη... 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 19:46 Ο Scandal έγραψε: #118 04-10-24 19:46 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal vas 78 johnsala touvlo Libertus taketrance Kate1914 charmander kon2025mp fourkaki Kafkinos Unicex SlimShady AggelikiGr Unboxholics iew rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 Memetchi Μαρια30 Maria23667 Luludaki Kassiopi Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: 150 με 200 να υπολογίζεις. Παίζει ρόλο και η πόλη βέβαια. Click για ανάπτυξη... Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά;
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 21:19 Ο cha0s έγραψε: #119 04-10-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το 2020 μου είχε πάρει 250 για λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι (σου δινει το κιτ και το αποτυπωμα). Στο ιατρείο δε θα είναι πιο ακριβά; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά σε χρέωσε για τους νάρθηκες λογικά συν το υλικό συν την επίσκεψη που βάζει ο οδοντίατρος. Προσωπικά προτιμώ την λεύκανση στο ιατρείο, όχι επειδή η μάνα μου είναι οδοντίατρος και μου την κάνει όποτε θέλω και τζάμπα, αλλά γιατί πριν την λεύκανση σου βάζει υλικό που προστατεύει τα ούλα ώστε να μην πέσει εκεί το υλικό και κάνει έγκαυμα. Συν ότι απ' όσο θυμάμαι, η περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο υδρογόνου ή καρβαμιδίου (ανάλογα τι θα σου βάλει) είναι μεγαλύτερη στη λεύκανση που κάνει ο οδοντίατρος από αυτή που γίνεται στο σπίτι. Για αυτά τα κιτ του εμπορίου που βρίσκεις και στα φαρμακεία ίντερνετ, ειναι ψιλομάπα. Καλά κιτ μπορούν να πάρουν οι οδοντίατροι μέσα από εταιρίες με υλικά / συνεταιρισμούς που εκεί αγοράζουν μόνο οι οδοντίατροι με επαγγελματικό ΑΦΜ, δε μπορείς δηλαδή να πάρεις εσύ κι εγώ. Προσωπικά κάνω λεύκανση πλέον 3 φορές τον χρόνο. Δηλαδή το σωληνάριο που έχει το υλικό της λεύκανσης του ιατρείου, αντί να το κάνω μια φορά, κάνω με λίγη ποσότητα Χριστούγεννα, μετά μπαίνει στο ψυγείο που διατηρείται κανονικά το υπόλοιπο για το Πάσχα και ο,τι μείνει για το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο είναι πάντα λευκά και μέσα στη χρονιά τα διατηρώ με λευκαντική οδοντόκρεμα κάθε 2 μέρες (γιατί καθημερινά χρησιμοποιώ οδοντόκρεμα φαρμακευτική). Επίσης να ξέρεις, οι νάρθηκες που δίνουν οι οδοντίατροι είναι σιλικόνης, σαν και αυτούς που δίνουν για τα βράδια για όποιον τρίζει τα δόντια του. Αυτά τα ετοιμάζουν οι οδοντοτεχνίτες και παίρνουν ενα 30αρι max. Τα υπόλοιπα (συνήθως τα χρεώνουν 120 ευρώ) είναι τσέπη οδοντιάτρου
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.410 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2024 στις 22:28 Ο Scandal έγραψε: #120 04-10-24 22:28 Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω.
Κατάλαβα! Εγώ ο ΜΟΝΟΣ λόγος που θέλω να κάνω λεύκανση στο ιατρείο είναι ότι δεν μπορώ να κοιμάμαι (πόσο μάλλον στον ξύπνιο μου) με τους νάρθηκες. Ήταν εφιαλτικό. Μου είχε πει φόρα τους 14 μέρες κι εγώ κάποια βράδια δεν άντεχα - δεν είχα υπομονή να τους βάλω το βράδυ με το υλικό κι έτσι μου πήρε σχεδόν 1 μήνα να ολοκληρώσω τη διαδικασία. Δεν το ξανά περνάω.