Subject to change
e-steki.gr Founder

Οτι έχει εξοφληθεί ήδη;
Οτι απλά μπορώ να τον εξοφλήσω απο εκεί;
Έχω την εντύπωση οτι τον είχα βάλει στο αυτόματο (απο το λογαριασμό μου) αλλά δεν τα θυμάμαι και πολύ καλά... Αν λήγει στις 12/5 και ισχύει αυτό πότε πήραν τα χρήματα απο το λογαριασμό;
Και ναι, βαριέμαι να περιμένω 500 ώρες στην αναμονή και δεν με καίει και τόσο οπότε ρωτάω εσάς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

από τη στιγμή που είπες στη τράπεζα να σου πληρώνει τη ΔΕΗ και στη ΔΕΗ να πληρώνεται από τη τράπεζα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο για το λογαριασμό.
Το τηλ πάντως στη τράπεζα δε το γλυτώνεις. Θα σου πρότεινα να αρχίσεις web banking
Subject to change
e-steki.gr Founder

Web banking έχω, αλλά δεν το χρησιμοποιώ (έχω χάσει τους κωδικούς

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

δεν σου στέλνουν ποτε κάποιο χαρτί... απλά ΑΝ υπάρχουν χρήματα στον λογαριασμό, εξοφλείται ο λογαριασμός την μέρα που λήγει... αν δεν έχει, τότε μένει απλήρωτος και τρέχεις πανικοβλητος

Αν δεν σου γράφει τπτ για απλήρωτο λογαριασμό, παει να πει ο προηγούμενος πληρωθηκε

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...