mania
Επιφανές μέλος

Όχι βέβαια! Ειδικά μετά την αναμονή της ουράς, με τίποτα!
Εμείς εδώ δεν έχουμε ουρές στα λούνα πάρκ, και στα σταθερά που ανήγουν καλοκαίρι σε φαληράκι και τα κινητά που είναι περιπλανόμενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Αν θέλει ο λαός, κανονίζουμε meeting και σε Λούνα Παρκ, χουχου.![]()
Θέλω να έρθω κι εγώωωωω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άν και στα συγκρουόμενα δεν θα έλεγα όχι με φίλους...! (Έχει πλάκα)
Αλλά πάλι, είμαι γεννημένος για ριψοκίνδυνη ψυχαγωγία!

Allou Fun Park και τα G να σε χτυπάνε!!!!
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Το σκ@το στην καλτσα μου ειχε φτασει.

YΓ: Τo Αllou Fun Pass ξέρει κανείς πόσο στοιχίζει και τι περιλαμβάνει;
Αν δεν κανω λαθος, κοστιζει 20 ευρω και μπορεις να κανεις οτιδηποτε. Ορκο δεν παιρνω, αλλα κατι τετοιο θυμαμαι απο την τελευταια φορα.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αν δεν κανω λαθος, κοστιζει 20 ευρω και μπορεις να κανεις οτιδηποτε. Ορκο δεν παιρνω, αλλα κατι τετοιο θυμαμαι απο την τελευταια φορα.![]()
Θενκς!

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Αν δεν κανω λαθος, κοστιζει 20 ευρω και μπορεις να κανεις οτιδηποτε. Ορκο δεν παιρνω, αλλα κατι τετοιο θυμαμαι απο την τελευταια φορα.![]()
Δεν μπορεις να κανεις οτιδηποτε

suspiria
Διάσημο μέλος

Γύρω στα 30 κάνει νομίζω

Δεν μπορεις να κανεις οτιδηποτεΔεν ισχυει για τα περισσοτερα g και τα συγκρουομενα (!!!!!!)
Είναι extra το 5g και το 6g και όντως και τα συγκρουόμενα

dooo
Διακεκριμένο μέλος

και δεν έχει παιχνίδια να τα πληρώνεις εξτρά.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Dooooλίνι δεν διαφωνώ, αλλά νόμιζω πως με τα εισιτήρια θα μου έρθει ...λιιιιιιγο πιο ακριβά να πάω εκεί!

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Βασικά το θέμα ασφάλειας δεν με προβληματίζει. Δεν θα πάω και στο παρακμιακό άλλωστε, είμαι και της άποψης ότι η στραβή αν σε θέλει θα σου κάτσει. Μου είχε τύχει να μπω σαν παιδί σε μια χορεύτρια της συμφοράς και να "κινδυνέψω" αλλά δεν με εμπόδισε αυτό από το να δοκιμάσω ότι πιο extreme έχω βρει.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Up.γιατι δεν βαζετε δημοσκοπηση να δουμε τι μας αρεσει ποιο πολυ?

(Ελπίζω να μην με σκίσουν τ' αφεντικά που την έκανα έτσι.

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Δεν μπορεις να κανεις οτιδηποτεΔεν ισχυει για τα περισσοτερα g και τα συγκρουομενα (!!!!!!)
Α, για τα g δεν ξερω. Εκει δεν μπαινω γιατι τα φοβαμαι -νομιζω.

Γύρω στα 30 κάνει νομίζω![]()
Ενταξει, τι 20 τι 30.

Αλλα εξω τα συγκρουμενα? Κλεψια.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Αν εβλεπα καποιος να εχει χτυπησει πιθανοτατα θα το επεστρεφα το εισιτηριο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

μπαμπης5304
Νεοφερμένο μέλος

(το αγαπημενο μου ηταν το space mountain!!!

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

στο magic park, πάω στις κούνιες, ταψί, 4G, 4G, 4G.. μέχρι να φύγω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Diana Fire
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.