Αρχική Δημοσίευση από ines:
πιστευω στη μεταφορα θετικης η αρνητικης ενεργειας, ναι, αλλα ματιασμα?? δεν ξερω....εγω χασμουριεμαι και παθαινω πονοκεφαλους οπως ολος ο κοσμος, αλλα δε πιστευω να
πιστευω πραγματικα......
προσωπικά ακριβώς επειδή πιστεύω στη μεταφορά θετικής και αρνητικής ενέργειας, πιστεύω και στο "μάτι"....
Τι είναι το μάτι λοιπόν...
Η μεταφορά κακής ενέργειας σε δεδομένες στιγμές που είμαστε για τον χ-ψ λόγο ευάλωτοι σε ενέργειες άλλων, μπορούν να μας προκαλέσουν πονοκεφάλους και άλλου είδους παρενέργειες..... κάτι που ονομάζουμε λαϊκά εδώ και χρόνια, μάτιασμα...
Τι είναι το ξεμάτιασμα....
Η διάθεση κάποιου τρίτου, να μας δώσει θετική ενέργεια ώστε να μπορέσουμε να ισοσταθμήσουμε αυτό που υπάρχει πάνω μας ενεργειακά.
Γιατί το "ξεμάτιασμα γίνεται με "προσευχές" (και όχι με πηρούνια?
)
Γιατί για να μας δώσει κάποιος την μέγιστη θετική ενέργεια που μπορεί, πρέπει να έχει την δύναμη και την πίστη ότι μπορεί να το κάνει...
Κάτι που για τους περισσότερους είναι ευφικτό αν πιστεύουν σε κάποια "προσευχή"
Και γιατί χασμουρίεται ο "ξεματιαστής" κατά την διάρκεια?
Γιατί ο οργανισμός του κουράζεται κατά την διάρκεια της μεταφοράς από αυτόν στον άλλον της θετικής ενέργειας...
Και πως κρίνει ο άλλος ότι και καλά είχα πολύ ή λίγο κακό μάτι?
Το κρίνει από το πόση πολλή θετική ενέργεια νιώθει να φεύγει από πάνω του....
Κοινώς..... ακόμα και αν δεν είσαι ματιασμένος Γιάννη μου, μπορεί κάποιος να σε ξεματιάσει και να χασμουριέται

Γιατί απλά κουράζεται να σου μεταφέρει ποσοστό της θετικής του ενέργειας για να σε βοηθήσει με την καλή του την καρδιά
όλα αυτά φυσικά είναι ο δικός μου τρόπος σκέψης και βασίζεται καθαρά στα δικά μου και όχι σε επιστημονικά δεδομένα