Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

05-03-21

22:25
Ναι,το έχω διαβάσει και αυτό,και ομολογώ οτι είναι πολύ πιθανόν εγώ να έχω τον ψυχολογικό αντίκτυπο του υποθυρεοειδισμού.Πάντως ολοένα και περνάνε τα χρόνια ακούω όλο και περισσότερα άτομα να έχουν πρόβλημα υποθυρεοειδισμού.Μπορεί να επηρεάσει τα παντα, μέχρι και κατάθλιψη να προκαλέσει.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

05-03-21

22:29
Ναι,το έχω διαβάσει και αυτό,και ομολογώ οτι είναι πολύ πιθανόν εγώ να έχω τον ψυχολογικό αντίκτυπο του υποθυρεοειδισμού.Πάντως ολοένα και περνάνε τα χρόνια ακούω όλο και περισσότερα άτομα να έχουν πρόβλημα υποθυρεοειδισμού.
Γιατί υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα διάγνωσης, περισσότερα εργαστήρια κλπ.
αλλά και το στρες της σημερινής εποχής συμβάλλει στην αύξηση του φαινομένου .
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

05-03-21

22:57
Κόψτε την ζάχαρη και κάνετε fasting. Έτσι θα σταματήσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα να είστε λιπαροι.
JJohn1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο JJohn1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 273 μηνύματα.

05-03-21

23:41
Βαρετή απάντηση, αλλά η μόνη πραγματική. Eat less, Exercise , Wait
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

14-03-21

08:34
Οι υδατάνθρακες είναι η βάση της διατροφής.
www.imommy.gr

Υδατάνθρακες: Γιατί δεν πρέπει να τους βγάλετε από τη διατροφή σας | imommy
Για πολλούς οι λέξεις «υδατάνθρακες» και «δίαιτα» δεν πάνε μαζί, η πραγματικότητα ωστόσο είναι αρκετά διαφορετική
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...