panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ θα προτιμούσα το πρώτο.Καλύτερα να ζω στο Παρίσι κι ας μην είμαι Ωνάσσης,παρά να ζω στη Νιγηρία και να έχω 15 μαύρους να μου κάνουν αέρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena.joan
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν,τι προτιμάτε?Να έχετε μία μέση αξιοπρεπή ζωή σε μία ανεπτυγμένη χώρα ή να είστε πλούσιοι σε μία υποανάπτυκτη χώρα της Αφροασίας?
Εγώ θα προτιμούσα το πρώτο.Καλύτερα να ζω στο Παρίσι κι ας μην είμαι Ωνάσσης,παρά να ζω στη Νιγηρία και να έχω 15 μαύρους να μου κάνουν αέρα!
θα προτιμουσα να ζησω με αξιοπρεπεια σε καποιο μερος που θα μου προσφερει την αναλογη ευτυχια...και δεν με νοιαζει αν αυτο το μερος ειναι η αφρικη,το πακισταν, η γαλλια, η ελλαδα η αμερικη...κτλ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Βεβαια εξαρταται τι λεμε υπαναπτυκτη. Αλλο Ελλαδα ή Ουγγαρια ξερω γω, κι αλλο Αιθιοπια και Νιγηρας.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Πέραν αυτού, δεν είναι μόνο τα υλικά αγαθά και η τροφή του σώματος, είναι και η ανάγκη τροφής του πνεύματος σε όλες της τις εκφάνσεις, την οποία θα είχα περισσότερες πιθανότητες να ικανοποιήσω σε μια ανεπτυγμένη χώρα, απ'ό,τι σε μια
"αναπτυσσόμενη" η οποία πρώτο και κύριο μέλημά της έχει (φυσικό και αναμενόμενο) το βιοποριστικό.
akikos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.