Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

08-04-17

15:14
Εμένα ακόμα κάνω μπάνιο με τη μαμά μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

09-04-17

03:47
Εμένα ακόμα κάνω μπάνιο με τη μαμά μου.
Τη μαμά της κοπέλας σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

09-04-17

10:17
Και με αυτήν έχω κάνει.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα.

09-04-17

14:22
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

19-02-23

17:34
Είχαμε γελάσει με το θέμα αυτό. Όμως ποτέ δεν μάθαμε αν ο τύπος έλεγε αλήθεια (πολύ δύσκολο) ή αν ήταν τρολ (το πιο πιθανό) ή αν (όπως κάποιος χρήστης είπε) ήθελε να "ψαρέψει".
Guest 030894
Επισκέπτης

19-02-23

18:01
Το καλυτερο θρεντ του φορουμ με διαφορα απο το 2ο.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

18-03-25

20:41
μερικά θέματα είναι όμως πολύ αστεία!
Αν και δεν τον πολυπιστεύω το θεματοθέτη, υπάρχουν τέτοιοι......
Εμένα πχ με έκανε η μαμά, περίπου μέχρι 11 ετών, πολύ μεγάλη. Βέβαια δεν είχαμε το πολυτελείας ντους του @Dias. Άνοιγε θερμοσύφωνο, σόμπα κλπ κλπ, διαδικασία.... Όταν όμως άρχισαν σημάδια εφηβείας, σταμάτησα με τη μαμά.
Τους γιους μου τους έκανα μέχρι ...περίπου 8 ετών, κάπου στην τρίτη τάξη.
Αν και δεν τον πολυπιστεύω το θεματοθέτη, υπάρχουν τέτοιοι......
Εμένα πχ με έκανε η μαμά, περίπου μέχρι 11 ετών, πολύ μεγάλη. Βέβαια δεν είχαμε το πολυτελείας ντους του @Dias. Άνοιγε θερμοσύφωνο, σόμπα κλπ κλπ, διαδικασία.... Όταν όμως άρχισαν σημάδια εφηβείας, σταμάτησα με τη μαμά.

Τους γιους μου τους έκανα μέχρι ...περίπου 8 ετών, κάπου στην τρίτη τάξη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...