Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος

(ελπιζω οχι!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

ειμαι 17 χρονων κ αναρωτιομουν οπως ειμαι τωρα , ετσι ακριβως θα ειμαι και σε 3-4 χρονια (αν δεν παρω βαρος ή πλαδαρεψω) ειτε στο προσωπο ειτε στο σωμα..
(ελπιζω οχι!)
μεχρι αυτη την ηλικια που εισαι τωρα αναπτυσεσσαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Δεν προκειται να μεινεις ιδια παντως, οποτε μην ανησυχεις! Αν ομως κατι δε σου αρεσει σε εσενα, μπορεις να το διαμορφωσεις και να νιωθεις καλα. Πχ με διατροφη ή γυμναστικη ή λιγακι μακιγιαζ ή αν εχεισ ακμη να την αντιμετωπισεισ κλπ αναλογα με το τι δε σου αρεσει. Εγω σε ολες τις ηλικιες πλην αυτες στα πρωτα χρονια εφηβειας, αισθανομουν μια χαρα!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

ααααα οκ !!! απλως βλεπεις φοιτητριες ας πουμε και λες ναι αυτη ειναι η γυναικα, κ αναρωτιομουν αν ηταν ετσι ακριβως κ στην β ή γ λυκειου..!
Η γυναίκα από τα 16 από αυτή στα 22 διαφέρουν στο βάψιμο. Βάψου και θα δεις θα μοιαζεις μεγάλη
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

το προσωπο δεν εχει πιο ωριμα χαρακτηριστικα στα 20 πχ απ οτι στα 16;
Φυσικα και εχει!
prinCess.
Επιφανές μέλος

σιγα μην αρχισω τ βαψιμο..το προσωπο δεν εχει πιο ωριμα χαρακτηριστικα στα 20 πχ απ οτι στα 16;
Πφφφ δε ξέρω εμένα ακόμα για 16 με περνάνε.

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.