Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2020 στις 21:54 Ο Guest 515609: #81 16-04-20 21:54 Αν το κάνεις για τα γκομενάκια έχεις χάσει το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2020 στις 22:00 Ο Guest 209912: #82 16-04-20 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αν το κάνεις για τα γκομενάκια έχεις χάσει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Είμαι loser με τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 16 Απριλίου 2020 στις 23:25 Η Agaphbou έγραψε: #83 16-04-20 23:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Είμαι loser με τις γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Σορρυ, έχω εθιστεί σ' αυτό το παιχνίδι, I can't help it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 02:40 Η Nelliel έγραψε: #84 17-04-20 02:40 Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 03:05 Ο Guest 209912: #85 17-04-20 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σορρυ, έχω εθιστεί σ' αυτό το παιχνίδι, I can't help it. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι τέτοιο από εσένα, αλλά νομίζω το παρακάτω θα ήταν καλύτερη επιλογή Συνέχισε όμως είσαι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 08:52 Ο juste un instant: #86 17-04-20 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 13:45 Ο Μάρκος Βασίλης: #87 17-04-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κάθε άτομο είναι ελεύθερο να πιστεύει όπου θέλει. όσο αυτό δε βλάπτει άλλα άτομα γύρω του χωρίς αυτό να είναι κατακριτέο. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι τα άτομα που πιστεύουν κατ' ανάγκη δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Σε σχέση τώρα με τη μαγεία, το 2000 είχε γραφτεί από την Α. Βακαλούδη μία εξεραιτική διδακτορική διαριβή με θέμα τη μαγεία ως κοινωνικό φαινόμενο (στο πρώιμο Βυζάντιο), η οποία αργότερα εκδόθηκε και σε βιβλίο. Είναι, γενικά, μία εξαιρετικά οργανωμένη δουλειά, με πολύ καλή ροή, που καταπιάνεται με σχεδόν όλο το φάσμα της μαγείας: τα άτομα που την ασκούν, τα άτομα που είναι "θύματά" της και τα άτομα που καταφεύγουν σε τέτοιες υπηρεσίες εκείνη την εποχή. Επίσης, αναδεικνύει πολύ ωραία τη σχέση της μαγείας με τη θρησκεία στο Βυζάντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 15:01 Ο Guest 515609: #88 17-04-20 15:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 15:16 Ο The Mountain: #89 17-04-20 15:16 Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Απριλίου 2020 στις 00:07 Ο Μάρκος Βασίλης: #90 18-04-20 00:07 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, τι μου θύμισες τώρα! Τι γκολάρα τους είχαμε βάλει τότε! Πάντως, για να επανέλθουμε στο κλίμα της μαγείας, αν εντάξουμε και την πρακτική της γοητείας τότε νομίζω ότι έχει θέσει, μερικώς, και στις μέρες μας, η μαγεία. Ίσως να είναι απλά ένας πρόδρομος του social engineering - τώρα νομίζω ότι το τράβηξα από τα μαλλιά. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fourkaki Morelo Vindemiatrix Totreno Scandal harry akritas me lene Meow panagiotis econ charmander Μάρκος Βασίλης Nickx Vold jj! fmarulezkd Νηματολάγνος Memetchi edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν το κάνεις για τα γκομενάκια έχεις χάσει το παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Απριλίου 2020 στις 22:00 Ο Guest 209912: #82 16-04-20 22:00 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αν το κάνεις για τα γκομενάκια έχεις χάσει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Είμαι loser με τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 16 Απριλίου 2020 στις 23:25 Η Agaphbou έγραψε: #83 16-04-20 23:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Είμαι loser με τις γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Σορρυ, έχω εθιστεί σ' αυτό το παιχνίδι, I can't help it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 02:40 Η Nelliel έγραψε: #84 17-04-20 02:40 Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 03:05 Ο Guest 209912: #85 17-04-20 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σορρυ, έχω εθιστεί σ' αυτό το παιχνίδι, I can't help it. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι τέτοιο από εσένα, αλλά νομίζω το παρακάτω θα ήταν καλύτερη επιλογή Συνέχισε όμως είσαι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 08:52 Ο juste un instant: #86 17-04-20 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 13:45 Ο Μάρκος Βασίλης: #87 17-04-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κάθε άτομο είναι ελεύθερο να πιστεύει όπου θέλει. όσο αυτό δε βλάπτει άλλα άτομα γύρω του χωρίς αυτό να είναι κατακριτέο. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι τα άτομα που πιστεύουν κατ' ανάγκη δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Σε σχέση τώρα με τη μαγεία, το 2000 είχε γραφτεί από την Α. Βακαλούδη μία εξεραιτική διδακτορική διαριβή με θέμα τη μαγεία ως κοινωνικό φαινόμενο (στο πρώιμο Βυζάντιο), η οποία αργότερα εκδόθηκε και σε βιβλίο. Είναι, γενικά, μία εξαιρετικά οργανωμένη δουλειά, με πολύ καλή ροή, που καταπιάνεται με σχεδόν όλο το φάσμα της μαγείας: τα άτομα που την ασκούν, τα άτομα που είναι "θύματά" της και τα άτομα που καταφεύγουν σε τέτοιες υπηρεσίες εκείνη την εποχή. Επίσης, αναδεικνύει πολύ ωραία τη σχέση της μαγείας με τη θρησκεία στο Βυζάντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 15:01 Ο Guest 515609: #88 17-04-20 15:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 15:16 Ο The Mountain: #89 17-04-20 15:16 Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Απριλίου 2020 στις 00:07 Ο Μάρκος Βασίλης: #90 18-04-20 00:07 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, τι μου θύμισες τώρα! Τι γκολάρα τους είχαμε βάλει τότε! Πάντως, για να επανέλθουμε στο κλίμα της μαγείας, αν εντάξουμε και την πρακτική της γοητείας τότε νομίζω ότι έχει θέσει, μερικώς, και στις μέρες μας, η μαγεία. Ίσως να είναι απλά ένας πρόδρομος του social engineering - τώρα νομίζω ότι το τράβηξα από τα μαλλιά. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fourkaki Morelo Vindemiatrix Totreno Scandal harry akritas me lene Meow panagiotis econ charmander Μάρκος Βασίλης Nickx Vold jj! fmarulezkd Νηματολάγνος Memetchi edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Αν το κάνεις για τα γκομενάκια έχεις χάσει το παιχνίδι. Click για ανάπτυξη... Είμαι loser με τις γυναίκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 16 Απριλίου 2020 στις 23:25 Η Agaphbou έγραψε: #83 16-04-20 23:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Είμαι loser με τις γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Σορρυ, έχω εθιστεί σ' αυτό το παιχνίδι, I can't help it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 02:40 Η Nelliel έγραψε: #84 17-04-20 02:40 Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 03:05 Ο Guest 209912: #85 17-04-20 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σορρυ, έχω εθιστεί σ' αυτό το παιχνίδι, I can't help it. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι τέτοιο από εσένα, αλλά νομίζω το παρακάτω θα ήταν καλύτερη επιλογή Συνέχισε όμως είσαι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 08:52 Ο juste un instant: #86 17-04-20 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 13:45 Ο Μάρκος Βασίλης: #87 17-04-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κάθε άτομο είναι ελεύθερο να πιστεύει όπου θέλει. όσο αυτό δε βλάπτει άλλα άτομα γύρω του χωρίς αυτό να είναι κατακριτέο. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι τα άτομα που πιστεύουν κατ' ανάγκη δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Σε σχέση τώρα με τη μαγεία, το 2000 είχε γραφτεί από την Α. Βακαλούδη μία εξεραιτική διδακτορική διαριβή με θέμα τη μαγεία ως κοινωνικό φαινόμενο (στο πρώιμο Βυζάντιο), η οποία αργότερα εκδόθηκε και σε βιβλίο. Είναι, γενικά, μία εξαιρετικά οργανωμένη δουλειά, με πολύ καλή ροή, που καταπιάνεται με σχεδόν όλο το φάσμα της μαγείας: τα άτομα που την ασκούν, τα άτομα που είναι "θύματά" της και τα άτομα που καταφεύγουν σε τέτοιες υπηρεσίες εκείνη την εποχή. Επίσης, αναδεικνύει πολύ ωραία τη σχέση της μαγείας με τη θρησκεία στο Βυζάντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 15:01 Ο Guest 515609: #88 17-04-20 15:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 15:16 Ο The Mountain: #89 17-04-20 15:16 Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Απριλίου 2020 στις 00:07 Ο Μάρκος Βασίλης: #90 18-04-20 00:07 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, τι μου θύμισες τώρα! Τι γκολάρα τους είχαμε βάλει τότε! Πάντως, για να επανέλθουμε στο κλίμα της μαγείας, αν εντάξουμε και την πρακτική της γοητείας τότε νομίζω ότι έχει θέσει, μερικώς, και στις μέρες μας, η μαγεία. Ίσως να είναι απλά ένας πρόδρομος του social engineering - τώρα νομίζω ότι το τράβηξα από τα μαλλιά. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fourkaki Morelo Vindemiatrix Totreno Scandal harry akritas me lene Meow panagiotis econ charmander Μάρκος Βασίλης Nickx Vold jj! fmarulezkd Νηματολάγνος Memetchi edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Είμαι loser με τις γυναίκες. Click για ανάπτυξη... Σορρυ, έχω εθιστεί σ' αυτό το παιχνίδι, I can't help it. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 02:40 Η Nelliel έγραψε: #84 17-04-20 02:40 Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 03:05 Ο Guest 209912: #85 17-04-20 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σορρυ, έχω εθιστεί σ' αυτό το παιχνίδι, I can't help it. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι τέτοιο από εσένα, αλλά νομίζω το παρακάτω θα ήταν καλύτερη επιλογή Συνέχισε όμως είσαι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 08:52 Ο juste un instant: #86 17-04-20 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 13:45 Ο Μάρκος Βασίλης: #87 17-04-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κάθε άτομο είναι ελεύθερο να πιστεύει όπου θέλει. όσο αυτό δε βλάπτει άλλα άτομα γύρω του χωρίς αυτό να είναι κατακριτέο. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι τα άτομα που πιστεύουν κατ' ανάγκη δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Σε σχέση τώρα με τη μαγεία, το 2000 είχε γραφτεί από την Α. Βακαλούδη μία εξεραιτική διδακτορική διαριβή με θέμα τη μαγεία ως κοινωνικό φαινόμενο (στο πρώιμο Βυζάντιο), η οποία αργότερα εκδόθηκε και σε βιβλίο. Είναι, γενικά, μία εξαιρετικά οργανωμένη δουλειά, με πολύ καλή ροή, που καταπιάνεται με σχεδόν όλο το φάσμα της μαγείας: τα άτομα που την ασκούν, τα άτομα που είναι "θύματά" της και τα άτομα που καταφεύγουν σε τέτοιες υπηρεσίες εκείνη την εποχή. Επίσης, αναδεικνύει πολύ ωραία τη σχέση της μαγείας με τη θρησκεία στο Βυζάντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 15:01 Ο Guest 515609: #88 17-04-20 15:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 15:16 Ο The Mountain: #89 17-04-20 15:16 Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Απριλίου 2020 στις 00:07 Ο Μάρκος Βασίλης: #90 18-04-20 00:07 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, τι μου θύμισες τώρα! Τι γκολάρα τους είχαμε βάλει τότε! Πάντως, για να επανέλθουμε στο κλίμα της μαγείας, αν εντάξουμε και την πρακτική της γοητείας τότε νομίζω ότι έχει θέσει, μερικώς, και στις μέρες μας, η μαγεία. Ίσως να είναι απλά ένας πρόδρομος του social engineering - τώρα νομίζω ότι το τράβηξα από τα μαλλιά. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fourkaki Morelo Vindemiatrix Totreno Scandal harry akritas me lene Meow panagiotis econ charmander Μάρκος Βασίλης Nickx Vold jj! fmarulezkd Νηματολάγνος Memetchi edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 03:05 Ο Guest 209912: #85 17-04-20 03:05 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σορρυ, έχω εθιστεί σ' αυτό το παιχνίδι, I can't help it. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι τέτοιο από εσένα, αλλά νομίζω το παρακάτω θα ήταν καλύτερη επιλογή Συνέχισε όμως είσαι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 08:52 Ο juste un instant: #86 17-04-20 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 13:45 Ο Μάρκος Βασίλης: #87 17-04-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κάθε άτομο είναι ελεύθερο να πιστεύει όπου θέλει. όσο αυτό δε βλάπτει άλλα άτομα γύρω του χωρίς αυτό να είναι κατακριτέο. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι τα άτομα που πιστεύουν κατ' ανάγκη δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Σε σχέση τώρα με τη μαγεία, το 2000 είχε γραφτεί από την Α. Βακαλούδη μία εξεραιτική διδακτορική διαριβή με θέμα τη μαγεία ως κοινωνικό φαινόμενο (στο πρώιμο Βυζάντιο), η οποία αργότερα εκδόθηκε και σε βιβλίο. Είναι, γενικά, μία εξαιρετικά οργανωμένη δουλειά, με πολύ καλή ροή, που καταπιάνεται με σχεδόν όλο το φάσμα της μαγείας: τα άτομα που την ασκούν, τα άτομα που είναι "θύματά" της και τα άτομα που καταφεύγουν σε τέτοιες υπηρεσίες εκείνη την εποχή. Επίσης, αναδεικνύει πολύ ωραία τη σχέση της μαγείας με τη θρησκεία στο Βυζάντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 15:01 Ο Guest 515609: #88 17-04-20 15:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 15:16 Ο The Mountain: #89 17-04-20 15:16 Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Απριλίου 2020 στις 00:07 Ο Μάρκος Βασίλης: #90 18-04-20 00:07 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, τι μου θύμισες τώρα! Τι γκολάρα τους είχαμε βάλει τότε! Πάντως, για να επανέλθουμε στο κλίμα της μαγείας, αν εντάξουμε και την πρακτική της γοητείας τότε νομίζω ότι έχει θέσει, μερικώς, και στις μέρες μας, η μαγεία. Ίσως να είναι απλά ένας πρόδρομος του social engineering - τώρα νομίζω ότι το τράβηξα από τα μαλλιά. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fourkaki Morelo Vindemiatrix Totreno Scandal harry akritas me lene Meow panagiotis econ charmander Μάρκος Βασίλης Nickx Vold jj! fmarulezkd Νηματολάγνος Memetchi edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σορρυ, έχω εθιστεί σ' αυτό το παιχνίδι, I can't help it. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι τέτοιο από εσένα, αλλά νομίζω το παρακάτω θα ήταν καλύτερη επιλογή Συνέχισε όμως είσαι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 08:52 Ο juste un instant: #86 17-04-20 08:52 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 13:45 Ο Μάρκος Βασίλης: #87 17-04-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κάθε άτομο είναι ελεύθερο να πιστεύει όπου θέλει. όσο αυτό δε βλάπτει άλλα άτομα γύρω του χωρίς αυτό να είναι κατακριτέο. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι τα άτομα που πιστεύουν κατ' ανάγκη δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Σε σχέση τώρα με τη μαγεία, το 2000 είχε γραφτεί από την Α. Βακαλούδη μία εξεραιτική διδακτορική διαριβή με θέμα τη μαγεία ως κοινωνικό φαινόμενο (στο πρώιμο Βυζάντιο), η οποία αργότερα εκδόθηκε και σε βιβλίο. Είναι, γενικά, μία εξαιρετικά οργανωμένη δουλειά, με πολύ καλή ροή, που καταπιάνεται με σχεδόν όλο το φάσμα της μαγείας: τα άτομα που την ασκούν, τα άτομα που είναι "θύματά" της και τα άτομα που καταφεύγουν σε τέτοιες υπηρεσίες εκείνη την εποχή. Επίσης, αναδεικνύει πολύ ωραία τη σχέση της μαγείας με τη θρησκεία στο Βυζάντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 15:01 Ο Guest 515609: #88 17-04-20 15:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 15:16 Ο The Mountain: #89 17-04-20 15:16 Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Απριλίου 2020 στις 00:07 Ο Μάρκος Βασίλης: #90 18-04-20 00:07 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, τι μου θύμισες τώρα! Τι γκολάρα τους είχαμε βάλει τότε! Πάντως, για να επανέλθουμε στο κλίμα της μαγείας, αν εντάξουμε και την πρακτική της γοητείας τότε νομίζω ότι έχει θέσει, μερικώς, και στις μέρες μας, η μαγεία. Ίσως να είναι απλά ένας πρόδρομος του social engineering - τώρα νομίζω ότι το τράβηξα από τα μαλλιά. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fourkaki Morelo Vindemiatrix Totreno Scandal harry akritas me lene Meow panagiotis econ charmander Μάρκος Βασίλης Nickx Vold jj! fmarulezkd Νηματολάγνος Memetchi edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 13:45 Ο Μάρκος Βασίλης: #87 17-04-20 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κάθε άτομο είναι ελεύθερο να πιστεύει όπου θέλει. όσο αυτό δε βλάπτει άλλα άτομα γύρω του χωρίς αυτό να είναι κατακριτέο. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι τα άτομα που πιστεύουν κατ' ανάγκη δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Σε σχέση τώρα με τη μαγεία, το 2000 είχε γραφτεί από την Α. Βακαλούδη μία εξεραιτική διδακτορική διαριβή με θέμα τη μαγεία ως κοινωνικό φαινόμενο (στο πρώιμο Βυζάντιο), η οποία αργότερα εκδόθηκε και σε βιβλίο. Είναι, γενικά, μία εξαιρετικά οργανωμένη δουλειά, με πολύ καλή ροή, που καταπιάνεται με σχεδόν όλο το φάσμα της μαγείας: τα άτομα που την ασκούν, τα άτομα που είναι "θύματά" της και τα άτομα που καταφεύγουν σε τέτοιες υπηρεσίες εκείνη την εποχή. Επίσης, αναδεικνύει πολύ ωραία τη σχέση της μαγείας με τη θρησκεία στο Βυζάντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 15:01 Ο Guest 515609: #88 17-04-20 15:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 15:16 Ο The Mountain: #89 17-04-20 15:16 Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Απριλίου 2020 στις 00:07 Ο Μάρκος Βασίλης: #90 18-04-20 00:07 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, τι μου θύμισες τώρα! Τι γκολάρα τους είχαμε βάλει τότε! Πάντως, για να επανέλθουμε στο κλίμα της μαγείας, αν εντάξουμε και την πρακτική της γοητείας τότε νομίζω ότι έχει θέσει, μερικώς, και στις μέρες μας, η μαγεία. Ίσως να είναι απλά ένας πρόδρομος του social engineering - τώρα νομίζω ότι το τράβηξα από τα μαλλιά. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fourkaki Morelo Vindemiatrix Totreno Scandal harry akritas me lene Meow panagiotis econ charmander Μάρκος Βασίλης Nickx Vold jj! fmarulezkd Νηματολάγνος Memetchi edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Ο κοσμος πιστευει σε θρησκειες, στα μαγεια θα κολλησει; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κάθε άτομο είναι ελεύθερο να πιστεύει όπου θέλει. όσο αυτό δε βλάπτει άλλα άτομα γύρω του χωρίς αυτό να είναι κατακριτέο. Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Προφανώς δεν πιστεύει στον εαυτό του ή σε κανένα οικείο του. Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι τα άτομα που πιστεύουν κατ' ανάγκη δεν πιστεύουν στον εαυτό τους. Σε σχέση τώρα με τη μαγεία, το 2000 είχε γραφτεί από την Α. Βακαλούδη μία εξεραιτική διδακτορική διαριβή με θέμα τη μαγεία ως κοινωνικό φαινόμενο (στο πρώιμο Βυζάντιο), η οποία αργότερα εκδόθηκε και σε βιβλίο. Είναι, γενικά, μία εξαιρετικά οργανωμένη δουλειά, με πολύ καλή ροή, που καταπιάνεται με σχεδόν όλο το φάσμα της μαγείας: τα άτομα που την ασκούν, τα άτομα που είναι "θύματά" της και τα άτομα που καταφεύγουν σε τέτοιες υπηρεσίες εκείνη την εποχή. Επίσης, αναδεικνύει πολύ ωραία τη σχέση της μαγείας με τη θρησκεία στο Βυζάντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2020 στις 15:01 Ο Guest 515609: #88 17-04-20 15:01 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 15:16 Ο The Mountain: #89 17-04-20 15:16 Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Απριλίου 2020 στις 00:07 Ο Μάρκος Βασίλης: #90 18-04-20 00:07 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, τι μου θύμισες τώρα! Τι γκολάρα τους είχαμε βάλει τότε! Πάντως, για να επανέλθουμε στο κλίμα της μαγείας, αν εντάξουμε και την πρακτική της γοητείας τότε νομίζω ότι έχει θέσει, μερικώς, και στις μέρες μας, η μαγεία. Ίσως να είναι απλά ένας πρόδρομος του social engineering - τώρα νομίζω ότι το τράβηξα από τα μαλλιά. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fourkaki Morelo Vindemiatrix Totreno Scandal harry akritas me lene Meow panagiotis econ charmander Μάρκος Βασίλης Nickx Vold jj! fmarulezkd Νηματολάγνος Memetchi edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Απριλίου 2020 στις 15:16 Ο The Mountain: #89 17-04-20 15:16 Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Απριλίου 2020 στις 00:07 Ο Μάρκος Βασίλης: #90 18-04-20 00:07 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, τι μου θύμισες τώρα! Τι γκολάρα τους είχαμε βάλει τότε! Πάντως, για να επανέλθουμε στο κλίμα της μαγείας, αν εντάξουμε και την πρακτική της γοητείας τότε νομίζω ότι έχει θέσει, μερικώς, και στις μέρες μας, η μαγεία. Ίσως να είναι απλά ένας πρόδρομος του social engineering - τώρα νομίζω ότι το τράβηξα από τα μαλλιά. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 18 Απριλίου 2020 στις 00:07 Ο Μάρκος Βασίλης: #90 18-04-20 00:07 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, τι μου θύμισες τώρα! Τι γκολάρα τους είχαμε βάλει τότε! Πάντως, για να επανέλθουμε στο κλίμα της μαγείας, αν εντάξουμε και την πρακτική της γοητείας τότε νομίζω ότι έχει θέσει, μερικώς, και στις μέρες μας, η μαγεία. Ίσως να είναι απλά ένας πρόδρομος του social engineering - τώρα νομίζω ότι το τράβηξα από τα μαλλιά. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Η μαγεία δεν είναι ούτε το γκολ ούτε η ασσίστ, είναι ότι ο Γιώργος Μίνος δεν ανέφερε τον ΠΑΟΚ. Click για ανάπτυξη... Πωωωω, τι μου θύμισες τώρα! Τι γκολάρα τους είχαμε βάλει τότε! Πάντως, για να επανέλθουμε στο κλίμα της μαγείας, αν εντάξουμε και την πρακτική της γοητείας τότε νομίζω ότι έχει θέσει, μερικώς, και στις μέρες μας, η μαγεία. Ίσως να είναι απλά ένας πρόδρομος του social engineering - τώρα νομίζω ότι το τράβηξα από τα μαλλιά. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.