Μαζί τα φάγαμε;

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 879 μηνύματα.
Εξαιρετικά αφοριστικό και γενικευτικό. Ποτέ δεν ξερεις ποιούς έχεις απέναντί σου.

Εσυ μάλλον θα έτρωγες το μέλι αν σου δινόταν η ευκαιρία (δεν το εκτοξεύω ως κατηγορία αλλά κάνω μια εικασία) και γι αυτό το εκλογικεύεις και για όλους τους άλλους για να το κάνεις φυσιολογικό ως φαινόμενο ώστε να μπορέσεις μετέπειτα να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου πως δεν κάνει τίποτα κακό πράγματι, αφού το κάνουν κι άλλοι.

Όχι δεν φάγαμε και δεν θα τρώγαμε όλοι αν μας δινόταν ή όταν μας δόθηκε η ευκαιρία. Κάποιοι έχουμε αρχές, αξίες και ίσως και μεγαλύτερες φιλοδοξίες από τη ζωή, απ' το να γίνουμε παράσιτα εις βάρος των άλλων.
Δεν μπορούσες να φας ήσουν μικρούλης τότε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.291 μηνύματα.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 879 μηνύματα.
Μιλάω γενικά.

Ακόμα υπάρχει κάποιο φαγοπότι σε ένα βαθμό.

ΥΓ: Αν εγω ήμουν τότε μικρούλης, εσυ πόσο είσαι τώρα, δεν μας είπες;
Μάλλον δεν διάβασες το ποστ που μίλησα και για αυτούς που δούλεψαν και απέκτησαν χρήμα...

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα.
Ναι...

Δε μας αρέσουν οι γενικεύσεις, αλλά "κι εσύ αν ήσουν θα έτρωγες"...

Δεν πάει έτσι. Δεν ξεπουλιούνται όλοι/όλες για τα λεφτά και τη χάρη τους. Ούτε τότε, ούτε τώρα, ούτε ποτέ...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.291 μηνύματα.
Μάλλον δεν διάβασες το ποστ που μίλησα και για αυτούς που δούλεψαν και απέκτησαν χρήμα...
Το ξέρω ότι δεν το διάβασα. Δεν με ενδιέφερε.

Πες μας όμως λίγα λόγια για σένα, ποιά είναι η ηλικία σου, ποιά η επιστημονική/επαγγελματική ιδιότητα με την οποία μας γράφεις;

Θέλω να ξέρω ποιος ειναι αυτός απέναντί μου που ξέρει τα πάντα για να μπορώ να του ανάψω κερί και να προσευχηθώ στο όνομά του να τον έχει ο Θεος καλά και λαλίστατο μια ζωή να μπορεί να χει τον τελευταίο και καλύτερο λόγο σε όλα.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.710 μηνύματα.
ενταξει και αντικειμενικα ειτε τοτε ειτε σημερα για χρημα χρημα ξερουμε ολοι πως βγαίνει ειτε το κληρονομείς είτε το κλέβεις με λαμογιές με ελάχιστες περιπτώσεις επαγγέλματα που χρυσοπληρώνονται αδρά.
Αυτά για αυτοδημιούργητους ξέρουμε πολύ καλά ποσο στέκουν. Επίσης υπάρχουν και ορισμένοι που γλείφουν κωλους κυριολεκτικα ή μεταφορικά για φράγκα και κάνουν γνωριμίες και λεμε πως ειναι αυτοδημιουργητοι. Άσε ξέρω

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

. Επίσης υπάρχουν και ορισμένοι που γλείφουν κωλους κυριολεκτικα ή μεταφορικά για φράγκα και κάνουν γνωριμίες και λεμε πως ειναι αυτοδημιουργητοι. Άσε ξέρω
Κοίτα δεν έχεις άδικο και συμφωνώ απόλυτα (παράξενο το ξέρω)

Κάποιοι επιλεγουν να γλύφουν εργοδότες οπως λες για να έχουν χρήμα και κάποιοι άλλους ανθρώπους για να λαμβάνουν ευνοϊκά προνόμια σε άλλα περιβάλλοντα..

Μην νομίζεις γλύψιμο είναι και τα δύο...

Από την στιγμή που δεν αντιδράς σε μια ξεχωριστή μεταχείριση που μπορει να λαβανεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον και να βρίσκεσαι σεκατατάσσει στην ίδια κατηγορία...

Εται για να μην κάνεις αυτό που ανέφερε ο φίλος μας ο @Valder πιο πανω :laugh:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.710 μηνύματα.
Κάποιοι επιλεγουν να γλύφουν εργοδότες
δεν γλείφουν ολοι οι εργαζόμενοι τους εργοδότες, το κάνουν ορισμένοι ναι, αλλά εγω προσωπικά τους εχω χεσμένους και δεν είμαι η μόνη

επίσης σε άλλη περίπτωση δε θα εγλειφα γενικα κανεναν για γνωριμίες και φράγκα ή ευκαιρίες κι ας μεινω με ενα σωβρακο πλύνε-βάλε

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

δεν γλείφουν ολοι οι εργαζόμενοι τους εργοδότες, το κάνουν ορισμένοι ναι, αλλά εγω προσωπικά τους εχω χεσμένους και δεν είμαι η μόνη

επίσης σε άλλη περίπτωση δε θα εγλειφα γενικα κανεναν για γνωριμίες και φράγκα ή ευκαιρίες κι ας μεινω με ενα σωβρακο πλύνε-βάλε
Αυτό λέμε..Φυσικά και υπάρχουν!!!
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...