Μαζεύετε πράγματα που μπορούν να ξανά χρησιμοποιηθούν από κάδους; / Treasure hunters

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Η ιδέα για το thread προέρχεται από μια ομάδα στο facebook, όπου τα μέλη ανεβάζουν φωτογραφίες από αντικείμενα σε κάδους και τη διασταύρωση - οδό - περιοχή που βρίσκονται για να πάει όποιος θέλει να τα πάρει.

Το κακό σε αυτό: τα πιο πολλά αφορούν παλιά έπιπλα ή στρώματα. Τελείως red flag.
Και μετά κλαίγονται ότι το σπίτι τους γέμισε κοριούς, κολλήσανε και τα άλλα έπιπλα και τρέχουν και δεν φτάνουν.

Μόνο καμία μικρού μεγέθους ηλεκτρική συσκευή (πχ οθόνη υπολογιστή) ή κανένα στερεοφωνικό αν βρω.
Βιβλία δεν μαζεύω γιατί σιχαίνομαι να τα πιάσω.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Δεμ υπαρχει λογος.. Αν εινια στα σκουπίδια ανήκουν στα σκουπίδια, δε θελω να τα πλησιασω ποσο μαλλον να τα βαλωψ σπιτι μου

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Μερικοί τη βρίσκουν να ανασταίνουν παλιά έπιπλα, κυρίως παλιάς κλασικής γραμμής. Να τα βάφουν και να τα στολίζουν. Το κακό είναι ότι πολλά από αυτά βρίσκονταν σε αποθήκες και τα έχει κάνει παράρτημα η ίδια η κόλαση.

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα.
Η οθονούλα που έβαλα πρόσφατα στο σύστημά μου, μία 4:3 philips, ήταν δίπλα από τον κάδο εξω από το σπίτι μου. Γυρνούσα από βόλτα και την βλέπω και λέω "βρε λες;". Ε την έφερα μέσα την καθάρισα λίγο, έτυχε να έχω και εναν αντάπτορα γιατί αυτή παίρνει VGA μόνο, και δουλεύει perfecto. Ένα μονάχα νεκρό pixel έχει, με το ζόρι φαίνεται.

Scandal

Διαχειριστής

Εγώ είχα μαζέψει πριν κάτι χρόνια μια 42ρα tv.
Δυστυχώς είχε βλάβη στη πλακέτα και τα έδειχνε όλα σε απόχρωση πρασίνου και σκοτεινού μαύρου.
Δοκίμασα έστω τα RCA input μήπως δώσουν εικόνα, αλλά τζίφος.

Έμεινε αρκετό καιρό στο χολ μέχρι να βρω όρεξη να την κατεβάσω από το 2ο όροφο.

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα.
Εγώ είχα μαζέψει πριν κάτι χρόνια μια 42ρα tv.
Δυστυχώς είχε βλάβη στη πλακέτα και τα έδειχνε όλα σε απόχρωση πρασίνου και σκοτεινού μαύρου.
Δοκίμασα έστω τα RCA input μήπως δώσουν εικόνα, αλλά τζίφος.

Έμεινε αρκετό καιρό στο χολ μέχρι να βρω όρεξη να την κατεβάσω από το 2ο όροφο.
Α το έχω ξαναδεί αυτό το πρόβλημα. Μία τηλεόραση, που είχαμε πάρει στην γιαγιά μου, μια μέρα αποφάσισε πως το πράσινο είναι το αγαπημένο της χρώμα. Ευτυχώς αυτό το κάλυπτε η εγγύηση και μετά από λίγες μέρες αποφασίσαν να μας στείλουν αντικατάσταση γιατί δεν άξιζε επισκευή. Καλή η εμπειρία μου με την LG μέχρι τώρα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.
Περσι βρήκα στο δρόμο μια συρταριερα από ΙΚΕΑ. Ήταν λίγο χτυπημενη, αλλά δεν είχε τίποτα το κακό! Το βάλαμε στο μπάνιο κι εχουμε βάλει τις πετσετες μας και γενικά όλα τα είδη μπάνιου. (Το οτι το καθαρίσαμε είναι δεδομενο)

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Είμαι ο τύπος ανθρώπου που θα το έκανε άνετα αλλά όχι. Από τότε που διάβασα πως ένας έφερε ένα ξύλινο έπιπλο στο σπίτι και γέμισαν κοριούς δεν φέρνω τίποτα το περίεργο μαζί μου. Και είχα ερωτευτεί έναν παμπάλαιο καθρέφτη σε ξύλινο έπιπλο, σίγουρα προ δεκαετιών φιλοτεχνημένο. Σπάραξε η καρδιά μου που τον είδα δίπλα από τον κάδο να περιμένει το απορριμματοφόρο να του σβήσει την ιστορία :'(

Το μόνο που έχω πάρει είναι κάτι βιβλία που είχε αφήσει κάποιος απ'έξω από ένα κάδο σε σακούλα. Τα πέρασα κόσκινο για να τα βάλω εντός σπιτιού. Το ένα ήταν στο wishlist μου (!!!) και το άλλο ήταν ακαδημαϊκό νεοελληνικής ιστορίας.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.
Δεν το έχω προσπαθήσει ποτέ, αλλά, αν το έκανα, θα επέλεγα συγκεκριμένα πράγματα και θα ήμουν βέβαιη ότι είναι καθαρά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια