Subject to change
e-steki.gr Founder

Άνετα. Εγώ τα είχα διαβάσει λίγο πιο μικρή απο σένα (αν θυμάμαι καλά).Επειδή μου κίνησαν την περιέργεια αυτά τα δύο, αν τα αγοράσω θα μπορώ να τα καταλάβω με όσες γνώσεις έχω μέχρι δευτέρα λυκείου;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ. Αν ήξερα πως υπάρχει όρεξη, θα ξεκινούσα νέο θέμα. Πάντως έστω και μέσα από το "μαθηματική λογοτεχνία κλπ", θέλω να πω πως, αν μαθηματικά είναι ο συνδυασμός "απλότητας-σαφήνειας-λειτουργικότητας", Agatha Christie for ever! Πολύ μυαλό η τύπισα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος

-Το Θεώρημα του Παπαγάλου [Ντένι Γκέτζ]
-Το Θεώρημα του θείου Πέτρου και η εικασία του Γκόλντμπαχ [Α. Δοξιάδης]
-Πυθαγόρεια Εγκλήματα [Τ. Μιχαηλίδης]
-Από την παράνοια στους αλγόριθμους [Α. Δοξιάδης]
-Η μουσική των πρώτων αριθμών [Marcus Du Sautoy]
Προτείνω ανεπιφύλακτα:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Α!Εμένα μου άρεσε, γιατί άκουσα και άλλα σχόλια...Είναι ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία.Με πήγε σε ένα διαφορετικό κόσμο των μαθηματικών που δεν είχα ιδέα.Καταπληκτικό!!!Και το προτείνω σε όλους δε θα χάσετε! Δεν είναι καθόλου βαρύ ή τραβηγμένο.Αντί να τα λέει ξερά έχει 7 ήρωες συνολικά όπου ανακατεύονται γύρω από τα μαθηματικά.Αναφέρει τις περιπέτειες τους γύρω από αυτά.Να μου πεις ο καθένας έχει την άποψή του.Πάντως, εμένα τουλάχιστον μου άρεσε!!!

Έχω διαβάσει και τα πυθαγόρεια Εγκλήματα αλλά δε μου άρεσαν όσο το Θεώρημα του Παπαγάλου.
Υ.Γ.Ξέρετε τίποτα για το βιβλίο Αϊνστάιν και Πικάσο.Κάπως έτσι το είχα ακούσει..Ή κάνω λάθος;;
Σημείωση: Οι περιγραφές των βιβλίων που μου άρεσαν ειναι παρμένες απο το protoporia.gr[/quote]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υ.Γ.: Το " ο θείος Πέτρος και η εικασία του γκόλντμπαχ" το είχαμε κάνει περσι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Πρόγραμμα Θαλής και Φίλοι
Πως λέμε στη μεθαδόνη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρ' όλα ευχαριστώ....
Vicki
Νεοφερμένο μέλος

alkyonii
Νεοφερμένο μέλος

Βιβλία που έχω διαβάσει:
-Το Θεώρημα του Παπαγάλου [Ντένι Γκέτζ]
-Από την παράνοια στους αλγόριθμους [Α. Δοξιάδης]
-Η μουσική των πρώτων αριθμών [Marcus Du Sautoy]
Προτείνω ανεπιφύλακτα:
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο !!!!

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

κωδικες και μυστικα
η μουσικη των πρωτων αριθμων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
protost
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrusa!
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν! Εχω διαβάσει:
Ο θείος Πέτρος κ η εικασία του Γκολνταμπαχ (Α. Δοξιάδης)
Το δωρεάν δεν αξίζει πλέον τπτ (Ντενι Γκετζ)
Το θεώρημα του παπαγάλου ^^ ^^ , την καινούρια έκδοση
Επιστολές σε μία νεαρή μαθηματικό (Ιαν Στιουαρτ)
Απο αυτά μου άρεσε πιο πολύ Επιστολές σε μία νεαρή μαθηματικό είναι πραγματικά φοβερό! Μαθαίνεις τόσα πολλά πράγματα κ είναι τέλειο!!! Επείσης μου άρεσε ο θείος Πέτρος κ η εικασεία του Γκόλντμπαχ. Τα αλλα δύο έχουν ωραιο περιεχόμενο αλλά πιστεύω γενικά πως ο Γκετζ μπαίνει σε πολλές λεπτομέρειες που δεν χρειάζονται κ τα βαριέμαι λίγο.....
Τώρα σκέφτηκα να διαβάσω Το τελευταίο θεώρημα του Φερμά μιας και άκουσα τόσα καλά λόγια εδω μέσα κ Το βιβλίο Η μουσική του Πυθαγόρα!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν θυμάμαι ακριβώς το τίτλο Λέγεται Σίγουρα θα αστειέυεστε κύριε φέιμαν (νομίζω)
Ακούω γνώμες !!!
νατ
Εκκολαπτόμενο μέλος

ballerina
Νεοφερμένο μέλος

βλέπω είστε και σεις fans των θετικών επιστημών
ή κάτι τελος πάντων

μου άρεσαν τα βιβία που προτείνατε,και μου δώσατε ιδέες
μιας & ψάχνομαι να αγοράσω κάτι καινούριο!
εγώ θα σας πρότεινα το "όλα είναι σχετικά ,όπως λέει ο Αινστάιν"
που είναι μια μυθιστορηματική βιογραβία του γερμανοεβραίου φυσικού-διάνοια.
updown
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.