@ torry.....
Σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να πάνε και σε σένα όλα πάρα πολύ καλά!!!

Σχετικά με την συγκεκριμένη εξέταση τώρα....
Δυστυχώς βρίσκομαι στην "κρίσιμη" ηλικία....
Είσαι πάρα πολύ νέα για να κάνεις τέτοιου είδους εξετάσεις εσύ (Δεδομένου ότι είσαι όντως 22 όπως έχεις γράψει

)
Αυτού του είδους τις εξετάσεις τις κάνουν ή όντως όπως σωστά ανέφερες γυναίκες με ιστορικό, ή με εξωσωματική ή...... προχωρημένης ηλικίας

Και ενώ φυσικά είμαι μια αρκετά νέα γυναίκα... πλέον έχω μπει στην ηλικία που οι στατιστικές με βγάζουν σε μεγαλύτερης επικινδυνότητας για χρωμοσωματικές ανωμαλίες στο παιδί μου

Τι να κάνω... άργησα να τον βρώ τον πρίγκηπα μου εγω

Όσο για τον γιατρό μου.... δεν τίθεται τέτοιο θέμα...
Είναι ο οικογενειακός μας γιατρός εδώ και 25 χρόνια... εμένα με ξέρει απ τα 12 μου.... έχει ξεγενήσει όλα τα παιδιά του σογιού μου... έχει ξεγεννήσει 3 παιδιά της αδερφής μου και δεν ξέρω και γω πόσα άλλα στο σόι μου

όταν του είπα ότι είμαι έγγυος.... μόνο που δεν έβαλε τα κλάμματα απ τη συγκίνηση... βλέπεις είμαι η τελευταία των μοϊκανών απ το σόι... μετά αρχίζουν τα μικρά απ την αρχή

Άρα δεν παίζει περίπτωση να θέλει να μου τα φάει (Ευτυχως για μένα

)
έχω προμηθευτεί και βιβλία και διαβάζω κι απόλα

ευτυχώς για μένα το θέμα μωρό δεν είναι κάτι εντελώς ξένο ως προς κάποια θέματα....
ξέρω να αλλάξω ένα μωρό.. να το ταΐσω.... να το πλύνω..
και τα ξέρω αυτά απ τα 12-13 μου... ας είναι καλά η αδερφή μου που έκανε το πρώτο της παιδί στα 17 της όταν εγώ ήμουν 12,5 χρονών... και ναι από τότε έχω μεγαλώσει μαζί της 3 μωρά
ουφ... άντε καλό μας κουράγιο!