Ναι κι εγώ έτσι ακριβώς νιώθω!Αλλά δεν τους έκανα την χάρη! Προς το παρών έχω πάρει 2-3 παντελόνες φαρδιές με κορδονάκι στη μέση.Απλά 1-2 νούμερα μεγαλύτερες και 4 φορεματάκια και την έχω βγάλει μια χαρά!Οσο για αργότερα που θα έχω παρα-φουσκώσει θα πάρω 1-2 σαλοπέτες εγκυμωσύνης μπλουζίτσες ευτυχώς έχω αρκετές άνετες γιατί 2χρόνια πριν ήμουν +27kg και ευτυχώς τις κράτησα για μια τέτοια περίπτωση! Μετά φορμίτσες (πάντα από τα αντρικά για να βρείς άνετα νούμερα!), χειμώνας είναι στην τελική!Οσο να'ναι οι έξοδοι απο ένα σημείο και ύστερα περιορίζονται οπότε σε νοιάζει να είσαι άνετη! Αν είσαι και αδύνατη μην ψάξεις για ρούχα εγκυμωσύνης απλά πήγαινε σε μαγαζιά για ευσωμες!Εκεί θα βρείς όμορφα μοδάτα ρούχα, άνετα και το κυριότερο πιο φθινά!
Δεν παίρνω κι όρκο αλλά ΝΟΜΙΖΩ ότι τα ρούχα για εύσωμες είναι από φύση τους ΠΟΛΥ ακριβά!
Αυτό που είχα και γω κατα νου είναι να πάρω 1-2 σαλοπέτες για να με βολέψουν στη δουλεια και να είμαι πλύνε - βάλε....
Δε νομίζω ότι θα τα σκάσω για περισσότερα... ούτε εχω κι όλας!
Δέντρο που φυτρώνουν ευρά να είχα, και πάλι δεν θα έφταναν!
Και οι φορμίτσες (Ειδικά για μέσα στο σπίτι) μια χαρά είναι.... τους πατάς και μια ψαλιδιά από κάτω αν είναι μακριές και είσαι σούπερ!
Το ΙΚΕΑ να ναι καλά πάντως... και μια χαρά κούνιες με 100 ευρώ έχει!
σιχτίρ πια!
Πάντως το 6.000 αρο ακούγετε πάρα πολύ!
Κουέ σε τετράκλινο πόσο πάει το μαλί, βάλε κανένα κατάλογο για να ξέρω πόσα πρέπει να μαζέψω για την γυναίκα μου.
Μην χαίρεστε μελλοντικά ενδιαφέρομαι δεν είναι εγκυος ακόμα, (τουλάχιστον έτσι νομίζω!)
Γιάννη μου 5,000 είπαμε κι όχι 6,000

Αλλά οκ, μη σκας... θα σου δώσω αναλυτικό κοστολόγιο!
Για την ώρα μπορώ να σου πω ότι είμαι 2,5 μηνών και έχω κάνει
2 υπερήχους
2 χοριακές εξετάσεις
1 γενική αίματος + γενική ούρων + γενικές πρώτες εξετάσεις εγκυμοσύνης (Στίγμα, aids, κλπ κλπ κλπ)
Σύνολο.... 400 ευρουλινια στο ΙΑΣΩ + 600 την άλλη βδομάδα + 40 μια επίσκεψη στο ιατρείο....
ΗΤΟΙ.... 2,5 μηνών = 1,040 ευρά.....
δεν είναι οτι παραπονιέμαι... δόξα το θεό να λέμε.... απλά επειδή θες να είναι ΓΕΡΟ το παιδί σου, σε πατάνε στο λαιμό!
Και αν πεις ότι θα κανεις τις ιδιες εξετασεις με το ΙΚΑ θα πρέπει να κλεισεις ραντεβου μετα απο ποσο καιρο, να τρεχεις 2-3 φορες για διαφορετικές λήψεις αίματος και ΔΕΝ τις δικαιολογούν κι όλες!
Δηλαδή... αν υπολογίσεις τις μέρες που θα πάρεις άδεια και την ταλαιπωρία, τελικά τα σκας στα διάφορα ιδιωτικα κέντρα και λες και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!
Για το κράτος προνειας και φροντίδας στις μητέρες που μόνο να γκρινιάζει ξέρει ότι έχουμε υπογεννητικότητα!
