Μαρκα-ρίσματα, όρια κλπ

Marmanga

Νεοφερμένος

Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα.

Ανοίγω –ελπίζω σε σωστό σημείο- ένα θεματάκι που είχα στο νου μου και αφορά τα ΌΡΙΑ.
Κατ’ αρχήν:
Ποια ανΙδεα και ανευθυνα πλασματα μιλανε για ΑΠΑΓΩΓΗ????
ΠΟΙΟΣ εχει το δικαιωμα να αφαιρει απο ΑΜΕΛΕΙΑ μια ζωη???
Το δικαιο τι επιβαλλει για τις ανθρωπινες ζωες οταν οι γονεις ειναι ακαταλληλοι?
Ειστε απαραδεκτες ΣΑΡΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΡΙΝΑ. Το φρασεολογιο σας και η νοοτροπια του καυγα ξεπερνα κατα πολυ τα επιτρεπτα. Και εν πασει περιπτωσει, για ποια απαγωγη και αερα -πατερα μιλατε ?
Για το πανακριβης ρατσα γατουλη που θα "απηγαγε" καποιος για να βγαλει λεφτα ?
Αηδιασα με την "αηδια" που εξεφρασε... η Σαρδελα ?? η Νερινα?? δε ξερω, οταν διαβαζω ενα κειμενο της μιας ειναι σαν να διαβαζω και κειμενο της αλλης... ουτε κοπυ πεηστ ενα πραγμα....
Σας ζητησε προσωπικα εσας κανεις χρηματα ??? Σας πειραζει που καποιοι ευαισθητοποιουνται περισσοτερο απο τους αλλους και βοηθουν τα αδεσποτα γατακια/σκυλακια??
ΝΤΡΟΠΗ !
Ευπειθώς αναφέρω: ΑΝΙΔΕΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ γιατί και εγώ είπα ότι ο διάλογος που προηγήθηκε στο θέμα "Μάρκος" συνηγορούσε στο ότι πρόκειται για απαγωγή. Λέξη που πρότεινε η Ruko, εξάλλου, με τη μορφή ρήματος «απαγάγει».
Πάντως δεν αμφισβήτησα τις καλές προθέσεις για τον γατούλη (αμφισβήτησα το πού μπορεί να οδηγήσουν αυτές οι καλές προθέσεις –και ο παππούς καλές προθέσεις έχει εξάλλου, να ταϊζει τον γάτο «καλά»). Η δική μου όμως πρόθεση αμφισβητήθηκε και χαρακτηρίστηκε απευθείας. Παρόλ’ αυτά την επαναλαμβάνω: Πού μπορούν να οδηγήσουν οι υπερβολές και ποια τα όρια του τι γράφεται ανοιχτά σε ένα φόρουμ.
Αυτό άπτεται και πολλών άλλων θεμάτων που παλιά δίσταζα λιγάκι να αναφέρω με την έννοια ότι για να γίνω κατανοητή θα επαναλάμβανα πράγματα που θεωρούσα επιεικώς «χοντράδες».
Επειδή όμως οι κανόνες του φόρουμ (π.χ. αυτός : Απαγορεύονται αυστηρά οι κάθε μορφής προσωπικές επιθέσεις με την χρήση ειρωνικών, χλευαστικών και προσβλητικών εκφράσεων και οι αρνητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Η κάθε μορφής κριτική πρέπει να γίνεται στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους") φαίνεται ότι έχουν μια ερμηνεία λάστιχο, θα το κάνω εδώ τώρα στο συγκεκριμένο σεντονάκι.
Κατ’ αρχήν, η δική μου λέξη με κεφαλαία δεν είναι ΝΤΡΟΠΗ όπως της φρου-φρου, αλλά ΚΡΙΜΑ.
Οι κανόνες υποτίθεται ότι μας προδιαθέτουν για το ότι εδώ μιλάμε με συγκεκριμένο τρόπο και όχι σαν να είμαστε στην παρέα μας. Αυτό δεν θα έπρεπε να σημαίνει μόνο ότι δεν λέμε κακές κουβέντες και γράφουμε μ…ς και γμτ αντί για τις λέξεις ολογράφως. Σημαίνει ότι δεν γίνεται να μιλάμε για τους ανθρώπους σαν να ήμασταν στην ταβέρνα (όπου το πολύ-πολύ να μας ακούσει το διπλανό τραπέζι). Σημαίνει επίσης ότι έχουμε στο νου μας ότι μπορεί να επηρεάζουμε ανθρώπους (και ίσως να το θέλουμε κιόλας για τα ΘΕΤΙΚΑ σημεία, όμως, γιατί με το υπόλοιπο μπορεί να χάσουμε την μπάλα)
Παράδειγμα ορίων προς συζήτηση: Δεν μπορεί να εκμεταλλευόμαστε την διάθεση/ικανότητα κάποιων να φιλοξενούν και να δίνουν φάρμακα σε γάτες και κατά τα άλλα να τους χαρακτηρίζουμε «ψυχρούς» (ενώ μάλιστα προηγουμένως έχουμε αναφέρει και το ονοματάκι τους). Εφόσον συνεχίζουμε να τους «χρησιμοποιούμε» το πολύ-πολύ να κάνουμε μόκο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που -κατά την άποψή μας- έχουν και να μην τα βγάζουμε φόρα παρτίδα σε χώρο όπου μπορεί να το δει το παιδί, το ανιψούδι ή ο φίλος τους.
Παράδειγμα ορίων προς συζήτηση: Δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι κάποιοι δικαιούνται να έχουν μια μεζούρα ζωοφιλίας ανάλογα με το πόσα ζωάκια μάζεψαν (συχνά μάλιστα επειδή ανήκουν σε κάποια ράτσα, ενώ γενικά καταδικάζουν την προσκόλληση σε ράτσες). Δεν μιλάω για τα άρρωστα και για τα χτυπημένα!!! Μιλάω για υγιή ζώα που κινδυνεύουν όσο κάθε ζώο του δρόμου μεν, αλλά που ξαφνικά το μαζεύουμε γιατί είναι πιο όμορφα, γιατί είναι μπλέ, γιατί είναι χαδιάρικα και τα κλείνουμε κάπου όχι με τη δυνατότητα να τα κρατήσουμε αλλά για να τα δώσουμε κάπου όταν και αν βρεθεί γονιός, με μια σαθρή συχνά δικαιολογία για τους κινδύνους που διέτρεχαν αν έμεναν εκεί (ΞΑΝΑΛΕΩ δεν μιλάω για άρρωστα ή χτυπημένα ζώα –όπως η γατούλα που έσωσε η Μιa-m, λόγου χάρη)
Σύμφωνα με αυτή τη λογική, όποιος θέλει ν’ ακούσει τα μπράβο και να τον θαυμάσουμε όλοι μαζί, θα βγει ν’ αρχίσει να μαζεύει γάτες που ίσως να περνούσαν μια χαρά στο σημείο που βρίσκονταν και τις τάιζαν μαγαζάτορες κλπ. Εξάλλου, κάτι τέτοιο είχε γίνει σε τουλάχιστον μία περίπτωση με μία πιτσιρικούλα. Ελπίζω μόνο τότε να μην ήταν αλήθεια όσα έλεγε. Αλλά το ότι οδηγήθηκε να πει κάτι τέτοιο είναι χαρακτηριστικό.
Σύμφωνα με αυτή τη λογική είμαι απαράδεκτη που τη Λίζα (τη γατούλα που πήγα με σάπια μωρά μέσα της στο ιατρείο, και κανείς δεν πίστευε ότι θα τη γλίτωνε) την ξαναγύρισα στην αυλή όπου ζούσε χύμα με μία γιαγιά και δεν την έκλεισα στο μπάνιο για κάνα 6μηνο μέχρι να βρει –3,4 χρονών γάτα ήδη- γονιό. 10 χρόνια μετά η περι ης ο λόγος γάτα ζει και βασιλεύει σε παραδιπλανή αυλή -η γιαγιά όχι.
Αν ακολουθούμε αυτή τη λογική δεν στερούμε σπίτια από γάτες που τα έχουν περισσότερη ανάγκη;;; (όπως ακριβώς λέμε ότι κάνουν όσοι αφήνουν τις γάτες τους να γεννήσουν;)
Παράδειγμα ορίων προς συζήτηση: Ο Μάρκος, που θα μπορούσε, εφόσον ισχύουν όλα όσα αργότερα λέχθηκαν στο θέμα του, να μπει σαν απλή αγγελία: Ζητάει γονιό (ή εικονική υιοθεσία) ο τάδε … και όχι με όλες αυτές τις ερωτήσεις ΑΝΟΙΧΤΑ που θέτουν ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ και το ιατρείο, αλλά και βάζουν ιδέες σε κάποιον που θα θελήσει να πάρει κάποτε μια γατούλα αλλουνού –έτσι απλά, γιατί του αρέσει. «Α, θα πω ότι πέθανε».
Παράδειγμα ορίων προς συζήτηση: Να μπορούν μερικοί να προδιαθέτουν, να κολλάνε ρετσέτες, να χρησιμοποιούν επιθετικούς προσδιορισμούς κατά ατόμων χωρίς να δέχονται καμία κριτική γι’ αυτό, και κάποιοι άλλοι να μπανάρονται ή να κλειδώνονται τα θέματά τους με το παραμικρό ή και χωρίς καθόλου αιτία. Κι αυτή η λεξούλα «εμπάθεια» που ξεπηδάει μόλις ΜΑ ΜΟΛΙΣ μιλήσει κάποια, δίνοντας κατευθείαν …γραμμή(;).
Τα «παραδείγματα» αφορούν διάφορα θέματα. Ενδεικτικά μόνο αναφέρω τον Μάρκο και το οφ-τόπικ του, τα δύο θέματα του Αλέξανδρου, την δαγκωμένη γατούλα της mia-m (μόνο για τις αναφορές στην εθελόντρια, εννοείται), το Βρήκα μπλε ρώσικη, το Έτσι είναι καλύτερα και βέβαια σχεδόν όλα τα κλειδωμένα θέματα.
Ξέρω έκανα σεντόνι, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναέχω την ευκαιρία να πω κάποια πράγματα (έστω και τα μισά απ' όσα σκεφτόμουν κατά καιρούς)πριν μου δώσουν και μένα την κουβερτούλα και τα παπούτσια στο χέρι… :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Havana

Νεοφερμένος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
ο μονος κινδυνος που τεθηκε το ιατρειο ειναι οι καλοθελητες .αλλα ακομη και η απαγωγη του μαρκου ειναι τεκμηριωμενη και προστατευεται απο νομικο πλαισιο, μια διορθωση . ο παππους θα μαθει την αληθεια . δεν θα του τον πεθανουμε, αυτο ηταν δικο μου λαθος και οχι του ιατρειο.
περι οριων ισως εριχνες μια ματια στο μυνημα της κατερινα στο off topic περι μαρκου, marmanga πραγματικα το ιατρειο αυτη τη στιγμη εκτεθηκε μονο σε 2 ζευγαρια ματια τα οποια δυστηχως ειναι κακεντρεχει.
οποτε δεν μπορουν να κανουν μεγαλη ζημια οπως θα ηθελαν.
βλεπεις υπαρχει και ο κτηιατρικος συλλογος και καταγγελεια να κανεις δεν εχουν κατι παρανομο.
τοσο απλο χωρις κακο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Raisa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλεται Δάσκαλος/α και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 142 μηνύματα.
marmanga....respect:up::up::up::up::up:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Marmanga

Νεοφερμένος

Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Επίσης, επειδή έχω βαρεθεί να γράφω μιαν απάντηση και πάνω που πάω να την στείλω να μου λέει ότι δεν μπορώ γιατί βγήκε οφ-τόπικ… ρωτάω από εδώ –και νομίζω ότι μια χαρά ταιριάζει και με τα όρια.
Μenia= όποιος δεν γουστάρει αυτά που ειπώνονται σε ένα φόρουμ ας μπαίνει σε άλλο site!
Συγγνώμη, δηλαδή, η λύση σε όποια κριτική ακούγεται είναι «τράβα παίξε αλλού;». Ακόμα και οι κοπέλες που πρωτοτοποθετήθηκαν στο θέμα «Μάρκος» μετά άλλαξαν λίγο τη θέση τους και μίλησαν για επικοινωνία, συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και άλλα. Το θέμα είναι ότι με το πού έγινε η κριτική ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ κατευθείαν κάπως, και ακριβώς με αυτήν την διάθεση: τραβάτε αλλού.
Μήπως, λοιπόν, τελικά δεν μιλάμε για ‘αποστάτες’ όπως τους αποκαλεί η Τζανίν, [Συγγνώμη που μιλώ έτσι, αλλά ειλικρινά βαρέθηκα το κλίμα που προκαλούν οι "αποστάτες" του mycat] αλλά για «Ξαποσταλμένους»;
Εγώ κάπως έτσι αισθάνομαι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

zeta

Νεοφερμένος

Η zeta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει απο Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Ρε παιδιά, forum είναι όπου ανταλλάσσονται αποψεις ανθρώπων που αγαπούν τα γατάκια (και κατ' επέκταση κάθε μορφή ζωής), ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος, και κανείς δεν κατέχει το αλάθητο, ούτε διεκδικεί αριστεία γατοφιλίας. Ας χαλαρώσουμε λίγο, ας χαρούμε τα ζωάκια μας, ας βοηθήσουμε όσα μας έχουν ανάγκη και πάμε παρακάτω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

popi

Νεοφερμένος

Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
:(:(:(:(:(:(Καλημέρα το γράφω εδώ γιατί εδώ πιστεύω ότι πρέπει να μπει,γιατί το κάνατε κορίτσια αυτό;Με τη Νερίνα και τη Σαρδέλα ένιωθα σαν να είχα φίλες μέσαεδώ,ladycat και Κατερίνα σας θυμάμαι,αλλά αυτό το πράγμα πρώτη φορά το συναντώ και θα το πω ξανά,το είχα νομίζω πει στο ίδιο ακριβώς θέμα παλιότερα,πως γίνεται να κάνεται σαν κακομαθημένα παιδιά,δεν είμαι με το μέρος κανενός το μόνο που ξέρω και με νοιάζει είναι ότι υπάρχει το site αυτό, που γύρισα από τη δουλειά και είπα να ρίξω μια ματιά τι κάνουν οι φίλες μου και τα ζουζούνια μας.
Και βρίσκομαι στην Εμπόλεμη Ζώνη,πυρά από δω και από κει,ντράπηκα,ντράπηκα για άλλη μια φορά που ανήκω στο ανθρώπινο είδος,καυγάδες ουσιαστικά για το τίποτα,απειλές,να αποδείξουμε τι;ποιός είναι πιο φιλόζωος;Ας αποδείξουμε πρώτα στον ευατό μας ποιός είναι καλύτερος άνθρωπος και μετά βλέπουμε ποιός και τι χρειάζεται βοήθεια,αλλά ας το κάνουμε ήσυχα,θα σας το πω και χριστιανικά,να μην γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά.
Και μια τελευταία ερώτηση αν μπαίνετε εδώ που σίγουρα για μένα μπαίνετε απαντήστε μου ήρθε κάποια κοπέλα του mycat να σας κάνει έτσι ανω κάτω το δικό σας site;:(:(:(:(:(
Ευχαριστώ τις φίλες που μου χάλασαν τη μέρα,αυτό ήταν πόλεμος συμμοριών πάμε στα μέρη τους να τους την πέσουμε για να σπάσουμε πλάκα,αυτά συνήθως αφήνουν τραυματίες.:/::/::/:Ετσι ακριβώς νοιώθω κι εγώ τραυματίας σε ένα πολεμο χωρίς λόγο
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fru_fru

Νεοφερμένος

Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει απο Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Marmanga,:hmm:

Ναι, διαβαζοντας το ξανα σημερα οντως ο λογος μου ηταν σκληρος και η διατυπωση θα μπορουσε να ηταν πιο "χαιδευτικη" . Η ουσια ομως παραμενει η ιδια, απλα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι οταν διαβασα τους λιβελους που εγραφησαν ... και ειδικα επι του χρηματικου θεματος σαλταρισα γιατι ηταν καθαρη συκοφαντια.

Να κρατησεις και τη κουβερτουλα και τα παπουτσια σου εδω γιατι δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε. Εμπαθεια δεν τρεφω για κανεναν εδω, δεν εχω λογο αλλως τε... ολοι μαζι μπορουμε να καταφερουμε πολλα δε νομιζεις???

Ειρηνη ημιν λοιπον,

φιλικα
κατερινα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

drusilia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα.
Μια και τα λεμε εδώ λοιπον, να πω και εγώ τα δικά μου να τα βγάλω απο μέσα μου.

Μπηκα να αναφέρω μια κατάσταση που ειδα απο κοντά και δεν μου αρέσε. Ανέφερα εξαρχης οτι ζητάω ΙΔΕΕΣ για το τι μπορεί να γινει.
Επίσης, παρόλο που δεν έβαλα DISCLAIMER απο κάτω "ΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ", νομιζω ηταν κατανοητο απο τα συμφραζομενα.
Ειναι μαλλον προφανες οτι αν συμφωνουσαν σε κατι τετοιο δεν θα ειχα φτασει σε σημειο να ζηταω ιδεες στο φόρουμ, θα υλοποιούσα τη δικια μου εξαρχης.
Τωρα θελετε να με πειτε ανευθυνη ή οτιδηποτε αλλο, πειτε με. Εχοντας δει την κατασταση απο κοντα δεν με απασχολει. Ουτε με νοιαζει σε ποιον θα βαλω ιδεες, ενηλικοι ανθρωποι ειμαστε και ο καθενας οτι καταλαβαινει κανει.

Κατηγορηθηκαμε για συλλεκτες. Εγώ προσωπικά έχω 1 (ΕΝΑ) ζωο στο σπιτι μου. Αν το ζωο μου το επετρεπε, θα ειχα άλλο ένα ή και 2. Αυτα.

Τους τελευταιους μήνες ασχολουμαι με το να προσπαθω να βρω σπιτι σε ζώα, ναι, αλλά δεν ειναι ζώα που βγήκε κάποιος να τα μαζεύει στο δρόμο με την απόχη για να τα βάλει στην συλλογή του. Και δεν θα κάτσω να μιλήσω με περιπτώσεις μια μια, μπείτε στις αγγελίες να διαβάσετε. Αν αυτο ειναι κακό, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑ!

και επειδη βαρεθηκα να ακουω για το ποσο απαραδεκτες ειμαστε καποιες απο εμας και φιμώνουμε τις απόψεις κάποιων άλλων μελών: Να ρωτήσω, ειναι ομορφο τα μέλη αυτα να εμφανίζονται ΜΟΝΟ οταν αισθάνονται οτι πρέπει να αρχίσουν εναν οχετο λασπολογίας προς πάσα κατεύθυνση και για καταστάσεις που δεν γνωρίζουν;
Μέχρι τώρα λοιπον:
-Εχουν αμφισβητησει την αξία μου σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα
-Με έχουν χαρακτηρισει εμμέσως φασίστα
-Με έχουν πει συλλέκτη

Ωραια ολα αυτα, τα δέχομαι, μπορει και να ειμαι και να μην το βλέπω, ΟΚ.

Αυτο που δεν ανέχομαι είναι να δέχομαι απειλές με πμ, από κάποιο απο τα προαναφερθέντα αγανακτισμένα μέλη. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ.
Ξερεις ποια εισαι, και ΚΟΤΑ δεν ειμαι, οπως με χαρακτηρισες. Αντι να στέλνεις χυδαία πμ, αν εχεις κάτι να μας πεις την επομενη φορά κάντο δημοσίως και κόσμια. Γιατι την επόμενη φορά, αντί να σε αγνοήσω, θα κάνω copy-paste το μήνυμα σου στο φόρουμ και δεν με ενδιαφέρει μετά, ας με μπανάρουν.

Αναλώνω χρόνο εδωμέσα να βοηθήσω κάποια ζωάκια που έχουν ανάγκη.
Χαίρομαι που γνώρισα ΠΟΛΛΟΥΣ καταπληκτικούς ανθρώπους.
Μπορεί τα νεύρα μου να έγιναν κουρέλι σε πάνω απο μία περιπτώσεις, αλλά το ξεπερνάω.
Αξιζει τον κοπο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

drusilia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα.
Ελα Πόπη μου, άστο να πάει... :(
Κι εγώ πίνω το τσαγάκι μου να ηρεμίσω τώρα και ετοιμάζομαι να πάω στο Παζάρι του Φραγκίσκου.
Αν και φανταζομαι οτι εσυ θα κοιμάσαι αφού δούλευες, ωραία θα ήταν να ερχόσουν να πάμε μαζί. Θα είναι και γκεστ σταρ ο Μανωλάκης, το κουτάβι! :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

popi

Νεοφερμένος

Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
:lol::lol::lol::lol:Να κοιμηθώ:lol::lol::lol::lol:είναι αστείο ίσως το μεσημέρι,σιδερώνω και μόλις κάθομαι για μια γουλιά καφέ και τσιγάρο ανοίγω και το mycat.Δεν το έλεγες νωρίτερα για το παζάρι να γλίτωνα το σίδερο:down::down::down::down::down:το σιχαίνομαι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

menia

Νεοφερμένος

Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Κάτι λέγαμε για κοτέτσια, για κότες και για γυναίκες. Ακόμα και το κατιναριό έχει όρια. Ακου "κότα"... Μη στενοχωριέσαι Drusilia, πάτα delete...
Μarmanga προς Θεού, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, όλοι είμαστε εδώ για την κοινή μας αγάπη προς τις γατούλες. Δεν εννοούσα ότι όποιος έχει αντίθετη άποψη από την πλειοψηφία να πάει στην πυρά. Οπωσδήποτε όχι. Απλά εννοώ ότι καλό είναι να ελέγχουμε κάτι πριν το κριτικάρουμε. Και εν πάσει περιπτώσει ΕΙΡΗΝΗ! Είναι Κυριακή, δεν βρέχει ακόμα, για πολλούς είναι 4ήμερο, εγώ παίρνω άδεια, ας περάσουμε όμορφα!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aretha

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 348 μηνύματα.
Οι δικτυακές κοινότητες όπως το MyCat υπάρχουν για να περνάμε όμορφα το χρόνο μας, συζητώντας για κάτι που μας ενδιαφέρει (στην προκειμένη περίπτωση τις γάτες).
Αν κάποιες φορές από τη συζήτηση προχωρήσουμε στη δράση και γίνει κάτι καλό για τα ζώα, τότε ακόμα καλύτερα.
Η συμμετοχή σε τέτοιους χώρους φυσικά και δεν είναι υποχρεωτική για κανέναν (πώς θα μπορούσε άλλωστε; ). Νομίζω λοιπόν πως είναι αρκετά λογική η υπόθεση ότι ο καθένας επιλέγει τον χώρο που του "πάει", ως προς το ύφος και τη θεματολογία.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο να συμμετέχει κάποιος σε ένα φόρουμ που τον "χαλάει", μόνο και μόνο για να γκρινιάξει, χωρίς να προσφέρει (και χωρίς να παίρνει) τίποτε άλλο. Είναι τόσο μεγάλη ανάγκη ή ευχαρίστηση η γκρίνια; Εγώ τουλάχιστον όταν γκρινιάζω δεν περνάω καλά και ποτέ δεν θα το επεδίωκα...:hmm:

Αυτο που δεν ανέχομαι είναι να δέχομαι απειλές με πμ, από κάποιο απο τα προαναφερθέντα αγανακτισμένα μέλη. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ.
Ξερεις ποια εισαι, και ΚΟΤΑ δεν ειμαι, οπως με χαρακτηρισες. Αντι να στέλνεις χυδαία πμ, αν εχεις κάτι να μας πεις την επομενη φορά κάντο δημοσίως και κόσμια. Γιατι την επόμενη φορά, αντί να σε αγνοήσω, θα κάνω copy-paste το μήνυμα σου στο φόρουμ και δεν με ενδιαφέρει μετά, ας με μπανάρουν.
Παρακαλώ πάρα πολύ όλους όσοι λαμβάνουν προσβλητικά προσωπικά μηνύματα να τα αναφέρουν στους συντονιστές. Είναι πάρα πολύ σοβαρό παράπτωμα και, αν δεν μας τα αναφέρετε εσείς, δεν έχουμε κανέναν τρόπο να το γνωρίζουμε για να επιληφθούμε.
Επίσης, παρακαλώ πολύ να χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα της αναφοράς απρεπών μηνυμάτων (γίνεται πατώντας το κουμπάκι με το θαυμαστικό αριστερά από το μήνυμα). Είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξετε τι σας δυσαρεστεί και πώς θέλετε να το χειριστούμε. Δυστυχώς, πολύ λίγα μέλη αξιοποιούν αυτή τη δυνατότητα, αλλά παρ' όλα αυτά διαμαρτύρονται για αυθαιρεσίες. Όπως καταλαβαίνετε, μαντικές ικανότητες δεν έχει κανείς. Αν δεν μας πείτε ποιος και τι θεωρείτε ότι πρέπει να πάρει κάποια ποινή, δεν θα το μάθουμε ποτέ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moukelis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
Menia ετσι μπράβο,στείλε λίγη από τη θετική σου ενέργεια,από την οποία έχεις τόσα αποθέματα!Έλα παιδιά,δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε,ας μην ακούγονται εκατέρωθεν χαακτηρισμοί,πάρτε τις γατο΄λες σας αγκαλιά να σας γουργουρίσουν και ο θυμός θα εξανεμιστεί.:)
Υ.Γ.Μένια σ'ευχαριστώ για το "προξενιό" με το γκρι γατελάκι,έπιασε και βρήκα το γατι των ονείρων μου.:inlove::baby:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

menia

Νεοφερμένος

Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Moukelis πάντα τέτοια προξενιά να γίνονται να χαιρόμαστε κι εμείς!!! Αντε ξεκολλάτε από την γκρίνια, ας δείξουμε όλοι μας τον καλό μας εαυτό! :D
Η ισχύς εν τη ενώσει!!!!! (έτσι δε λέμε?)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Marmanga

Νεοφερμένος

Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Να και το πανωσέντονο, λοιπόν…
Η ‘εμπάθεια’ αναφέρθηκε νωρίς-νωρίς από την Αρήθα.
Το Βρε καλώς τες… σε τι κατηγορία εμπίπτει; Και μη μου πείτε ότι εδώ φταίει απλώς η διαφορά γραπτού με προφορικό λόγο γιατί το υπόλοιπο μήνυμα δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες δικαιολογίες, μια και δίνει κατευθείαν και κατεύθυνση =Δρόμο από εδώ!
Μένια, δεν ξέρω τι εννοούσες τελικά. Αλλά αυτό είπες. και πάντως ένας τρόπος «ελέγχου» είναι και η κριτική συζήτηση, εκφράζοντας αμφιβολίες, διαφωνίες ή/και προτάσεις.
Φρου-Φρου, δεν μιλάω για «χαϊδευτική» διατύπωση. Δε μ’ αρέσει να με «χαϊδεύουν», όπως δεν «χαϊδεύω» ούτε εγώ. Το θέμα είναι ότι όπως ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι κάποιου, μπορεί να ανεβαίνει και στου αλλουνού. Όσον αφορά το ‘χρηματικό’, εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν μια επισήμανση του τι θα γίνει όταν πάψουν να ρέουν οι –εννοείται- εθελοντικές εισφορές και πώς θα εξασφαλιστεί τότε η επιβίωση του όποιου γατιού/ιατρείου/χώρου φιλοξενίας και μήπως αυτό πρέπει να το σκεφτεί κανείς, γιατί έτσι μπορεί να καταδικάσει μια προσπάθεια… Ρε παιδιά, δεν παίρνεις σπίτι 150 τετραγωνικών, αν δεν έχεις εξασφαλίσει ως ένα σημείο τη δόση του δανείου. Περιορίζεσαι στα 70 τετραγωνικά, ας πούμε.
Ντρουσίλια, η Αβάνα κι εσύ με μπερδέψατε. Όταν συμπέρανα από τα γραφόμενά της ότι ήταν κάτι που είχε συζητηθεί, αμφισβήτησε την ύπαρξη μυαλού μου (έστω και «συντηρητικού»). Τελικά ποια θα ήταν η ‘ιδέα που θα υπολοποιούσες εξαρχής’; Ο μόνος λόγος που ρωτάω είναι γιατί συνηγορεί στην κριτική μου για ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ –και δη ΔΗΜΟΣΙΟ.
Το σε ποιον ‘Βάζουμε ιδέες, ενήλικοι είμαστε κι ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει κάνει’, αγνοεί κάτι που λέγεται «ψυχολογία της μάζας». Άσε που δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είμαστε όλοι ενήλικοι (και δεν εννοώ μόνο ηλικιακά), πράγμα το οποίο –νομίζω- γίνεται ακόμα πιο εμφανές από τον τρόπο που καλούμαστε να χειριστούμε/χρησιμοποιούμε τον χώρο.
Κοινώς «δυστυχώς πολύ λίγα μέλη χρησιμοποιούν αυτή τη δυνατότητα (της αναφοράς)», όπως λέει η Αρήθα. Γενικά, ποτέ δε μ’ άρεσε να λέω «Κυρία, κυρία, ο Γιαννάκης με τσίμπησε». Πάντα θεωρούσα ότι είναι πιο σωστό να πω δυνατά «Γιατί, με τσίμπησες, (ρε βλαμμένο;)». Δυστυχώς, ΚΑΙ εγώ κάποιες φορές δεν το είπα ούτε δυνατά. Πρώτον γιατί θα έπρεπε να πω «τι» έκανε ο Γιαννάκης και αυτό συχνά θα επαναλάμβανε πράγματα που εκθέτουν τρίτους. Δεύτερον, γιατί φάνηκε ότι ο εκάστοτε Γιαννάκης θα έχαιρε της ‘ασυλίας’ (να το πω;), της ‘συμμαχίας’ (;;;;), του ‘μπετοναρίσματος’ (;;;;). Άσε που στο κάτω-κάτω, η «Κυρία», η οποιαδήποτε «δασκάλα», πρέπει να έχει και μια στοιχειώδη δυνατότητα να καταλαβαίνει τι γίνεται στην τάξη της, εφόσον είναι κομμάτι της.
Όμως όταν εγώ ή άλλοι έβγαιναν να πουν ανοιχτά κάτι τέτοιο, ή απλώς έγραφαν μια έκθεση ιδεών για την τάξη τους, η αντιμετώπιση ήταν περίεργη. Από το «θα σε πάω στη διευθύντρια», μέχρι την «Αποβολή».
:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elvenstar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
Καλημέρα θα συμφωνήσω κ εγώ με την Πόπη. Αν και δεν είμαι πολύ καιρό μέλος κ δεν ξέρω τι έγινε συντάχτηκα απόλυτα με τα κορίτσια του mycat γιατί είχα κ εγώ αυτή την αίσθηση που είπε η Πόπη ότι ήρθαν οι ειδικές δυνάμεις να πυροβολήσουν ότι κινείται κ να φύγουν. Όμως υπάρχει και ένας δεύτερος λόγος όσες μέρες είμαι μέσα συγκινήθηκα πάρα πολύ από της προσπάθειες όλων σας να σώσετε "χαμένες ψυχές" και ενώ μέχρι πριν μία εβδομάδα νόμιζα ότι ήμουν ο τελευταίος τον Μοϊκανών που προσπαθεί να προστατεύσει όσα ζώα μπορεί κ απογοητευόμουν για το ανθρώπινο γένος εδώ μέσα είδα ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι κ πολύ πιο δραστήριοι από μένα. Νομίζω ότι αυτές οι ενέργειες θέλουν τουλάχιστον την συμπαράσταση όλων μας. Όμως έστω κ στην περίπτωση που η λογική τους είναι ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε -αν κ ξεκαθαρίζω ότι δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική πως είναι δυνατό να έχει μια ψυχούλα απέναντί σου να μπορείς να την βοηθήσεις κ εσύ να την αφήνεις να πεθαίνει "γιατί έτσι γίνεται στη φύση"- Θα μπορούσαν να έρθουν κ να το συζητήσουν ήρεμα κ να ανταλλάξουν απόψεις κ στο τέλος να βρεθεί μια λύση από κοινού γιατί όπως έχω ξαναπεί στην τελική όλη για το ίδιο πράγμα ενδιαφερόμαστε. Εκτός αν κάποιοι ενδιαφέρονται για κάτι άλλο, οπότε είναι πολύ ανέντιμη αυτή η συμπεριφορά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

RedCat

Νεοφερμένος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα.
θα απαντήσω μόνο στο κομμάτι που με αφορά..το "Βρε καλως τες" λοιπον, το είπα με απόλυτη συναίσθηση του τι λέω και δεν το παίρνω πίσω...το είπα σε παλιά μέλη που "κάνουν τον κόπο " να μπούν μόνο για να φέρουν το μπάχαλο στο σαιτ ή αν θελεις να το πεις πιο κόσμια για να διαφωνήσουν και να τονίσουν τα κακώς κείμενα. Παντα μια υγιης διαφωνία ειναι γόνιμη αλλα αυτού του τύπου δεν θεωρώ ότι εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή και φαινεται ξεκάθαρα οτι ο σκοπός είναι άλλος. Φυσικά και ήταν ειρωνικότατο αλλα και πολύ πολύ ειλικρινές και δεν το παίρνω πίσω. Δηλαδή τι, εκνευρίστηκαν που θα βγει κακο ονομα στο κέντρο γάτας, που θα ταλαιπωρηθεί ο γάτος, που θα χαλασει η εικονα του σαιτ; ποιο ηταν το νοημα αυτής της αντιπαράθεσης και της αντιθεσης και της εντασης στην τελική αν οχι να προκληθει κακο κλίμα;
Αλλωστε αν έχεις αμφιβολλίες για τις προθέσεις των εν λόγω μελών αρκεί να έριχνες μια ματιά στις υπογραφές τους..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jeannine

Νεοφερμένος

Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Καλά, θα αρχίσουν να μου πέφτουν τα μαλλιά από αυτά που διαβάζω.
Παιδιά, αλλή δουλειά δεν έχουμε να κάνουμε από το να τρωγόμαστε διαρκώς περί όνου σκιάς;;;

Οι κοπέλες που βιάστηκαν να ορίσουν τους εαυτούς τους υπέρμαχους των ταλαίπωρων ζώων, και ιδίως αυτών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Γάτας, να πάνε να τις σώσουν, γιατί με το να κάθονται εδώ και να την "μπαίνουν" σε όλους δεν θα έχουν αποτέλεσμα.

Οι γάτες εκεί δε ζουν σε κλουβιά, εκτός από μερικές σοβαρές περιπτώσεις. Ζουν μαζί και ειρηνικά, γουργουρίζοντας και παίζοντας, έχοντας την κατάλληλη φροντίδα και ιατρική περίθαλψη όταν αυτή είναι απαραίτητη. Να πάτε αν θέλετε να το διαπιστώσετε και να αφήσετε τις εικασίες.

Τώρα όσον αφορά τα φιλοζωικά αισθήματα του καθένα εδώ μέσα μπορούν να κριθούν μόνο με υποκειμενική ματιά. Είναι εύλογο ο καθένας μας να λέει την άποψη του, αρκεί αυτή να διατυπώνεται με ευγένεια και σεβασμό προς τον άλλο.

Με τη σειρά μου, θα λήξω από την πλευρά μου το θέμα εδώ, λέγοντας πως στενοχωριέμαι που αντί να ασχολούμαστε επί της ουσίας με το θέμα των ζώων, και εν προκειμένω με τις γάτες, ασχολούμαστε με ρητορικές επιθέσεις, προσπαθώντας ο καθένας να πει την μεγαλύτερη εξυπνάδα, με σκοπό να το βουλώσει στον άλλον.

Όλοι εδώ μέσα, σύμφωνα με τα προσωπικά μας κριτήρια, είμαστε φιλόζωοι και βοηθούμε κατά το δοκούν και σύμφωνα με τις δυνατότητές μας (είτε αυτές είναι οικονομικές είτε πνευματικές).

Λυπάμαι για το χαμηλό επίπεδο μερικών μελών στο forum του mycat αλλά και του gatospitou. Διαβάζοντας τα μηνύματά σας (κακώς βέβαια που ασχολήθηκα τόσο πολύ, χωρίς να με αφορά), η αισθητική και η νοημοσύνη μου έχουν προσβληθεί ακαριαία.

Όπως λέει και η φίλη menia, ας κοιτάξουμε να περάσουμε όσο καλά γίνεται αυτές τι μέρες αργίας και να συνεχίσουμε πάντα να κάνουμε ό,τι μπορούμε για τα ζωά και τους ανθρώπους.

Από μένα το θέμα θεωρείται λήξαν, βαρέθηκα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ruko

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 320 μηνύματα.
Έχουμε κουραστεί να το λέμε, αλλά κανείς δεν έχει πρόβλημα με την κριτική. Η κριτική είναι χρήσιμο πράγμα.

ΑΛΛΑ
(και επειδή μάλλον χρειάζεται να εξηγούμε τα αυτονόητα)

Κριτική είναι το να πεις "πιστεύω ότι αυτό που κάνετε είναι λάθος γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο". Όταν μπαίνεις κι απ' το πρώτο σου μήνυμα λες ότι "θα πάρετε το γατί χωρίς καμιά ηθική" και αρχίζεις να πιάνεσαι από τη μια ή την άλλη λέξη που έγραψε ο άλλος, ΑΥΤΟ είναι εμπάθεια.

Το να ρωτήσεις μερικά πράγματα για ένα χώρο είναι θεμιτό. Όταν όμως, και παρά τις εξηγήσεις που σου δόθηκαν και το γεγονός ότι δεν έχεις επισκεφτεί ο ίδιος το χώρο, συνεχίζεις να πετάς σπόντες ή και να κατηγορείς ευθέως, ΑΥΤΟ είναι εμπάθεια.

Όταν η μόνη σου προσφορά σε ένα χώρο είναι ανάβεις φυτίλια και να ξεκινάς καβγάδες, χωρίς να γράψεις ούτε ένα χρήσιμο πράγμα, χωρίς να πεις ούτε μια καλημέρα στους άλλους, ΑΥΤΟ είναι trolling.

Και τα δυο θέματα ξέφυγαν, επειδή άναψαν τα αίματα και άρχισαν οι καβγάδες και οι αλληλοκατηγορίες. Γι' αυτό και βγήκαν off-topic.

Όσο για τα καρφώματα που λες, Μαρμάγκα, κάνεις λάθος. Πρέπει, επιτέλους, να αποτινάξουμε αυτή τη στρεβλή νοοτροπία που μας περάσαν στο σχολείο.
Κατ' αρχάς, πρόκειται για μια πρακτική που εφαρμόζεται σε όλα τα σοβαρά φόρουμ, επειδή έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι όταν δεν γίνεται, το φόρουμ διαλύεται.
Οι mod (γενικά το λέω) δεν είναι ούτε δάσκαλοι ούτε μπάτσοι. Είναι άτομο που αφιερώνουν λίγο απ' το χρόνο τους για το συντονισμό. Όπως ειπώθηκε, είναι αδύνατον να διαβάζουμε τα πάντα και επίσης είναι αδύνατον να αξιολογούμε πώς θα εκλάβει το κάθε τι ο καθένας. Πού να ξέρω εγώ αν κάτι σε πείραξε; Εμένα το ίδιο πράγμα μπορεί να με άφηνε αδιάφορη. Αν όμως μου το πεις, αν μου το πουν και οι άλλοι, θα βεβαιωθώ και θα ξέρω τι να κάνω. Δεν μπορούμε, βρε παιδιά, να μυρίζουμε κάθε φορά τα νύχια μας. Αυτό που σας πειράζει να το λέτε.

Το θέμα θεωρείται λήξαν και από μένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Havana

Νεοφερμένος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
εγω απλα πιστευω οτι το συγκεκριμενο μελος προσπαθει να υποβαθμισει το φορουμ με κατηγοριες -συκοφαντειες προσωπικες επισθεσεις και δολο.
δεν νομιζω να εχει καποιο συγκεκριμενο θεμα να το απασχολει, χαμος να γινεται.
παρακαλω τη δ.ο να επιληφθει του θεματος.ευχαριστω
κι εγω το θεωρω ληξαν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top