johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαμος γινεται στο Διαδικτυο περι του τι ειναι τελικα αυτη η δραση...
ξαφνικα εγινε χαμος?
τοσο καιρο τι λενε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Χαμος γινεται στο Διαδικτυο περι του τι ειναι τελικα αυτη η δραση...
Πολύ Dan Brown διαβάζετε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Emilouko
Περιβόητο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Πολύ Dan Brown διαβάζετε...![]()
Ουτε την ταινια εχω δει,ουτε το βιβλιο εχω διαβασει,απλα εκανα καποιες αναζητησεις στο ιντερνέτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Και γω απο το Ιντερνετ κατατοπίστηκα..Είχα δει και ένα ντοκιμαντέρ.Είναι καλό να ψάχνεσαι.Αναφερθηκα γενικα ρε παιδια,ότι δηλαδη με μια αναζητηση στο Διαδικτυο,υπαρχει ολα τα υποτιθεμενα; νεοταξικα σχεδια:-P Εγω απλα ηθελα να επαναφερω το θεμα,διοτι, ο,τι και να ισχυει στ'αληθεια,παρουσιαζει ενδιαφερον.
Ουτε την ταινια εχω δει,ουτε το βιβλιο εχω διαβασει,απλα εκανα καποιες αναζητησεις στο ιντερνέτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Θα πει κανεις ,και που κυκλοφορει ο,τι κυκλοφορει, θα γινει τιποτα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...