Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.107 μηνύματα.

02-10-24

19:58
Στο μεταξυ..ακομα και αισθητικα...αν πεις οτι δεν μου αρεσει κανεις μποντυ σαιμινγκ.Δηλαδη σωνει και καλα πρεπει να μας αρεσουν οι παχυσαρκοι.Εδώ ρε παιδιά βγαίνουν στις ΗΠΑ και ισχυρίζονται κάποιοι ότι δεν υπάρχει συσχέτιση παχυσαρκίας και κακής υγείας... Και το θέμα είναι ότι υπάρχει κόσμος που τους ακούει και υπάρχουν μέχρι και κάποιοι που λένε ότι αν πεις ότι η παχυσαρκία είναι πρόβλημα υγείας είσαι χοντροφοβικός.
Θα πω λοπον οτι και ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ και σσχετα απο εποχες και μοδες ειναι αισθητικα ασχημη η παχυσαρκια.Γιατι;
Γιατι το σχημα του σωματος μας πρεπει να ακολουθει τον σκελετο μας.Αυτο ειναι το φυσιολογικο.Γιατι αυτο ειναι η υγεια μας.Στην παχυσαρκια χανεται το σχημα του σωματος/σκελετου μας και ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ.Αυτη ειναι η αληθεια.Το αντιθετο ειναι παραταιρο και αισθητικα.Καν δεν μιλαμε για υγεια.
Οποτε καλο θα ειναι οι παχυσαρκοι να σταματησουν το κοκορεμα..τα παχοι μου τα καλοι μου.Κια να μας αρεσουν σωνει και καλα.Δικαιωμα τους να ειναι οπως θελόυν..αλλα το μαυρο να μην το κανουμε ασπρο και παρασυρουμε και νεα παιδια στην παχυσαρκια.
ΝΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ.Κια αυτο αφορα την παραμορφωση του σχηματος του σωματος μας.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

02-10-24

20:01
Για να καταλάβει κάποιος πως ζει ένας παχύσαρκος να δοκιμάσει να κυκλοφορεί στο σπίτι με ένα δεμένο σάκο 100 κιλών πάνω του και επίσης να δοκιμάσει να κοιμηθεί μαζί με το σάκο των 100 κιλών.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.450 μηνύματα.

02-10-24

20:21
Έχω φίλη 140 κιλά και μαθητή 15 χρόνο στάνταρ 120 ... Δεν ασχολούμαι καν με το αισθητικό ( δε με αφορά... Θα με αφορούσε μόνο αν επρόκειτο για το σώμα μου) , αλλά βλέπω πόσο ασθμαινουν αυτοί οι άνθρωποι, πόσο δε μπορούν να κάνουν εύκολα απλές κινήσεις , πόσο δυσκολεύονται να κινηθούν στο χώρο, να βολευτούν στο χώρο, να ακολουθήσουν δραστηριότητες, ακόμα και απλές καθημερινές, πόσο εύκολα κουράζονται ...
Όποτε όχι το πάχος δεν προς επίδειξη και αποδοχή. Είναι καταθλιπτικό, είναι ενεργοβορο , είναι ζωτικοφαγο .
Όποτε όχι το πάχος δεν προς επίδειξη και αποδοχή. Είναι καταθλιπτικό, είναι ενεργοβορο , είναι ζωτικοφαγο .
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

02-10-24

20:26
Ειπωθηκε απο την τραγουδιστρια οτι η κινηση της αποσκοπουσε σε ολα αυτα περι body positivity κτλ που καταγγελετε ή το εικαζουμε ;
Στο αρθρο διαβασα οτι απλως πεταξε την μπλουζα στο κοινο και εφυγε

02-10-24

20:29
Δεν έχει σημασία. Είναι ευκαιρία να δείξουμε ακόμα μια φορά πόσο σιχαινόμαστε τους χοντρούς που τολμάνε και υπάρχουν.Ειπωθηκε απο την τραγουδιστρια οτι η κινηση της αποσκοπουσε σε ολα αυτα περι body positivity κτλ που καταγγελετε ή το εικαζουμε ;

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

02-10-24

20:35
Δεν έχει σημασία. Είναι ευκαιρία να δείξουμε ακόμα μια φορά πόσο σιχαινόμαστε τους χοντρούς που τολμάνε και υπάρχουν.
![]()
Αυτό που τους βαπτίζεις όλους ρατσιστές επειδή απλά μιλάμε λογικά είναι απίστευτο. Να φανταστώ αν είχες παιδί και το έβλεπες να έχει γίνει 200 κιλά θα του έλεγες μπράβο σωστά;; Και για να είμαι ξεκάθαρος δεν μιλάμε για επιπλέον κιλά που ok είναι φυσιολογικό, μιλάμε για ακραιας μορφή παχυσαρκίας όπου είναι ιατρικά αποδεδειγμένο ότι είναι σοβαρής μορφής ασθένεια που σου καταστρέφει το σώμα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

02-10-24

20:36
Πες τα μωρή πουπουλινάρα! Που ειμαι 15 κιλά πάνω απο το κανονικό μου (85 -->100), 15 οχι 30 η 40 και κοντευω να πάρω τα γόνατα στα χέρια, σα τον γκανιάν στις ανηφόρες ουφ και ουφ.Στο μεταξυ..ακομα και αισθητικα...αν πεις οτι δεν μου αρεσει κανεις μποντυ σαιμινγκ.Δηλαδη σωνει και καλα πρεπει να μας αρεσουν οι παχυσαρκοι.
Θα πω λοπον οτι και ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ και σσχετα απο εποχες και μοδες ειναι αισθητικα ασχημη η παχυσαρκια.Γιατι;
Γιατι το σχημα του σωματος μας πρεπει να ακολουθει τον σκελετο μας.Αυτο ειναι το φυσιολογικο.Γιατι αυτο ειναι η υγεια μας.Στην παχυσαρκια χανεται το σχημα του σωματος/σκελετου μας και ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ.Αυτη ειναι η αληθεια.Το αντιθετο ειναι παραταιρο και αισθητικα.Καν δεν μιλαμε για υγεια.
Οποτε καλο θα ειναι οι παχυσαρκοι να σταματησουν το κοκορεμα..τα παχοι μου τα καλοι μου.Κια να μας αρεσουν σωνει και καλα.Δικαιωμα τους να ειναι οπως θελόυν..αλλα το μαυρο να μην το κανουμε ασπρο και παρασυρουμε και νεα παιδια στην παχυσαρκια.
ΝΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ.Κια αυτο αφορα την παραμορφωση του σχηματος του σωματος μας.
15 γαμημένα κιλά όλα αυτά. Φαντασου να εισαι μιαμιση φορά όσο πρέπει. Να ειναι ο σκελετος σου για 80 και να εισαι 120 ή 150.
Θα παρεις τον μηνίσκο ΑΝΕΤΑ και στα δυο γόνατα, στο χέρι.
Αλλο ειναι να δεις την άλλη και να πεις οτι αντι για 60 ειναι 65 να της πεις "αστα πάνω σου καυλα μου μην τα χάσεις, μου αρέσεις με πιασίματα" κι άλλο το να εισαι γεωφάλαινα για έρμα στους Δρόμωνες και να λες "μα δεν δέχεστε την ομορφιά μου".
Δηλαδή τον έκανες εν γνώσει σου σκατα τον εαυτο σου και την υγεια σου και τωρα δεν θελεις να ακουσεις καμια κριτική αλλά να σου πουμε και μπράβο που δεν ράβεις το ρημαδι το στόμα.
Γιατι αλλο το να γεννηθεις με προδιάθεση με προβλημα, να το καταλάβω εκει, ειναι ενα 10% του πληθυσμού με πρόβλημα.
Οι άλλοι χοντροί που ειμαστε στο 90% ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΑΒΟΥΜΕ. Ε δεν ειναι υποχρεωμενοι οι άλλοι να μας γουσταρουν με το στανιό, καταρχάς δειχνει πολλά για την ψυχολογία μας αυτό (εχω καταθλιψη και τρωω οπότε ξέρω γιατι μιλάω) και για την κριτική μας ικανότητα να πουμε ωπα θα χάσω κιλά δεν ειναι καλό για την υγεια μου.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

02-10-24

20:37
Ούτε καν, αυτό που λέμε είναι ότι υπάρχουν φωνές (παρανοϊκές) που λένε μέχρι και ότι δεν είναι επιβλαβής η παχυσαρκία. Επίσης, όσοι ενδιαφερόμαστε για την κοινωνία, σίγουρα δεν θέλουμε μια κοινωνία όπου βρίζουν τους χοντρούς, αλλά και σίγουρα θέλουμε μια κοινωνία όπου προβάλλεται το υγιές, όμορφο σώμα. Είναι και κατάσταση του μυαλού, αν αφεθείς στο να τρως ασταμάτητα, γίνεσαι ένας παθητικός δέκτης, μεταφορικά και κυριολεκτικά (δεν είναι τυχαίο ότι η υπερβολική παχυσαρκία ξεκίνησε από τις ΗΠΑ.)Δεν έχει σημασία. Είναι ευκαιρία να δείξουμε ακόμα μια φορά πόσο σιχαινόμαστε τους χοντρούς που τολμάνε και υπάρχουν.
![]()
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.450 μηνύματα.

02-10-24

20:38
Κατανοώ την απελευθέρωση του οποιουδήποτε σωματοτυπου χωρίς ίχνος ντροπής πχ στην παραλία, σε μια αθλητική δραστηριότητα, αλλά η εκμετάλλευση της αναγνωρισιμοτητας και η έκθεση σε δημόσιο χώρο σε ένα κοινό για πρόκληση εντυπώσεων και με ένα απερίσκεπτο ξεγυμνωμα σε τι αποσκοπεί ;
Δε μπορεί...ο καθένας έχει συναίσθηση της αυτοεικόνας του και όσο ακομπλεξαριστος και αν είναι στο να αποκαλύπτεται, άλλο τόσο έχει συναίσθηση πως ως κίνηση θα επισύρει αρνητικές κριτικές.
Και επιτέλους μια συναυλία έχει στόχο την αισθητική απόλαυση αυτιών, ματιών και ψυχής.
Δε μπορεί...ο καθένας έχει συναίσθηση της αυτοεικόνας του και όσο ακομπλεξαριστος και αν είναι στο να αποκαλύπτεται, άλλο τόσο έχει συναίσθηση πως ως κίνηση θα επισύρει αρνητικές κριτικές.
Και επιτέλους μια συναυλία έχει στόχο την αισθητική απόλαυση αυτιών, ματιών και ψυχής.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

02-10-24

20:39
Και αν κάποιος δεν την ήξερε τη Ματούλα, τώρα την έμαθε.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

02-10-24

20:41
Ρε Δία, θα έπρεπε να βγει "κριντζ ριάξιον" αποκλειστικά για σένα.Και αν κάποιος δεν την ήξερε τη Ματούλα, τώρα την έμαθε.
View attachment 139351
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

02-10-24

20:46
Πως ειναι προκλητικο να πετας την μπλουζα στο κοινο , ποσο μαλλον στο τελος της συναυλιας ; Δεν τραγουδουσε " ξεγυμνωμενη " . Πρωτη φορα ακουτε για τραγουδιστη να κανει τετοιο ;Κατανοώ την απελευθέρωση του οποιουδήποτε σωματοτυπου χωρίς ίχνος ντροπής πχ στην παραλία, σε μια αθλητική δραστηριότητα, αλλά η εκμετάλλευση της αναγνωρισιμοτητας και η έκθεση σε δημόσιο χώρο σε ένα κοινό για πρόκληση εντυπώσεων και με ένα απερίσκεπτο ξεγυμνωμα σε τι αποσκοπεί ;
glayki
Περιβόητο μέλος

02-10-24

20:49
Είναι αψυχολόγητη ως κίνηση, δηλαδή αντικειμενικά αν μείνεις στο τέλος με το σουτιέν τι στο καλό θες να δείξεις ; είτε είσαι 60 ,είτε 150 κιλά ;Πως ειναι προκλητικο να πετας την μπλουζα στο κοινο , ποσο μαλλον στο τελος της συναυλιας ; Δεν τραγουδουσε " ξεγυμνωμενη " . Πρωτη φορα ακουτε για τραγουδιστη να κανει τετοιο ;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

02-10-24

20:49
Πως ειναι προκλητικο να πετας την μπλουζα στο κοινο , ποσο μαλλον στο τελος της συναυλιας ; Δεν τραγουδουσε " ξεγυμνωμενη " . Πρωτη φορα ακουτε για τραγουδιστη να κανει τετοιο ;
Στην επόμενη συναυλία αν βγάλει και το σουτιέν θα πούμε ξανά ότι είναι προοδευτισμός;; Αν ο Άργυρος στις συναυλίες του βγαίνει και τραγουδάει με τα εσώρουχα είναι προοδευτισμός και αυτό;;
Τον τραγουδιστή πας να τον ακούσεις και όχι για να δεις στριπ show. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ζαμανη αλλά για όλους και για όλες.
Micro
Συντονιστής

02-10-24

21:00
Εγω δεν βλεπω καμια συσχετιση με προοδευτισμο και κιλα , εκτος φυσικα αν δηλωσει η ιδια κατι τετοιο
Μια κινηση συνδεσης με το κοινο ειναι , να τους δωσει κατι δικο της . Το κανουν παρα πολλοι αντρες τραγουδιστες εδω και χρονια
Μια κινηση συνδεσης με το κοινο ειναι , να τους δωσει κατι δικο της . Το κανουν παρα πολλοι αντρες τραγουδιστες εδω και χρονια
Φουρειρα , britney spears και αλλες ποσες στις συναυλιες τους με "εσωρουχα " ειναι εδω και καμια 20ετια . Το σουτιεν της ματουλας μας πειραξεΤον τραγουδιστή πας να τον ακούσεις και όχι για να δεις στριπ show. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ζαμανη αλλά για όλους και για όλες.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

02-10-24

21:02
Άσχετα αν είναι ή όχι "woke-αδύνατη" η τραγουδίστρια, σαν εικόνα δεν ταιριάζει σε χώρο εργασίας. Ξεχωρίζουμε την κρεβατοκάμαρα και τον χώρο εργασίας. Στη δουλειά υπάρχει πελατειακή σχέση, υπαλληλική σχέση και ο κόσμος που πήγε να την ακούσει, να την δει και να διασκεδάσει, δεν το έκανε με συναισθήματα όπως πάνε να δουν το φίλο τους. Πήγε, πλήρωσε ένα προϊόν (τη συναυλία) και έφυγε.
Αν μια νοσηλεύτρια λόγω ζέστης ερχόταν topless στο θάλαμο των ασθενών τι θα λέγαμε;
American Economist
Επιφανές μέλος

02-10-24

21:03
Εγω δεν βλεπω καμια συσχετιση με προοδευτισμο και κιλα , εκτος φυσικα αν δηλωσει η ιδια κατι τετοιο
Φουρειρα , britney spears και αλλες ποσες στις συναυλιες τους με "εσωρουχα " ειναι εδω και καμια 20ετια . Το σουτιεν της ματουλας μας πειραξε
Γιατί ποιος σου είπε ότι είναι OK αυτό που κάνει η Φουρειρα και η Britney spears?? Αρχικά η Φουρειρα είναι εντελώς άφωνη άρα το μόνο που προβάλει είναι το σώμα της, ισα ισα έχει σχολιαστεί άπειρες φορές από πολλές χρήστες του internet. Αλλά όχι ούτε λογικό ούτε φυσιολογικό ήταν αυτό που έκανε η συγκεκριμένη, έχουμε μπερδέψει τον προοδευτισμο με την χυδαιότητα νομίζω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Φουρειρα , britney spears και αλλες ποσες στις συναυλιες τους με "εσωρουχα " ειναι εδω και καμια 20ετια . Το σουτιεν της ματουλας μας πειραξε
Αν ήθελε να τους δώσει κάτι δικό της μπορούσε να τον κάνει με άλλο τρόπο, αυτό μόνο για να προκαλέσει έγινε δυστυχώς.
nPb
Επιφανές μέλος

02-10-24

21:06
Αυτό τι σημαίνει επαγγελματικά; Αν ένας επαγγελματίας καθηγητής "συνδέεται" με τους μαθητές του με το να σαχλαμαρίζει και να μιλάει με ενικούς, να λέει αστειάκια κτλ, τότε το μάθημα δεν έχει χαθεί; Υπάρχει ένα μέτρο από την ιδιωτικότητα και την εργασιακή ευπρέπεια. Αν και η Φουρνέιρα θέλει να βγαίνει με τίγκα την ρώγα να σε ένα βλαμμένο κοινό, δικαίωμά της. Ούτε και αυτή έχει επαγγελματισμό.
από όλα έχει το ρεπερτόριο @Micro ...λίγο free Palestine, free νερό για όλους, free KKE, free vyzi, πιασοκωλέ...

Εν τω μεταξύ όλοι αυτοί πασχίζουν για ένα μέλλον για όλους, ίσο, αλληλέγκυο, με καγιέν, αλλά τελικά αλλάζουν μόνο το μέλλον το δικό τους, των παιδιών τους και των πααιδιών των παιδιών τους, φτωχοί μου ραγιάδες με τις ραγάδες.
Micro
Συντονιστής

02-10-24

21:13
Οκ σεβομαι οτι το βρισκεις χυδαιο . Προσωπικα διαφωνω , δεν εκλαμβανω καποια χυδαιοτητα ουτε απο το σουτιεν της φουρειρας ουτε της ματουλας . Ειναι σε ενα χωρο και τραγουδαει ενα ειδος που δεν ειναι απαγορευτικες τετοιου ειδες κινησεις . Εντελως ατοπη η συγκριση με νοσοκομειο και σχολειο @nPbχυδαιότητα
Φασαιο-συναυλια ειναι το μισο κοινο χωρις μπλουζες ειναι , δεν ξερω γιατι πεφτουμε απο τα συννεφα
ilias90
Περιβόητο μέλος

02-10-24

21:14
Τίποτα. Η μάσκα είναι υποχρεωτική για το πρόσωπο, όχι για τα «κανόνια»Αν μια νοσηλεύτρια λόγω ζέστης ερχόταν topless στο θάλαμο των ασθενών τι θα λέγαμε;

Πέρα από την πλάκα, βλέπεις τώρα θέμα «Η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε τη μπλούζα της σε συναυλία» και λες με τι ασχολούμαστε ρε φίλε... Το επαναλαμβάνω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 90 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wilsongeo
- durhen
- iew
- exotic xo
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- camil
- Advocatus diaboli
- Μαυρίκιος
- Scandal
- rafaela11
- American Economist
- Memetchi
- GeorgePap2003
- taketrance
- giannhs2001
- A350
- charmander
- Kate1914
- Paladin
- Μήτσος10
- Reader
- Debugging_Demon
- tsiobieman
- back2967
- touvlo
- iminspain
- fmarulezkd
- Dr. Gl. Luminous
- Wonderkid
- vasilis123321
- teacher_40
- Libertus
- ghоul
- Εριφύλη
- Fernando_A
- Joji
- Unboxholics
- Hecticism
- physicscrazy
- Ωρορα
- ROM32
- User2350
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.