Μαύρη οθόνη

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα.
Ναι ρε, εμενα μου εκανε κατι παρομοιο και τελικως ηθελαν αλλαγμα η μητρικη και η καρτα γραφικων. Αυτο ειναι χειροτερο δεδομενου οτι η καρτα γραφικων εκανε 270Ε και η μητρικη αρκετα :P ευτυχως τα καλυπτε η εγγυηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

johnykim

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα.
Μαζί κάηκαν; Κανένα τροφοδοτικό θα στην έκανε την ζημιά.:/

Και που ξέρεις αν έχει καμιά dell με mva,pva κτλ. panel , ενώ αντιθέτος στο κουτί του να έχει μια ενσωματομένη κάρτα και celeron;..:p

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Δε ξερω, το τροφοδοτικο μου ειπαν ηταν ενταξει ομως. Μαλλον ελαττωματικα ηταν.

το απο κατω που λες δε το επιασα

johnykim

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα.
Απλά έφερα δυο ακραία παραδείγματα..
Θέλω να πω οτι η οθόνη μπορέι να είναι ακριβότερη απο καρτα γραφικών + μητρική( και απο pc ολόκληρο μπορεί).Απλά αν το πεις σε κάποιους που τα σκάνε σε καλές οθόνες θα νομίζουν οτι τους κοροϊδεύεις..:p

(και όχι ,δεν τα σκάω εγώ):p

Krou

Περιβόητο μέλος

Α. Ε καλα το σκεφτηκα κ εγω αυτο αλλα δε νομιζω οτι οι περισσοτεροι δινουν πιο πολλα για την οθονη απο οτι για το υπολοιπο.:P

Silent_Killer

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα.
Τι windows έχεις;Αν έχεις 7είναι 1 bug και προσπαθούν να το διορθώσουν!
-----------------------------------------
Αλλά λες ότι έχεις xp....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...