14-12-09

00:10
Ναι ρε, εμενα μου εκανε κατι παρομοιο και τελικως ηθελαν αλλαγμα η μητρικη και η καρτα γραφικων. Αυτο ειναι χειροτερο δεδομενου οτι η καρτα γραφικων εκανε 270Ε και η μητρικη αρκετα
ευτυχως τα καλυπτε η εγγυηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnykim
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα.

14-12-09

00:21
Μαζί κάηκαν; Κανένα τροφοδοτικό θα στην έκανε την ζημιά.:/
Και που ξέρεις αν έχει καμιά dell με mva,pva κτλ. panel , ενώ αντιθέτος στο κουτί του να έχει μια ενσωματομένη κάρτα και celeron;..:p
Και που ξέρεις αν έχει καμιά dell με mva,pva κτλ. panel , ενώ αντιθέτος στο κουτί του να έχει μια ενσωματομένη κάρτα και celeron;..:p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

14-12-09

00:26
Δε ξερω, το τροφοδοτικο μου ειπαν ηταν ενταξει ομως. Μαλλον ελαττωματικα ηταν.
το απο κατω που λες δε το επιασα
το απο κατω που λες δε το επιασα
johnykim
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα.

14-12-09

00:37
Απλά έφερα δυο ακραία παραδείγματα..
Θέλω να πω οτι η οθόνη μπορέι να είναι ακριβότερη απο καρτα γραφικών + μητρική( και απο pc ολόκληρο μπορεί).Απλά αν το πεις σε κάποιους που τα σκάνε σε καλές οθόνες θα νομίζουν οτι τους κοροϊδεύεις..:p
(και όχι ,δεν τα σκάω εγώ):p
Θέλω να πω οτι η οθόνη μπορέι να είναι ακριβότερη απο καρτα γραφικών + μητρική( και απο pc ολόκληρο μπορεί).Απλά αν το πεις σε κάποιους που τα σκάνε σε καλές οθόνες θα νομίζουν οτι τους κοροϊδεύεις..:p
(και όχι ,δεν τα σκάω εγώ):p

14-12-09

00:44
Α. Ε καλα το σκεφτηκα κ εγω αυτο αλλα δε νομιζω οτι οι περισσοτεροι δινουν πιο πολλα για την οθονη απο οτι για το υπολοιπο.

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα.

28-12-09

14:30
Τι windows έχεις;Αν έχεις 7είναι 1 bug και προσπαθούν να το διορθώσουν!
-----------------------------------------
Αλλά λες ότι έχεις xp....
-----------------------------------------
Αλλά λες ότι έχεις xp....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...